Sari la conținut

Roxi Foxy 0740456167


Postări Recomandate

Vizitator troti
Reputație: 0

Salutare,

Am fost si eu la Roxi acum doua luni aproximativ iar experienta nu a fost foarte reusita.

Nu stiu ce s-a intamplat, insa nu cred ca a fost vina ei. A fost foarte tacuta si nici nu s-a implicat foarte mult sa ma multumeasca.

De aratat, arata exact ca in poze, nimic de reprosat. De asemenea, serviciile sunt exact cele pe care le mentioneaza.

Poate ca am prins-o eu intr-un moment cam prost, nu stiu ce sa zic.

Oare sa mai revin?

Link spre comentariu
  • Escorta
  • Telefon: 0740456167
  • Oras:Pasaj Mărășești
  • Disponibila
  • Telefon: 0740456167
  • Oras:Pasaj Mărășești
  • Disponibila

Salutare,

Am fost si eu la Roxi acum doua luni aproximativ iar experienta nu a fost foarte reusita.

Nu stiu ce s-a intamplat, insa nu cred ca a fost vina ei. A fost foarte tacuta si nici nu s-a implicat foarte mult sa ma multumeasca.

De aratat, arata exact ca in poze, nimic de reprosat. De asemenea, serviciile sunt exact cele pe care le mentioneaza.

Poate ca am prins-o eu intr-un moment cam prost, nu stiu ce sa zic.

Oare sa mai revin?

Buna seara. Imi pare rau daca nu a fost tocmai pe placul tau.

Sunt o fire foarte sociabilă, daca si persoana de langa mine " ma ajuta" .

Te astept cu placere sa ma revanse, daca dorești.

Importanta este si comunicarea, daca ceva nu te-a multumit imi puteai spune si cu drag remediam

Pupici si noapte buna :*

  • Like 11

Musafirii ce ma vizitează in mod constant , lasă “ cadoul” de 200 lei - 30 min sau 400 lei - 60 min ! 

Link spre comentariu

Am fost la inceputul saptamanii la aceasta domnisoara superba si as dori sa spun doar ca merita nota 11/10. :kiss3

 

Locatia :8/10. Este relativ aproape de metrou ceea ce este un mare plus pentru mine. Apartamentul in sine este curat, spatios. Ar merita insa investit un aer conditionat acolo pentru ca un simplu ventilator pe caldurile astea face cam greu fata. 

 

Ambianta: 9/10 Tipa este draguta, sociabila, saritoare: P dar si foarte profesionista in acelasi timp.

 

Pasarica: 10/10 No comments :bow

 

Fundul 10000000000/10 Toate acele premii, best of......mda.... :hooray .....micut,bombat, nici prea mare, nici prea mic...ce mai...perfect :clapp

 

Masajul: 7.5/10 a fost ok. Vroiam si runda a doua dar efectiv eram asa de obosit ca nu mai puteam.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Am reusit sa ajung sa o vizitez pe Roxy intr-un final, dar mai bine mai tarziu, dacat niciodata si pot sa spun ca imi pare rau ca nu am facut cunostinta cu ea mai devreme. O alta parere de rau este ca nu am putut sa ma bucur de compania ei doar 1/2 ora, caci nu aveam mai mult timp liber la dispozitie. Cert este ca este o companie extrem de placuta si iti ofera o betie a simturilor, incat pleci de la ea fara sa stii cand trece timpul. O sa punctez pe scurt cele mai memorabile momente petrecute in compania ei.

- m-a intampinat intr-un tanga roz care contrasta placut cu brozul ei placut vederii

- stie sa isi puna in valoare sanii si fundul apetisant care sunt de exceptie

- o prezenta agreabila si in scurtul timp avut la dispoziie am avut un "chitchat" placut

- dupa dusul de rigoare am trecut la actiunea propriu-zisa asortata cu un ... prefer sa fiu un pic pudic si sa nu dezvalui amanuntle picante ... care sincer au fost foarte picante, dar ca si "hint" pot sa zic m-am lasat pe la inspiratia ei si bine am facut, caci mi-a oferit niste senzatii de neuitat.

... in final pot sa spun ca locatia este una din cele mai bune, pregatita special pentru activitati de acest gen, nu este atat de "expusa" ca zona Unirii - Pta Alba Iulia, pozele reflecta realitatea, dar realitatea este cu muult mai buna decat pozele si spun asta privind-o si gustand-o indeajuns de mult, se misca frumos si geme usor astfel incat sa te duca pe culmile extazului. 

Merita vizitata si voi ncerca sa revin cu placere, dar data viitoare sper sa am timp de cel putin 1 ora, caci e pacat sa te bucuri de prezenta si serviciile ei pe fuga. 

... cam atat, ca scriu in graba ... si sa nu uit mi-a dat si un "autograf" pe care il postez aici.

 

post-125369-0-95051800-1534430075_thumb.jpg

  • Like 16
  • Minus 3
Link spre comentariu

 

O zi de luni pe care nu o voi uita niciodata...

Roxy si colega Bella au fost extraordinare si ma mir cum nu mi-a explodat capul de la atata senzualitate. Se completeaza foarte bine - o blonda voluptoasa cu o bruneta subtirica.

Locatie, atmosfera si profesionalism de 10.

De revenit. Data viitoare voi incerca sa nu intarzii si sa stau mai mult de o ora.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Cum de te ai hotărât sa adaugi FK in meniu?

Vulpita aduce cateva surprize pe care multi dintre voi si le-au dorit ( zic eu).Sa incepem cu ''noua eu''. De curand am descoperit o noua latura a mea si anume cea ''nazdravana'' si vreau sa impartasesc asta cu voi. Asta implica si un serviciu nou si anume french kiss ( da, am zis french kiss). Este de inteles ca o sa fie strict pe baza de compatibilitate si IGIENA .Avand in vedere ca este ''the most wanted'' si pretul o sa fie pe masura200 lei - 30 minute ( o finalizare care include sex oral pro/nepro, sex normal protejat, finalizare corporala, fk pe baza compatibilitatii, sex intre sani, etc )300 lei - 60 minute ( 1-2 finalizari care includ sex oral pro/nepro , sex normal protejat, finalizare corporala, fk pe baza compatibilitatii, sex intre sani,etc )500 lei - 90 minute ( 1-2 finalizari plus masaj de relaxare/erotic)Vreau sa ''trecem in revista'' si serviciile extra-cost 50 lei :CIM ( finalizare orala)Dominare soft/hardUro ( eu fiind partea activa )FootfetishShow cu vibratorulProgramul este de la 12:00 pana in jurul orei 21:00 Programari la nr : 0740456167Ramane valabila si oferta de show lesbi care include sarut intre mine si colega, cunni reciproc s.a.s.m.d.Imi rezerv dreptul de-a refuza ''fk'' daca nu exista un minim de compatibilitate si evident o igiena buna orala, respiratie ok... etc La baie sunt produse precum : apa de gura, paharele de unica folosita si guma de mestecat in camera, unde va puteti servi. Acestea fiind spunse, va pupa Foxy !

attachicon.gifPoint Blur_Sep212018_184014.jpg

attachicon.gifPoint Blur_Sep212018_184122.jpg

Link spre comentariu

Am vizitat-o pe roxyfoxy cu putin timp in urma in locatia de la BCR de la Bv. Unirii.

 

Locatia:

 

- era simpla si decenta pentru obiectul de activitate si nu voi mai detalia fiindca inteleg ca s-a mutat. Oricum totul era rezonabil.

 

Domnita:

 

- simpla si ea, luata pe bucati, e bun marketing-ul si complet adevarat, sani marisori si frumosi, pizda foarte placuta si curata, chiar are o pizda grasuta foarte frumoasa si alunecoasa, ochi verzi, blonda (insa per total la chip arata ca o fatuca de la sat de pe langa Braila...mie asta imi inspira), curul mare. Daca citesti toate elementele astea, iti faci in cap o poza de ti se scoala pula instant...cand o vezi, constati ca e totul adevarat, dar ceva nu se pupa, asamblarea nu e buna, picioarele sunt cam scurte si groase, talia incepe sa arate ca niste shale de femeie statuta pe scaun multa vreme, nasul parca-i strica fata...nota mea este 6,5-7. O sa ma injure fata asta, dar ca aspect, asta este evaluarea mea.

 

Prestatie:

 

- buna, sex oral bun, se uita-n ochii tai, putin teatru, geme, scuipa, umed, atentie si imprejur...cand statea si cu curul la oglinda si o sugea, castiga multe puncte la imagine fiindca anumite detalii nu se mai remarcau. Am lins-o si eu, era uda natural, apoi ne-am incaprit, a venit si ea deasupra unde de asemenea are miscari bune, putin cam repezita si grabita (cred ca asa e stilul, nu m-am simtit grabit desi am stat o finalizare, nu o ora), inapoi la oral cu curul la oglinda si CIM uitandu-se in ochii mei frumos si cerand finalul.

 

Note:

 

- oral - 9;

- sex normal - 9;

- atitudine - 9...nu a fost nimic sa ma deranjeze, fata comunicativa, in limita normalului...pana la urma, ce sa iti spuna sau ce ar trebui sa iti spuna o fata pe care te-ai dus sa o futi o ora. Si tu ei la fel...e vorba de bun simt si o normala deschidere, exact cat trebuie, nu aveam alte asteptari. In sensul asta, ce ar trebui sa povesteasca fetele fiecaruia dintre noi, mai ales ca fiecare avem stilul nostru, starile noastre...ca si ele, uneori se intampla ca in viata sa fie chimie si momentul mai bun, alteori, cu mai mult efortcde ambele parti. Nu cred ca cineva ar putea sa-i reproseze ceva, daca el are un comportament normal si nici nu cred ca cineva ar putea spune dupa o experienta cu roxy ca a aruncat banii sau au fost prost investiti.

 

Per total am plecat multumit si satisfacut...nu stiu care este media notelor ca nu am calculat, insa pentru mine ramane un subiect deschis...nu pot spune ca nu ma voi mai duce, dar nici ca abia astept sa ma intorc. Probabil o s-o mai vizitez, mai ales ca inteleg ca are si activitate de show cu Bella.

 

Eu o recomand...in sensul ca sigur nu pleci suparat de la ea sau cu sentimentul frustrarii ca ai trait o experienta neplacuta. La aspect, gusturile sunt impartite...daca este de top, l fel, daca astea sunt criteriile forumului si fata le indeplineste, sa stea la top.

 

Te pup, roxyfoxy, sa ai o seara frumoasa!

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Catania
  • Oras:Catania

Big Tits Roxy Foxy - Primul tits-fuck cu finalizare în prima repriză (Pauză sau Final 1)

 

 

 

  Preambul: Intre două (tettonas) nu te plouă, dar la U22 te termină (ca la) rapid junioarele pofticioase (Josep Guardiola - Las tetonnas y Las Palmas para La Liga Adelante, Editorial Cattenaccio Futtenaccio, 2013)

 

 

 

  Chiar dacă am fost retras multă vreme din activitate, precizasem, în ultimele recenzii, despre faptul că plănuiesc să revin în forță. Si m-am ținut de cuvânt!  Ideea este că pe Roxy mă bătea gândul s-o vizitez, chiar de acum vreo 2 ani, dar am avut multe alte priorități. De asemenea, recunosc faptul că m-au pus pe gânduri anumite recenzii contradictorii și m-am hotărât să mai las să treacă timpul și abia pe urmă să iau decizia de a-mi încerca norocul pentru o nouă întâlnire reușită (am avut emoții și pe partea cu clickul și pe cea de compatibilitate). 

 

  Zisesem că n-oi lua, prea curând, ToPU'LA rând (cum ar fi zis cineva, Ptiuu ce rimă, să te fut cu stimă  :bow2  ) dar pur și simplu, după o cursă de maraton încheiată cu bine și dat fiind faptul că se apropie și ziua mea de naștere, trebuia să fac nițel scouting pentru echipa de junioare U22 și o sun pe Roxy. Stabilim ora de întâlnire, durata meciului 1h și, ulterior, îmi transmite adresa.

 

  Am ajuns, am făcut "cunoștință", m-a servit cu un suc și cu o primă îmbrățișare caldă, ca apoi să socializăm câteva momente, în timp ce mă pregăteam să bag un dush de revigorare. Pur și simplu, la dush am zărit o sumedenie de geluri și șampoane (plus apă de gură, la îndemână), încât n-am știut de unde să aleg... Eram ca la UEFA Champions League Draw... trăgeam la sorti pentru grupa A, sau B sau C sau.... P (oooola) mea  :laugh2. Roxy m-a așteptat într-o rochie scurtă prin care i se vedea, in toată splendoarea ei, junioara jucăușă și m-a invitat pe terenul de joc printr-un fault de cartonaș galben   dar până să intervină echipa de îngrijiri medicale... mi-a băgat "Congresul Sânilor"  în gură ca să fie sigură că nu m-oi sătura de ei. Am trecut la proba orală, trecută cu brio (DT, zona de flancuri, ouțe) iar apoi m-a invitat la un tits fuck,*primul tits fuck din viata mea, fără nici o  exagerare, la care am finalizat glorios, destul de repede! Pfiuuuu, clar va veni și al doilea gol, probabil în repriza a doua. După un nou dush de revigorare, am stat nițel la povesti (țin să precizez faptul că Roxy chiar este o fire sociabilă, în ciuda unor păreri contradictorii, existente pe topic. Roxy tine foarte mult la igiena (atât personală, cât și a vizitatorilor) astfel că, pe bună dreptate, a specificat de multe ori, în anunțuri, "faceți exces de geluri căci e de bine). 

 

  In timp ce stăteam de vorbă și ne dezmierdam, văd, în mod discret, cum începe să se joace cu junioara și cu labiile. Era clar că dădea să înceapă repriza a doua, astfel că n-am mai rezistat si m-am cunnictat la Pusyroxy, junioara neastâmpărată. Deodată, Roxy se scuză că l-a lăsat nițel stingher pe Sterling și și-a reluat tactica din prima repriză (flancuri, DT, ouțe, 4-3-3), printr-un 69 foarte bine organizat, după care am decis să punem căciulița și să trecem la treabă (adică la o tactică Normală, cu pase prin zona centrală). Am schimbat tactica cu un doggystyle și apoi cu un nou tits-fuck, dar golul n-a mai venit, Sterling n-a mai fost în apele lui, ca în prima repriză, astfel că amândoi am decis să experimentăm diverse picanterii tehnico-tactice, în manșa viitoare. Nu mă declar un maratonist de finalizări într-o oră ci, mai degrabă, una să fie, dar întâlnirea să fie reușită!

 

 

Notele (cât se poate de obiective și de realiste): 

 

Locație: 9 [apartament cu 2 camere, dacă am reținut bine / baia, zic eu, spațioasă, cu dotările de rigoare (geluri, șampoane, apă de gură, prosoape curate) scad 1 pct. din cauza presiunii scăzute a apei calde pe care, cât de cât, am reușit s-o reglez la ultimul dush de revigorare și a lipsei papucilor (deși locația este, per total, îngrijită și curată)]

 

Aspect fizic: 9 [blondă, nu foarte înaltă (cam 1,60 si ceva, aproximativ) dar genul de big tits blonde teen curvy girl care te face să te simți ca la prima tinerețe, pielea fină, sâni frumoși și apetisanți :boob , nici o diferență intre realitate și poze  :hihat ]

 

GFE: 9,5 (drăguță, comunicativă, știe să ofere acest serviciu, astfel încât vizitatorii să plece mulțumiți, iți oferă aproape non-stop niște priviri porno care te atrag în acțiune - aici cred că totul tine de minimul de compatibilitate, de click și de starea de bună dispoziție pe care o emană vizitatorul)

FK: 9 (foarte timid la început, dar ușor-ușor, îl oferă cu plăcere și-l întreține)

Oral: 9 (NP, câteva artificii tehnice, atenție acordată asupra zonelor adiacente și a zonei new-balls  :laugh2 )

 

Normal: 8,5 [zic eu că are potențial foarte bun și mișcări lascive, atât deasupra cât și pe la spate, dar aici a fost nițel și vina mea (God Damnit, Sterling, că n-a mai avut energie pentru o învăluire, urmată de centrare de pe flancul stâng  :laugh2  :laugh2 ) - am experimentat și un 69, prin degajare de la o poartă la alta :bow  PusyRoxy - Sterling 1-1 :hihat ]

 

Igiena: 10 (exemplară și Roxy este foarte exigentă din acest punct de vedere, ceea ce este normal)

 

Onorariu: 300 lei (1h si un pic door-to-door)

 

Concluzii și recomandări: Clar va trebui s-o revizitez pentru a mai experimenta diverse picanterii, mai ales că raportul preț/calitate mi se pare justificat și o recomand tuturor doritorilor de experiențe fierbinți cu o teen curvy cu sâni frumoși! 

 

 

 

 

Baftă, ciocane tari și finalizări glorioase să aveți!!  :maninlove

 

Cu stimă,

 

:hihat  Josep, back to the City (of Manchester)   :hihat

 

 

 

 

 

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Vizitat si eu donsoara astazi dupa amiaza

 

A fost o surpriza placuta. Nu ma pricep la povestiri asa ca voi fi scurt si la obiect

 

Locatie: 10, cu tot ce trebuie

Aspect: pt mine 10, sanii si fundul sunt absolut dementiali

Oral: 9, super bun

Normal: pt mine 10

Gfe: 10, pupacioasa, lipicioasa, stie sa te faca sa te simti bine. Presupun ca depinde si de acel click

Cand am ajuns m.a servit cu o apa

 

Halat: 200 lei / 30 min

 

De revenit: indiscutabil, ori de cate ori se poate. Pt mine e personal best

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am revenit la domnisoara roxy a 4-a oara cred. Nu mai tin minte sigur.

O sa fiu scurt si la obiect,pt ca nu imi place sa detaliez intalnierea.

 

Locație : 9 ( usor de ajuns,dar putine locuri de parcare )

 

Aspect fizic : 10,pe placul meu

 

GFE: 10 la fiecare intalnire a fost foarte ok.

 

FK: 10 ( intrenite sarutul,nu a fost timida cu mine ) depinde de compatibilitate banuiesc

 

Oral: 10

 

Normal: 10

 

Igiena: 10 (parfumata,fina..etc )

 

Recomand cu drag,mai ales pt fk, nou introdus in meniu si finalizarea orala.

Pe viitor poate incearca si anal :D

 

Nota de plata 200 pt 30 de min.

 

O zi frumoasa sa aveti !

  • Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu

Domnilor consumatori de fete bune de pula iaca povestea mea despre întâlnirea cu Roxy.Pe păsărică o știu de ceva vreme,mai precis de cînd vremea la păsărici frumoase și bune de pula o consumam pe la Adela,retrasă de mai bine de jumate de an.Atunci Adela era ocupat toată ziua.Si am fost la Roxy.Si a fost bine.A doua mea întâlnire cu domnișoara a fost acum o lună,și a fost mult dar mult mai bine.Roxyy parca mult mai buna că atunci,porno rău buna de pula gravvvv.Programare respectata de ambele părți.Ajung la pasaricaa și aleg varianta de o ora.Si bine am făcut.Roxyy super profii o adevărată gagica orientată pro client.Actiunea a fost super tare,fk mistoo,limbi in pizde lui Roxyy la greu,se udaa ii place,geme super porno,culme mă ruga sa nu mă opresc,sa o ling cît mă ține pe mine.Si o ling domnilor pina mi se umplu botull de lichidul din pizda fetii.Ce senzație,ce pizda dornica.Ea mă vroia,și eu,dar simt că vreau sa ii dau lui Roxyy sa mi o sută.Gagica simte treabă asta și se întoarce Intr un 69 de viss.Pune cauciucul pe pula,la îndemnul me,și începe domnilor un oral talent,o sugea la greu,de la cap spre coaie,lins coaiele,scuipa pe ea o freca și din nou sugea la ea de ziceai că is primul client pe ziua aceia.Dar,există și un dar,la un moment dat pizda se uda din nou,și la greu o simt o ling gemeeee fierbee de plăcere,pula era lemn,o întorc fara sa schițeze vreun gest,in pozitia mama iedului,și o fut fraților,și ne futem domnilor,incredibil.Pizda se uda,gagica gemeaaaa,ii plăcea maxim.Culmea pula nu dădea semne sa finalizeze.O pun in pozitia misionarului,o fut din ce in ce mai tare,își frecă lindicul la greu mă ia de buci mă trage in ea.Fata se uda grav,ne lingem,schimb in pozitia linguriță,ce privelistee Roxyy se trăgea cu minunile de nuci și mă îndemna să o fut tare și gravv.Dau fara milă pizda uda,pula da semne de finish.Ii fac semn fetei.Se conformează și valuri de sperma ii inundaaaa sinii superbi și marii.Un nr lung ceva care și pe mine m a uimit.De obicei doar al doilea nr mă ține așa dar Roxyyyy ce pizda futacioasa,ce gacica căreia îi place,te face sa te simți incredibil sa fi intr un film porno al tău.Note note note să lăsăm pe alti sa de-a note.Eu unul atît sa zic Roxyy se fute la greu,ii place pula,vrea că gagiul care îi trece pragul sa se simtă maxim.Roxyy repetam futareala asta daca tu mai dorestii.Domnilor o seara minunată și cît mai multe pizde bunee sa luați pe pula.

  • Like 8
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti , Constanta
  • Oras:Bucuresti , Constanta
Salutare coforumisti,
 
am reusit sa ajung ieri la roxy dupa un lung timp de pandit pe forum, pot sa spun ca whatsupul a grabit lucrurile si mai tare (cine stie, cunoaste) , daca nu a avut chiar un rol decisiv , fac programare prin whatsup , respectata de ambele parti , ajung in zona pasaj marasesti , ma prezint la usa domnisoarei si tadaaam.....
 
Mi se arata roxy , o fata pe la 1,65 inaltime ,cu chip comun dar simpatic , blonda , intr-un costum de craciunita , cu sanii mari , slabuta ,o fire placuta , dupa ce a inchis usa i s-a vazut asa funduletul ca o silueta proeminenta in peisaj dand un aspect curvy, sexos rau . Intru in camera , ma serveste cu o apa plata si o cola (pe care mi-a dat-o la mine dupa ce am plecat, gest pe care l-am apreciat) , stam de vorba , si......jur ca voce mai sexy ca a lu roxy n-am mai auzit in lumea escortelor , si nu pot spune ca nu am auzit si altele , dar vocea ei e exact genu ala de voce a unei fetite dragalasa , simpatica , micuta si sensibila ce ar spune "ia ma in brate"   :heart: , ma aprinde instant ,pacat ca n-am pus-o sa recite vreo poezie ceva  :laugh2 . Ma cer la dus , primesc un prosop mare si curat , si fuguta . 
 
Baie dotata cu tot ce ii trebuie, ma intorc inapoi si .....o gasesc pe roxy goala , pe pat ,valeu , incep sa iradiez caldura din toate partile , ca o soba, dar mai ales din zona fierbinte , lucru pe care cred ca l-a simtit si roxy , cui ii mai trebuia centrala ....in fine , incepem cu un FK timid , imi pune tatele pe fata apoi mi le da cu portia  intr-un mod jucaus  :laugh2 ,simt cum il ia de mana pe sergent , face cunostinta cu el, dupa care il saluta in OP , soft , cu atentie la zonele adiacente , tehnica la vid cum o denumesc eu e prezenta si aici combinata cu sunete + tinut de maini , atat vizual cat si tactil si auditiv senzatia e beton , simt cum se ridica presiunea si cand vad ca ajunge intr-un punct critic , intrerupem si trecem la NP , misionar , cu FK constant, priveliste superba , dupa ceva timp de pompat, simt cum isi atinge unghiutele de pielea de pe spatele meu subtil , ahh, am simtit o senzatie ca de mangaiere , senzatie supeerba, m-a golit instant in secunda aia....
 
Inainte de numarul 2 , merg la dus pentru reimprospatare , merge apoi si roxy , cand se reintoarce , iara incep sa iau foc cand vad cum se zbenguie tatele alea intre ele in mers , ma intind pe pat , incepe un OP ca precedentul, doar ca trebuie sa mai precizez ca felul cum parul ei blond imi atinge burta in timpul oralului ma aprinde si mai rau , senzatia e aparte....Schimbam mai multe pozitii atat la cererea mea cat si a ei , doggy , cu tinut de maini la spate , frumos , FK , sergentul executa ordinele dar.....doar aparent . Nu am reusit sa finalizez numarul 2 ,premiera pentru mine, cauza ramane necunoscuta chiar si pentru mine , dar nu cred ca e mereu vinovat sergentul cand treaba nu merge daca generalu e prost.....factori posibili imi trec prin cap dar nu imi place sa caut scuze .
 
DTD stand 60 de min , avand grija sa ma incadrez in limitele bunului simt , ca la cum roxy sfideaza notiunea timpului cand esti pe langa ea .........nici nu stii cum zboara.
 
NOTE
 
Locatie : 8.5 - apartament curat , la pasaj marasesti , usor de ajuns , baie dotata cu de toate

Aspect : 9.2 - sani mari , fund bun , o prinde bine in costumasu ala de craciun , cand te uiti la ea iti vine sa zici "mrrrr" , abdomen aproape plat , cine zice ca e grasa/voluptoasa minte....parerea mea

Oral : 8.5 - soft , placut , senzatia cu parul 

Normal : 9 - sanii cum fac sus jos + pielea ei finuta + implicare

GFE : 8.7 - FK umed , amabila , draguta , buze subtirele

Atitudine : 9.5 - placuta , primitoare 

Igiena : 10 - nimic de reprosat 

Cadou : 250 lasati din proprie initiativa la inceput , oferta happy hour respectata
 
De revenit? da , dupa ce facem ancheta printre ofiteri sa gasim tradatoru de la al doilea numar, per total a fost o experienta ok , m a incins fata asta mai ceva ca la sauna , roxy , daca ti se strica centrala, poti sa ma chemi pe mine  :laugh2
 
P.S. .Data viitoare poate te pun sa reciti ceva frumos  :laugh2
 
Pace
  • Like 15
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost la Roxy de 2 ori, ambele experiente foarte placute! Sincer nu inteleg ultimele review-uri, este o bomboaba de fata! Probabil ca nu poate exista chimie cu toti clientii. Si mie mi s-a intamplat sa merg la fete de la top care aveau review-uri la superlativ si experienta sa nu fie memorabila! Un pic de toleranta din partea tuturor zic! La multi ani!

PS: Roxy, ne vedem in Ianuarie!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am vizitat-o, pentru "a mia oara" pe Roxy acum ceva timp, programarea facuta telefonic, ca de obicei.

Locatia binecunoscuta de la Pasajul Marasesti, prefarata mea dintre locatiile pe care le-a avut pana acum. 

M-a primit imbracata sumar, cu tatele la vedere si cu chef de vorba si sex :)
Dupa dusul de inceput, am continuat cu un oral protejat la cererea mea, dupa care normal cu ea peste mine, imi place sa ii vad sanii perfecti sarind deasupra :))

Ca de obicei, m-am simtit foarte bine. Este printre putinele (trei) escorte la care ma duc cu placere si fara frica sa nu ma simt bine sau sa fiu grabit.

Nu mai are rost sa dau note, am dat in review-urile celelalte, are 10 sau 9 pe linie :)

Un an nou fericit, linistit si sa ne vedem cu bine in `19!
 

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

RECENZIE ! 

 

Facut astazi programare la Roxy, cu o ora inainte, am ajuns putin mai devreme (vina mea), dar a fost intelegatoare.

Am facut rapid un dush, baia echipata cu de toate (mai putin cu bec, aia e, data viitoare promit ca schimb eu becul).

 

ON super, cu accente de deep, pus balon si ea deasupra.

Roxy arata super bine, o blonda voluptoasa, isteata si draguta.

Schimbat pozitia odata si apoi terminat in balon.

 

La nr 2 eram deja secatuit de puteri si am preferat sa stau putin de vorba cu ea, si cu mare placere am descoperit ca dincolo de partea sexuala, este chiar o tipa super.

 

Multumesc pt experienta de astazi, si te tin la curent cu ce am discutat noi :)))))) tine-mi pumnii :)))) 

 

Din partea mea, este de revenit daca iti doresti ceva diferit, nu doar un robot sexual.

 

Spor sa aveti ! 

  • Like 7
Link spre comentariu

Am facut programare cu o zi inainte...

Am ajuns la locul actiunii

Locatie foarte usor de gasit si accesibila atat cu masina cat si fara

Fata exact ca in poze dar parca mai draguta

Apartamentul foarte sic ,curat si aranjat...in baie tot ce doresti cu o gama larga de produse..

Actiunea s-a petrecut exact cum am stabilit a fost la superlativ cu un masaj de relaxare spre final...

O fata frumoasa,draguta cu care poti discuta cam orice subiect,foarte deschisa si degajata...curata si aranjata.

Eu personal cred ca este una din putinele escorte cu care m-am simtit bine la care am fost aici cat si in strainatate..

De recomandat si revenit..din nefericire eu nu stiu cand am sa mai revin in tara...

Cadoul...600 lei plus 50 extra de la mine pentru doua ore care sau scurs repede si fara vreun sentiment de graba..

Mult succes roxana

  • Like 6
Link spre comentariu

Eu am ajuns la Roxi, si pot spune ca arata bine, tate mari fund mare, putina burtica dar nederanjant pentru mine. Am beneficiat de oral neprotejat, nu am avut bubite de la ras, oricum ma rasesem cu o zi inainte.  Oral bun, soft si umed cum imi place, normal doua pozitii , misionar si doggye unde da contre, se umezeste natural. De revenit eu da. 

Locatie -9 , curata si abia dotata cu ce trebuie

Aspect fata-8, sanii si fundul mare, ai pe ce pune mana

Oral-9, soft si umed , bun spre foarte bun

Normal-8,5 , doua pozitii cu contre 

Attudine -9 , pro client.

Cadou-200 o fin fara graba.

De revenit da. De recomandat doar celor carora le plac fetele cu sanii mari cu carne pe ea. 

  • Like 7
Link spre comentariu
Vizitator ai vrea sa stii?
Reputație: 0

Doi-zece doi-zece...proba proba!!! Merge...

 

Cu niste treaba prin Buc am decis si eu sa o vizitez pe roxy fiindca chiar m-au convins pozele ei. Dupa un schimb de mesaje am stabilit ora si detaliile. Am ajuns la locatie si am mai asteptat 10 minute jos fiindca roxy nu era gata,dar nu banuiam deloc ce urma sa imi faca(m-a degerat putin ca apoi sa ma fiarba la foc domol). In primul rand m-a asteptat(asa cum am rugat-o,ms roxy) intr-o tinuta foarte sexy care deja mi-a pus mintea la treaba. Am avut parte de o intampinare placuta,iar dupa un schimb scurt de vorbe m-am cerut la baie. Fiind cu roxy in camera mi-a placut enorm felul in care mi-a vorbit si jovialitatea ei cu care m-a facut instant sa ma destind.Pula nu stie carte,dar daca ceva ma excita cel putin la fel de mult ca sexu acel lucru e inteligenta. Roxy a inceput sa se dezbrace si sa dezvaluie corpul ei voluptos si fraged pe care il sarutam cu aceeasi dexteritate cu care saruta babele moastele. A inceput cu oralul...la care a adaugat toate artificiile pe care mi le doream. Tipa asta are o chestie care ma innebuneste si anume forma smochinei ei,mai exact buzele ei de jos care pe mine personal ma excita maxim(posta cu plicuri,nu roxy?). Am finalizat in prima pozitie,interesant deoarece deseori ma termin greu,dar probabil abordarea ei mi-a ridicat entuziasmu pana s-a deschis supapa. A urmat apoi o pauza,o discutie lejera. Interactiunea a fost una placuta si chiar era atenta la ceea ce ziceam si multumesc doamne ca imi dai o escorta cu care sa am o discutie placuta si nu una(cum au fost altele) care imi povestesc dc nu mai merge pe Germania si alea alea :))) wtf. La al 2-a lea numar simteam ca lucrurile o sa devina serioase. Jucam in deplasare,jucatorul meu deja scuipase odata si inca mai aveam o repriza pana sa ridic trofeul. Roxy mi-a facut oral si am incercat putin sex intre sani(recomand,e antistres,trust me) apoi am schimbat mai multe pozitii,si ne-am jucat si pe la birou putin. Am simtit implicare si chiar am savurat fiecare secunda cu aceasta gazela.

 

Am vorbit asa pe scurt,acum hai sa vedem notele:

Tobele...

 

Locatie: 10-apartament nou,mi-a placut ca avea lumina difuza si per total ok. Apropo...avea in baie vreo 10-15 geluri de dus,deci nu uitati de igiena banditilor.

 

Aspect: 10-ca tot faceti unii gura pe aici ca roxy e grasa. Dc comparati o palma plata cu o tipa cu forme asa rotunde si apetisante ca o chifla aburinda si rumena tocmai scoasa din cuptor. Eu am facut asa: par blond superb(prins in coada,as fi tras-o putin dar inca nu ne cunoastem asa bine),ochi sclipitori,ten bronzat,sani mari si frumosi,fund impecabil. Pentru mine e 10-le ala bun,design impecabil.

 

O.N.-mersi doamne ca sunt curatel si mi-a facut roxy oral neprotejat,dar poate data viitoare ma faci sa curg msi putin sa nu isi bata atata capul fata sa ma stearga. Baietii ce sa va mai zic? Daca pula mea ar fi fost un carbune roxy l-ar fi slefuit pana era diamant. Understand?

 

N.P.-escorte care sa stea pe spate si sa o ia bine am vazut multe,dar rareori vad una care sa vad ca il are pe acel ,,vino-n coace" si care ma face sa cred ca de fapt eu sunt ala futut. E foarte sexy tipa.

 

GFE-10-am primit si FK,noroc ca nu am masele putrede. M-am simtit alaturi de roxy de parca ne stim de mult timp si ne-am intalnit sa ne relaxam putin. Aaa...m-am razgandit 10+ .

 

Plata:300 de lei,3 batrane,sau cum ii ziceti fiecare. Pentru o ora de colectie.

 

Pentru roxy: Sa stii ca acord mare atentie detaliilor si toate miscarile si smecheriile tale perverse(aplecarile,faza cu calcaiul,propunerea cu biroul) au punctat decisiv pentru a avea o experienta perfecta. Nu as schimba nimic. Avand in vedere si problema pe care mi-ai zis ca o aveai si totusi ai facut o concesie sa imi oferi ce am vrut tin sa iti multumesc inca odata. Sper ca am fost un client ok si o sa mai facem niste exercitii de contorsionism in viitor. Te astept la Brasov sa ma inveti cum sta treaba cu canapeaua.

 

 

Cred ca am zis tot...

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Eu am ajuns la Roxi, si pot spune ca arata bine, tate mari fund mare, putina burtica dar nederanjant pentru mine. Am beneficiat de oral neprotejat, nu am avut bubite de la ras, oricum ma rasesem cu o zi inainte. Oral bun, soft si umed cum imi place, normal doua pozitii , misionar si doggye unde da contre, se umezeste natural. De revenit eu da.

Locatie -9 , curata si abia dotata cu ce trebuie

Aspect fata-8, sanii si fundul mare, ai pe ce pune mana

Oral-9, soft si umed , bun spre foarte bun

Normal-8,5 , doua pozitii cu contre

Attudine -9 , pro client.

Cadou-200 o fin fara graba.

De revenit da. De recomandat doar celor carora le plac fetele cu sanii mari cu carne pe ea.

 

nu vreau sa ii fac reclama nimănui dar de fiecare dată când m-am dus la roxy m-am dus cu plăcere nu este fitoasa este politicoasă si chiar isi merita bănutii .

  • Like 1
Link spre comentariu

Hei! Azi am vizitat-o pe Roxy și pot spune că a meritat. Am programat întâlnirea pe whatsapp, astfel că în câteva ore deja eram la ea. După prima întâlnire, fata mi-a lăsat o impresie plăcută iar serviciile au fost foarte bune. Sincer, nici nu mă așteptam să arate așa bine în condițiile în care au fost câteva recenzii negative.

Apartamentul era foarte curat, baia dotată cu foarte multe geluri de duș iar lumina difuză din cameră făcea totul mai interesant. Mi-a plăcut că s-a implicat în actul sexual iar senzația simțită cand a fost deasupra imi 'pune sângele în mișcare' și acum.

Per total, a fost o experiență pe care am de gând să o mai repet cândva.

  • Like 3
Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Vizitat domnisoara de curand.o sa incerc sa fiu scurt.locatie curata,baie curata,igiena ei impecabila.corpul acela e facut pentru sex,nu e grasa dar ai pe ce pune mana,sani frumosi piele fina fund grozav.e micuta de statura,cred ca undeva la 1.60 poate un pic mai mult.la fata nu stiu cum sa o incadrez,e foarte comuna,nu urata dar pare fata de la tara.repet,nu e urata.oralul a fost neprotejat,de 8 asa.fara atentie la coaie dar ok in mare,am facut si 69,are o pizda grozava.la normal sta cum o pui dar nu mi s-a parut foarte implicata,a refuzat si fk,nu stiu de ce.poate am o parere prea buna despre mine :)),poate toate nemultumirile mele sunt legate de faptul ca nu am facut acel click invocat de unele fete,pot sa accept chestia asta.o problema ar putea fi si faptul ca atunci cand eram la dus,a venit repede si a inchis usa la baie,mi-a zis ca venit colega ei.doar ca se auzea si o voce de barbat in bucatarie.in mare pentru mine nu a reprezentat o problema,dar poate a fost ea distrasa din cauza asta si nu a decursul totul cum am sperat eu.

oral - 8

normal - 8,9

pret 150 o finalizare

150/250 cred ca e pretul real daca ar fi si implicata ,poate problema am fost eu si toate rele mi s-au parut mie

dar consider ca e corect sa imi spun parerea mea,daca considera ca gresesc cu ceva e dreptul ei sa ma contrazica

  • Like 15
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...