Sari la conținut

0756484101 / 0756314875 fost 0754439405


dorinel18

Postări Recomandate

  • Oras:Inca pe pamant...
  • Oras:Inca pe pamant...

ofer companieCod anunt: 6856923Data: 12/10/2011Utilizator: nic25275Telefon: 0754439405Categoria: ServiciiIn una din zilele trecute (chiar in 11.11.11) am fost intr-o delegatie la Oradea, am gasit un anunt (postat mai sus), am sunat-o pe domnitza si dupa ce am cazut de acord am vizitat-o. Locuieste in Rogerius pe strada Italiana, eu nefiind din Oradea am gasit f. greu locatia dupa explicatiile putine care a binevoit sa mi le dea. A fost destul de draguta la telefon dar zgarcita cu detalii despre locatie. Cand am ajuns in fatza scarii si am sunat la interfon m-a rugat sa trec peste drum sa ii iau o cafea si un pachet de tigari, ca imi inapoiaza banii sus. Asta m-a cam deranjat oleaca. In fine... i-am facut damblaua si apoi am urcat la ea. M-a asteptat in lenjerie intima, intr-o incapere plina de fum de tigara. Eu nefiind fumator chiar mi-a displacut asta Fata e destul de micutza, cam 160 cm si vreo 50 kg, are un pic de burtica, dar si niste sani mari cu sfarcuri obraznice In fine, am ales sa raman pt un oral+normal protejat la 80 lei (desi la telefon zisese de 70 lei). Baia destul de ok, dar racoroasa, gelul de dus ordinar, prosop cam folosit. Ce m-a deranjat (inca odata daca mai era cazul) a fost faptul ca ii suna intruna telefonul si ca era f grabita cu mine. Oralul superficiat, s-a ajutat mult de mana... iar la normal si mai slab  ma tot scotea afara intentionat. Dupa mai multe incercari semi-nereusite si dupa ce imi pierdusem rabdarea i-am zis sa ma termine oral sa pot pleca. N-a mai vrut sa faca oral dupa ce facusem normal, a zis ca nu mai are prezervative, m-a suparat tare si am lasat-o sa ma termine manual...fara prezervativ zice ca nu face. Am finalizat greu si fortat oarecum, pe sanii ei...Eu unul nu o sa mai ajung niciodata pe la aceasta domnitza si , sincer n-o recomand. Dar poate altii veti fi mai norocosi decat mine, o sa o gasiti intr-o zi mai buna.Pt oral nota: 4Pt normal nota: 4

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:peste tot
  • Oras:peste tot

S-ar putea sa fie ea (seamana la par si la partea fetzei care se vede) dar e complet irelevanta poza, nu va asteptati sa gasiti asa ceva daca mergeti la ea. Poza e facuta astfel incat sa nu se vada defectele. Vad ca e facuta in ian. 2007 deci mai adaugati 5 ani de uzura ca sa vi-o inchipuiti. Nu ar fi rau daca ar pune domnisoara niste poze mai concludente daca tot are calculator. O sa revin cu recenzia.

Link spre comentariu
Vizitator albertosiculus
Reputație: 0

Zilele trecute am fost in delegatie prin vestul tarii si pentru ca in Resita nu am reusit sa gasesc vre-o escorta, am hotarat ca sa compensez asta prin gasirea uneia in Oradea.

Ajuns la hotel incep sa caut. SI am gasit ( mai bine nu gaseam ).Raspunde la telefon Domnisoara Cristina. Destul de ok la conversatie si vine si la hotel. Convenim asupra orei de intalnire, tarif si prestatii si.........

La ora stabilita bate la usa si apare o domnisoara bruneta undeva la 1,65m , aproximativ 50 kg, fata comuna nimic special.

Dupa dusul de rigoare intram la actiune:

- masaj pe sec , fara ulei sau creme

- oral protejat - foarte mecanic fara artificii

- GF- slabut, dar incearca sa se faca placuta

- sarutari-pupicuri, doar pe corp

-aspect general - acceptabil

Note nu o sa dau, dar prestatia generala foarte slaba.

Nu o recomand, consider ca este o pierdere de timp si de bani

Trif- 200 LEI/ora

  • Like 3
Link spre comentariu

  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland

Am ajuns si la Oradea. Seara tarzie. Cazare la hotel. Cina. Teapa din partea unei dameze care a contramandat intalnirea. Panica. Telefoane. Mesaje. Nici o prestatoare disponibila! Nimic!!!

Dupa ce am cerut un vin la camera, mi-am incercat norocul cu baiatul de la receptie. Aaaa... stati asa ca nu e ceea ce credeti, nebunaticilor ;)

Mi s-a strecurat foarte discret un biletel cu numele Cristina si numarul de telefon din titlu, cel cu 405 in coada.

O sun, nu raspunde si-i trimit un mesaj in care ma anunt ca doritor de zbenguiala, mentionand ca nu ma deranjeaza sa fiu contactat ulterior. Ma suna duduia inapoi dupa o jumatate de ora si stabilim coordonatele intrevederii. Ramanem intelesi sa apara in scurt timp la usa camerei mele.

 

Intr-adevar, in limitele timpului convenit, imi bate la usa aducatoarea de placeri. Deschid usa, ca un copil care deschide cadoul de craciun, nerabdator sa-si vada surpriza. Trebuie sa va spun ca n-am avut inspiratia sa caut pe forum numarul ei, sau macar poze pe net. Am luat de buna aprecierea celui ce mi-a recomandat-o, raspunsul lui la intrebarea 'cum arata fata' a fost 'bineeee'. Surpriza mea era asa si asa la prima vedere, lata la fata, lata in solduri, insa bine dispusa si zambitoare. Ambalajul nu era unul in trenduri, fata parea ancorata vestimentar in deceniul trecut. Asta ca sa nu fiu rautacios si sa afirm ca avea uniforma de centurista. Colanti cu floricele si-un top asortat, la fel de stramt. Dupa ce s-a dat jos de pe tocuri am apreciat o inaltime undeva pe la 160-163 iar la greutate batea undeva catre 58 de kile. Parul il avea negru, lung drept si matasos, cu breton deasupra ochilor destul de mici insa albastri. Ca varsta am incadrat-o pe la 30+. Referitor la poza de mai sus, afirm ca trecerea vremii si-a pus amprenta in conditiile in care fetei nu-i prea arde de sport in sensul conventional al cuvantului. A colectionat un mic bagaj de tesut adipos, mai ales in talie si pe solduri.

 

Ne facem comozi si aprindem cate-o tigara ca sa spargem gheata, si incepe Cristina sa-si de-a drumul la povesti, vrute si nevrute de nu mai stiam cum s-o opresc. Dupa ce mi-am dat seama ca de la o vreme eu nu mai faceam decat s-o aprob intr-un mod elegant, am rupt pisica in doua si-am trecut la subiectul vizitei. Am achitat biletul pentru o ora de nebunii, in valoare de 200 de lei, plus inca ceva maruntis pentru taxi si am trimis-o la dus ca deh, eram statut si vroiam sa ma dau pe tobogan cu dansa.

Fata revine voioasa si ma escaladeaza (eu o asteptam gol pe pat), incearca un simulacru de preludiu cu mici sarutari pe gatul si pieptul meu, ba chiar imi ia sfarcurile la supt, timp in care mi-l alinta pe ala micu' cu mana ca sa-l trezeasca la viata. Cand il simte apt de lucru, se intoarce dupa preze, pe care bineinteles il montam impreuna. Nici vorba de oral neprotejat. Si incepe domnisoara sa presteze un oral destul de plictisitor, condimentat insa cu un incitant supt de oua, oral intrerup de cererea mea pentru a-i degusta pasarica. Mai bine-mi vedeam de ale mele, caci in meniu nu era tocmai ceea ce-am sperat. Pe langa faptul ca putea concura cu barba mea nerasa de o zi, mai avea si-un gust dulce acrisor de-mi venea sa cer condica de sugestii si reclamatii sau sa sun direct la OPC. Trec imediat la etapa urmatoare si o patrund incetisor intr-un misionar in care i-am palmat sanii ce nu mai erau lasati ca doar statea pe spate, sani moi la atingere, insa cu sfarcuri de apreciat, frumoase si erecte. Fata e destul de stramta si se lubrifiaza in mod natural, drept urmare ma incing si incep o lupta corp la corp, cu schimbari dese de pozitii. Nu comenteaza absolut deloc la tacklingurile si accelerarile subite ale lui rila-iepurila, insa nici nu prea participa la lupta, dandu-mi o usoara senzatie ca e cu mintea aiurea. Decis sa termin prima repriza, o pun iar pe spate si reusesc sa finalizez, insa stupoare. Dupa prima comvulsie pe care am avut-o, dameza se sustrage din inclestare si-o scoate speriata, rupandu-mi total filmul copulatiei, ca sa verifice daca nu cumva s-a rupt guma. Wtf?

Mda, o iert pentru miscarea gresita, purcedem la o spalare scurta si aprindem o tigara ca sa mai calmam spiritele.

Repriza a doua a decurs in aceleasi conditii, o tentativa de preludiu, sarutari pe corp, vreo doua chiar pe buze, nici vorba de FK, montat preze, oral de incepatoare, si jos cu ea in vizuina. Si i-am dat, si-am dat, si-am intors-o in toate pozitiile.... n-am exagerat insa cu acrobatiile. La un moment dat chiar am remarcat gafaieli si gemete de-ale ei suprimate in perna, strangea cearsaful in maini, timp in care o executam fara mila. Rila-iepurila isi revarsa toate frustrarile acumulate timp de-o saptamana. degeaba insa, finalizarea se lasa asteptata. Recunosc ca mi-e greu daca nu exista GFE ci doar sex sportiv. Eh, sportiv din partea mea, Cristina era doar parte pasiva. Intr-un final, extenuat fiind, i-am cerut sa ma finalizeze oral, lucru de care evident ca a fost incapabila, asa ca am apelat la ultima varianta, finalizare manuala. Faza la care duduia a facut aceeasi manevra de doi lei, eu murmurand ceva in momentul in care imi dadeam drumul, ea imi rupe iar filmul cu nonsalanta unei virgine, ca cica n-a stiut ce se intampla. Incredibil!

Gata, spalarea si echiparea, game over. I-am zambit fals la usa, auzind invitatia ei de a o mai cauta.

 

Hai sa intrunim juriul pentru note:

Aspect general al fetei 7 (nu e muma padurii insa nici o bunaciune nu e)

Igiena: 7 (curatica, revizie recenta la dantura, pasarica parea putin alterata)

Atitudine si GFE 8 (e draguta, amabila, nu te grabeste, e politicoasa insa se simte ca o face pe bani. FK nu face)

Prestatie orala 6 (pare ca n-o intereseaza aspectul asta, plus ca o face doar protejat)

Prestatie normala 7 (nu e pasionala, cred ca-si da drumul doar daca simte si ea placere)

Raport calitate pret: acceptabil in conditiile unui outcall, eu insa caut un alt gen de fete si servicii.

  • Like 12
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...