Sari la conținut

Avatonul de la Manastirea Frasinei

Postări Recomandate

• Oras:neinteresant
Postat

ce parere aveti?

se zice ca nici Elena Ceausescu nu a avut curajul sa paseasca in incinta locasului

iar mama Monicai Columbeanu ar fi murit tocmai pt ca a nesocoti acesta porunca-blestem

astept opinii...

• Oras:Bucuresti
Postat

ce parere aveti?

se zice ca nici Elena Ceausescu nu a avut curajul sa paseasca in incinta locasului

iar mama Monicai Columbeanu ar fi murit tocmai pt ca a nesocoti acesta porunca-blestem

astept opinii...

Daca se duce Anonna la manastire,crezi ca se poate intampla vreun necaz?

• Like 1
  • Oras:cluj-napoca
Postat

Daca se duce Anonna la manastire,crezi ca se poate intampla vreun necaz?

nu se intampla nici un necaz ca are flocii anti tot!

si nu se prinde nimic de ea!

• Like 1
  • Minus 2
Postat

nu se intampla nici un necaz ca are flocii anti tot!

si nu se prinde nimic de ea!

ai fost rau aici! crezi ca flocii o tine departe de rele?doar nu are tamaie la pizda!

• Like 1
Postat

ete vorba de o porunca- blestem,de a nu pasii picior de femeie in manastire...

adicalea ,de mergi cu prietena,sotia etc,etc. ,ea sta la poarta si tu ai ok-ul

Postat

ai fost rau aici! crezi ca flocii o tine departe de rele?doar nu are tamaie la pizda!

bada!

pai tu ce crezi pe caldura asta ce este acolo intre flocii aia?

ceva ce este mai rau ca tamaia nici dracu nu se baga la asa ceva!

• Like 1
  • Minus 2
Postat

bada!

pai tu ce crezi pe caldura asta ce este acolo intre flocii aia?

ceva ce este mai rau ca tamaia nici dracu nu se baga la asa ceva!

:laugh2  :laugh2  :laugh2 ce e ma,pescarie?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Aceasta Manastire este singurul lacas de inchinaciune unde femeile nu au voie sa intre. De ce asa si nu altfel, sunt multe legende pe seama acestei manastiri, dar nu cred ca este locul unui Congres pe teme religioase sau Colocviu pe aceasta tema aici, pe un asemenea site.

• Like 3
Postat

:laugh2 :laugh2 :laugh2 ce e ma,pescarie?

ce pescarie bagabontule?

pescaria e mic copil pe langa asa ceva.

cred ca lac balnear sau ceva de genu!

Postat

@lopix,dragule,pai in felul asta mai taiem elanul la futut,doar avem 20 mil de avorturi de la Revolutie...

a,am inteles,lasam fetiliiyyy fara cach,scuze

Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Bacteriile alea nu miros a peste, ci a peste stricat.  :laugh2

On topic:

Sa fie macar un loc fara ispita, mi se pare corect.

Dar e chiar fara ispita sau e manastire gay?  :laugh2

Sorry credinciosilor, nu o luati personal.

:hug1

Postat

A intrat vreo femeie și a pățit-o?

Daca e sigur ca orice femeie care intra acolo moare,iti dai seama cati si-ar duce soacrele acolo?

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Bacteriile alea nu miros a peste, ci a peste stricat.  :laugh2

On topic:

Sa fie macar un loc fara ispita, mi se pare corect.

Dar e chiar fara ispita sau e manastire gay?  :laugh2

Sorry credinciosilor, nu o luati personal.

Pai problema este ca sunt foarte multe manastiri in Ro. unde se fac adevarate orgii sexuale, fie stareta se culca cu cate 10 - 15, mai e si un inalt prelat care asista si mai trage cate o laba, fie pederasti la greu, in manastiri de calugari, sunt destul de multe cazuri, cautati pe net. Sunt putine Manastiri in care te duci sa te reculegi si sa fii tu cu tine, cu sinele interior si cu Dumnezeu. Si din pacate "preafericitu" trece cu vederea toate aceste lucruri, pentru ca bani, bani si iar bani.... Si ne mai miram de ce credinta scade sau de ce biserica manipuleaza si deraiaza adevarata credinta a celor ce cred...

Acum nu va inchipuiti ca pe Athos e altfel, nu este, va spun eu am vizitat Sf. Munte si am vazut si ce e pe acolo. Sunt putine manastiri in care se pastreaza adevarata credinta, multi preoti, seara dupa slujba cu o cutie de Efes Strong in fata, mai un barbut, pe la colturi, mai un trabuc, la cei mai mari in grad, ziua cand nu este slujba si e foarte cald ne odihnim in hamac la umbra chiparosilor, mai bem o carafa de vin, mai discutam politica, etc... Si nu, nu este corect sa impiedici femeile sa ajunga acolo. Pentru ca pur si simplu nu este un gest crestinesc...

La Frasinei este inca credinta. Inca... si sa speram ca va ramane asa. Ca si la Necula, la Voronet, si in alte cateva Manastiri mai mici....

• Like 1
Postat

Daca e sigur ca orice femeie care intra acolo moare,iti dai seama cati si-ar duce soacrele acolo?

Ar fi măcel =))

Postat

a plecat cu gura plina

Blasfemie! O să fii pedepsit pt ce ai zis. Prima dată când vei fute o să îți dai drumul mai repede decât de obicei. Asta e...ai greșit, plătești cu capul (ăla de la Sud).

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Blasfemie! O să fii pedepsit pt ce ai zis. Prima dată când vei fute o să îți dai drumul mai repede decât de obicei. Asta e...ai greșit, plătești cu capul (ăla de la Sud).

=)) =))

Postat

Pai problema este ca sunt foarte multe manastiri in Ro. unde se fac adevarate orgii sexuale, fie stareta se culca cu cate 10 - 15, mai e si un inalt prelat care asista si mai trage cate o laba, fie pederasti la greu, in manastiri de calugari, sunt destul de multe cazuri, cautati pe net. Sunt putine Manastiri in care te duci sa te reculegi si sa fii tu cu tine, cu sinele interior si cu Dumnezeu. Si din pacate "preafericitu" trece cu vederea toate aceste lucruri, pentru ca bani, bani si iar bani.... Si ne mai miram de ce credinta scade sau de ce biserica manipuleaza si deraiaza adevarata credinta a celor ce cred...

Acum nu va inchipuiti ca pe Athos e altfel, nu este, va spun eu am vizitat Sf. Munte si am vazut si ce e pe acolo. Sunt putine manastiri in care se pastreaza adevarata credinta, multi preoti, seara dupa slujba cu o cutie de Efes Strong in fata, mai un barbut, pe la colturi, mai un trabuc, la cei mai mari in grad, ziua cand nu este slujba si e foarte cald ne odihnim in hamac la umbra chiparosilor, mai bem o carafa de vin, mai discutam politica, etc... Si nu, nu este corect sa impiedici femeile sa ajunga acolo. Pentru ca pur si simplu nu este un gest crestinesc...

La Frasinei este inca credinta. Inca... si sa speram ca va ramane asa. Ca si la Necula, la Voronet, si in alte cateva Manastiri mai mici....

In credinta omul nu ar trebui sa plateasca, se spune clar ca banul e ochiul dracului.

Deci totul se strica din moment ce ajungi si trebuie sa cumperi lumanari, etc...

Nu cred in biserici, nici in manastiri, poti sa te regasesti la tine in bucatarie daca vrei.

O singura data m-am simtit mai usurata dupa vizita unei biserici, dar a fost doar pentru ca am schimbat imaginea, mult mai bine m-am simtit dupa ce am traversat tot Bucurestiul, am ajuns pe jos pana la o comuna, am cugetat putin si m-am intors acasa reculeasa.

Religia, fara suparare sper, e doar o parere personala, asa cum fiecare are dreptul sa creada ce vrea, este doar o manipulare a populatiei de la care se strang bani la modul grotesc de ilegal.

Aproape in fiecare zi e cate o sarbatoare de zici ca biserica e de fapt cea mai lacoma institutie care ne invata sa nu fim lacomi ca sa-i dam ei.

Deci nu exista sfinti, cei trecuti in calendare au fost tot oameni, exista doar oameni care ne merita respectul pentru contributia pe care o aduc celorlalti.  :hihat

Postat

@inginere ,mata unde esti bre ,sa-ti bagi ideea  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...