Sari la conținut

Blonda-0755348480


Postări Recomandate

  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Am sunat-o astazi de doua ori, prima data pentru a stabili o intalnire cu scopuri orale, a doua data sa o anunt ca nu pot sa mai ajung amanand pe maine. Ambele apeluri au fost raspunse rapid, amabil, fara fitze si figuri.

Prima etapa, are nota peste medie, tinand cont ca atitudinea marii majoritati a escortelor cand le suni lasa mult de dorit.

 

Sper sa revin maine cu o recenzie asupra serviciilor prestate....

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Salutare din nou!

 

Dupa cum am mai zis, am incercat sa ajung acum ceva timp la domnisoara cu pricina si nu am mai reusit, insa sambata dupa amiaza am reusit sa imi fac timp pentru a incerca un oral.

 

Sun si ii zic ca vreau sa o vizitez, la telefon totul foarte respectuos. Ajung in fata locatiei, sun si ii zic ca vreau sa intru la dansa, la fel, ma ghideaza respectuos. Intru, la receptie o femeie ma indruma unde trebuie sa ajung, fara priviri suspecte. Bat la usa, ma roaga sa astept un minut dupa care deschide usa. Ana nu este o femeie care sa iti ia ochii pe strada insa compenseaza cu atitudinea respectuoasa.

Ii comunic ca vreau doar un oral, isi da rochia jos, ma pregatesc si incepe sa performeze. Nu era neaparat genul meu oralul, ea obosise putin, si schimbam putin pozitia, ea pe spate eu deasupra si incep un fel de facefuck unde m-a lasat sa fac cam ce am vrut eu pana am terminat.

 

A folosit prezervative durex, calitate buna, camera curata, fara mirosuri, singurul dezavantaj ar fi lipsa unui dus, desi eu am mers gata pregatit.

 

La preturile practicate, nu cred ca e o problema lipsa dusului, si sincer sa fiu, cred ca mai reveni.

 

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...