n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat August 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 10, 2015 zdreanta esti tu storfo care ai fost si curva, esti si alcoolica si drogata. cine vorbea cu tine sau te-a insultat. proasta pulii tu ai supt-o pe bani eu nu. glumesc cu tot forumul doar in gluma o tin sau il iau pe tot intre craci. vezit-i de paharelu tau drogato Eu nu ma droghez, printzeso!Asculta bunicii si strabunicii, drogurile nu fac bine, zdreanta!Alcoolul face bine in anumite doze, dar, zdreanta, nu te-am intrecut... Nu m-ai insultat? Ba da, mult, pentru ca mi-am permis sa scriu pe topicul deschis de tine... mars in laturile tale de minciuna crancena, daca era ceva de capul tau spuneai adevarul...Asteptam si niste chei de masini ca la picpoc...
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 10, 2015 ce adevar urato si curva expirata ca nici de export nu esti buna si ai dubii daca sa pleci sau nu? de obicei am inteles ca sperii pula atat de gratioasa si feminina esti. arata-mi unde te-am insultat si apoi iti arat eu cat de urat mi-ai vorbit cate replici in masura in care vreo 2 zile te-am lasat ssa latri ca o metisa in coma ta alcoolica fara macar ca sa iti raspund. eu nu-s zdreandta da' tu ai fost. si tu ai recunoscut ca nici de asta nu erai buna tu de fapt te-ai intrebat in plm de ce esti buna ppe acest pamant? ce stii sa faci bine si productiv? bine in afara de a mugi ca vaca (ti se trage de la cat esti fizic) si tot de la fizic sa umbresti degeaba. crapi daca vezi ca imi da un barbat atentie retardule hoooo fa iau tu toata, desi unii domni imi plac ca si personalitate de aici eu nu am nevoie de pula online, fiind perfect capabila sa am cata vreme si cand o vreau. molfaie tu fericita curva proasta si expirata. si retardule, discutiile noastre nu erau pe niciun thread al meu ci pe cum te simti astazi, dar erai de vreo cateva zile in coma alcoolica zilnic sa iti mai aduci aminte si in halucinatii asa incat crezi ca toata lumea are ceva cu tine si incepe. am tacut prea mult din bun simt si mila. fata de muuulti alti de aici te-am menajat maxim. Dar nu se va mai intampla Milka. taci in plm sau maine vi si zici ca eu ti-am vb astazi prima sa te insult. zdreanta e curva de ma-ta cu neamu tau de alcoolici, vorbeai de unchiutau ei bine in neamul meu alcoolici nu gasesti . taratura josnica de ultima speta, esti definitia perfecta de white trash. ai grija cat bei astazi si maine cred ca afci pipi des pe tine asa praf te faci. imbecila lumii Eu nu ma droghez, printzeso!Asculta bunicii si strabunicii, drogurile nu fac bine, zdreanta!Alcoolul face bine in anumite doze, dar, zdreanta, nu te-am intrecut... Nu m-ai insultat? Ba da, mult, pentru ca mi-am permis sa scriu pe topicul deschis de tine... mars in laturile tale de minciuna crancena, daca era ceva de capul tau spuneai adevarul...Asteptam si niste chei de masini ca la picpoc...
picon Reputație: 1045 Postat August 10, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 10, 2015 Aaașaaa... am revenit. Am fost după bere și alune. Dar eu zic să vă potoliți fetelor, fiți doamne, ce pula voastră. Mai dați satisfacție și dujmanilor! 1 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 10, 2015 Aaașaaa... am revenit. Am fost după bere și alune. Dar eu zic să vă potoliți fetelor, fiți doamne, ce pula voastră. Mai dați satisfacție și dujmanilor! eu nu am dorit sa discut cu aceasta ''doamna'' sa isi vada de paharelele ei fara sa ma insulte sau ii indeplinesc visul din thread si o sinucid. mortii ma-sii de distrusa de domina nu are chef de munca, de curva nu ii place, de familie nu se intelege, traieste ca vaca fara tel si scop pe pamant si apoi e geloasa ca altii se simt bine. si isi face scenarii inecata in sticluta ca toata lumea o uraste si are ceva cu ea. eu nu o urasc si nu am nimic cu vita asta. dar m-am abtinut mult si de acum nu o mai fac. daca ma lasa in pace , eu nu am ce vorbi cu schizorenica alcolizata
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat August 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 10, 2015 ce adevar urato si curva expirata ca nici de export nu esti buna si ai dubii daca sa pleci sau nu? de obicei am inteles ca sperii pula atat de gratioasa si feminina esti. arata-mi unde te-am insultat si apoi iti arat eu cat de urat mi-ai vorbit cate replici in masura in care vreo 2 zile te-am lasat ssa latri ca o metisa in coma ta alcoolica fara macar ca sa iti raspund. eu nu-s zdreandta da' tu ai fost. si tu ai recunoscut ca nici de asta nu erai buna tu de fapt te-ai intrebat in plm de ce esti buna ppe acest pamant? ce stii sa faci bine si productiv? bine in afara de a mugi ca vaca (ti se trage de la cat esti fizic) si tot de la fizic sa umbresti degeaba. crapi daca vezi ca imi da un barbat atentie retardule hoooo fa iau tu toata, desi unii domni imi plac ca si personalitate de aici eu nu am nevoie de pula online, fiind perfect capabila sa am cata vreme si cand o vreau. molfaie tu fericita curva proasta si expirata. si retardule, discutiile noastre nu erau pe niciun thread al meu ci pe cum te simti astazi, dar erai de vreo cateva zile in coma alcoolica zilnic sa iti mai aduci aminte si in halucinatii asa incat crezi ca toata lumea are ceva cu tine si incepe. am tacut prea mult din bun simt si mila. fata de muuulti alti de aici te-am menajat maxim. Dar nu se va mai intampla Milka. taci in plm sau maine vi si zici ca eu ti-am vb astazi prima sa te insult. zdreanta e curva de ma-ta cu neamu tau de alcoolici, vorbeai de unchiutau ei bine in neamul meu alcoolici nu gasesti . taratura josnica de ultima speta, esti definitia perfecta de white trash. ai grija cat bei astazi si maine cred ca afci pipi des pe tine asa praf te faci. imbecila lumii Eu nu ma droghez, printzeso!Asculta bunicii si strabunicii, drogurile nu fac bine, zdreanta!Alcoolul face bine in anumite doze, dar, zdreanta, nu te-am intrecut... Nu m-ai insultat? Ba da, mult, pentru ca mi-am permis sa scriu pe topicul deschis de tine... mars in laturile tale de minciuna crancena, daca era ceva de capul tau spuneai adevarul...Asteptam si niste chei de masini ca la picpoc... Cine crezi tu o sa citeasca mult si prost ce scrii? Ce sunt, fara abureli, este ce tu nu o sa fii, indiferent de educatie...Daca o punem si pe aia... well... esti o inca o tiganca care ne-a facut de ras in Italia...Nu ma simt insultata, n-am cum, ma doare ca trebuie sa suportam specimene ca tine si faptul ca este ilegal sa faci spaghetti din zdrente ca tine...
laurelian Reputație: 2012 Postat August 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 10, 2015 eu nu am dorit sa discut cu aceasta ''doamna'' sa isi vada de paharelele ei fara sa ma insulte sau ii indeplinesc visul din thread si o sinucid. mortii ma-sii de distrusa de domina nu are chef de munca, de curva nu ii place, de familie nu se intelege, traieste ca vaca fara tel si scop pe pamant si apoi e geloasa ca altii se simt bine. si isi face scenarii inecata in sticluta ca toata lumea o uraste si are ceva cu ea. eu nu o urasc si nu am nimic cu vita asta. dar m-am abtinut mult si de acum nu o mai fac. daca ma lasa in pace , eu nu am ce vorbi cu schizorenica alcolizata Infectă creatură ești!
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 10, 2015 Cine crezi tu o sa citeasca mult si prost ce scrii? Ce sunt, fara abureli, este ce tu nu o sa fii, indiferent de educatie...Daca o punem si pe aia... well... esti o inca o tiganca care ne-a facut de ras in Italia...Nu ma simt insultata, n-am cum, ma doare ca trebuie sa suportam specimene ca tine si faptul ca este ilegal sa faci spaghetti din zdrente ca tine... ce zdreanta esti. Doamne inainte mi-era mila, acum ma faci sa rad cat de proasta esti eu nici macar romanca nu-s proasto, romana o fi prima limba scrisa,d dar vorbita fluent este maghiara "ne-ai facut de ras?" Idioato eu ma ocupam de cafeneaua mea acolo, in timp ce logoddnicu meu, nu parnasi ca ai tai , ci din familie cu bani si cetatenie straina isi avea propria sala. nu am supt-o ca tine pe bani taratura. Am supt-o acolo aceluisai om fara bani, ca aia ii faceam impreuna si separat. si daca ai facut-o tot nu te-as fi judecat.dar s-a gasit pe mine cine sa ma faca zdreanta o curva expirata, sugatoare de maciuuca de bani si care face des :https://www.youtube.com/watch?v=Sx_fwQiVUKg
Vizitator Reputație: 0 Postat August 10, 2015 Postat August 10, 2015 In Roma Antica, erau acele Banchete-Bacanale unde se manca pana nu mai puteai, iti bagai o pana de gasca pe gat, dadeai totul pe-afara, si apoi o luai de la capat cu mancatul (o tineai asa 3 zile cel putin), sau pana cand stomacu facea BOOOOMMM ! si ala erai... Asa si acum, mancatu' in exces poate fi o metoda de a te sinucide... da exces de ala mare, nu gen Craciun/Revelion/Paste In alta ordine de idei, mi s-a facut pofta de pepene, dar mi-e ca trezesc toata casa la ora asta, asa ca mai bine pass :laugh2
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 10, 2015 In Roma Antica, erau acele Banchete-Bacanale unde se manca pana nu mai puteai, iti bagai o pana de gasca pe gat, dadeai totul pe-afara, si apoi o luai de la capat cu mancatul (o tineai asa 3 zile cel putin), sau pana cand stomacu facea BOOOOMMM ! si ala erai... Asa si acum, mancatu' in exces poate fi o metoda de a te sinucide... da exces de ala mare, nu gen Craciun/Revelion/Paste In alta ordine de idei, mi s-a facut pofta de pepene, dar mi-e ca trezesc toata casa la ora asta, asa ca mai bine pass :laugh2 mergi pe varfuri si reusesti eu nani domnilor. vise placute
klm112 Reputație: 5026 Postat August 10, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 10, 2015 Aaașaaa... am revenit. Am fost după bere și alune. Dar eu zic să vă potoliți fetelor, fiți doamne, ce pula voastră. Mai dați satisfacție și dujmanilor! ...după toate aleap.s. lipseste un spectacol vizual.as fi vrut sa văd niște mâini în șolduri
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat August 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 10, 2015 ce zdreanta esti. Doamne inainte mi-era mila, acum ma faci sa rad cat de proasta esti eu nici macar romanca nu-s proasto, romana o fi prima limba scrisa,d dar vorbita fluent este maghiara "ne-ai facut de ras?" Idioato eu ma ocupam de cafeneaua mea acolo, in timp ce logoddnicu meu, nu parnasi ca ai tai , ci din familie cu bani si cetatenie straina isi avea propria sala. nu am supt-o ca tine pe bani taratura. Am supt-o acolo aceluisai om fara bani, ca aia ii faceam impreuna si separat. si daca ai facut-o tot nu te-as fi judecat.dar s-a gasit pe mine cine sa ma faca zdreanta o curva expirata, sugatoare de maciuuca de bani si care face des :https://www.youtube.com/watch?v=Sx_fwQiVUKg Sa-ti reamintesc, ca la copii cu down syndrome, Nu mai scrie mult si prost. D-zeul tau sa te odihneasca, eu nu-mi consum puterile pe zdrente... O fata care suge pula de nevoie nu este zdreanta, zdreanta!
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 10, 2015 Sa-ti reamintesc, ca la copii cu down syndrome, Nu mai scrie mult si prost. D-zeul tau sa te odihneasca, eu nu-mi consum puterile pe zdrente... O fata care suge pula de nevoie nu este zdreanta, zdreanta! Deci Amada nu eu ti-am vorbit draga. Poti sa nu incepi ca sa nu am ce continua. In rest am si singura youtube unde pot gasi chestii similare
diamond prince Reputație: 1760 Postat August 10, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 10, 2015 Aaașaaa... am revenit. Am fost după bere și alune. Dar eu zic să vă potoliți fetelor, fiți doamne, ce pula voastră. Mai dați satisfacție și dujmanilor! Am doua intrebari...cat e scoru' si daca e pentru grupele Champions League meciu ))
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 10, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 10, 2015 Viata o primesti, esti responsabil de ea, dar asa cum tu nu ai cerut asta, la fel nu ai avea voie sa refuzi renuntand...La modul cel mai serios intreb, cand va veni momentul, cu certitudine va veni, care ar fi metoda cea mai eficienta de a termina...?Prima tentativa a fost la 7 ani, am luat la nimereala un pumn de pastile gasite in dulap.. Apoi au mai fost tentative cand persoanele care trebuia sa fie plecate au revenit mai devreme, cand nu - pur si simplu stomacul a dat afara... M-am rasturnat intentionat cu masina, incercam sa intru intr-un pod pe autostrada, dar m-am invartit de 2 ori in ea, am aterizat pe partea soferului, dupa care masina a fost declarata 80% distrusa, nu mi-a venit sa cred cum arata cand am venit s-o ridic... si eu am iesit doar cu zgarieturi si o masina lipsa.Deci pastile nu, rutiere nu, spanzurat mi-a trecut prin cap, dar nici atunci nu am avut loc...Pare deprimant, macabru, etc. dar in momentul in care chiar trebuie sa pleci, cum poti s-o faci? astept americanii https://www.youtube.com/watch?v=Z6J1jGY-q7Q
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 10, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 10, 2015 si restu alternativelor, sunt multe! doar ce dacru records ! noi avem moale pe datorie! toate-s pe datorie! ca asa ne iubim noi! avem si copii! olimpici! obezi! real, oligofreni mutanti! p.s. eu n-arm rate, n-am copii, n-am facturi neplatite!
Vizitator Reputație: 0 Postat August 10, 2015 Postat August 10, 2015 Am doua intrebari...cat e scoru' si daca e pentru grupele Champions League meciu ))Pare un meci de NHL... acum la cine e pucul, e greu de zis, deocamdata e la arbitru... intrebarea este cine va lua prima eliminare de 2 minute....
diamond prince Reputație: 1760 Postat August 10, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 10, 2015 Pare un meci de NHL... acum la cine e pucul, e greu de zis, deocamdata e la arbitru... intrebarea este cine va lua prima eliminare de 2 minute....Eu zic sa facem cotele si sa incepem sa pariem ))
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat August 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 10, 2015 Pare un meci de NHL... acum la cine e pucul, e greu de zis, deocamdata e la arbitru... intrebarea este cine va lua prima eliminare de 2 minute....Intr-un fel iti pare rau ca ai raspuns...Fotografia a devenit murdara... elimina factorii murdari...Sorry, nu o spun cu rautate. Eu zic sa facem cotele si sa incepem sa pariem )) Nu mai bag si ce ai scris inainte, esti imbecil.
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 10, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 10, 2015 calma ... ia Haldol! https://www.youtube.com/watch?v=sJ1hACflsNw
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 10, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 10, 2015 de ce dreac sa te sinucizi daca traiesti in Elvetia? ce, te-ai mutat in Grecia? pe bune, mai asteapta, pana in 2017, daca traiesti tarisoara asta frumoasa! buba aici, nu e ăia, buba suntem noi toți ! https://www.youtube.com/watch?v=gy-HS8uPVkg
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat August 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 10, 2015 calma ... ia Haldol! https://www.youtube.com/watch?v=sJ1hACflsNw Thanks, if I would allow my self to love, I would have loved you...
diamond prince Reputație: 1760 Postat August 10, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 10, 2015 Intr-un fel iti pare rau ca ai raspuns...Fotografia a devenit murdara... elimina factorii murdari...Sorry, nu o spun cu rautate. Nu mai bag si ce ai scris inainte, esti imbecil.Nu prea ai simtul umorului este ? It was just a joke
tk2xxx Reputație: -531 Postat August 10, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 10, 2015 Nu prea ai simtul umorului este ? It was just a joke N -ai cu cine
diamond prince Reputație: 1760 Postat August 10, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 10, 2015 N -ai cu cine Am observat si eu...oricum e urat sa jigneasca asa gratuit fara un motiv intemeiat.O stiam altfel pe Amada,mai de viata,plm poate a avut o zi proasta nu ii port pica.
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 10, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 10, 2015 sinuciderea fizica e nimic! sinuciderea morala! eh, aia e tare de tot !!! in cazuri de sinucidere morala, te mai scapa pe pamantul asta, serviciile secrete, iti sterg amprente, sprance, da pula, ca tot te gaseste MOSSADU si iti ia gâtu în pădure! tocmai acest tip de sinucidere incearca sa-l duca la capat, BOR cu catedrala neamului! si bine fac! ca toti am supt pula si o sugem! dar toata lumea se face ca n vede! inclusiv monstrii din propia familie! si o vor face pana la capat! dar macar sa vada vecinii ce patimim! acuma, cine a umblat dupa avere si statut sa se insoare, idem muierile, asta e ! stati pe-aci! vedeti voi cum va fi! viermii sau bacteriile mor, cand nu mai au zahar in borcan! SUCCES!
Postări Recomandate