Sari la conținut

Postări Recomandate

Salutare, Anunt AT: "POZE reale, cred ca cel mai important lucru atunci cand esti cu o femeie este sa te simti bine in compania ei si sa-ti doresti sa va reintalniti. Seriozitatea, curatenia si discretia ma reprezinta, 0737.336.606 Pret 100L"Locatia : zona Budapesta, apartament spatios cu 3 camere - 2 rezervate pentru nebunii, curat, toate consumabilele prezente, mandra din poze o gasiti si in locatie ; patul este din fier forjat si preia "energia de impact" cu ceva scartaituri... per total acceptabil (nota 9); D-ra: 27 ani, blondina la par, cam 1,68-1,70 , aprox 48-50Kg; corp ok din categoria slim bine proportionat (cred ca lucrat la sala sau sport ceva) cu un fund superb , sani micuti dar vizibili nr 2 frumusei, ochi albastri (sau verzi, aici nu sunt sigur),epilata, frumos mirositoare - 100/fin, 150/h O+N, OWO, CIM nu stiu, anal NU, FK nu.Am fost intampinat destul de rece, cu o privire de "gheata", intr-o rochita mini, sexy, pantof cu toc cui - mi-a placut prezentarea si am ramas (deja ma gandeam ca am aruncat banii). Odata intrati in camera, atmosfera s-a destins in mod natural si placut ,atitudine pro-client, implicare peste medie din partea d-rei desi ne vedeam pentru prima data: oral cu tentative de DT si normal in mai multe pozitii. De mare efect este oglinda sifonierului... Notele ar fi cam astea : GFE = 9 FK = nu OWO = da CIM = ? Oral = 8-9 Normal = 10 - mereu sper in mai bine Corp = 8 - daca sanii erau mai mari era un 9 Locatie = 9 - patul ... scartz..scartz...scartz post-8160-133409723749_thumb.jpgpost-8160-133409723751_thumb.jpgpost-8160-133409723752_thumb.jpgpost-8160-133409723754_thumb.jpgpost-8160-133409723755_thumb.jpgpost-8160-133409723757_thumb.jpg Concluzie: A fost o experienta interesanta, mai mult decat ok pe care personal vreau s-o repet. Nu pot sa zic ca exceleaza la vreun capitol in mod special dar .... o recomand.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Noroc bun la omenire.Vizitat fatuca si acum raportez: dupa programarea efectuata cu o ora inainte, am plecat spre locul de placeri din zona Budapesta. Desi blocul arata rau, apartamentul este bec. Fata destul de draguta, si daca esti prietenos cu ea, vei castiga.Am ales programul lung, 150 ron platiti inainte, 2 finalizari. Fata frumusica, frumos mirositoare, sani nr.2 cu sfarcuri bune de supt si lins, picioare lungi. Dupa dus, am trecut la prima finalizare care a fost orala, protejat, destul de bine executat, cu tendinte de DT.S-a incins cand am luat-o la un 69 unde a avut un orgasm real. Al 2-lea numar a fost normal,destul de stamta, unde am schimbat cateva pozitii fara sa comenteze. Iar spalatura si inapoi in post.Toata actiunea a durat o ora.Cu pusca in mana, Mr.M

Link spre comentariu

Am sa va spun si eu povestea mea cu domnisoara Sabina.care se intinde pe vreo 3 luni.Prima oara am sunat-o acum vreo 3 luni cand am zarit prima oara anuntul in AT.Mi-au atras atentia pozele reale si si faptul ca avea ciorapi cu banda.Sun stabilesc intalnire ajung, ma impresioneaza in mod placut, e genul de fata fina fara sa fie o frumusete, dar care stie sa se puna in valoare adica tocuri, rochie neagra semitransparenta cu vedere la tate, etc.Intru in camera si zic hai sa reluam informatiile.Si ajungem la oral unde imi spune ca e cu fes.Cum nu insistasem asupra acestui detaliu la telefon, dar gandindu-ma ca mai am si alte posibilitati am zis pas si am plecat.Am punctat atunci in alta parte, dar mi-a ramas gandul la domnisoara Sabina.Peste vreo 3 zile sun si nu mai raspunde.Mai sun si peste o saptamana si nimic.Iau si sun de pe alt numar si surpriza, raspunde.Stabilesc intalnire si in 15 minute eram la ea.Ghiciti ce, fata zice pas.Imi spune ca are si ea mandria ei si nu primeste barbati care au refuzat-o.Desi i-am explicat ca era vb de un detaliu tehnic ce ma interesa in acel moment si acum nu ma intereseaza fata zice nu in continuare.Coada intre picioare si am plecat.Perseverent din fire si impresionat totusi de atitudinea fetei o sun de pe propriul numar de telefon din nou la vreo 2 luni de la refuz.Imi raspunde, cer detalii ca si cand ar fi prima data, mi le da si ma infatisez iar la ea.De aici incepe surpriza, Sabina imi deschide usa, se prezinta, eu la fel si imi face complice cu ochiul.Pur si simplu am sters amandoi cu buretele trecutul si am trecut la fapte.Am obtat pentru o finaliazare la 100 ron.Ma asteptam sa fie totusi putin rece tipa, dar surpriza, accepta fk indelung, apoi trece la oral fara caciula, lent foarte umed ci cu dt, deci nu-mi venea sa cred.Sexul normalin mai multe pozitii, in picioare la oglinda avea o superpriveliste a sfarcurilor ei in oglinda.Trebuie sa va spun ca are sanii medii, un pic lasati, dar sfarcurile sunt dementiale genul care inteapa, degetel.Am finalizat pe corpul ei, a fost o explozie mai mult.La sfarsit ne-am pupat si mi-a zis ca a apreciat ca a am revenit.Nu stiu daca fk si oral fara caciula o sa faca cu toata lumea, dar eu am beneficiat de ele si m-am simtit minunat.De revenit, recomand.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

In perioada de "blackout" am vizitat-o de Sabina.Pozele de la bun inceput mi-au sugerat eleganta si s-a dovedit ca asa este fata.Finuta,eleganta,"parfum de femeie".De ajuns este foarte usor,fiind blocul cu Domo la parter,parcare fiind in fata magazinului sau chiar pe trotuar daca intrii putin pe interzis.De cum am intrat ,mi-am dat seama ca e o fata deosebita,tandra,eleganta.Ne-am dezbracat in ritmul preludiului,aterizind finalmente in pat goi,pregatiti pt.actiune.Oralul protejat dar bun,foarte excitant,cred ca face si ne dar nu de la prima intilnire.Eu cum nu aveam o pauza prea lunga de la ultima partida,m-a tinut mai mult decit de obicei si adunind timpul cu cel de la a doua repriza unde iar am fost in forma foarte buna si cu pauza dintre reprize am ajuns la o intilnire de vreo ora si 20-30 de minute.Pe linga aspectul placut al fetei am mai fost placut impresionat si de echipamentul de igienizare.La tv ziceau moderatorii de talk-show ca daca spui numele unei companii tre` sa spui macar inca doua pt a nu fi considerata reclama.E ,fata asta le are pe toate.Este o adevarata colectie de geluri,sapunuri,sampoane,apa de gura ,spirt.Deasemeni mi-a placut modul cum vorbeste,cum asculta si cum gindeste Sabina.Este una dintre fetele la care cind ma voi satura de testat,voi reveni.Poate chiar mai curind.Acum nu-mi mai amintesc ,cred ca nu mai am nicio fata vizitata si nerecenzata.Daca imi voi mai aminti voi reveni.A mi-am amintit, week-end-ul mi l-am petrecut in spital(revizie tehnica) unde am agatat o doctorita.Dar de aici nu va dau amanunte =)) ,doar v-am spus (am vazut undeva ca un domn spunea ca are o nevasta,trei amante si mai merge si la escorte-am de recuperat).Deocamdata pt.mine se apropie pauza de vara deci nu stiu cite fete voi mai vizita,oricum nu prea multe,maxim10 ,dar de la toamna revin cu forte proaspete si cu noi povestiri despre printese si "io".Scuzati,am uitat tariful,150 lei.

  • Like 1
Link spre comentariu

Buna ziua,De circa o saptamana are telefonul inchis.De ieri suna dar nu raspunde. La SMS pentru programare nici atat (desi intotdeauna raspundea).Banuiesc ca noua Sabina are alt numar de telefon 0741.364.948 (am postat acolo un comentariu, seamna perfect).Stie cineva daca la acel numar este aceasi Sabina de pe vechiul numar 0737.336.606?

Link spre comentariu

  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Buna ziua,De circa o saptamana are telefonul inchis.De ieri suna dar nu raspunde. La SMS pentru programare nici atat (desi intotdeauna raspundea).Banuiesc ca noua Sabina are alt numar de telefon 0741.364.948 (am postat acolo un comentariu, seamna perfect).Stie cineva daca la acel numar este aceasi Sabina de pe vechiul numar 0737.336.606?

 

Salut,

Nr de telefon 0741.364.948 nu are absolut nici o legatura cu Sabina de la Budapesta (Domo) este o tipa vis a vis de parcul IOR pe Baba Novac etc..

m-am lamurit chiar eu pt ca am fost pana acolo sa ma conving...

deci chiar nu mai stie nimeni de domnisoara asta daca si unde mai activeaza?!

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...