Sari la conținut

Re: Escorta 0758583748 Raluca


stogu

Postări Recomandate

Tot văzând anunțul pe publi am zis să-i fac o vizita.

Locație:in Tudor pe strada Transilvaniei. 

Aspect :Femeia are in jur de 45 de ani și este  grasa,nu ai întoarce capul după ea pe stradă. Este foarte vorbăreață, vorbește foarte mult. 

Ajunși în cameră a început cu mângâieri și un on din picioare. Apoi am trecut la np unde am schimbat 3 poziții: misionar,pe la spate și lot. Am avut parte de 2 finalizări,100 de lei și am stat in jur de o ora.

De vizitat doar daca nu aveți pretenții la aspectul fizic

  • Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Salutare!

Am trecut si eu pe la aceasta doamna cu cateva saptamani in urma, mi se pareau ok comentariile colegilor si pretul era foarte tentant. Am si stabilit o intalnire, 80 ron o finalizare, zona Transilvania,  Tudor. Am fost usor socat de baba care a deschis usa, undeva pe la 55 ani zic eu, 1,50 cm, grasã, deloc pe placul meu. Nu stiu de ce, plm, am decis sa stau, am zis imi inchid ochii si un OP merge, ce s-a si intamplat, ba mai mult , am apucato capra si am si finalizat. 

 

Eu unul nu o sa ma mai intorc niciodata, nici acum nu inteleg cum am stat, asta e, e ceva de uitat cat mai curand. 😄 Doamna e de treaba, dar aspectul fizic e horror daca stai sa te gandesti 🤭

  • Like 3
  • Haha 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Da, activeaza tot pe Transilvaniei, daca vrei sa te reglezi hormonal, o descarcare, e ok..eu am fost in urma cu 3 sapt, o suge bine, cu CIM, cine a fost stie cum arata, dar pt 60 lei e ok. Si am stat minim 30 minute

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...