Sari la conținut

Postări Recomandate

Baieti ce sa zic fata asta e bestiala, arata fff bine, are un corp cum rar vezi. Chestia e ca sigur n-o sa faca mult meseria asta ca la cum arata sigur pune mana pe ea unul cu bani multi si n-o mai lasa sa faca asta. S-o tina el in puf si s-o frece numai el! Asta e viata..Este matura probabil ca are peste 35 de ani dar nu arata de atat.Este grijulie,calda si afectuoasa si te face sa te simti bine cand stai de vorba cu ea.La GFE eu ii dau nota aproape maxima pentru tandrete.Oral de calitate , ii place sa se alinte cand o suge si sio bate de limba ..etc , la normal e bucuroasa de orice pozitie ii propui. Accepta CIM si ejaculatul pe corp , dar nu accepta ejaculatul pe fata din spusele ei. pentru sex anal a spus ca este nevoie de un mic comision in plus.Locatia o are intr-un bloc comunist de la alba iulia , foartye aproape de rond.Apartamentul este curat,ingrijit si puteti face dusul de dupa.Baia arata impecabil

Link spre comentariu
Baieti ce sa zic fata asta e bestiala' date=' arata fff bine, are un corp cum rar vezi. Chestia e ca sigur n-o sa faca mult meseria asta ca la cum arata sigur pune mana pe ea unul cu bani multi si n-o mai lasa sa faca asta. S-o tina el in puf si s-o frece numai el! Asta e viata..Este matura probabil ca are peste 35 de ani dar nu arata de atat.Este grijulie,calda si afectuoasa si te face sa te simti bine cand stai de vorba cu ea.La GFE eu ii dau nota aproape maxima pentru tandrete.Oral de calitate , ii place sa se alinte cand o suge si sio bate de limba ..etc , la normal e bucuroasa de orice pozitie ii propui. Accepta CIM si ejaculatul pe corp , dar nu accepta ejaculatul pe fata din spusele ei. pentru sex anal a spus ca este nevoie de un mic comision in plus.Locatia o are intr-un bloc comunist de la alba iulia , foartye aproape de rond.Apartamentul este curat,ingrijit si puteti face dusul de dupa.Baia arata impecabil[/quote']te pup frumoaso...am fost ieri si e beton fata..arata exact ca in poze si se implica 100% amanta perfect...a fost de vis...cu sigurantza o mai vizitez..aaaa..si primirea si ambiantza de milioane..pretzul nu foarte piperat...e de vis.
Link spre comentariu

Foarte curata si ingrijita, arata mai bine decit in poze. E f. vorbareata si daca sti sa intretii o discutie e foarte placuta.GFE si FK de nota +10. se implica si incearca sa te ajute cand esti sleit de puteri......... sanii ii arae mai frumosi ca in poze iar corpul este atragator!! la fata este putin cam uratica inschimb corpul in special fundul rotund si fin o propulseaza in top dupa parerea mea.Atitudine agreabila si de exceptie. Face muia fara protectie iar la normal am facut doua pozitii : capra si ea pe mine si sa bucurat nu am ce spune. am inteles ca face si sex anal si in grup.foarte placut surprins de atitudinea profesionala, eleganta si stilul oferit. a fost o ora adevarata, 100% multumit, nici cel mai mic regret. ASA DA, SE MERITA PENTRU CINE PREFERA PIZDE MATURE BINEINTELES.

Link spre comentariu
ASA DA' date=' SE MERITA PENTRU CINE PREFERA PIZDE MATURE BINEINTELES.[/quote']Pacat ca am pierdut numarul de telefon, dar daca nu ma insala memoria m-am intalnit si eu cu acest poponet si sunt tentat sa confirm!O sa o mai vizitez sa ma conving ca n-am gresit! ;)Multumesc ca mi-ati amintit telefonul!!!
Link spre comentariu

Bad RequestYour browser sent a request that this server could not understand.o sa propun ca sugestie ca la toate link-urile catre anuntul telefonic sa fie vizibil si langa link anuntul escortei in caz ca se va sterge anuntul ei din ziar. Ca prea se intampla rar.

Link spre comentariu

Imi pare rau ca o sa dezamagesc pe unii dintre voi dar tipa e casatorita sau cel putin a fost, are si un copil, Eu am vizitat-o acum cateva luni pe la stadionul National , Recunosc ca tipa a fost asa cum o descriu cativa mai sus insa eu am avut parte si de un incident neplacut !La inceput ea a cerut 150 pe ora cand am ajuns la ea eu i-am propus sa raman doar la o fin cu 100ron si a fost deacord a luat banii si a plecat sa-i duca in cealalta camera Totul a decurs normal nu a vrut sarut si nici cuni dar primea tot timpul mesaje dupa care chiar a raspuns si-i promitea cuiva la tel ca termina repede!La iesire m-a abordat un Lache pansat cu arfe de smecher de Pantelimon sa-mi spuna:Bai te crezi macio dai doar un nr sau futi mai multe intr-o zi!Eu i-am raspuns frumos ca nu puteam stii cati mai sunt pe langa bloc: Asa m-am tocmit cu fata si am respectat ceea ce s-a decis inca de la inceputul actuluiEL; Pai ba vi cu BMW-ul si dai doar 100 Eu; data viitoare am sa o cinstesc pe fata ca a fost draguta Acum din pacate nu am mai mult ca de aceea am ramas doar la o fin.El : Stiu ba ce-ati vorbit ca eram in bucatarie si -am auzit tot dar am pierdut alt client ca ai stat tu cu 10 min mai multEu; Asta e frate te recompensez data viitoareMi-a sunat tel am raspuns l-am ignorat si am urcat in masina cu un gust ceva mai amarGandindu-ma ca putea fi mai rau de-atat Bafta tuturor!

Link spre comentariu

eu am fost de multe ori la ea si nu am avut parte de atitudine dezagreabila chiar daca am stat un nr. chiar daca am stat 2 nr. iar telefonul nu l am auzit deloc.ideea este ca nu mai raspunde la tel,mai precis il are inchis.daca stie cineva despre ea ceva sa scrie aici.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...