Sari la conținut

Salon masaj erotic FANTASY TIMISOARA


Postări Recomandate

Sa va spun despre acest salon ba fantasy ba mon amour dar la dat imediat la intors cu numele ca e marca inregistrata in bucuresti...sunt 3 sa 4 fete maseoze cum se numesc care iti fac masaj in loc d o ora te scoate in 20 de minute si te mai si jecmanesc pt atingeri sau mai rau incepe cu preturi de dame de lux...nu il recomand in nici un caz platesti 200 d lei si in camera se lasa cu sute de euro ceruti in plus cand nu sunt fete iese paznicul lor s te serveasca sau sa prezinte preturile...iar cu membri forumului e doar o vrajeala cand ajungi acolo cer 200 hotie pe fata...

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Deci draga remus...clar nu ai fost la mine la salon...si sincer mă faci rad....eu știu k e invidia d concurenta....dar lasă oamenii care au fost la mine în salon sa spuna...eu nu am încasat d când am deschis 200 Ron p masaj erotic nud...pt k nu am prețul acela la programări și sincer nici la taxi nu am dat comision...deci tind sa cred k ești un patron d salon care nu mainstream ce sa facă din pura ciuda și invidie....dar sa sti d la mine...nu așa s fac clientii.adik prin metode gen c faci u.mai bine teai uita la recenziile tale c spune lumea despre salonul tău și dupaia ași vorbi..dar cum trăim intr-o tara democratica și liberi la acces internet..fiekre își poate spune părerea și nu numai...

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Și dacă numele de Mon Amour este marca înregistrata....eu mă conformez legi și e normal sa nu o mai folosec...dar FANTAZY este marca mea înregistrată și e mai bine asa...si eu ași proceda la fel dacă cineva mi-ar folosi numele socetati.o zi placuta Îți doresc și bafta în ceea ce faci.

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Și cei d p forum care vin și vor dori sa vina la salonul meu...Va rog eu sa lasa-ți recenziile voastre exact așa Cum s intampla ....duar așa pot lua atitudine fata de angajate și sa pot mulțumi clientela ...

Link spre comentariu

Nu sunt nici un patron sunt un client ar fi bine sa nu mai minti clienti spun exact ce sa intamplat nu mai spune ca nu dai comision ca sti bine ca asa ai clienti ca iti aduc taximetristi pentru 80 de lei pe client iar noua ne cereti 200 de lei pentru ce sa ne tina 20 d min in camera vad ca parerile clientilor nu conteaza...nu recomand acest salon sunt altele mult mai bune

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Cum am spus..e părerea ta și nu dau 2 bani pe minciunile unora ca tine!😆😉știu cine ești și îmi e mila de tine la ce te preteze sa faci "Darius"😆😉...ca mai foloses-ți și numele ăsta 😆😆..

Cum am spus și repet aceea ce au fost și vor dori sa vina la salon,dacă doresc pot lăsa recenziile aici...duar așa pot face ca acest salon sa se ridice la standarde cât mai sus și sa fie plăcut clienților ce vin.multumesc!

Link spre comentariu

Standarde sa lasam deoparte aceste cuvinte acela nu se poate numi salon ca sa iesiti bine spuneti ca sunt rivali din oras sunt doar un client asa o sa vada viitori clienti cum incearca un asa zis patron in loc sa repare greselile si fetele vorbesc despre alte lucruri oricum nu recomanda nimanui acest salon

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Remus...Dacă ai fost la mine în salon!descriem și mie te rog măcar livingul sau o camera sau o baie ce dorești u..nu contează...😆😉și ce spui tu se întâmplă duar la un singur salon 😆😆și ști bine unde😉.

Link spre comentariu
  • Oras:Buzias
  • Oras:Buzias

N-o să fie cea mai relevantă recenzie din lume, dar am fost şi eu pe la Fantasy Timişoara (apropo: ar merita redenumit topicul) într-o seară când aveam chef doar de masaj de relaxare şi nu găseam maseuză non-erotică să lucreze aşa târziu, şi m-am rezolvat la fix. :)

 

 

Interesant lobby-ul cu tot felul de lucruri afişate pe pereţi - autorizaţie de funcţionare, orar, tarife, tot tacâmul - face impresia de firmă serioasă cu toate actele în regulă ş.a.m.d. :) Şi plasat bine lobby-ul separat de scări să ai posibilitatea să nu intersectezi clientul care iese cu cel care intră.

 

După ce mi-a deschis recepţionera, în lobby am rămas cu cele două brunete disponibile, dintre care una era mai vorbăreaţă şi am ghicit-o că face un masaj mai "hotărât", adică fix ce aveam eu nevoie pentru relaxare musculară. După cum mi se confirmase şi la telefon, fetele ştiau de chestia cu "clienţii de pe forum" = 100, aşa că am plătit doar 100.

 

La etaj am ajuns într-o cameră spaţioasă dotată cu un fel de separeu-garderobă şi cu o baie proprie pentru spălat (deci cu vană/jacuzzi şi chiuvetă dar fără toaletă - aia era în altă baie de pe hol). Prosopul era curat dar nu prea absorbea apa (suspectez că fusese spălat cu ceva balsam din ăla care face lucrurile pufoase, contraindicat la prosoape).

 

În cameră mergea aerul condiţionat şi era o atmosferă destul de răcoroasă, deşi nu mi-am dat seama la început. La emis muzică a fost pus să muncească un CD player cu nişte selecţii faine, dar din păcate sărea discul în draci şi muzica se tot oprea şi trebuia repornită, astfel încât am auzit 3-4 melodii repetate de vreo 5 ori. :P

 

În orice caz, cât am fost întins pe burtă am primit masaj-de-masaj de relaxare. Tipa era experimentată, mai lucrase şi la alt salon şi asta se vedea: ştia unde sunt muşchii, ştia cum să-i maseze, avea mai multe tehnici, inclusiv apăsări cu cotul, făcea masaj de relaxare ca la carte, adică fix ce căutam eu în seara aia. :D Mai bun masajul de relaxare chiar şi decât cel de la Iulia pe care l-am prins cândva anul trecut şi mi se păruse cel mai bun de până atunci de la vreun salon de erotic.

u mai fost şi nişte "operaţiuni" de masaj erotic printre picioare şi nişte atingeri cu sfârcurile întărite pe spate (faină senzaţie, nu cred c-am mai beneficiat până acum).

 

După ce m-am întors cu faţa au început tehnicile de erotic (nu i-am zis din prima că vreau doar relaxare, că nu voiam să refuz din start un erotic dacă se întâmpla să meargă bine): masajul s-a focalizat pe instalaţia dintre picioare şi a început să implice mult sânii. Din păcate, odată cu întoarcerea cu faţa-n sus m-a lovit şi temperatura reală a aerului din cameră şi am început să cam tremur şi mi-a cam murit instant "pasiunea" (câtă era), mai ales că şi pielea fetei înafară de mâini era cam rece, probabil tot de la aerul condiţionat. Când am văzut că nu mai există şanse pentru vreo surpriză plăcută pe partea de erotic i-am zis fetei să continue să lucreze tot muşchii şi pe faţă, că oricum nu mă interesa aşa tare finalizarea în seara aia.

 

Tipa a fost foarte OK, a continuat cu masaj normal cum i-am cerut şi între timp am stat la mai multe poveşti despre ce înseamnă masajul pe la saloane, ce comportamente şi aşteptări mai au unele maseuze, unii clienţi etc. şi am aflat câteva lucruri la care nu mă gândisem. Per total mi-a plăcut mult dezinvoltura şi relaxarea ei şi schimbul de impresii din ultima fază a masajului şi din timpul duşului asistat.

 

 

Cu notele o să mă rezum la ce-am "consumat", adică fără erotic, că nici nu eram foarte cu chef, dar m-a şi "dezactivat" frigul din cameră (rămâne de rezolvat neapărat reglajul aerului condiţionat, că frig + oameni dezbrăcaţi = nu aşa).

 

Locaţie: 8 (minusul de mai sus şi minusul pentru muzică)

Masaj de relaxare: 10

Body/erotic: altă dată

Aspect fată: 9

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Mulțumesc de recenzie!am sa le învăț pe fete cum sa folosească clima din camere și la fel cu CD se va schimba fără sa mai fie probleme.iar cu prosoapele sunt noi ,chiar dacă au fost spălate de 2 ori înainte sa fie puse pt folosință pt ca știam ca nu absorb apa dak sunt noi.sper data viitoare dacă mai doresti sa vi sa nu se mai repete experienta trăite și sa fi mulțumit din toate punctele de vedere.o dimineață placuta!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti, Strada Caderea Bastiliei Nr. 72 B
  • Oras:Bucuresti, Strada Caderea Bastiliei Nr. 72 B

Bună ziua.

Rugăm un moderator să modifice titlul acestui topic care nu are nicio legătură cu salonul Mon Amour® Massage din Bucureşti.
Vă mulţumim anticipat.

Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Fiind fan masaj, mi,am zis, hai sa risc 100 sa aflu adevarul despre salon. Facut programare peste 10 min ca eram in zona. Am parcat la colt cu str campului sa nu blochez pe cineva, str fiind cam ingusta si infundata. Au venit doua brunete, amandoua tinere si bune. Cu greu m,am hotarat pt cea mai micuta. Am amintit de oferta pt forum de 100 si nu a fost nici o problema. Am urcat la mansarda facut dus si pus pe saltea. Camera spatioasa, muzica placuta ,temp optima. Fata amabila, corp de9,5 bine facuta, sani mici de adolescenta. A facut un masaj de relax pe spate bun, apoi cu sanii.apoi a urmat masaj pe piept si in zona sensibila cu corpul,sanii si mainile. Din pacate nu am rezistat prea mult la atacul caprioarei, mai ales depa ce am pipait sanii si fesele de milioane. M,a sters cu servetele si am facut dus asistat. Total timp 45 min de cand am ajuns in camera. Nu am fost grabit. Note camera9, fata 9,5 masaj 9. Total9. cadou 100 plus o atentie la fata in timpul masaj. Pentru un salon nou e bine, mai bine decat ma asteptam. Eu am de gand sa revin tinand cont si de oferta de 100 pt masaj nud la forumisti.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Eu sper k pana la sf.săptămâni sa fie și situl...iar cu "suprataxa pt atingeri" nu exista.s poate atinge maseuza în limita bunului simt și cât va permite ea.

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

4 junior_doctor (rezident. Sau...?). Site-uri de laba sunt multe. Si iti poti face masaj si singur.

Plm, ai recenzii aici, preturi, reduceri, ce mai vrei?

Faza ca nu prea ai timp sa te uiti pe forum, nu prea tine, avand in vedere postarile tale.

Bafta la futut!

Link spre comentariu

  • Oras:arad
  • Oras:arad

Poate nu am vazut eu..si imi cer scuze..dar un orar de functionare??

Un site ar fi util deoarece poti lua informatii pe care de altfel ar trebuii sa le afli din telefon

si nu e tot una sa te sune 200 pe zi sa te intrebe tot felul de rahaturi

pkus de asta ..poti vedea daca fetele ito sunt pe plac..eviti un drum degeaba..si frustrarea de dupa

deci nu il lua prea tare pe om ca a intrebat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...