alexanderklimk Reputație: 2510 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Unde-i bine! Oras:Unde-i bine! Postat Ianuarie 27, 2016 tu nu ai nici o vina dar suntem uni care ducem mai mult la pat si mai depinde si de voi daca stati ca vacile e greu sa iti dai drumu repede , daca vreau sa ma fut cu o "vaca" ma duc la gagica/nevasta ...cand venim la voi vrei ceva ce nu primim acasa.Un pic cam dur, dar la obiect! Ti-as fi dat un punct la reputatie
mogadisu Reputație: 17 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Postat Ianuarie 27, 2016 Da' cine a stat sa o controleze Nu o mai avea, dar mi-a povestit de ea ) , ma gandeam ca daca stiu eu de ea desi nu am vazut o , tu trebuia sa stii mai bine daca ai si vazut o .
patrick81 Reputație: 49 Postat Ianuarie 29, 2016 Oras:braila Oras:braila Postat Ianuarie 29, 2016 Sunt doua in apartamentul acela,etaj 4,cea mica si cu sani lăsați e frumoasa la înfătisare dar nu isi merita bani iar cea inalta si brunetă oface mai mult mecanic am mai fost la ele cand au avut locația pe dorobanți deasupra la librărie ,spun ca sunt din buzău .
alexanderklimk Reputație: 2510 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Unde-i bine! Oras:Unde-i bine! Postat Februarie 3, 2016 Sunt doua in apartamentul acela,etaj 4,cea mica si cu sani lăsați e frumoasa la înfătisare dar nu isi merita bani iar cea inalta si brunetă oface mai mult mecanic am mai fost la ele cand au avut locația pe dorobanți deasupra la librărie ,spun ca sunt din buzău .Pai cine vrea mecanic, cred ca iese mai ieftin la un service auto, unde ora de manopera e vreo 60 de lei!
larisa_ Reputație: 6 Postat Februarie 21, 2016 Oras:braila Oras:braila Postat Februarie 21, 2016 dragul meu aiki e vb de colega nu de mine.....eu sunt bianca iar cea e care se zike ca face mecanic e ana{irine}
cassy Reputație: 16362 Postat Februarie 21, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Februarie 21, 2016 daca uni nu sunt instare sa isi dea drumul in timpul care il are cu ce sunt eu vinovata{irina}
rebeca1990 Reputație: -3 Postat Martie 19, 2016 Oras:BRAILA Oras:BRAILA Postat Martie 19, 2016 Tandra si pasionala , mereu atenta la dorintele tale ,fara graba si fara fite , igiena si discretie totala ,Pun pasiune si ma implic in ceea ce fac ,daca vrei se ai parte de momente fierbinti te astept la mine.locatiea CURATA atmosfera intima ! OFER SEX NORMAL, ORAL,FANTEZII EROTICE. PUP!Numaru meu 0755369820 1
larisa_ Reputație: 6 Postat Martie 19, 2016 Oras:braila Oras:braila Postat Martie 19, 2016 draga mea pune anunt in alta parte asta nu pagina ta{REBECA1990}
alexanderklimk Reputație: 2510 Postat Martie 19, 2016 Oras:Unde-i bine! Oras:Unde-i bine! Postat Martie 19, 2016 Hahaha! Concorentza!!!
cassy Reputație: 16362 Postat Martie 20, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Martie 20, 2016 Tandra si pasionala , mereu atenta la dorintele tale ,fara graba si fara fite , igiena si discretie totala ,Pun pasiune si ma implic in ceea ce fac ,daca vrei se ai parte de momente fierbinti te astept la mine.locatiea CURATA atmosfera intima ! OFER SEX NORMAL, ORAL,FANTEZII EROTICE. PUP!Numaru meu 0755369820 Tu chiar esti batuta in cap in asa hal incat nu realizezi cum si unde se posteaza pe forum? Hai ca nu e deloc greu sa postezi corect 1
larisa_ Reputație: 6 Postat Martie 20, 2016 Oras:braila Oras:braila Postat Martie 20, 2016 Hahaha! Concorentza!!!nu este nici o concurenta doar ca nu mi.se pare corect sa postezla alte fete....
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum