claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iulie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 11, 2015 Bună, ești și mâine disponibila?Buna.Sigur ca da.Incepand cu ora 14.Te pup
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iulie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 12, 2015 Buna dragilor!azi sunt disponibila pana la ora 23:00!va pup
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iulie 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 13, 2015 Disponibila!!!
cosmin r Reputație: -982 Postat Iulie 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 13, 2015 Numai cand sun eu nu esti! Cred ca am sunat in vreo 5-6 zile diferite. Bine,nu insist, sun odata de doua ori.Am mai intrebat cred, la ce ora incepi programul?
merciless Reputație: -430 Postat Iulie 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 13, 2015 Numai cand sun eu nu esti! Cred ca am sunat in vreo 5-6 zile diferite. Bine,nu insist, sun odata de doua ori.Am mai intrebat cred, la ce ora incepi programul? Ok man, hai ca-ti fac io o programare la domnita, ca vad ca nu te descurci. Numai sa-mi zici pe la ce ora si cam ce servicii vrei. :-)
cosmin r Reputație: -982 Postat Iulie 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 13, 2015 Ok man, hai ca-ti fac io o programare la domnita, ca vad ca nu te descurci. Numai sa-mi zici pe la ce ora si cam ce servicii vrei. :-) ??????
merciless Reputație: -430 Postat Iulie 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 13, 2015 ?????? No ofense just jocking , keep call her.
cosmin r Reputație: -982 Postat Iulie 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 13, 2015 Hai merci! No ofense just jocking , keep call her.
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iulie 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 14, 2015 cateva poze noiva pup 22
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iulie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 15, 2015 Azi sunt disponibila pana la ora 00:00!!
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 16, 2015 Buna!azi sunt pana la ora 00:00!va pup si va astept
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 16, 2015 14
webelash Reputație: 142 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 16, 2015 Superba!...Felicitari!...
marius45 Reputație: 1420 Postat Iulie 16, 2015 Oras:deva Oras:deva Postat Iulie 16, 2015 Poze frumoase si incitante...felicitari si din partea mea
flobo Reputație: 750 Postat Iulie 17, 2015 Postat Iulie 17, 2015 vizitat fatatinerica , curata , un pic de colacei la burtica dar nu pentru asta am venitusor de ajuns , locuri de parcareapartament , spatios , dormitorul cu un pat mare si confortabiloral neprot cu incercari de deep reusite. , atentie la oute , pupaturi .mangaieri foarte okla normal implicare maxima , contre , pozitiipetrecut o ora de relaxare 150ron/2fin fara pic de grabadin partea mea este de recomandatnota generala de 9 5
merciless Reputație: -430 Postat Iulie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 17, 2015 Misto gagica, faine poze. pozarul e bun.
laury Reputație: 24071 Postat Iulie 17, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iulie 17, 2015 Cine o fi pozarul?
taxulescu Reputație: 122 Postat Iulie 17, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 17, 2015 ... si pt ca seamana perfect cu o fosta de-a mea care era campioana la pat am zis sa incerc... deci sunat si stabilit o intalniream vazut ca are 2 topice cu poze putin diferite.. este undeva la mijloc dar este fata din poze. undeva intre podul de la vacaresti si timpuri noi pe o straduta nu greu de ajuns... apartament cu 2 camere (cred) destul de spatios si curat. am facut cunostinta am mers la dush apoi in camera asteptand dom'soara sa revina si ea de la dush. S-a creeat acel clic intre noi (din partea mea sigur) si nu vreau sa detaliez actiuneanoteoral 8 normal 9 (m-a facut sa cred ca i-a placut)gfe 10 (ca in vremurile bune)halat 150/hde revenit- mda (cred ca am tinut la fosta ) 3
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iulie 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 18, 2015 Buna, azi sunt disponibila pana la ora 00:00!va pup dulce
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iulie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 19, 2015 Buna!azi sunt disponibila!va pup
eu22005 Reputație: 91 Postat Iulie 20, 2015 Telefon: eu22005 Oras:cluj Telefon: eu22005 Oras:cluj Postat Iulie 20, 2015 Buna,In trcere prin Bucuresti ,am facut o vizita la Claudia.Ajuns la locatie ,ma astepta o fata, forte draguta pe tocurile ,halat negru de satin, M-a invitat in camera si mi -a prezentat serviciile si preturile.Am ales un oral NP cu o finalizareFata este foarte dedicata si face tot posibilul sa te simti bine.Notelocatia 9 (putin deranjant ca nu eram singuri)fata 9 cu ceva kg in plus ,dar nu e deranjant chiar ii sta bine.curatenie 10oral 9GFE 9/10timp petrecut 1 hpret 150de revenit DAde recomandat DAde revenit DAMultumesc Claudia. 7
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iulie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 20, 2015 Buna dragilor!astazi sunt dispunibila pana la ora 00:00!va pup
johnnyblue Reputație: 178 Postat Iulie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 20, 2015 Eheee , nici nu stiu cum sa incep .. de mult nu am mai scris pe aici insa de data aceasta Claudia m-a vrajit pur si simplu.. Sambata avand o fereastra am reusit sa o prind la telefon si spre norocum meu am reusit sa ne vedem intr-un timp record .. prin urmare +1 .. telefon raspuns programat si executat . Acum despre mandra .... daca vreti o fata senzuala si plina de erotism atuncti Claudia este persoana pe care o pot recomanda. Nu pot spune decat ca primul sarut a fost confirmarea senzatiei avute cand m-am utitat peste poze iar tot ce a urmat a fost o nebunie frumoasa pe care sper ca si Claudia sa o fi impartasit. Hai repede cu notele: Locatie - 9 - apartament curat cu tot ce trebuie - poate un pic de racoare in camera nu ar strica dar cine se mai uita dupa ce oricum te incinge Claudia;Fata : - nu pot da note - daca vb de aspectul fizic atunci poate fi un 8-9 daca vorbim de ce anume transmite - 10 cu felicitariOral: 9Normal: 10 ++ GFE: 10 ++ Dupa o ora si un pic...acel pic necesar mie sa imi recuperez suflul si control picioarelor m-am trezit ca vreau abonament Cadou - 150 ron + 1 cafea Have fun !!! 6
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iulie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 21, 2015 Buna,In trcere prin Bucuresti ,am facut o vizita la Claudia.Ajuns la locatie ,ma astepta o fata, forte draguta pe tocurile ,halat negru de satin, M-a invitat in camera si mi -a prezentat serviciile si preturile.Am ales un oral NP cu o finalizareFata este foarte dedicata si face tot posibilul sa te simti bine.Notelocatia 9 (putin deranjant ca nu eram singuri)fata 9 cu ceva kg in plus ,dar nu e deranjant chiar ii sta bine.curatenie 10oral 9GFE 9/10timp petrecut 1 hpret 150de revenit DAde recomandat DAde revenit DAMultumesc Claudia.Multumesc si eu! Sper ca ai avut un drum linistit, iar cand mai dai o fuga in capitala..te astept. te pup
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iulie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 21, 2015 Eheee , nici nu stiu cum sa incep .. de mult nu am mai scris pe aici insa de data aceasta Claudia m-a vrajit pur si simplu.. Sambata avand o fereastra am reusit sa o prind la telefon si spre norocum meu am reusit sa ne vedem intr-un timp record .. prin urmare +1 .. telefon raspuns programat si executat . Acum despre mandra .... daca vreti o fata senzuala si plina de erotism atuncti Claudia este persoana pe care o pot recomanda. Nu pot spune decat ca primul sarut a fost confirmarea senzatiei avute cand m-am utitat peste poze iar tot ce a urmat a fost o nebunie frumoasa pe care sper ca si Claudia sa o fi impartasit. Hai repede cu notele: Locatie - 9 - apartament curat cu tot ce trebuie - poate un pic de racoare in camera nu ar strica dar cine se mai uita dupa ce oricum te incinge Claudia;Fata : - nu pot da note - daca vb de aspectul fizic atunci poate fi un 8-9 daca vorbim de ce anume transmite - 10 cu felicitariOral: 9Normal: 10 ++ GFE: 10 ++ Dupa o ora si un pic...acel pic necesar mie sa imi recuperez suflul si control picioarelor m-am trezit ca vreau abonament Cadou - 150 ron + 1 cafea Have fun !!! Iti multumesc mult pentru asa vorbe frumoase! Ma bucur ca te-ai simtit bine Apropo...ai uitat de inghetata
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum