Sari la conținut

Despre excesul de pilozitate pubiana


gabym

Postări Recomandate

Salut,As vrea (inclusiv din partea Doamnelor care mai posteaza pe aici pe forum) sa aflu o parere despre pilozitatea pubiana, excesul sau lipsa acesteia, si de asemenea metode de inlaturare a parului in exces.Eu personal folosesc lama de ras dar doar pentru baza penisului si sacul scrotal, pe pubis folosind un aparat de tuns electric fara gratar pentru al lasa doar foarte scurt si cu un aspect ingrijit.Va astept cu interes parerile, opiniile si experianta in acest sens.PS Am 40 de ani.

Link spre comentariu
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!

Sunt curios daca a încercat cineva epilare definitivă cu laser. E eficace? Merita grămada de bani percepută per cm pătrat? Personal am încercat o dată epilare cu ceară şi am crezut că mor de durere, n-as repeta experienta pentru nimic în lume.Crema epilatoare are acelaşi efect şi durată că şi lama de ras, aşa că nu constituie o optiune mai bună.Am folosit şi mănuşă abraziva pt. epilare, dar pentru părul pubian este ineficace şi munceşti de innebunesti că să dea efect.Alte sugestii?

Link spre comentariu

Ceara? Holly shit! No way!Interesant ar fi si un punct de vedere feminin macar din prisma experientei pe care o au vis-a-vis de epilare.Eu personal am intilnit si femei care mi-au replicat ca de ce sint tuns ras si frezat acolo ca o cocota (ca barbatii nu trebuie sa fie epilati sau tunsi pe nicaieri, nici macar la axile) dar am intilnit si femei care au apreciat efortul (cu un BJ de calitate chiar).De asta am adus in dicutie subiectul, am cautat pe net inclusiv tehnci de ras ale zonei respective insa rezultatul a fost nesatisfacator.As vrea sa stiu si cum putem scapa de disconfortul ce apare atunci cind incepe sa creasca parul inapoi si apar mincarimile si iritatiile alea nesuferite!Poate aflam si noi cite un hint unii de la ceilalti!


PS (ca nu gasesc butonul EDIT) Nu as vrea ca aceasta discutie, zic eu constructiva, sa degenereze intr-o discutie despre metrosexualitate!
Link spre comentariu

Daaaa, bun subiect!Am si eu ceva probleme la acest capitol.Pana la urma eu am ramas la varianta cu lama. Am incercat si spuma/crema de epilat dar senzatia pe care o creeaza de ardere, imi da un disconfort teribil. Mi-am cumparat la moment dat o masina de tuns, crezand ca imi va fi mai usor, dar din pacate parca stai cu toporul deasupra capului cand o folosesti, zgomotul pe care-l creeaza cumulat cu viteza lamelor pe care n-ai cum sa nu o observi iti creaza o tensiune psihica unica, atunci cand te apropi de obiectul cu pricina. :)In acest moment varianta cu lama imi este mai prietenoasa. Faptul ca operatiunea trebuie facuta saptamanal, ma omoara cel mai mult, nu mai pun la socoteala si munca prestata care dureaza ceva timp.Fratele nostru de suferinta Ciocan are o idee super buna cu epilarea definitiva, dar nu stiu in ce masura se poate si face pe pretioasele noastre obiecte. Am avut o prietena acum vre-o sapte ani pe care a costat-o 1700 euro, epilarea definitiva doar in zona pubiana. Banuiesc ca preturile au mai scazut de atunci, macar la jumatate. Clinica unde si-a facut lucrarea este LaserMed. Referitor la parerea damelor despre a avea sau nu, parerile sunt impartite. Am cunoscut la un moment dat o fata draguta rau rau , care cred ca avea un fetish daca pot sa-i spun asa, in momentul cand executa un deep daca nu simtea ca se afunda cu fata/nasul in par pubian nu se simtea in largul ei, ca sa nu ma exprim altfel. Ce era mai rau si din cauza asta am renuntat la relatia cu ea a fost faptul ca si ea pretindea acelasi lucru de la mine, avand un par pubian demn de aventurile lui Indiana Jones. Mie personal nu-mi place.In rest, ce sa mai zic!?Poate a descoperit vre-un confrate vre-o solutie ingenioasa si ne scoate si pe noi din impas. :)

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare baieti !! Din fericire eu am ceva noroc adica: am o masina de tuns nu fff scumpa si nu ma fac singur ma tunde IUBITA , asa ca scap de acel fenomen pshihic, am avut incredere sa o las sa ma aranjeze !!! Legat de tehnica cu Laser este una dintre cele mai bune.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Epilarea cu zahar se pare ca este mai eficienta si mult mai putin dureroasa decat cu ceara.http://www.google.ro/#hl=ro&cp=9&gs_id=q&xhr=t&q=epilare+cu+zahar&pf=p&sclient=psy-ab&biw=1440&bih=696&source=hp&pbx=1&oq=epilare+c&aq=0&aqi=g4&aql=&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=522e889c70dcdbad

Link spre comentariu

Cititi aici:http://www.epilaredefinitiva.ro/epilare-totala-laser.htmlEpilarea cu laser a zonei genitale la barbati:Tratamentul de epilare cu laser a zonei genitale la barbati va oferi aceleasi optiuni ca si in cazul tratamentului la femei. Un barbat poate alege sa i se indeparteze parul din afara zonei lenjeriei, mergand pana la o epilare braziliana completa. Tratamentul implica inlaturarea completa a parului din zona pubiana, genitala si anala. Un barbat poate avea dificultati mai mari cu acest tratament deoarece barbatii pot avea par mai aspru in zona pubiana. Deci, se poate!

Link spre comentariu
Vizitator KittyKat
Reputație: 0

Din cate am auzit de la alte fete, epilarea definitiva cu laser nu este chiar atat de definitiva. Dupa o perioada tot mai apar fire de par. Cu toate ca suna foarte bine, nu prea as incerca in nicio zona de pe corp. In primul rand pentru ca dureaza foarte mult pana este gata, sunt sedinte multe, trebuie sa lasi parul sa creasca la o anumita dimensiune, pretul care inca nu mi se pare justificat si (call me crazy) nu sunt foarte sigura ca nu are efecte negative organelor din zona. Epilarea cu ceara sau cu aparatul epilator mi se pare extrem de dureros pentru mine si nu m-a tentat niciodata sa le incerc. Asa ca raman la metoda clasica, lama. E rapida si imi lasa pielea fina ca de bebelus. Folosesc spuma de ras si balsam sau ulei dupa operatiune. Problema mea este alta. Avand meseria pe care o am, trebuie sa fiu fina tot timpul iar lama imi cam irita zona dupa o folosire atat de deasa iar efectul de finete se cam pierde dupa vreo 6-7 ore. Acum folosesc crema depilatorie cu care ma inteleg foarte bine. Nu ma irit, efectul este mai lung putin fata de lama iar daca totusi apar cateva firicele, sunt mult mai subtiri si nu zgarie ca dupa lama. Ce-i drept, nu ma inteleg cu orice crema, folosesc numai Veet (sorry de reclama) ca stiu ca nu am probleme de la ea. Fostul sot se irita foarte urat daca folosea lama asa ca l-am invatat si pe el sa foloseasca Veet. In rest folosestea un aparat de tuns. Nu lasa pielea fina dar avea aspectul ingrijit. Actualul iubit foloseste lama dar cam la 2 saptamani. Singurul lucru care nu imi place la lama e ca este o mica perioada in care zgarie iar prin frecarea a 2 zone pubiene in perioada aceea se ceeaza o senzatie groaznica.Sper sa va fi ajutat si parerea mea :P

Link spre comentariu
Vizitator Irina Ruxandra
Reputație: 0
Epilarea cu zahar se pare ca este mai eficienta si mult mai putin dureroasa decat cu ceara.Unde mai pui ca are si un gust mai bun:D:icecream
epilarea cu ceara dupa ce parul a fost tuns la o dimensiune buna-maxim jumatate de cm.ceara se aplica dupa o baie firtbinte doar in apa simpla, fara sapun sau geluri de dush, cand pielea este moale si porii deschisi, radacina este mai moale si ea. efectul este foarte bun, circa 30 de zile pentru ca firul de par sa ajunga inapoi la dimenisunea de jumatate de cm. ideea este urmatoarea: prima si a doua epilare cu ceara (mai ales daca pana atunci foloseati lama) sunt cele mai dureroase, dar pe parcurs scade durerea, firul de par se subtiaza si radacina la fel. dupa 3, 4 epilari facute luna de luna veti putea sa va epilati si o data la doua luni. efectul in primele 2 saptamani este incredibil, piele fina ca de bebe. eu una ma epilez peste tot cu ceara si deja nu ma mai doare, am cam 8 luni de cand ma fac peste tot. pe prietenul meu il epilez deja de 2 ani si nu mai are nici un stres cand aude de epilat pentru ca nu mai exista durere..dar satisfactia unei pieli fine este extrema. referitor la epilarea definitiva , este o prostie...la prima sedinta apar bubite si cosuri si alte chestii urate, se inroseste pielea, se invineteste..sunt necesare circa 8 sedinte la fiecare 2 saptamani si oricum, firele negre reapar dupa circa 6 luni .va pup. bafta!!
Link spre comentariu

  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Eu am facut cateva sedinte de epilare definitiva cu laser dar au reaparut inapoi firele si nu este definitiv trebuie sa msi mergi tot la sase luni pt intretinere cativa ani cu ceara dar cica la barbati nu e bine ca afecteaza oo si am ramas la crema de epilat veet care e cea mai ok din cate am incercat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...