Sari la conținut

Adriana(doamna 40) - 0760143725


Vizitator caramia

Postări Recomandate

  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Ceau

Am trecut si eu pe la doamna insa este ceva timp de atunci , mai exact prin august anul trecut.A durat cam trei saptamani pana sa o prind disponibila ( la telefon raspundea ) dar mai greu cu locatia sau cu sincronizarea .Stiu ca in perioada aceia isi repara dinti. Locatia ei langa Novatim ( Buziasului ) , curatenie , baie cu tot ce trebuie chiar gel de dus barbatesc , camera de actiune echipata corespuzator pentru astfel de treburi.Doamna cred pe la 1, 65 inaltime , blonda , sani usor lasati pe mine nu m-au deranjat si putina burtica :))) . Vizita a durat vreo 3 orr din care 2 de povestit si de fumat ( fumeaza mult ) .Actiunea nu vreau sa o povestesc , insa tin sa mentionez ca am facut dus inainte amndoi un plus pentru ea si ca face intradevar squirt.doi de plus .La plecare 100 de lei fara sa ii ceara ea . Numai bine .

Link spre comentariu

 

alpacino1963 Lasa-mi si mie frate un mesaj sau ceva cu fb ei te rog mult, joi sau vineri ma duc la ea dar numai daca pana atunci vad si eu la cine merg, cu ea nu ma inteleg nici cum sa imi dea poze si imi da impresia ca are chestii de ascuns. Eu asa nu ma duc niciodata!

 

Link spre comentariu

bai, ai acordul doamnei sa pui poze personale?

ca din ce stiu eu, nu a avut si nu are anunturi publice

Rog un admin sa scoata poza

a mai avut poze pe aici si pe publitim o data si avea si facebook unde nu se ascundea si spunea tot ce face asa ca las-o ca nu moare daca o vad toti..pentru asta suntem aici sa dam toate detaliile care le avem unul altuia

Link spre comentariu

Daca am voie...pun poze,

ba frate e o escorta care daca o suni nu da poze zice ca sa ne vedem acolo, dar sunt sigur ca nu e pe gustul tuturor ,sunt sigur!!.. ar trebui sa o vedem inainte(nu vb pt mine ca eu am vazut-o si o stiu, sa nu zica lumea ca insisti pentru interesul meu)..Lasati vrajelile cu viata privata ca nu sunt bune in cazul ei!!!

 

NU e nici o diferenta intre ea si restul si nu lucreaza cu circuit inchis, accepta imediat orice client nou, nu mai are anunt ca e lene sa puna si are destui clienti dar va zic eu ca nu se supara sa treaca prin ea si altii, abia asteapta sa o suni. Are si ea o varsta ce poze sexy crezi ca mai poate sa puna?( dupa ea mai bn nu pune :)) )

 

Asa ca alpacino frate pune ce ai, poate daca afla ca ii faci reclama te ia gratis o tura :))

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Oravita
  • Oras:Oravita

sincer nu prea ma pricep la povesti .... ce pot sa adaug la cele mai de sus....dupa ce am facut dusuletul ...pe rand ca eu am mai avut ceva de rezolvat cand sa ne apucam de treaba am primit vizita unui prieten....din vorba in vorba am inteles ca nu o deranjeaza prezenta lui....am comandat pizza un vinisor si ne-am pus pe treaba....cam de toate in afara de anal...sa fi stat 3-4 ore am intrebat cat trebuie sa decartez....” hmmm a fost super ....100 lei ”. in concluzie ...respecta si vei fi respectat . daca te mai pot ajuta cu ceva.......sa ne auzim de bine....bafta.

deci a facut se cu tine si prietenul in doar 100 ron???

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...