Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare la toata lumea!

 

Zilele trecute, "incitat" de naratiunea lui musiu @Master Maciuca (pe care-l salut cu aceasta ocazie si-i transmit ca invitatia la spritz ramine valabila), am sunat-o pe Michelle pt o intilnire. I-am precizat ca as vrea undeva mai pe seara si ca as vrea sa stau cam doua ore (stie ea ca nu-mi place graba :hug1 ), asa ca sa nu-si faca vreo programare imediat dupa mine.

Asa ca, "dotat" cu o sticla de vin bun si o cutie de bomboane care stiu ca ii plac (nu va spui brandu', sunati-o si intrebati-o voi :rax2 ) am ajuns la locatia de vis-a vis de Rompetrol Dristor.

Michelle m-a primit ca pe un vechi prieten, imbracata intr-un furoas transparent, pe tocuri si fara chilotzei pe ea! :slap2

M-a imbratisat si m-a pupat de la usa, avind in vedere ca nu ne mai vazusem de ceva timp. Am intrat apoi in sufragerie si ne-am apucat fiecare de ce-i place : eu de sticla de vin iar ea de bomboane (vedeti ca Michelle bea rar si numai la ocazii speciale).

Am vorbit mai de toate ca doi vechi amici, i-am povestit de peripetiile mele din vara si usor-usor m-a luat la FK. Da' nu orice FK din ala de 2 lei, ci FK din ala "made by Michelle" adica sustinut, nu cum vezi pe la alte madame pretioase ca strimba din nas numai cind aduci vorba de asa ceva.

Si uite-asa, cu mingaierile de rigoare, am ajuns direct in dormitor (client mai vechi fiind, am rugat-o sa-mi faca o concesie si sa desfasuram "lupta" in pat si nu pe salteaua din sufragerie) unde au inceput sa zboare textilele, mai mult ale mele, ca ale ei nu erau compuse decit din una bucata furou, asa cum v-am spus.

A urmat ca de obicei oralul cu deep, dupa care am inceput sa ma joc cu degetelele la pussy, nu de alta dar mi-era dor de mica arteziana...

Care, tot ca de obicei, nu a intirziat sa apara, acompaniata de gemete si tremuraturi din partea doamnei.

Am schimbat apoi vreo 3 pozitii la normal, dintre care nu pot sa nu remarc din nou modul excelent in care se misca si coopereaza la "misionar" :bow !

Si pt ca Michelle stie deja ce-mi place :kiss3 ) am finalizat oral cu swallow total!

Ne-am imbracat si am revenit in sufragerie, unde eu am terminat sticla de vin si ea (cu ajutorul meu) bomboanele :laugh2 .

Am plecat, nu inainte de a ne imbratisa si de a-i promite ca o sa revin mai des.

 

Si acum notele si "halatu'":

 

GFE: 10+

FK: 10

Oral: 10 (cu swallow cum imi place mie)

Normal: 9

Aspect: 9 - a mai slabit intr-adevar fata de cum o stiam eu.

Locatie: 9

 

Decartat la sfirsit 300 pt ceva mai mult de 2 ore de conversatie si hirjoneala.

 

Concluzia : atit pentru cei trecuti de prima tinerete, dar si pt cei mai tineri dornici sa invete ce inseamna sexul de calitate, mergeti fratilor la ea si nu mai aruncati cu banii pe pustoaice cu fitze in cap!

Io de fiecare data cind am vizitat-o am realizat cit de adevarat e proverbul cu gaina...

 

Va salut si s-auzim numai de bine!

  • Like 10
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Am vizitat-o pe doamna cu squirt-ul acum putin timp, fiind foarte curios de acest procedeu nemaiintalnit de mine pana acum.

 

Raspunde la primul apel, voce calda, stabilim ora intalnirii, imi zice sa sun/sms pentru confirmare cu jumate de ora inainte. Cand inchid imi dau seama ca am uitat sa intreb de pret si detalii.. dar zic lasa ca intreb la confirmare, n-o mai deranjez. Vine momentul confirmarii, nu raspunde, ii dau sms si plec inspre locatie. Ajung mai devreme si la ora stabilita dau din nou telefon, ma indruma spre apartament.. surpriza! iar am uitat sa intreb detalii si pret, nici dansa nu m-a intrebat insa. Probabil am trecut pe plan secund acest aspect, avand in cap multele recenzii pozitive.

Pozele nu imi insipirasera cine stie ce atractie.. dar eram hotarat sa merg inainte la orice semn de ceva cat de cat placut, sa vad si eu care e treaba domne cu squirt-ul mult laudat. Oare e la fel ca in filmele cu Cytherea?

Locatia: este un apartament intr-un bloc vizavi de Rompetrol Dristor, pe Mihai Bravu. Sun la interfon si urc si ma trezesc cu usa deschisa inainte sa ajung, in usa stand zambitoare Michelle. Zambetul este frumos, asa ca afisez si eu un zambet larg si ma hotarasc sa merg mai departe. Dupa ce inchide usa, ma intreaba daca sigur vreau sa raman (+), o mai studiez un pic si ii zic ca da.

Sta singura in apartament (sau garsoniera nu imi dau seama exact, dar cred ca mai era o camera). Apartamentul este mobilat normal, nu modern, nici batranesc.

Camera de lucru (sufrageria): o canapea cu colt care are in 2 locuri puse niste prosoape. Am dat sa ma asez pe langa prosop, dar am fost invitat sa iau loc pe el. Laptopul canta ceva gen Lionel Richie (nu mai stiu exact) pe youtube. Atmosfera este placuta. Langa canapea este futodromul, o saltea intinsa pe jos, cu asternut si parca si un prosop pus peste.

Baia este mica, dar ai loc. Masina de spalat plina de prosoape. In ciuda a celor scrise de alt coleg, cada nu mi se pare murdara, doar stratul de email pare subtire pe alocuri. Dusului ii lipseste para, care este pusa langa, cand ma intrebam daca sa o montez sau nu ( o fi ceva stricat? ) vine Michelle si imi explica ca ea foloseste fara para si cum sa il montez. Mi s-a parut foarte simpatica cum mi-a explicat ea asa cum se monteaza, vroia sa se asigure ca ma descurc. A mai glumit pe seama colegului care a venit sa ii faca recenzie la cada, in loc sa se concentreze pe futut.

Modalitate de contact:  telefon 0734758401

Aspectul fizic al escortei:

Dupa parerea mea, arata de mai mult de 43 de ani. Are un zambet frumos, ochi frumosi, la fata nu poti spune ca este urata. Ce arata un pic mai rau si care probabil o si imbatraneste este parul. Nu pare foarte des, si are mai multe culori ciudate, n-am reusit sa imi dau seama exact, este un blend intre saten, roscat, mov si ceva alb. Sper daca citeste sa nu se supere pe mine si sa imi spuna ca daca nu mi-a placut ceva la ea, de ce am mai stat. Nu este chiar asa. Nu iti poate placea 100% de o persoana, tot ii gasesti un defect daca il cauti, si in plus eram foarte hotarat sa bag nasu la squirt.
La corp este mai cu forme, lata in solduri, totusi nu are burta atarnata, are abdomenul destul de puternic. Nu este neaparat pe gustul meu, dar este lipicioasa si ne-am inteles bine. Sanii maricei si un pic lasati, dar pentru mine placuti ca ai pe ce pune maina. Pasarica epilata, dar cu freza deasupra.
Per total este curata, un singur lucru m-a lovit, dar avand in cap reviewurile colegilor care bagasera botul la savarina si fiind caracter puternic am trecut peste: un miros ciudat de la pasarica, de fapt cumva de deasupra pasaricii. Pasarica in sine parea sa fie ok si curata, nu am identificat de unde anume venea mirosul.. mi-a fost un pic scarba initial sa pun nasul si limba, dar cum am zis am trecut peste si la sfarsit nu mi-a parut rau. Din nou, sper ca Michelle sa nu se supere la citirea acestor randuri, datoria ma obliga sa fac recenzia 100% obiectiva.

Intalnirea si actiunea

Din start, Michelle a fost foarte volubila si prietenoasa, de parca ne-am fi cunoscut de o viata. I-am inmanat un pic stanjenit un mic cadou dulce, mi-a multumit frumos, m-a pupat si m-a condus spre camera placerilor. Am stat un pic de vorba, mi-a spus sa iau loc pe canapea. Erau niste prosoape asezate strategic, care nu mi-au dat impresia a fi foarte curate si instinctiv am dat sa ma asez langa, la care ea m-a indrumat prietenoasa spre prosop si m-am conformat. M-a intrebat ce beau, a vrut sa ma serveasca cu whisky (probabil cel adus de un coleg cu o recenzie anterioara :D ), dar fiind motorizat am refuzat-o politicos si am ales apa. Am mai stat un pic de vorba, mi-a aratat zambind ca nu duce lipsa de dulciuri (avea un stoc mare.. multi confrati manierati :D), dar ca nu poate sa isi faca poftele cu ciocolata pentru ca vrea sa isi mentina cat de cat formele actuale.

M-am scuzat la baie pentru un pipi si cand am revenit ea era deja goala, am inceput si eu sa ma dezbrac, m-am asezat pe canapea. Am mai ras un pic amandoi, schimbat cateva vorbe, ne-am pupat si s-a avantat curajos spre ciocanel, care nu mai putea de bucurie.

Pentru a ne simti mai comozi, m-am intins ca un rege in mijlocul patului saltelei si ea s-a avantat intr-un oral (neprotejat) cu scuipaturi (m-a intrebat daca imi place, i-am zis ca da), plin de umezeala si adancime. Atentie mare pe zonele adiancente, oua si spre cur. N-a insistat foarte mult cu limba in fund, dar nici mie nu prea imi statea gandul la asta. Vroiam sa-l indes pe Gogu cat mai adanc pe gat si l-am indesat pe tot. DT perfect. Inainte ma intrebase ce imi place si ce vreau sa fac si i-am zis "sincer, am venit pentru squirt"

Am rugat-o sa schimbam intr-un 69, dar m-am razgandit si am luat-o eu la alintat prin zonele adiancente, cercuri cercuri pana am ajuns si pe clitorel. Cum am spus mai sus, aici a intervenit mirosul respectiv si cu un pic de gust ciudat amarui, in mod normal as fi abandonat, dar curios mai rau ca o pisica ce e cu squirtul respectiv, am continuat. Si am lins-o si am lins-o, pasaroiul din ce in ce mai ud, arunc un ochi zambitor spre tipa, dar ea era parca in alt film, traia momentul cu intensitate, ceea ce m-a uimit un pic (placut) si m-a intaratat si mai tare in acelasi timp. Mi-a zis ca daca vreau sa vad zeama tre sa bag degetele inauntru, am bagat 2 degete inspre punctul G si nu dupa mult timp mi-a smuls mana dinauntru si a tras ditamai jetul .. mi-a venit pe fatza, pe ochi, pe nas, pe gura, in gura, pe corp, ce mai peste tot. Mirosul un pic neplacut, dar gustul batea inspre dulce si nu sarat. Hmm.. interesant.. ciocanul era beton. Am luat-o in continuare la degetat si scos nenumarate alte jeturi, dar am avut grija sa nu mai imi sara pe fata si in gura.. pentru ca simteam un gust ciudat care imi ramasese in gat si nu era tocmai placut. Dar Gogu fiind beton, imi tot soptea sa continuam.

I-am mai bagat-o un pic in gura, un pic mai adanc, dupa care am convenit sa punem caciulita si da-i frate in pozitia misionarului, am dat ca surdu in tobe, in timp ce ii bagam mana in gura sa-mi suga degetele. I-am bagat si limba adanc in gura si raspundea de fiecare data cu placere.. ce mai.. era atmosfera de film porno in toata regula.. film porno alaturi de amanta cea mai buna. Ii dadeam flegme pe pasarica, apoi luam cu mana si ii bagam mana in gura. Dupa care o lingeam pe buze. Apoi degetele in gaura neagra pentru un nou jet interstelar.  Dupa ceva timp am obosit rau si am luat o mica pauza de respiro si relaxar. Am studiat un pic mai atent pasarea: fleasca total.. era excitata maxim.

Am trecut apoi in capra si da-i si da-i din ce in ce mai tare minute bune tinand-o de solduri .. ea dadea contre cu ura parca :D pana cand tot asa am obosit, m-am oprit si am convenit sa i-o bag in gura in timp ce ii lingeam fofoloanca. Zis si facut, am aruncat caciulita cat colo si ne-am pus intr-un 69, eu peste ea si practic o futeam in gura, din cand in cand mai lasandu-i si aer sa respire. Ea nu parea ca vrea sa ma opreasca si mie mi-era cam frica sa nu o sufoc. Ei si acum in timp ce o lingeam si ii dadeam din ce in ce mai tare cu batul pe gat, mi-a luat capul de la pizda si a inceput sa-si masturbeze clitorisul violent si a tinut-o asa pana ce a terminat (cu mine futand-o in gat).

M-am asezat iar rege pe spate, cu minunata doamna intre ale mele picioare, dand tarcoale ciocanului si oualelor, ba chiar introducandu-mi si limba pe dindarat. Oral foarte umed in continuare.. o intreb daca pot termina in gura, imi face semn ca da, fericit deja vizualizam momentul.. dar finalul se lasa asteptat. Hmm, preiau initiativa si pun singur mana pe ciocan si da-i cu el peste buzele doamnei, apoi o laba sanatoasa dar scurta peste limba ei, si zeama se anunta, ii spun s-o ia in primire, o baga adanc in gura unde si finalizez violent.. cu contractii ale abdomenului de zici ca eram bagat nu la 220V, ci la 380V. In tot acest timp, scumpa mea doamna a stat cu gura pe Nea Gogu si pana sa ma dezmeticesc la final, o vad zambind si imi arata gura goala. Heh.. final apoteotic si am ramas intins rasufland cu greu dupa efortul depus.

Michelle s-a dus la telefon (care statuse tot timpul pe silent) si mi-a zis ca are nu stiu cate apeluri 12-20 nu mai tin minte, si s-a pus pe vorbit .. era un frate confutador dornic de o intalnire.

Ma ridic cu greu de pe saltea, neavand nici cea mai mica notiune a cat timp a trecut, speriat un pic sa nu fi depasit ora cu mult, o intreb cat e ceasul. Trecusera cam 50 de minute de cand am intrat. Ma uit in jur, squirt pe jos pe langa saltea o gramada. Ma duc inspre baie si ea se intrerupe din vorbit la telefon pentru a imi oferi papucii. Aveam in gat un gust nasol, asemanator mirosului initial de deasupra pasaricii, asa ca am horcait si scuipat prin chiuveta ceva timp. Michelle m-a auzit si a venit sa imi ofere apa de gura (+), un pic stanjenit de situatie dar presat de necesitate, am acceptat si m-am bagat la dus.

Dupa aceea, m-am imbracat si revenit in sufragerie. Suprinzator toate urmele squirt-ului disparusera ca prin minune, se vede treaba ca nu statuse degeaba cat eu am facut dus. Am mai schimbat ceva pareri cu Michelle, am intrebat cum e cu cadoul si nu mai stiu exact ce a zis, dar i-am lasat 200 am intrebat daca e bine, a zis ca da. Cred ca avea alta programare imediat dupa mine, caci indrumase un confrate futador la telefon sa astepte pana la noi instructiuni.

Tarifare: am platit 200 lei pentru 1 numar in fix 1h ( nu stiu daca puteam plati tariful doar de 1 finalizare, eram asa de fericit dupa prestatia doamnei ca am considerat ca merita )

 

Servicii folosite: FK, OWO, DT, sex normal protejat, CIM, swallow

Note:
locatie - 7 - depunctat pentru prosoapele de pe canapea ce nu mi-au facut impresia de curat, si salteaua futodrom care desi confortabila, iarasi nu mi-a facut impresia de curat.. DAR HEI.. si squirt si curat nu prea are cum sa fie decat cu niste plastice pe acolo, nu? baia iar nu e de nota 10, dar e ok.
atitudine - 10+ prietenoasa, lipicioasa
GFE - 10 dragastoasa as putea spune, chiar daca este simulat
oral - 10 - umed, cu scuipat, DT adanc, lins oua, luat oua in gura, anilingus.. ce mai cam tot tacamul..

normal - 10 - a dat contra intruna


Sau mai bine plusuri si minusuri, in ordinea importantei:

+ amanta perfecta, doamna in conversatie, actrita de filme porno in pat

+ traieste intens experienta sexuala si se implica 100%

+ DT 100% chiar si violent

+ a inghitit

+ squirturi multe.. 7-10 nu mai stiu, mai lungi sau mai scurte

+ nu s-a ascuns dupa usa, m-a intrebat daca sigur vreau sa raman

+ mi-a oferit papuci, apa de gura si un desert la sfarsit :)

+ nu a cerut banii pana la final

- mirosul de la pasarica, sau de deasupra ei si gustul ciudat si nasol care mi-a ramas in gat

- prosoapele de pe canapea nu pareau tocmai curate

- nu am vazut-o sa faca dus dupa sau inainte, probabil de acolo si mirosul respectiv
- nu arata bine la corp dupa gustul meu, dar are totusi forme futabile, iar tatele desi un pic lasate sunt maricele si merg frumos modelate

Concluzia finala:  experienta mi-a ramas in cap si as repeta-o daca n-ar fi atatea alte escorte care asteapta sa le incerc. M-a mai pus pe ganduri insa si recenzia colegului care a incercat duo-ul Michelle-prietena, as cam vrea si eu sa traiesc experienta. Ce ma retine este mirosul respectiv de la pasarica. Nu stiu cum sa-i spun sa nu se supere pe mine sa se spele mai bine acolo, probabil o s-o invit la un dus asistat. Faza e ca daca nu erau tonele de recenzii pozitive si de colegi care au abonament si sustin ca e curata, eu n-as fi bagat botul la galeata si nici nu cred ca as mai fi revenit.

 

Cateva cuvinte despre squirt si dilema este squirt sau pipi?

Nu pot fi sigur 100%. La pipi gustul sigur e sarat. Lichidul ce tasnea din ea avea mai degraba un iz dulce si deloc sarat. Se zice insa ca squirtul nu are miros, totusi la ea avea un miros intepator care batea inspre pipi. Un pic ciudat, se cam bat cap in cap. Inclin insa sa cred ca nu este pipi, mai ales dupa ce la o cautare rapida am descoperit urmatoarea dezbatere (cer scuze colegilor care nu inteleg limba engleza) :

 

http://www.askmehelpdesk.com/adult-sexuality/difference-between-female-squirting-peeing-365878.html

 

I am very confused and still figuring out my own body. When I was with my ex, we tried to find my g-spot and I also tried to find it on my own...I started to squirt during sex though sometimes, even now when I masterbate, it has a "pee-like" odor. The weird thing is that I always pee before foreplay and sex to make sure I wasn't peeing but rather ejaculating. Still though, the ejaculation has a pee like odor...how do I know, especially when I'm relaxed and just "letting go", that it's ejaculation and not pee? I'm afraid I'm letting go of the wrong thing! And to top it off, I guess my body likes this feeling of secretion and so it wants to come out every time I masterbate but I'm getting frustrated because I don't want to be peeing! It's also embarrassing to be with a partner and not know if it was pee that came out since there's an odor...it smells sort of bittersweet and I was curious to see what my guy was tasting so I tasted my finger and realized it was also tangy and sweet...what do I do? P.s - I am a meat eater and I do eat a lot of garlic...not sure if that would have anything to do with it!

 

Having said that, I've experienced G spot ejaculations many times, and I do find that they don't smell like pee. They smell more like a clean vaginal secretion - sort of sweetly musty. Also, they usually happens when I orgasm, not before.

But, we are all different - and just like a man's ejaculate tastes different depending on the guy and depending on what he 's been eating, I assume women must be the same!

 

Sometimes a very small amount of urine can escape or there can be risidual urine in the tube which is expelled during an orgasm like this.

 

Women who expel fluid during orgasm report the color, smell, consistency, and even taste, varies from one occurrence to the next. (It is safe for a person to taste their own ejaculate, and for couples who already exchange body fluids but not for couples needing to practice safe sex.) Some have found their menstrual cycle influences the type of fluid expelled. What you eat is likely to have an affect on it, as will how much liquid you have consumed. Some women report it is sometimes clear and odorless and other times thick and pungent. Others report it sometimes looks and smells like urine, which I have found to be true only when a woman tries too hard to ejaculate. It is safe to say most women's ejaculate will vary over time and during a single sexual episode.

 

Asa ca sfatul meu pentru Michelle ar fi sa se hidrateze mai mult :D, pentru ca mirosul squirtului sa se atenueze (normal ar trebui sa fie inodor). Ea oricum ejaculeaza de o gramada de ori. Daca are sa zicem 5 clienti pe zi, si cu fiecare ejaculeaza de 10 ori faceti socoteala.. chiar trebuie sa bea multa apa. Orice lichid din corp are la baza apa. Data viitoare ma duc cu cadou un bax de apa si bem impreuna ca sa nu se supere, asta daca isi da seama cine sunt si ma mai primeste dupa ce am scris pe aici.

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''

salutare comunitate !!!

 

Ieri fiind duminica, o zii destul de posomorata ma hotarasc sa fac ceva in a o mai inveselii si cum puteam altfel decat a-mi cauta un refugiu in bratele unei escorte...zis si facut intru la sectiunea top ma uit peste noile postari si dau peste Michelle si renumitul ei squirt . Sun la numarul de telefon din titlul topicului si-mi raspunde cu o voce calda si precisa in a-mi comunica toate detaliile necesare pentru a ajunge la ea.Am ajuns putin mai devereme asta ne fiind nici o problema din partea ei, mi-a data adresa vis-a vis de Rompetrolul de la Dristor. Surpriza a fot in faptul ca dupa discutia de acomodare am realizat amandoi ca ne mai intalnisem in apartamentul de la Obor in perioada cand era alaturi de Daria acum circa 3 ani si ceva .

Acum sa spunem cate ceva si despre actul in sine , pe langa faptul ca Michelle ofera un foarte mare GFE este destul de profi si te face sa te simti in al noualea cer odata ajuns in apartamentul ei. Am inceput prin a o lasa pe ea sa-si produca singura placeri cu un vibrator eu stand si privind la abundenta jetului (probabil fiind singurul client din ziua respectiva a avut ceva ZEAMA nu gluma) apoi participand si eu prin a o stimula, oferindu-mi iarasi cateva secvente memorabile zic eu. Intr-un final am terminat cu un oral de mare angajament cu CIF-CIM , avand parte si de un anilingus minunat . A doua finalizare s-a realizat tot printr-un oral facut foarte bine si cu surpriza la sfarsit de a ainghitii tot ( lucru din ce in ce mai rar intalnit in zilele noastre).

 

Sa dam si note ca asa scrie la regulament :

 

Locatie       8    ( chiar daca nu este nou este curat si ingrijit chiar si baia este ok)

 

Aspect fizic 8    ( de nu mai este nici ea tanara insa are trasaturi frumoase si a mai slabit fata de cum o stiam eu si blondul actual o prinde destul de bine )

 

Oral + Analingus + CIM+CIF+ inghititul de la sfarsit 1_0  ( asta inseamna 100 )

 

GFE  10 fara repros s-a comportat impecabil foarte atenta si dispusa sa faca orice pentru a-ti produce satisfactie.

 

Ca parte financiara a fost undeva la 200 ron incadrandu-ma intr-o ora .

 

In concluzie o recomand pe Michelle este o experienta placuta ...

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salut baieti, asta e a 2-a mea postare si sper ca nici ultima .Am fost si eu la Michelle si pot spune cam atat 10+. Am fost dimineatza pe la 9 , am luat cafeaua de la Rompetrol. M-a intampinat semidezbracata si am baut cafelutza . Am tot stat de vb facut dus ( curat in baie , prosop nou, veo 3 geluri de dus ) si ne apucam de treaba .Se implica total , foarte receptiva la tot ce i-am zis.Fiind prima data nu am facut mare lucru dar sper ca a 2-a oara sa avansam cu poziti mai kinky si altele.Pret 200 de ron pt o ora , oral, normal, squirt, anal si ce sa zic tot tacamul 2 numere.Partea proasta m bine partea mea proasta ca daca nu m-a tinut cine stie ce numarul am stat mai mult de vb decat sa ne-o tragem  dar poate data viitoare ca sigur o sa ma mai duc o sa fie mai bine .

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Plantatie
  • Oras:Plantatie

Hai noroc.

 

Dupa o saptamana de final aproape tragica si cu un viitor senzational de apocalipsa am zis eu sa merg la Michelle azi sa mi curm suferinta interpantalonara. Nu mai intru in detalii, mai aveti doua sau trei recenzii inainte. Esentialul este ca m-am simtit super bine, am fost tratat de zici ca eram in vizita diplomatica / de munca / business cu un paharel de whisky (care la final au fost doua).

 

Mentiune: De vazut o stiu pe Michelle naked, dar nu o vazusem niciodata imbracata de oras (am ajuns amandoi in acelasi timp la ea). Tin sa mentionez si i-am spus si ei: E bine ca exista reguli si ani grei de parnaie pentru vorbe sexoase si porcoase daca le zici pe strada d'ampulea. Arata absolut fascinant.

 

Ma rog ne-am destrabalat noi pe acolo normal, anal, oral, etc. Notele evident la fel de mari. Nu mai dau copy paste ca sa nu ma acuzati de plagiat.

 

Dupa o discutie foarte placuta, de nu imi mai venea sa plec sincer sa fiu...

 


Pret: 200 RON / Ora / Sex Total (Oral, Normal, Anal)

Nume: Michelle Squirt

Nr. Tel: 0734758401

Locatie: Dristor/Baba Novac

 

Dar! M-am pricopsit cu un cado' de sarbatori pe care v-il impartasesc si voua (cu acceptul ei bineinteles):

 

post-11438-0-43506800-1356039641_thumb.jpg

 

post-11438-0-22001500-1356039692_thumb.jpg

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Posibilul titlul acestei recenzii ar putea fi:

 

- Bogdaproste !

- Sa fie primit !

 

Daca veti avea un strop de rabdare, pana spre sfarsitul recenziei, veti afla neasteptatul si, oarecum, surprinzatorul motiv pentru un astfel de titlu!

 

Va marturisesc, de la bun inceput, ca scriu aceasta recenzie in goana calului.  Din clipa, in clipa, urmeaza sa se intoarca radarul de la coafor :)   Probabil, ultima recenzie cu care va plictisesc anul acesta.  Asa deci si prin urmare...

 

Locatia:

Intre benzinaria Rompetrol/Dristor si Baba Novac.

 

Modalitatea de contact:

Numarul de telefon din titlul topicului - 0734758401.

 

Detalii intalnire:

Am sunat in jurul orei 17:15 intreband daca este posibila o programare la ora 18:00.  La telefon o voce calda si placuta mi-a spus ca tocmai urmeaza sa primeasca o vizita.  Am fost intrebat daca mi se pare acceptabil sa vin in jurul orei 18:15, in zona dintre Rompetrol Dristor si Baba Novac, urmand sa ma sune Michelle cand este libera.  Am plecat spre zona in care se gaseste locatia si am primit un telefon de la Michelle pe la 18:20, cu detaliile care m-au condus la apartamentul unde s-au desfasurat ostilitatile.  Am fost intampinat de Michelle care a deschis larg usa, cu un zambet fermecator, fara sa ramana in spatele usii.  M-am prezentat ca fiind "Filip" si am avut senzatia ca a fost "click" la prima vedere :).  FK intretinut din prima, mangaieri, sarutari, fara sa imi fie cerut am oferit cadoul 200RON, la dus eu, la dus ea, geluri cate vrei, prosop curat, am ajuns si la orizontala unde m-am bucurat teribil sa-i ling cu pofta zona intima, mi-a luat doua degete pe care le-a introdus in, hmmm... stiti voi unde, fisting cu doua degete urmat de squirt, primul din viata mea, lichid incolor, inodor, fara gust, jetul cald a venit surprinzator de repede si de bogat, m-a stropit pe piept, barba, gura, nari, ochi si par (doamne, da ce bine a fost!), am ajuns intr-o pozitie in care degetele mele de la mana dreapta faceau un fisting frenetic, cele de la mana stanga erau in gura lui Michelle, in timpul acesta ii lingeam cu nesat degetele de la picioare, un nou squirt, nu-mi venea sa cred, am trecut la un oral neprotejat cu DT, am pus caciulita, am intrebat-o daca are o pozitie pe care o prefera, mi-a spus ca daca doream squirt in continuare (da! da! doream squirt in continuare!!! da! da! da!) sa trecem la un misionar,  pompam cu spor observand cum sfarcurile erau foarte excitate si pe pulpe i se facuse pielea de gaina, a urmat un nou squirt, eram din cale afara de excitat si, fiind parca in al noualea cer, am terminat in mai putin de sapte minute, am mers la dus impreuna, m-a spalat peste tot, nu trecusera decat vreo patruzeci de minute de cand i-am trecut pragul si mi-a spus ca pot sa mai raman, stiam ca doreste sa ajunga la coafor (ce coincidenta stranie, oare acelasi coafor unde se afla radarul meu :) ?, i-am spus ca prefer sa plec, ramanand sa recuperam data viitoare, mi-a spus ca am fost ultimul ei client pe 2012, si m-a intrebat daca pot sa o astept sa mergem pana la masina ei sa-mi daruiasca doi litri de vin de tara, nu=mi venea sa cred!, ne-am imbracat si, brat la brat am mers la masina ei unde am primit o sticla de doi litri de vin si, tineti-va bine, doi litri de tzuica, parca mi-a venit sa refuz tzuica da' m-am abtinut, si am zis din toat inima mea de ticalos batran:

 

- Bogdaproste!

- Sa fie primit!

 

Ne-am imbratisat, am stat asa un pic, leganandu-ne in imbratisare, dupa care ea s-a urcat in masina si a plecat...  Am urmarit-o cu privirea pana cand a disparut...

 

Cred ca mai am timp pentru catalog (nus' de ce ma simt tare incomfortabil la faza asta):

 

Locatie:  9

Aspect:  9

Igiena:  10

Squirt:  10

Fisting:  10

Oral:  10

Normal:  10

FK:  10

GFE:  10+ cu felicitari!


Daca doriti sa fiti in compania unei femei extraordinare, nu ezitati sa o vizitati pe Michelle!  O femeie absolut incantatoare!  O recomand fara nici o ezitare!

 

 

Doamnelor, domnisoarelor si domnilor, va imbratisez pe toate si pe toti, cu mult, mult drag, va tin asa in brate, pret de cateva clipe  :hug1 , dorindu-va, din toata inima:

 

l a    m u l t i    a n i  !

 

 

  • Like 11
Link spre comentariu

va salut si va invidiez !

de curand, aflat "intamplator" in bucuresti, am luat legatura cu michelle. era intr-o seara, tarziu deja, obosit dupa drum, nu prea aveam chef de urmarit gps-ul pana cine stie unde. am sunat la cateva dameze, dar fara niciun rezultat, ori nu raspundeau, ori nu erau disponibile, ori nu veneau la hotel. pe cand sa renunt, am dat de michelle, foarte deschisa si amabila din prima, mi-a spus ca are o programare, apoi inca una, dar in cazul in care clientul nr. 2 nu apare, imi da un semn. mi-era cumva sa mai si intreb daca nu cumva vine la hotel, dar totusi am facut-o, cu juma' de gura. raspunsul: "da, nicio problema, nu te mai deranja, vin eu" ... am ramas masca ! au urmat cateva zeci de minute de asteptari, apoi am primit un apel si i-am comunicat unde sa vina. si-a venit !

michelle ! arata bine (...), peste asteptarile mele, putin mai slaba decat in multe poze pe care le-am vazut de cand frecventez asemenea site-uri. merita o galerie de poze mai actuale si mai artistice, dar, dupa cum a spus si ea, nu prea mai are nevoie de promovare. dupa aspect, sunt sigur ca in urma cu 20 de ani arata senzational. este o persoana foarte amabila si deschisa, vorbeste mult si despre toate cu o usurinta naturala, parca ne-am fi stiut de cativa ani.

actiunea ! nu am stabilit nimic de la inceput, ne-am trezit imbratisati, sarutandu-ne (...) si dezbracandu-ne unul pe celalalt. a urmat apoi examenul oral !!! supt, lins, pupat, batut de fata, rimjob cu penetrare cu limba si un deep real, cum nu am mai primit, i se batea gura de bazinul meu ! am trecut la un 69 (...), oferindu-i la randul meu placere. evident, am explodat la propriu, dar fara nicio urma de retinere din partea ei, swallow perfect. au urmat apoi minute bune de povesti, de tot felul, de la mancaruri si pana la familie, foarte intime oricum, atat de intime incat n-as putea sa le impartasesc nimanui. eu eram stors de puteri, iar al meu nu dadea semne sa-si revina. mi-am cerut scuze, gandindu-ma ca timpul a trecut si poate are si altceva de facut. vezi de treaba, s-a apucat iar de treaba, cu al meu in stare flasca, nu am mai primit asa ceva. l-a trezit si era mai tare decat prima data. a continuat cu oralul, apoi am auzit ceva de genul "trebuie sa te-ncerc" si a scos un prezervativ. s-a urcat pe mine si a inceput sa se miste foarte energic, dar n-a durat mult si a inceput sa se tot opreasca, motivand ca nu ar vrea sa murdareasca tot prin jur :) i-am sugerat sa aduca un prosop de la baie, pe care l-am intins sub mine si a reluat actiunea din punctul in care a ramas. cateva secunde si a inceput sa-si dea drumul in mod repetat, deasupra mea, ridicandu-se putin de pe mine in momentul squirtului. (...) dupa ce si-a revenit din spasme, a trecut din nou la oral, dupa acelasi tipar ca si precedentul, am finalizat identic. 

 

note !

locatie: 8, camera de hotel de 3*

aspect: 8

igiena: 9

normal: 9

oral: 11

FK: 9

gfe: 10

 

legenda ! (...) = cateva "minusuri" legate de continutul frazei in care le-am plasat, dar pe care nu le-am mai scris, aceasta fiind singura "reactie la reactia" unui coleg mov, de la ultima mea recenzie pe bucuresti. daca aspectele negative percepute subiectiv, dar exprimate obectiv deranjeaza ... nu le mai mentionez, lasand impresia unei experiente perfecte ! asta, daca n-ar fi notele ...

 

concluzie ! recomand clar ! cel mai bun oral extins pe care l-am primit ever !

over !

  • Like 6
Link spre comentariu
...

... apoi am primit un apel si i-am comunicat unde sa vina. si-a venit !

...

 

Din cate stiu eu, Michelle nu se deplaseaza. Il rog pe domnul cipcirip sa ne destainuie cum a reusit performanta de a o convinge. Multumesc anticipat!

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator servant
Reputație: 0
si io nou p'aciam intilnit o fata frumoasa pe burebista, nu mai stiu numele, sory, SQUIRT ca in filme, frateeeee 0737.564.496 , e mistooo mistoooo, fute bine, m-am gandit sa va spun si voua

fata se numeste vanessa si intreadevar se fute bine si face squirt senzational

  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Escorta
  • Telefon: 0734758401
  • Oras:DRISTOR_BABA NOVAC
  • Indisponibila
  • Telefon: 0734758401
  • Oras:DRISTOR_BABA NOVAC
  • Indisponibila
Din cate stiu eu, Michelle nu se deplaseaza. Il rog pe domnul cipcirip sa ne destainuie cum a reusit performanta de a o convinge. Multumesc anticipat!

Buna! Ma deplasez, din cate stiu nu am  specificat pe undeva ca nu fac asta! Ma deplasez chiar si in alte localitati , numai ca asta include costuri mai mari!

  • Like 3

Program 10-18, dupa 19 doar cunoscuti!

1 fin 200 lei, 1 sau 2 fin o ora, 300 de lei

1,5 ore 400 de lei. ANAL 100 de lei extra, oricare varianta!  In weekend nu lucrez!

 

Link spre comentariu
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!

fata se numeste vanessa si intreadevar se fute bine si face squirt senzational

Reclama pe topicul altei escorte! 2 saptamani de pauza!

Link spre comentariu
  • Escorta
  • Telefon: 0734758401
  • Oras:DRISTOR_BABA NOVAC
  • Indisponibila
  • Telefon: 0734758401
  • Oras:DRISTOR_BABA NOVAC
  • Indisponibila

 id-ul de messenger este michelle196367.Este postat si la profilul meu si puteti vedea si cateva poze! O zi placuta!

Program 10-18, dupa 19 doar cunoscuti!

1 fin 200 lei, 1 sau 2 fin o ora, 300 de lei

1,5 ore 400 de lei. ANAL 100 de lei extra, oricare varianta!  In weekend nu lucrez!

 

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

salut baieti!

este prima postare asa ca va rog sa mi iertati eventualele mici greseli.

Am vizitat o ieri pe doamna,si spun din start ca sunt printre cei care si vor face abonament.

Nu insist pe locatie,pt mine a fost ok,nu este aspectul pentru care am mers acolo,adresa,tel,toate sunt descrise de colegi mai sus si sunt perfect reale.

Doamna arata f bine dupa parerea mea,are o atitudine extraordinara si te face sa te simti ca si cu o fosta amanta pe care n ai mai vazut o de doi ani,e pisicoasa se lipeste de tine efectiv si te face sa o indragesti,uiti ca esti la o escorta.Acum nu stiu daca si cat teatru joaca,dar daca face asta o face f bine.

Eu in naivitatea mea cred ca i a placut prezenta mea.

Actiunea- a inceput cu fk f bun,pervers,dupa care a urmat un oral perfect la care nu am rezistat f mult,cim,inghitit,totul perfect.

Nu am facut deloc pauza dupa si am trecut direct la stropitoare,a fost prima oara pentru mine si a fost o experienta minunata,cu degetele inauntru a stropit de 4 5 ori ,mi a placut enorm.

In acest timp a trecut din nou la oral cu scuipaturi,batut peste fata,tehnica super ,am continuat cu normal,ea deasupra,caprita,eu deasupra,si am terminat cu oral,senzational.

note

locatia 9

gfe 10

oral10

anal nu am incercat.

normal 10

halatul 200 f bine investiti.

 

per total o experienta super,recomand tuturor,nu veti regreta.

 

 

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
i'm sorry but i cannot speak romanian.

 

i visit this lady... and my comment:

run men. run... you should go fast. by taxi, by train, by ship whatever you can find... 

 

Hello vertical and welcome aboard.

A review need to contain these details in order to filter the fake advertising from real member reports:

- The lady`s ads (where did you get her ads,from what website etc)

- Photos (if the lady already have pictures in her thread, no need to uploud them anymore)

- The price

- Location: how it is, details about location,roomates and other useful info

- Services she perform during the meeting

- Details about her looking - how she was dress, how she speaking , how she`s looking

- Meeting explain - all details it matters for everybody

- Her working schedule

- The final conslusion, if you did like the meeting or not and if you recommend her or not

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest

firstly i'm sorry.

Run: it's mean run to her...

 

i founf that lady from here: http://www.escortemature.net/profil-48

 

there is no photo anymore. but she is looking good. i went to her twice and both of two she waiting for me with sexy clothes... she is looking like over 40 years old woman (because she is over 40 years old)

 

firstly she started to talk with me. she have good english. and you can talk about everything, she is funny men... when we were talking also she started little foreplay... and than she started blowjob and you cannot believe she suck my every cells of my body... and she swallowed everything (including my bones :))

 

and we started after one cigarette second part of my dream... she is wise. she is wiser than gandalf. she enjoyed every moment (orrrrr she is a good actor she should quit this job and go to hollywood. and the oscar goes to michelle)...

 

and she can squirt. if you dont have any ides about squirting please close this web site and open a new browser, right to address place www.facebook.com and like the highschool girls duckface photo...

 

men! i fuck lot of women i cannot count, but she is the one of the best...

 

and am i recommend? no!!! and i love irony...

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest

i forgot something. the place is very well clean bathroom, clean towel and clean sheet and there is no roommates. her house on mihai bravu. i went one time with taxi and one time with my car and i found parking place during the work hour...

 

the price is 200 ron/h two time. if i have no fucking my girl friend i can pay more than this. my girlfriend sucking only my wallet :)))) 

 

if she will like you you will enjoy the time. 

 

one advice for my new friends... go with some little presents. wine, a little chocolate, flower etc... something. when you will go a business meeting, if you bring something you will start the meeting with good impression. and please, some of them really deserve this... 

 

PS: why you are dislike immediately...

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

Hello vertical and thanks for makeing the neccesarly completation.

you have +2 reputation points from me now

The members usually give negative points for "suspect" reports who not provide useful details (self reports,fake reports from pimps so on so far).

Congrats for the review
:wave

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu
Vizitator printul alb
Reputație: 0

Salut tuturor,ma numesc Laurentiu sunt din Targoviste si sunt nou pe aici.Am fost si eu la ea(cred ca a fost prima mea escorta vizitata) pt ca prin Targoviste nu sunt escorte de calitate,de fapt nu sunt deloc,si chiar a fost bine,locatie curata,doamna este vorbareata,chiar nu a mintit in legatura cu virsta si kg,stie meserie,chiar a fost ok,am sa o mai caut  

 

recenzie fara detalii = reclama = banare permanenta

Link spre comentariu

  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Salutare, incerc sa-mi aduc si eu o modesta contributie, ca in ultimul timp am casa s-a intamplat)am
lenevit si m-am rezumat sa va citesc aventurile!Am ajuns prin Bucuresti si am sunat-o pe Michelle pentru a face programare, voce placuta, chiar sexy, ii spun ca as vrea sa
trec pe la ea, imi raspunde ca nu e nici o problema, mi-a spus cum arata si ce presteaza, ne-am inteles la pret, pe care fie intre noi vorba deja il cunosteam  si mi-am luat inima in dinti si am vizitat-o. Surpriza placuta Michellema intampina la usa fara sa se ascunda si imbracata intr-un neglijeu rosu sexi si ne-am sarutat inca din hol, ca doi amanti care s-au revazut dupa ceva timp(mentionez ca nu am mai fost niciodata pe la ea dar
I-am spus ca trebuie sa fac un dus ca eram dupa drum si la dus am avut prosop curat si gel de dus barbatesc, am iesit cu prosopul infasurat dar imediat ce am ajuns in camera a zburat iar vartosul s-a proptit in gura damelei, nu va mai spun ca mi se taiau picioarele de la oralul pe care mi l-a facut, atenta la detalii, ma privea in ochi si sugea, deep adevarat, o inghitea de ziceai ca vrea sa ma lase fara ea:) am terminat asa, dupa aceea am inceput sa-i dau limbi si eu si m-a udat de vreo 3-4 ori, si-a dat drumul pe fata mea si se parea ca-i place, am trecut si la normal, ea deasupra si ulterior in pozitia capra, unde pot spune ca se misca bestial, pentru ca nu mai reuseam sa ma termin, mi-a facut din nou oral
Michelle este dulcica foc la fata, este voluptoasa, este exact cum imi place mie, o femeie cu sani adevarati, piele fina  cu glezne fine! In orice caz arata muuult mai bine decit in poze

Locatie 9- ap.de 2 camere vis-a vis de RompetrolD ristor

Fata 10
oral 10

normal 10

anal nu am incercat

halatul 200

  • Like 7
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...