Sari la conținut

0758587844 salon masaj cu extra optiuni


Postări Recomandate

  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Multumiri Nice One pentru review si te mai asteptam!

 

Va propunem masajul erotic dublu, pentru ca intr-adevar sunt mai multe fete si puteti alege sa fiti rasfatat de doua maseuze experimentate.

 

Va rugam sa ne contactati telefonic pentru programare si sa specificati tipul de masaj dorit (propunerile dumneavoastra sunt binevenite).

 

 

Masaj Erotic Arad vă aşteaptă!

 

 

:hi3

 

www.masajeroticarad.ro

Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Desi nu obisnuiesc sa fac mai multe recenzii la aceeasi postarea trebuie sa va relatez ultima mea vizita la acest salon.

Am avut putin timp ladispozitie la inceputul saptamanii acesteia si am hotarat sa le fac o vizita la salon.

Din pacate tipa cu care am fost data trecuta nu era si am avut de alaes intre alte doua, o doamna simpatica, foarte amabila si o domnisoara tinerica.

Am ales sa ma duc cu domnisoara care din punctul meu de vedere este de etnie rroma, draguta dar nu spectaculoasa.

Am ales sa nu plec deoarece am facut si drumul pana acolo si am ramas pentru 30 min.

Pretul a fost de 100 lei.

Din pacate experienta nu a fost una foarte placuta deoarece fata nu are nici o legatura cu masajul erotic am ajuns sa imi faca o laba si sa imi doresc sa plec cat mai repede. Mi-a spus daca nu imi doresc ceva mai mult si mai exact pentru 150 lei facea un oral neprotejat ceea ce eu am considerat ca este prea mult pentru cum arata.

Un alt minus a fost ca nu si-a dat si chilotii jos pe durata masajului.

Totul a fost mecanic fara implicare din partea ei.

Probabil voi mai merge la acest salon dar nu voi mai merge cu aceasta fata.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Every teen's pussy
  • Oras:Every teen's pussy

       Dupa mult timp, m-am hotarat intr-o seara sa mai fac o vizita la acest salon de pe strada Visinului din Gradiste...Ultima data cand am fost erau alte fete,acum erau 3 prezente,dar niciuna dintre fostele...Una era cam grasa si in varsta,una mai tanara,dar si mai grasa si inca una care mi s-a parut ok,tinerica,cu o infatisare asiatica si bine proportionata.Am aflat de la ea ca o cheama Leyla,are 19 ani si este pe jumatate turcoaica.Dupa ce am ales-o,m-a condus intr-una dintre camerele pentru masaj.I-am platit 100 de lei pt 30 de min,mai era si varianta cu 150 de lei pt o ora.Masajul a fost destul de simplu,m-am intors cu spatele si se apasa cu corpul ei pe mine,a durat maximum 10 minute .Apoi mi-a zis sa ma intorc si m-a intrebat direct daca doresc si altceva.Am zis ca nu,pt ca nu sunt de principiu ca la masaj sa mai dai bani pt extra,daca voiam sex ori facea tipa benevol ori mergeam direct la una care facea,nu sa platesc aiurea ca asa e smecheria la ele.Imi pare rau ca n-am intrebat cat ar fi fost,dar doar asa de fapt divers.Odata intors am putut-o admira goala.Tipa arata destul de bine,cu sani frumosi,,o figura exotica si cu o pasarica apetisanta.Am incercat sa-i dau limbi,la inceput a zis ca nu-i place,dar pana la urma m-a lasat.A urmat un handjob oarecum banal,dar pt ca eram destul de excitat m-am terminat rapid pe sanii ei...

 

Locatia 8 : nu e cine stie ce inauntru,dar zona e destul de discreta,deci sanse mici sa fiti vazuti pe acolo

Fete 6 : in afara de cea pe care am ales-o erau doua grase f naspa,acum am inteles de la ea ca ar mai fi inca 4 fete care lucreaza acolo,dar nu stiu cum arata
Prestatia 7: nimic deosebit,masaj banal+ handjob,noroc ca mi-a placut cum arata fata
Pretul : platit 100 de ron pt 30 de min,mai exista varianta cu 150 de ron/ora,dupa ora 12 noaptea preturile cresc cu cate 50 de ron

Concluzia : se merita mers dar daca prindeti o fata care sa arate bine...

 

 

PS:  Acest topic poate fi unit cu acesta:https://nimfomane.com/forum/topic/4916-0758587844-salon-masaj-cu-extra-optiuni/ pentru ca e vorba de acelasi salon de masaj erotic !

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...