Sari la conținut

Salon masaj erotic Obsession - 0742802806


Postări Recomandate

  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

asta ne-am dat seama toti, dar sunt curios cum ti-ai dat seama tu, din moment ce ai considerat ca ar trebui sa ne spui asta...

 

 

 

PS: nu incer ca fiu ironic, vreau doar sa aflu daca o fost colegul si ce parere si-a format...

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Am fost eu sapt trecuta, erau 3 fete dintre care 2 frumoase plus inca 2 care erau libere in ziua aia deci sunt vreo 5,6 in total. Salonul e pe Castanilor înainte de mag crisul. Acțiune specifica saloanelor de masaj nimic ieșit din comun. Cel putin 3 dintre fete arată f bine peste ce am vazut in alte saloane.

Link spre comentariu

salutare tuturor!

pentru a evita orice comentarii sau observatii, doresc sa clarific inca de la inceput faptul ca eu nu locuiesc in tara, si vizitez foarte rar Romania. 

 

saptamana trecuta, aflat pe plaiurile mioritice, am simtit nevoia sa vizitez cateva domnisoare si saloane pentru a nu-mi iesi din forma si pentru a compara pe de alta parte calitatea serviciilor. 

 

am sunat si la salonul sus mentionat si mi s-a spus ca sunt 3 fete disponibile. am intrebat si de servicii si mi s-a spus ca e masaj (ce altceva putea sa fie? dar eu m-am referit daca e nud, sau cu chiloteii "on"). am intrebat cate finalizari intr-o ora si mi s-a spus ca una. am facut programarea si in 15 minute eram in fata salonului. 

sunat din nou, si mi s-a deschis usa. 

cele 3 domnisoare erau ok, dar nu superbe. una din ele mi-a placut mai mult si pe ea am ales-o. gusturile nu se discuta, asa ca ceea ce-mi place mie poate nu place altora si vice-versa asa ca nu vreau sa comentez prea mult pe seama aspectului. spun doar ca fata pe care am ales-o imi placea.

dupa ce am achitat taxa in avans, am urcat cu domnisoara spre camera.

 

m-a intrebat daca vreau sa fac un dus inainte si am refuzat deoarece venisem proaspat spalat. fiind putin reticenta, m-a intrebat daca vin de acasa si i-am confirmat. aici e partea la care ea mi-a dat practic a doua sansa, pentru ca abia la sfarsit am aflat ca la dus nu era apa calda. 

 

m-am dezbracat, m-am intins pe pat si fata s-a dezbracat si ea, nu inainte de a ma intreba daca vreau masaj nud sau nu. normal ca am optat pentru nud.

 

masajul ca atare nu a fost nimic special. m-a frecat un pic pe spate cu mainile si ceva crema si cam atat. nimic deosebit, nimic iesit din comun. nu e maseoza si se vede ca face asta doar pt bani. 

apoi mi-a zis sa ma intorc. aici a fost cat de cat mai ok. dupa ce m-a uns putin pe piept, a coborat la "baston" si a inceput sa-l frece. cum eram cam plin, am terminat destul de repede. 

 

dupa ce mi-a dat servetele sa ma curat am stat putin de povesti si abia cand mai aveam vreo 15 minute imi spune ca daca vreau mai putem incerca o data. normal ca am acceptat, desi la inceput, am intrebat clar daca e doar o finalizare si mi s-a spus ca da, asa ca nu am vrut sa insist. 

 

in fine, a trecut fata din nou la treaba, dar nu s-a aratat prea interesata sa-l frece pe junior, asa ca a doua finalizare n-a mai venit, desi simteam ca eram aproape. daca insista ea putin, cu siguranta as fi terminat si a 2-a oara. ea in schimb a facut mai mult teasing decat sa-l frece.

 

in timpul masajului am discutat despre una alta, dar i-am mentionat pe de alta parte ca in alte tari, fetele te lasa sa le atingi. in schimb, domnisoara mi-a spus ca unele fete accepta in romania asta pentru diverse atentii (adica pentru ceva cascaval in plus). i-am spus elegant ca nu sunt dispus sa platesc in plus doar ca sa ating un san si cu asta basta. mi se pare chiar prea de tot sa ceri in plus sa poti atinge fata, dar... poate sunt eu prea obisnuit cu masajele prestate in alte tari. daca era vorba ed ceva mai mult decat atins... poate m-as fi incumetat sa atentez la portofel.

 

in fine, dupa a 2-a repriza terminata fara succes, am plecat la baie. surpriza de la baie a fost, dupa cum am zis mai sus, ca nu era apa calda. a fost o experienta interesanta sa faci dus cu apa rece si sa incerci sa dai jos crema de pe tine! puncte multe in minus la faza asta...

 

una peste alta, daca le pun cap la cap experienta a fost asa si asa pentru ceea ce sunt eu obisnuit. 

Pentru note, si sper sa nu las nimic pe dinafara: 

 

Salonul- receptia: se fumeaza ca la turci, iar cum eu nu sunt fumator nu mi-a placut. Nota 2

Camera: curata, aranjata frumos. Nota 9. putin racoroasa ca sa ii dau nota maxima

Baia: daca era apa calda, ii dadeam nota mare, asa ii dau un 4. nu are cum sa nu ramana corigenta...

Fata: 8/9. dragutica pentru gustul meu, corp frumos, dar la masaj, lasa de dorit. 

pret 150/hr.

nota generala salon + maseoza: 6/7 (asta e parerea si evaluarea mea, repet).

 

sper ca nu am uitat nimic...

bafta celor ce muncesc!

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Salutare,

Am vizitat si eu salonul de cateva ori si m-am hotarat sa- i fac si o recenzie.

Programare la telefonul din titlu.

Localizare Str. Nicolae Jiga, locuri de parcare usor de gasit.

Am fost intampinat de o receptionera si doua fete dragute, mi-au prezuntat oferta si apoi am fost sevit cu suc.

Am ales fata, o chema Maria, pentru masaj nud o ora 150lei  si am urcat in camera.

Baia curata, prosop mare curat, gel de dus ok.

Masaj de relaxare placut dar nu exceptional. Fata  vrea dar nu prea stie. Masaj erotic ok, priveliste frumoasa, final fericit.

Am spus de la inceput ca am fost de mai multe ori. Asa am putut sa vad cum au evoluat in timp serviciile.

La inceput fetele erau mai permisive in ce priveste atingerea in zona intima in limite acceptabile(exclus servicii sexuale), motiv pentru care am si revenit.

La ultima vizita restrictii impuse de conducere. E drept ca am fost avertizat politicos ca nu se mai poate atingeri in zona intima deloc.

Am inteles situatia si nu am insistat, dar nu cred ca e o idee prea buna din partea lor.

In urmatarea perioada nu intentinez sa mai vizitez salonul pentru ca au renuntat la pricipala atractie.

Salonul nu e de evitat, dar daca in urma cu o luna era cel mai atractiv salon din Oradea acum au reusit sa-l faca un salon oarecare ca toate celelalte.

 

Sanatate si virtute.

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

Are rost ....eu merg doar să stau să mă relaxez dar tu dacă mergi să faci treaba nu îți recomand!E clar masaj erotic nu sex

Eu am inteles ca e masaj erotic, dar eu sa-mi tin mana la pula? Asta pot s-o fac si singur.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...