Sari la conținut

0755774722 Yasmina Denysa


jinks

Postări Recomandate

Buna , sunt Yasmina. Vroiam sa va anunt ca ,colega ma parasit. Din pacate a plecat in " tarile calde ". Cei interesati ma puteti gasi la acelasi nr de telefon: 0755774722 si la ID: yasminasweet02. pret : 2 mil (50 EURO)- 1 ora - oral si normal TOTUL PROTEJAT( nu se fac exceptii). Va rog sa nu mai postati site-uri care am lucrat la videochat ca nu cred ca e asa important. Ma gasiti la tel intre orele 9:00-22:00 . Multumesc ptr intelegere.!!!

Link spre comentariu

Am contactat-o zilele trecute pe mess, am stabilit sa ne intalnim la mine, am stabilit pretul (200/ora), i-am dat adresa, am fixat ora, si... am asteptat-o. Si am asteptat-o. Si am tot asteptat-o.

Dupa 1 ora am tras concluzia ca e neserioasa.

Cu alte cuvinte - tzeapa. Aviz amatorilor.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

salutare natiune! mai prin vara am trecut cu ceva treaba prin Targul Iasului si pe seara am hotarat sa ma distrez putin cu cefa faptura locala dupa ce mi -am clatit ochii prin centul vechi pe la terase .

Ajuns la hotel pus mana pe laptop consultat lista cu oferta locala, de pe forum , ales una domnisoara ,mai sus amintita telefon , raspuns promt , sex oral +normal 200 lei ora la hotel plus taxiul .

Juna adica Yasmina s- a prezentat destul de repede la treaba , cam 30 min foarte amabila si promta , zic eu ... un plus de seriozitate de la mine .Descrierea facuta anterior corespunde , pot sa o confirm .

Dupa un dus rapid am trecut la "treaba" cu un oral protejat bunicel dar nu sa lesini .. si apoi normal ,ea deasupra , stie meserie se misca bine apoi am incercat si alte pozitii dar nu i-a prea placut in final am terminat in caciulita dupa bla bla-ul de reincarcare a luat-o de la capat cu un oral si apoi nr doi in Lotus , asta ii place a gafait bine , dupa aia am aflat si eu cum ii zice , fata a fost buna si a doua oara am terminat fumat o tigara si la revedere .

curatica, fara bube mirosuri sau alte chestii cih... epilata peste tot f. frumos .

note: oral 7 spre 8 , normal 8 spre 9 . altele nu am incercat ca nu ma intereseaza deocamdata.

per total a fost o partida buna o recomand .

ps. daca am scapat ceva imi cer scuze si va stau la dispozitie .

 

Zbor la treaba .

 

per total fata isi merita banii si face treaba buna , nu stiu altii de ce sunt nemultumiti dar eu m-am simtit bine cu ea

  • Like 3
  • Minus 10
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...