Sari la conținut

0758587844 salon masaj cu extra optiuni


Postări Recomandate

Vizitator mocu
Reputație: 0

@david1982Esti cam zgarcit in detaliile ce ar putea ilustra, ceva mai savuros, dar in aceasi masura, si mai complet, vizita ta la domnita Stela.Poate, cu un minim efort, ne prezinti si un "tablou" usor retusat si, speram, detaliat.

Link spre comentariu

Da, am stat vreo juma' de ora sa ma gandesc la detalii si nu mi-a venit nimic in cap.Pentru ca nu sunt prea multe de spus.Stela are vreo 34 de ani, forme...rotunde, putin lasata, iar din note cred ca puteti sa va dati seama si singuri ca nu e mare lucru.Am postat ca si..alternativa la nu prea multe prin Arad. Raman la parerea ca daca esti prin Arad si vrei ceva actiune...du-te la Timisoara....din pacate.Nu am renuntat. Mai caut. Cum mai gasesc si altceva sunteti primii care o sa stiti.

Link spre comentariu
Vizitator mocu
Reputație: 0
am fost si eu in gradiste de mai multe ori ...
Mai, mai, mai, eu nu stiu ce sa mai cred. Chiar toti cei din Arad sunteti asa "zgarciti" la a da mai multe detalii? E o chestie ce tine de specificul local?@griggeorge35, avand in vedere ca esti la inceput de drum (aici pe forum), imi asum "misiunea" de a-ti sugera sa ai in vedere cateva "borne" ce trebuiesc atinse cand faci o recenzie:-sursa informatiei = (tradus) de unde ai luat anuntul fetei (fetelor);-numarul de telefon pe care le-ai apelat (e important, pentru ca sunt multe "practicante" ce au mai multe "date de contact");-modul in care s-a desfasurat convorbirea telefonica (artagoasa, aroganta, agresiva, mecanica, volubila, plictisita, deschisa, coerenta, accente rurale sau ale conlocuitorilor, zgomote pe fundal, etc.);-descrierea locatiei, a gradului de siguranta, in ce masura discretia este acasa acolo, curatenia, etc.;-descrierea prestatoarei ca si infatisare, aspect fizic, atitudine, curatenie;-modul in care s-a desfasurat actiunea propriu zisa: serviciile oferite, nivelul calitativ al acestora, masura in care fata se implica. Ce este inclus in meniu si ce este din start trecut pe lista "forbiden". Etc. Aici, poti evolua deplin.-pretul platit si cat anume ati petrecut impreuna sub acelasi acoperis;-in final ar fi bine venita o apreciere a ta sub forma: "recomand/nu recomand", urmata, evident de succinte sustineri ale acestei afirmatii.Pe scurt, cam asta ne-am dori de la o recenzie.Si cam asta cere si regulamentul forumului, pe care, sunt convins, ca daca nu l-ai citit inca, sigur il vei citi.Te astept(am) cu completarile de rigoare.
Link spre comentariu

Ma3strul-e , daca "arunci "o privire pe forumul dedicat clujenilor , oradenilor sau timisorenilor , vei vedea ca in aceste zone ( si nu numai ) , confratii nostrii isi fac bine treaba.......promoveaza eficient , escortele si saloanele din zonele lor. Acest lucru , nu poate fi decat un mare plus atat pentru cei din zona respectiva , cat si pentru cei ce ajung pe acolo.

Legat de locatiile de care vorbesti ( identice cu salonul descris de mine ) , pot spune doar atat....degeaba le aveti , daca nu le si promovati !

Va asteptam pe toti cu recenzii constructive.

 

Succes !

Link spre comentariu

Intamplarea ce o voi povesti s-a intamplat anul trecut .... cu un stres acumulat la munca am vrut sa experimentez masajul erotic. Dupa o cautare pe net am gasit un salon de masaj in gradiste...mi-am luat inima in dinti si am sunat 0758587844.mi-a raspuns o "tanti" dupa cum am vazut-o mai apoi la salon...mi-a dat detaliile si mi-a facut programarea...

Odata ajuns la locatia stabilimentului, sa mi-a fost deschisa de o tipa mica si slaba, si reticenta;nu am avut o alta fata pentru alegere asha k am ramas cu ea..... Am fost invitat sa iau loc pe o canapea,mi-au fost explicate regulile casei... . Preturile sunt de 120 lei/h-topless si 150 lei/h-nud; eu am ales a doua varianta....dush n-am mai facut(facusem la hotel)...Masajul a inceput destul de bine cu 10 minute de atentie la spate, gambe si pulpe si apoi cu atingeri timide ale feselor;Domnisoara a fost destul de comunicativa si la un moment dat imi zice k de obicei nu face asta ...dar ca ii place cum arat si s-a despartit de ceva vreme de prieten si k daca vreau putem face mai multe...dupa un moment de ezitare am fost de acord...am ezitat datorita faptului k tipa nu era foarte frumoasa...daca o vedeam pe strada sigur nu intorceam capul dupa ea...dar fiind excitat am fost de acord.... am fost rugat sa ma intorc pe spate , lucru pe care l-am facut...iar fata a inceput sa mi-o frece si sa o suga in acelasi timp k dupa vreo 2-3 minute daca nu o opream i-as fi umplut guritza cu sperma....asa k am intrebat-o ce pozitie ii place si a zis k pozitia capra e preferata ei....asa k n-am mai stat pe ganduri,...mi-a pus prez cu guritza...am intors-o cu spatele...avea labii mari lucru care mi-a placut,...avea o pizda destul de stramta iar fata gemea de mama focului...dupa vreo 10 minute in care simteam ca explodez in orice moment, i-am zis k nu mai pot...k imi dau drumul...lucru pe care l-am si facut...umpland balonasul pana la refuz...

a urmat o mica pauza...dupa care a inceput din nou sa mmi-o suga...si am trecut la runda 2...iar pe la pate ...iar finist dupa 15-20 minute ...dar de data asta pe spatele ei...

 

Per general, experienta a fost de nota 8,00

Locatie - 8

Masajul propriu zis -7

Fata - 6/7

Finalizare - 9,50 (exploziva de 2 ori)

timp petecut un pic peste 1 ora...

Numai bine!

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

@radu666111

Regulamentul nu e informativ ci obligatoriu! Te rog sa o citesti,recitesti (gasesti ghid in semnatura mea)

Doua greseli care ai facut:

- ai deschis topic nou fara sa folosesti functia search. Daca foloseai observai ca era deschis deja un thread pentru aceeasi numar de telefon. (am contopit eu cele doua thread-uri)

- numarul de telefon( in topic-ul creat de tine) ai trecut in titlu cu spatii. Asa ingreunezi cautarea cu functia search.

Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

A mai fost cineva pe Visinului la masaj? Ultima data numai baubauri am intalnit

Macar scriai o recenzie despre "baubauri"!

Membru de 6 luni cu zero contributie = ban , conform regulamentului.

Link spre comentariu
  • Oras:Every teen's pussy
  • Oras:Every teen's pussy

A mai fost cineva pe Visinului la masaj? Ultima data numai baubauri am intalnit

[

Am fost eu acum cateva luni si era o tipa simpatica,o studenta unguroaica micuta si slabuta cu parul saten deschis.A costat 100 de ron o jumatate de ora cu un masaj foarte bine facut. O stie cineva,a mai fost cineva la ea?

 

Ia citeste ce am scris la post: 19

Link spre comentariu
  • Oras:ÃŽntre picioarele unei femei frumoase...
  • Oras:ÃŽntre picioarele unei femei frumoase...

Salutare confratilor. După nume se poate vedea ca eu am deschis acest thread insa serifii noștri s-au gândit ca din moment ce nu am mai trecut ceva vreme mi au dat bann permanent. Sper insa sa pot sa particip mai mult la aceste subiecte mai des si mai intens.

Revenind la salonul din Gradiste numărul de telefon a rămas neschimbat, l am verificat săptămâna trecută. Si încă de 2 ori. O data cu Stela, acea tipa cu vârsta de 35 de ani cu aspect fizic plăcut dar șef vede vârsta. Preț 100 lei/ora plus 50 lei/ oral. Note: aspect 7/10, preț 8/10, curatenie 8/10, restul nu e cazul. Merita dacă nu gașesti altceva mai bun de făcut sa vrei una..rapida.

Salutare numa bine!

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

Am fost eu acum cateva luni si era o tipa simpatica,o studenta unguroaica micuta si slabuta cu parul saten deschis.A costat 100 de ron o jumatate de ora cu un masaj foarte bine facut. O stie cineva,a mai fost cineva la ea?

Esti membru de 16 luni , zero contributie. Te rog sa revi cu o ecenzie regulametara. (ai la dispozitie 24 de ore, sau pana la prima zi cand te mai loghezi)

serifii noștri s-au gândit ca din moment ce nu am mai trecut ceva vreme mi au dat bann permanent.

Poate ai uitat parola si pentru aceea ai creat alt cont. Am verificat, contul : david1982 nu e suspendat!!

Link spre comentariu
  • Oras:Every teen's pussy
  • Oras:Every teen's pussy

Am fost acolo prin luna aprilie...Erau 3 fete,una grasa si inalta,una grasa si scunda si tipa despre care vorbeam,studenta satena, slabutza pana in 50 de kg si cam 1,62m...Normal am ales-o pe ea si am platit 100 de ron pt o jumatate de ora.Am avut parte de un masaj foarte bun cu ulei,timp in care a insistat inclusiv asupra organelor genitale pe la spate.Are 2 sani mai mici,dar care au o forma frumoasa si stau obraznic...Chilotii nu a vrut sa isi dea jos,dar spre final mi-a facut un oral neprotejat foarte bun...Nu am putut rezista mult si m-am terminat in gurita ei.Per total m-am simtit foarte bine cu ea si as dori sa stiu de la cineva daca a mai fost cu ea si daca a avut parte de mai multe decat mine...

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator RaLLY!UpDaTe
Reputație: 0

si eu am fost la masaj-ul de pe visinului si a fost de toata jena 2 una umflata de toata jena si una arata putin bine la corp dar foarte urata la fatza mia facut masaj-ul dar nam fost incantat de loc de masaj si cand am fost la bae de am facut dush fata mia controlat in buzunar si mia luat 200 ron cand am iesit afara am numarat bani si miam dat seama ca imi lipsesc si am intrat inauntrul si iam spus la fata cami lipsesc 200 lei si a spus ca nu si am plecat eu recomand sa nu mergeti acolo ca ii de toata jena si este foarte jegos si in plus sunt si furat dar in schimb am fost acum 2 saptamani in vladimirescu la masajul de lux a fost foarte frumos au avut vestiar unde miam lasat tot am fost mai mult in siguranta si nu mia disparut nimic au fost 7 fete frumoase curate intretinute foarte bine dupa mine ori ce barbat siar dori asa femeii frumoase

Curatenie : 10

lux : 10

Fete : 10

masaj : 9,5

http://s11.postimage.org/ishkcmcgv/poza_1.png

http://s11.postimage.org/ys07w68in/poza_2.png O voi fi io prost dar asta e o antireclama + reclama = Ban

Link spre comentariu
  • Oras:galati
  • Oras:galati

Salutare confrati,am fost si eu la Gradiste intrand in tarisoara niasrra an zis sa uncep cautarile: zis si facut.Am contactact acest salon si spre surprinderea mea ma aflam aproape,ajung intru inauntru erau 3 fete una arata destul de bine cu sanii maricei,una era mai draguta dar slabuta(i-mi plac mukt slabutele),iar cealalta nu mi-a placut.Aleg slabuta,urc ma dezbrac intr-o cameracdraguta,muzica faina i-mi da un orisop si ma acompaniaza la dus,un dus curat si cu de toate.Ma intorc in camera ea se scuza si- mi soune ca se duce si ea sa faca un dus,ma acomodez.In 5 min apare si fatuca i-si da jos halatul.....wawwwww un corp de vissss slabutica sanii perfecti rotunzi ce sa mai nota10 nu mai zic cat de frumoasa era si ea parul matasos prins cumva dar,nu mai conteaza,ceva frumos.Sa trecem la actiune: masajul unul frumos mai ceva ca acasa,conversam multe chestii pana la un momentdat cand ajungem la subiectul de unde suntem: ea ramane blocata am simtit ceva,da era de unde sunt si eu la o distanta de700km.ok trecem de acest subiect ma invita sa ma intorc cu fata,mda o priveliste inantatoare i-am cerut permisiunea daca o pot atinge mi-a raspuns afirmativ zis si facut.Mi-a atras atentia fara degete inauntru,ok a continuat cu un super masaj i-a m cerut sa dacem un69 paaarica ei proaspat epilata ma ademenea de zor,nici contracost nu a acceptat totusi a ramas in 69 cu imaginea fixata la pasa si o mangaiam.Termin glorios chiar daca nu vroiam asa ceva,ma invita la dus ne pupam si reluam drumul de 700km ee facut cu gandul la acea diva!!

Note: locatie 8

dus:8

fata:10,10,10

pret: 2mil.

de revenit cu siguranta dar sa fie aceiasi fata !!

 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI

Buna prieteni.

intradevar toti cei care spune-ti ca in Arad e subtire oferta aveti maxima dreptate. Merg destul de des si saptamana trecuta, intr-o seara extrem de excitat m-am riscat sa caut ceva sa merite. Din pacate esecul a fost mai total decat ma asteptam citind recenziile. In primul rand la numerele cu recenzii bune (gen Raluca etc) nu a raspuns nimeni toata seara si urmatoarea. Am trecut apoi la ziar si acolo asa cum a mai comentat cineva sunt maxim 4-5 cuiburi cu multe numere de telefon , cuiburi care lasa de dorit din toate punctele de vedere. Pur si simplu dupa cca 3 ore de dat cu dintii in geam m-am hotarat sa merg la acest salon din Gradistei.

Am sunat, m-am dus la usa si inauntru 3-4 d-re din care cu greu si multa indulgenta din partea mea am reusit sa aleg una. Scuze nu am reusit sa-i retin numele dar oricum era ceva cu Ela. Pretul  era de 100 jumate de ora, 150 o ora plus negociatul extra pentru mai mult.

I-am dat 150 pentru o jumatate de ora plus oral, doar asa ca ma saturasem de dat cu dintii in geam. Plus ca ea ca persoana a fost extrem de amabila si mai ales ca nici una dintre ele nu sunt cu nimic vinovate ca mama natura le-a lasat asa.

Deci am intrat intr-o camera jalnica si fata s-a pus pe treaba. un scurt, foarte scurt masaj de incepatoare si imediat a pus boticul si cu ajutorul meu am terminat repede in mana ei. orice altceva suplimentar costa plus, plus, plus.

In concluzie am fost atat de dezamagit de mine ca vrea sa sterg si din amintire experienta.

Repet, fetele nu sunt cu nimic vinovate, numai ca pretul real pentru ce ofera ar trebui sa fie maxim la jumatate pentru a face diferenta.

DECI

Aspect fizic  6

Masaj   5

Locatie 7

GFE  nu a fost cazul

Oral   7

Normal nu a fost cazul

 

Eu stiu ca nu mai merg.

Tinand cont ca merg saptamanal daca cineva poate sa ma ajute cu o persoana OK care sa aiba si un numar la care sa raspunda cineva dau o bere.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:arad
  • Oras:arad

Salut!

Am fost si eu acum vreo trei saptamini la acest "salon" din Gradiste. Nici macar nu stiam ca in acea zona este un bloc.... Sunat, facut programare pe loc, mers. A fost destul de nasol ca am dat peste un alt client...Inauntru erau patru fete si mi-a fost destul de greu sa aleg una. Am ales-o pe Antonia, mi se pare. Parea cea mai ok la infatisare. M-a condus intr-o camera, eu eram gata curatat, ea s-a scuzat un minut, apoi a reaparut si mi-a spus sa ma intind pe o saltea de pe podea. M-am dezbracat, m-am intins pe burta, apoi fata a inceput sa ma maseze cu ulei (sau crema, cine stie). Si-a folosit initial miinile, apoi si sinii. Am intrebat-o daca o pot atinge si a spus ca e ok. Dupa vreo 5 minute m-am intors pe spate si a continuat masajul. Mi-a luat penisul la frecat cu miinile, cu sinii, apoi a venit peste mine si s-a frecat cu pasarica de mine. In acest timp eu ii sugeam sinii, care sint mari si excitanti, chiar daca nu sint fermi (daca doream un fotomodel, o sunam pe Naomi...!). Apoi am venit peste ea si m-am frecat de ea, doar la pasarica, ea tinea mina pentru o aderenta mai buna, iar intr-un final m-am terminat...la ea pe burta prin aceeasi miscare de frecare.

Nu a fost o experienta deosebita. Un fel de masaj pe fuga si o semi-laba, in opinia mea. Fata a spus ca nu face sex; sex poate face oricine. Dar nici serviciul ei nu a fost iesit din comun. Nu saruta (cel putin nu pe mine). Avea par lung, bruneta, ceva dinti lipsa.

Notele:

Aspect fizic: 7

Masaj: 7 (se straduieste, insa atit...)

Locatie: 8

Oral: nu a fost cazul

Normal: nu a fost cazul

Am platit 100 lei pentru o jumatate de ora. Toata scena s-a terminat mai repede, si mi-a placut la fata ca a insistat sa mai ramin sa discutam, ca inca mai era timp. Insa cu o floare nu se face primavara. Sint satul de discutiile de acasa, nu mai am nevoie si in deplasare...!

Eu cred ca nu voi mai merge in acel loc.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Salut!

Am fost si eu acum vreo trei saptamini la acest "salon" din Gradiste. Nici macar nu stiam ca in acea zona este un bloc.... Sunat, facut programare pe loc, mers. A fost destul de nasol ca am dat peste un alt client...Inauntru erau patru fete si mi-a fost destul de greu sa aleg una. Am ales-o pe Antonia, mi se pare. Parea cea mai ok la infatisare. M-a condus intr-o camera, eu eram gata curatat, ea s-a scuzat un minut, apoi a reaparut si mi-a spus sa ma intind pe o saltea de pe podea. M-am dezbracat, m-am intins pe burta, apoi fata a inceput sa ma maseze cu ulei (sau crema, cine stie). Si-a folosit initial miinile, apoi si sinii. Am intrebat-o daca o pot atinge si a spus ca e ok. Dupa vreo 5 minute m-am intors pe spate si a continuat masajul. Mi-a luat penisul la frecat cu miinile, cu sinii, apoi a venit peste mine si s-a frecat cu pasarica de mine. In acest timp eu ii sugeam sinii, care sint mari si excitanti, chiar daca nu sint fermi (daca doream un fotomodel, o sunam pe Naomi...!). Apoi am venit peste ea si m-am frecat de ea, doar la pasarica, ea tinea mina pentru o aderenta mai buna, iar intr-un final m-am terminat...la ea pe burta prin aceeasi miscare de frecare.

Nu a fost o experienta deosebita. Un fel de masaj pe fuga si o semi-laba, in opinia mea. Fata a spus ca nu face sex; sex poate face oricine. Dar nici serviciul ei nu a fost iesit din comun. Nu saruta (cel putin nu pe mine). Avea par lung, bruneta, ceva dinti lipsa.

Notele:

Aspect fizic: 7

Masaj: 7 (se straduieste, insa atit...)

Locatie: 8

Oral: nu a fost cazul

Normal: nu a fost cazul

Am platit 100 lei pentru o jumatate de ora. Toata scena s-a terminat mai repede, si mi-a placut la fata ca a insistat sa mai ramin sa discutam, ca inca mai era timp. Insa cu o floare nu se face primavara. Sint satul de discutiile de acasa, nu mai am nevoie si in deplasare...!

Eu cred ca nu voi mai merge in acel loc.

Poti sa ne povestesti un pic despre naomi?e escorta?

Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Salutări comunităţii nimfomane.com!

 

Vă aşteptăm pe toţi, cu prieteni sau prietene la salonul Masaj Erotic Arad!

 

Puteţi intra în contact cu noi la numărul de telefon 0758 587 844 sau prin intermediul websitului nostru www.masajeroticarad.ro

 

Maseuzele noastre sunt experte în Masaj erotic, Masaj de relaxare, Masaj erotic dublu, masaj de relaxare dublu, masaj cu corpul, masaj dublu cu corpul.

 

Pentru că nu vrem să ne lăudam prea mult singuri, aşteptăm cu nerăbdare recenziile membrilor comunităţii nimfomane.com.

 

:hihat

 

Masaj Erotic Arad

 

post-90309-0-51026300-1378222518_thumb.jpg

post-90309-0-35716500-1378222610_thumb.jpg

post-90309-0-23817300-1378222651_thumb.jpg

post-90309-0-71962600-1378222861_thumb.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Salutare,

In aceasta saptamana am facut si eu o vizita la acest salon, am fost cu mult timp in urma. Am sunat si m-am programat cu 30 min inainte, ajuns la locatie fetele mi-au spus la ce numar sa sun si nu m-au facut sa astept.

Am hotarat sa ma duc in camera cu una din cele 2 fete prezentate "Antonia", o bruneta draguta, sociabila, putin plinuta dar compenseaza cu sanii sai mari si frumosi.

Lamera una draguta su muzica, lumini dragute si o saltea pe jos. Am stat la un masaj cu finalizare prin tehnicile masajului.de 30 min. Fata a stiut sa se faca placuta, masajul a fost unul de calitate. Nu am fortat sa primesc nimic extra deoarece mi-am dorit sa ma duc la un masaj in special.

Locatie: 9 se ajunge usor, gradiste.

Aspect fizic: 8 Draguta cu ceva kg in plus.
Oral: Nu este cazul

Normal: Nu este cazul

Masaj: 8 Foarte placut din punctul meu de vedere
Gfe: 8 A stiut sa se faca placuta si sa ma simt foarte bine pe toata perioada petrecuta.
Nota de plata: 100 lei pentru 30 min 
Servicii: Masaj, despre altceva nu am fost interesat
Concluzie: Este de revenit si pentru ca poti sa alegi si alta dameza

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...