xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 4, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 4, 2018 ... Si tie la fel =))
justlove Reputație: 8972 Postat Iulie 4, 2018 Oras:fara Oras:fara Postat Iulie 4, 2018 zamă de mărar cu dovleac :lol: supa crema de dovleac cu crutoane” de paine prajita ^_^nu ma pricep la ”faindaining” , da am construit o colibă din pită prăjită :laugh2 6
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 4, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 4, 2018 zamă de mărar cu dovleac :lol: supa crema de dovleac cu crutoane” de paine prajita ^_^nu ma pricep la ”faindaining” , da am construit o colibă din pită prăjită :laugh2 Si sarmali nu ? Deh facem ce facem da di sarmali nu ne batem joc Si oleaca di poali n brau 4
930930 Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2018 Oras:here now Oras:here now Postat Iulie 4, 2018 am gatit un Mec.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2018 Postat Iulie 4, 2018 Varză cu scarita ❤Cu ce-ai tocat varza ? :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2018 Postat Iulie 4, 2018 Cu ce-ai tocat varza ? :)Toporul:)) 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2018 Postat Iulie 4, 2018 Macar era fiartă ? =))Nu radea. E a 2-a oara cand fac varza..Nu prea,nici pisicile n-au vruto:))) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2018 Postat Iulie 4, 2018 e comestibila? sau mananc la tine si mor acasa? :))))))Nu radea :))) Nu am gatit asa mult la viata mea :))Nici pisicile n-au halito 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2018 Postat Iulie 4, 2018 ai de pula mea.... fa, cand vii la bucuresti, "coll beiby" sa zici la telefon, da?na de-acilea, ca daca vede ines, se lasa de kfc:20170318_204930.jpg20170902_204443.jpg20171003_112802.jpgTi am zis futu-te-n gat sa nu imi mai zici "fa" .Nu vin , plec Marti. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2018 Postat Iulie 4, 2018 pai te fut si eu in gat pana marti? ^_^Te futi singur .
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2018 Postat Iulie 4, 2018 ai de pula mea.... fa, cand vii la bucuresti, "coll beiby" sa zici la telefon, da?na de-acilea, ca daca vede ines, se lasa de kfc:20170318_204930.jpg20170902_204443.jpg20171003_112802.jpgDaca n-o menționai pe Ines avei un +. Painea e bulgărească cu grau salbatic?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2018 Postat Iulie 4, 2018 esti si cam rea si cam obrasnica. las ca te bag eu la reeducare cand am timp.ai sa-mi zici mereu cand ma vezi, sa traiti sfanta pula ca m-ati penetrat pentru alungarea necuratului! :))))))))))Mare panarama esti:))))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2018 Postat Iulie 4, 2018 deci care e chestia, te fut pana pleci sau nu? in privat intreb acum. :))))O pula
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2018 Postat Iulie 4, 2018 cu o pula te fut, "fa"... una maaare chiar. o satz cam placa ^_^Ai dat o de gard rau...
v-ships Reputație: 24 Postat Iulie 4, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Iulie 4, 2018 Nu radea. E a 2-a oara cand fac varza..Nu prea,nici pisicile n-au vruto:))) O chestie generala, pentru ''gospodinele''/prietenele/iubitele/amantele/nevestele criminale, care folosesc bucataria doar pentru microunde, frigider, sa fumeze si sa faca poze, iar din an in paste vor sa-si impresioneze/omoare barbatii. :D Habar n-am daca faci, ai facut varza si ai vreun talent pe langa aragaz sau e doar vrajeala banala de promo a unei fomei de casa :D , dar ca sfat, daca mai faci sau face careva pe langa tine, daca nu vreti sa va mai cacati toti pe voi imprastiat :D , varza dupa ce ai tocat-o marunt, o sarezi bine, o framanti la fel de bine cateva minute pana isi lasa multa zeama si taninul ala, o lasi cam o ora la sarat si o storci de 2-3 ori, apoi o limpezesti cu apa si o pui/lasi la fiert cam 15 minute, schimbi apa, si abia apoi te apuci de ea s-o fierbi definitiv, sa adaugi carnea si condimentele, daca vreti sa mancati o farfurie si sa nu va basitzi/cacatzi 2 zile in continuu. :D Preferabil la mancarurile gatite, tocanizte, ghiveciuri, buraclale si ce mai face in general romanul de saracie si de foame, carnea, mai nou, inaite era doar cea de vita, se fierbe/opareste in cel putin intr-o apa, se prajeste/rumeneste putin si abia apoi se adauga in mancare, la fel si cu ceapa, care da un cu totul alt gust daca este calita inainte de a fi aruncata cu toate legumele la gramada, de majoritatea mancarurilor ramanesti au ajuns sa semene a ghiveciuri, tocanitze, buraclale cu toate ierburile si legumele pamantului in ele, intr-un final nemaisimtind niciun gust. Incearca sa nu cumperi varza foarte tare si deasa/densa/compacta de obicei olandeza pentru ca este prosta si provoaca balonari crunte, cumpara d-aia mai usoara si mai rasfirata, chiar daca nu arata la fel de frumos ca prima, aia este mai comestibila. :D Decat sa faci ce singura de capul tau sau cu un prost inutil pe langa tine, mai bine ramai la cartofi prajiti/copti/fierti/piure, peste si omlete/ochiuri. Vezi ca la seminte prajite nu se pune ulei- doar spalate si un praf de sare ca sa nu ne umplem de tzarana si negreala pe bot si unghii, la cartofi prajiti, in schimb da, aia se fac in ulei de fiecare data, suficient ulei, nu doua linguritze. :D Despre clatite, placinte, pateuri, gogosi, checkuri si alte prajituri, in episodul urmator. :D LE: sa-l anunte careva rapid pe miskin ca slobozitul de dolores i-a furat pozele. :D 3 12
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2018 Postat Iulie 4, 2018 O chestie generala, pentru ''gospodinele''/prietenele/iubitele/amantele/nevestele criminale, care folosesc bucataria doar pentru microunde, frigider, sa fumeze si sa faca poze, iar din an in paste vor sa-si impresioneze/omoare barbatii. :D Habar n-am daca faci, ai facut varza si ai vreun talent pe langa aragaz sau e doar vrajeala banala de promo a unei fomei de casa :D , dar ca sfat, daca mai faci sau face careva pe langa tine, daca nu vreti sa va mai cacati toti pe voi imprastiat :D , varza dupa ce ai tocat-o marunt, o sarezi bine, o framanti la fel de bine cateva minute pana isi lasa multa zeama si taninul ala, o lasi cam o ora la sarat si o storci de 2-3 ori, apoi o limpezesti cu apa si o pui/lasi la fiert cam 15 minute, schimbi apa, si abia apoi te apuci de ea s-o fierbi definitiv, sa adaugi carnea si condimentele, daca vreti sa mancati o farfurie si sa nu va basitzi/cacatzi 2 zile in continuu. :D Preferabil la mancarurile gatite, tocanizte, ghiveciuri, buraclale si ce mai face in general romanul de saracie si de foame, carnea, mai nou, inaite era doar cea de vita, se fierbe/opareste in cel putin intr-o apa, se prajeste/rumeneste putin si abia apoi se adauga in mancare, la fel si cu ceapa, care da un cu totul alt gust daca este calita inainte de a fi aruncata cu toate legumele la gramada, de majoritatea mancarurilor ramanesti au ajuns sa semene a ghiveciuri, tocanitze, buraclale cu toate ierburile si legumele pamantului in ele, intr-un final nemaisimtind niciun gust. Incearca sa nu cumperi varza foarte tare si deasa/densa/compacta de obicei olandeza pentru ca este prosta si provoaca balonari crunte, cumpara d-aia mai usoara si mai rasfirata, chiar daca nu arata la fel de frumos ca prima, aia este mai comestibila. :D Decat sa faci ce singura de capul tau sau cu un prost inutil pe langa tine, mai bine ramai la cartofi prajiti/copti/fierti/piure, peste si omlete/ochiuri. Vezi ca la seminte prajite nu se pune ulei- doar spalate si un praf de sare ca sa nu ne umplem de tzarana si negreala pe bot si unghii, la cartofi prajiti, in schimb da, aia se fac in ulei de fiecare data, suficient ulei, nu doua linguritze. :D Despre clatite, placinte, pateuri, gogosi, checkuri si alte prajituri, in episodul urmator. :DEsti raut ....Multumesc de sfaturi :)) Esti bucatar?
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2018 Postat Iulie 4, 2018 O chestie generala, pentru ''gospodinele''/prietenele/iubitele/amantele/nevestele criminale, care folosesc bucataria doar pentru microunde, frigider, sa fumeze si sa faca poze, iar din an in paste vor sa-si impresioneze/omoare barbatii. :D Habar n-am daca faci, ai facut varza si ai vreun talent pe langa aragaz sau e doar vrajeala banala de promo a unei fomei de casa :D , dar ca sfat, daca mai faci sau face careva pe langa tine, daca nu vreti sa va mai cacati toti pe voi imprastiat :D , varza dupa ce ai tocat-o marunt, o sarezi bine, o framanti la fel de bine cateva minute pana isi lasa multa zeama si taninul ala, o lasi cam o ora la sarat si o storci de 2-3 ori, apoi o limpezesti cu apa si o pui/lasi la fiert cam 15 minute, schimbi apa, si abia apoi te apuci de ea s-o fierbi definitiv, sa adaugi carnea si condimentele, daca vreti sa mancati o farfurie si sa nu va basitzi/cacatzi 2 zile in continuu. :D Preferabil la mancarurile gatite, tocanizte, ghiveciuri, buraclale si ce mai face in general romanul de saracie si de foame, carnea, mai nou, inaite era doar cea de vita, se fierbe/opareste in cel putin intr-o apa, se prajeste/rumeneste putin si abia apoi se adauga in mancare, la fel si cu ceapa, care da un cu totul alt gust daca este calita inainte de a fi aruncata cu toate legumele la gramada, de majoritatea mancarurilor ramanesti au ajuns sa semene a ghiveciuri, tocanitze, buraclale cu toate ierburile si legumele pamantului in ele, intr-un final nemaisimtind niciun gust. Incearca sa nu cumperi varza foarte tare si deasa/densa/compacta de obicei olandeza pentru ca este prosta si provoaca balonari crunte, cumpara d-aia mai usoara si mai rasfirata, chiar daca nu arata la fel de frumos ca prima, aia este mai comestibila. :D Decat sa faci ce singura de capul tau sau cu un prost inutil pe langa tine, mai bine ramai la cartofi prajiti/copti/fierti/piure, peste si omlete/ochiuri. Vezi ca la seminte prajite nu se pune ulei- doar spalate si un praf de sare ca sa nu ne umplem de tzarana si negreala pe bot si unghii, la cartofi prajiti, in schimb da, aia se fac in ulei de fiecare data, suficient ulei, nu doua linguritze. :D Despre clatite, placinte, pateuri, gogosi, checkuri si alte prajituri, in episodul urmator. :D LE: sa-l anunte careva rapid pe miskin ca slobozitul de dolores i-a furat pozele. :D Teoria suna bine. Pune si poze cu bucate. :)
v-ships Reputație: 24 Postat Iulie 4, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Iulie 4, 2018 Esti raut ....Multumesc de sfaturi :))Esti bucatar? Sunt da toate baby :D, BARBAT se numeste, visul si cosmarul oricarei femei, panicate majoritatea dintre ele ca nu ma pot face/prosti doar vorbe, buze, din ochi, gene si sprancene, buci, solduri, tzatze si pizda, fiindu-le teama ca nu pot tine pasul cu mine si ca se vor pierde pe drum, asta e, pierderea lor si norocul meu, de a cunoaste cat mai multe dintre ele. :D 1 12
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2018 Postat Iulie 4, 2018 Sunt da toate baby :D, BARBAT se numeste, visul si cosmarul oricarei femei, panicate majoritatea dintre ele ca nu ma pot face/prosti doar vorbe, buze, din ochi, gene si sprancene, buci, solduri, tzatze si pizda, fiindu-le teama ca nu pot tine pasul cu mine si ca se vor pierde pe drum, asta e, pierderea lor si norocul meu, de a cunoaste cat mai multe dintre ele. :DCheck p..m.
khun lev miskin Reputație: 87 Postat Iulie 5, 2018 Postat Iulie 5, 2018 LE: sa-l anunte careva rapid pe miskin ca slobozitul de dolores i-a furat pozele. :DUnde, Gogule?
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 5, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 5, 2018 Gata, s-a dezlegat misterul! Marinelu' e bucătar pe împingătorul ăla pe care lucrează.I-am dat plus, pentru că, în sfârșit a avut o postare cu cap și coadă, curățată de înjurături și corectă dpdv culinar. :hihatDeci, se poate! P.S. Ne pișăm cu boltă pe Mîșkin. :laugh2 2
_comisarul_ Reputație: -328 Postat Iulie 5, 2018 Oras:T O K Y O Oras:T O K Y O Postat Iulie 5, 2018 In Bucuresti e cam ploaie dar eu beau ceva frumos pe Dorobanti
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum