Sari la conținut

Anca - 0721049288


nfhh

Postări Recomandate

Vizitator Cautatorul
Reputație: 0

Baicoi, nu are rost sa intram in controverse. Daca a dat acceptul de prietenie, a dat unei singure persoane si nu unui forum intreg. Daca nu ar fi aparut si fatza, le-as fi lasat, asa poate fi usor identificata. Daca tot a descoperit site-ul, poate posteaza ea cateva, cu fatza blurata.

Link spre comentariu
Vizitator caramia
Reputație: 0

Referitor la dsoara Anca, ea e o dovada in plus a ignorantei celor care-si pierd vremea pe facebook...nu degeaba in vest se imputineaza utilizatorii ! La noi e inca trendy :) Apropos, un idiot imi spunea mai zilele trecute ca daca n-ai cont pe facebook, nu existi :) Tare, nu-i asa ?!Daca pozele sunt publice, nu e nevoie de nici un "accept", copy/ paste e suficient ! Si, in cazul ei, presupun ca sunt publice ! Insa asta nu-ti da dreptul sa postezi undeva pozele unei persoane care NU si le-a facut publice pe site-uri de profil (escorte, masaje erotice samd) sau in editii online pentru publicitate. Asta, din punctul de vedere al gentlemenului. Dintr-un alt punct de vedere, mai costisitor...atentie, undeva....intr-un cod de procedura...se stipuleaza niste chestiuni... !

Link spre comentariu
Vizitator Cautatorul
Reputație: 0

Da. Posteaza recenzii si poate unul din membrii cu reputatie iti va acorda punctul care te desparte de rangul de Serious Contributor (in aceeasi situatie se afla si caramia, dorinel18 si Artist de pe sectorul Cluj). Apoi vei putea primi link-ul respectiv daca si cel care-l trimite are activat PM-ul. Sincer eu am incercat sa promovez recenzorii din provincie, numai ca cei cu reputatie din Bucuresti nu par sa fie interesati de activitatea lor. Am reusit sa promovez 3 membri din provincie la statutul de Platinium Member, sa acord puncte de reputatie si eu si pisicuts celor care au postat recenzii regulamentare si si-au adus contributia. Numai ca noi putem acorda impreuna 4 puncte iar pentru rangul care activeaza PM si da dreptul de a acorda reputatie mai e nevoie de inca unul. Scuze de offtopic, dar am vrut sa punctez aceste lucruri pentru a va determina sa votati si voi cand veti avea posibilitatea.Din Cluj, singurul care poate vota este mocu. In Iasi sunt 2, in Craiova 2, in Galati unul, in Pitesti unul, Ramnicu Valcea unul si acestia sunt toti membrii cu drept de vot din provincie.

Link spre comentariu
Vizitator Baicoi
Reputație: 0

Of, cautatorule ..... nici o polemica, dar iar nu citesti atent.Daca se pune linkul aici se face dintr-o data facebook pe el de frica si nici n-o mai intreaba pe Anca aka Diana daca vrea sa acorde accept de prietenie? Da direct acces la toti membrii forumului.Iar daca-i oricum pe liber atunci nu vad diferenta linkului fata de orice alt link.Atita din partea mea pe subiectul acesta.Cat despre domnisoara, ea citeste de mult cam toate forumurile de gen si este informata la zi cu tot ce se scrie despre ea.

Link spre comentariu
Vizitator caramia
Reputație: 0

Nu infatisarea ei mi-a starnit interesul, ci mentiunea unui confutador despre pasarica ei proeminenta. Asa ca am contactat-o. Incerc s-o iau pe capitole:1. Intalnirea: str. Iugoslaviei, cart. Pata, a intarziat 5 minute fata de ora fixata. O coincidenta sau nu a fost prezenta unui Opel alb cu geamuri fumurii si faruri aprinse, care a plecat de langa mine cu aprox. 30 secunde inainte de a aparea fatuca. Vorbeam de concidenta fiindca la intoarcere am remarcat aceeasi masina, comportandu-se identic. Iar dupa ce fata a dat coltul, masina a luat-o din loc. Pe drumul de intoarcere a vorbit la telefon..... Just in case, mi-am notat numarul masinii. Un minus.2. Locul: in natura. bancheta masinii. Incomod. Fara locatie, deci un minus3. Fizic: intunericul si pozitia sezand nu mi-au permis o evaluare corecta :) Dar mi-au placut sanii (mici, tari, sfarcuri mici si semierectile) si pasarica labioasa, nemirositoare, fina la gust...ca o ciocolata :) Pielea de pe picioare mi s-a parut fina, cu perisori in crestere, nimic deranjant. Sanii + pruna, pt. mine, egal un plus.4. Prestatia: ne-am "intrecut" intr-un oral reciproc si alternativ. Avantajos doar pentru mine, fiindca m-am plictisit dupa vreo 15 minute de lins, supt si tras...am sa explic de ce. Am finalizat in gurita ei, a scuipat afara si s-a sters frumos la gura. Un oral banal, ajutat de mana, chinuit, fara artificii si cu max. 5 cm luata in gura. Am renuntat la lins fiindca desi parea ca-i place, ba chiar imi spunea cum si cat sa trag cu buzele mele de buzele ei :):) , gaurica era uscata ca iasca. Asta m-a demoralizat total :) :) a.i. m-am oprit si nici n-am mai dorit normalul. Desi nu-mi place in masina, as fi incercat-o daca avea un pic de igrasie prin pestera :)Asadar, desi am beneficiat de un CIM, pt. prestatia orala ii pot acorda doar un minus. 5. Comportament: nu mi s-a parut deloc timida, ci doar total lipsita de initiativa. Nu s-a remarcat nici prin inteligenta, ba din contra. E adevarat ca are un vocabular oleaca mai elevat decat al altor prestatoare, dar atat. E buna si scoala la ceva ! Ca o paranteza, IQ-ul ei se putea calcula foarte usor din pozele cu pricina.... Iar din povestile ei am dedus ca are o personalitate dubla cu manifestari isterice in momentele de "ratacire". Fiindca personal n-am fost deranjat de nimic, aici remiza.6. Pret: pentru un oral + un normal pe care nu l-am mai facut am batut palma pentru 5 poli pe care ii-am dat inainte. Am fost dezamagit de modul in care au decurs ostilitatile dar mi-au placut anexele ei principale (sanii + pasarea maiastra), asadar remiza si aici. Concluzie finala: nu cred ca o s-o mai contactez, desi fofoloanca ei se apropie de idealul meu fofoloncesc.

Link spre comentariu
  • Oras:Inca pe pamant...
  • Oras:Inca pe pamant...
dorinel18 si leonard_cj' date=' de unde sunt pozele? Am primit o solicitare sa le sterg, posibil de la fata din poze si as dori sa stabilesc provenienta. Daca sunt de la un site la care accesul este public, vor ramane, daca este restrictionat, le voi sterge.[/quote']sorry, n-am putut raspunde mai iute :)despre link-ul asta e vorba: EDITAT stie deja...ps. cine a solicitat stergerea pozelor? http://nimfomane.com/ipb/public/style_emoticons/default/wink.png
Link spre comentariu

am chemat-o si eu pe daiana_cj la mine... dupa ce "m-a verificat" am intrat in casa, a urmat 30 min cunnilingus eu pt ea, fara prea multe cuvinte, apoi ea pt mine sex oral, in f mare graba, a acceptat normal neprotejat, Fk, destul de uscata, intalnirea s-a incheiat fara finalizare din partea mea dupa 100 min... voi incerca mai mult data viitoare, am platit 180 lei pt distractie.

Link spre comentariu
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal
a cerut intai protectia' date=' apoi am intrebat-o daca e ok neprotejat, nu a raspuns verbal nici da nici ba, mi-a intors fundul... deci da, a acceptat normal neprotejat.[/quote']Fratele meu, tu esti sarit de pe fix. Dar sa te linistesc, nu e singurul caz in care vad ca unii se incumeta sa faca normal nepro. totusi, si va intreb pe cel mai serios ton: ce este in capul vostru, cand aveti asemenea porniri?
Link spre comentariu
Vizitator Baicoi
Reputație: 0

econix: Discutiile pro sau contra sexului neprotejat n-au dus la absolut nici un rezultat pe alte forumuri si nu o vor face nici aici. Cine vrea s-o faca o va face in continuare, contrar oricarei ratiuni. Cine nu vrea s-o faca nu il obliga nimeni.Asta-i varianta politicoasa. Varianta mai dura: De o parte nu avem nevoie de misionari, nici de cei religiosi (au mai fost unii pe aici), nici de cei de sanatate. Pe de alta parte ce te privesc pe tine pornirile altora si cu ce drept ii condamni?Cat despre Anca, eu demult incerc s-o conving la sex neprotejat si nu a acceptat. Nu-mi prea vine deci sa cred, se poate insa si sa nu aiba incredere in mine.

Link spre comentariu
Fratele meu, tu esti sarit de pe fix
"asta e, viata merge inainte" (de Gh. Hagi)
Cat despre Anca, eu demult incerc s-o conving la sex neprotejat si nu a acceptat. Nu-mi prea vine deci sa cred,
habar nu am, eu nu am urmarit sa o conving, am propus pur si simplu in focul actiunii, daca insista cu protectia, ma conformam.
Link spre comentariu
Vizitator zozo72
Reputație: 0
"asta e' date=' viata merge inainte" (de Gh. Hagi) habar nu am, eu nu am urmarit sa o conving, am propus pur si simplu in focul actiunii, daca insista cu protectia, ma conformam.[/quote']Ce mai stiti de domnisoara? Am luat cu mine la Hotel de cateva ori acum 3-4 ani . Comfirm cele descrise de mai sus!bye
Link spre comentariu
  • Oras:La Tiganci
  • Oras:La Tiganci

Dragi colegi,

 

dupa cum am promis(timpul inseamna bani si viceversa, sau ceva de genu' cum ar zice Raducanu') am reusit de ceva timp sa o vizitez si eu pe aceasta DDC.

 

Convorbirea telefonica a fost scurta si succinta, desi la inceput ezita ca si cu orice dameza poti negocia,eu oferindu-i prezervativ+100 RON(taxi+prestatie)+apartamentul meu(evident), cu promisiunea de a confirma cu o ora inainte cele discutate.

 

Fatuca: inaltime medie aprox. 1.70 (n-am ruleta ca o masuram) sani mici spre ... mici , acelasi par lung roscat si carliontat putin,fund ok-ish (daca exista asa ceva sau in limbaj mai informal, mere ... ) imbracaminte de strada nu iesita din comun, picioare lungi, per total o pot numi "firava" la corp.

 

Actiunea: ante - o discutie amicala intre doua persoane care urmeaza sa faca sex pe bani, ai ce povesti cu ea, nu e nici proasta da nici de laudat,mi-a spus ca e studenta ca nu stie cat va mai face asta, ca e la medicina sau ceva de genu' (imi statea capu' in ce pozitie o fut si cum ii dau la gurita)ca daca nu ii place de client il refuza(intr-un fel mi se pare normal intr-altul nu) ca are momente cand se arde de rupe norii si o aude si Domnu' dar are momente cand n-are chef de nimic(si atunci ma intreb de ce mai presteaza in momentele respective) si ma rezum la acelasi cuvant modest : "mere..." continuam cu actiunea desi sincer ma asteptam la mai mult GFE din partea ei dar asa a fost sa fie, nu caut explicatii cand fut pe bani, trecem la oral modest executat, mecanic as putea spune si am trecut la normal care a fost in aceeasi nota.

Toata distractia o aproximez undeva in 50 minute,o finalizare +discutii ante+ discutii post +ce-o mai fost(poate mai mult poate mai putin- nu m-am uitat la ceas pentru ca n-am dat la buci contratimp si n-am facut nici testu' Cooper).

Am folosit prezervativul pe toata durata actiunii,desi ea a fost surprinsa ca vreau oral cu prezervativ,dar cum ar zice Hagi : "Better safe than sorry,sau ceva de genu' "

 

Prestatia: as putea sa o cataloghez ca mediocra pentru ca au fost si momente bune in care s-a implicat dar si momente in care zici ca o futeam pe Izaura de statea sa-si numere oile, uneori gemea fals alteori gemea de placere(sau asa am avut impresia, foarte probabil sa nu fi fost asa, om vide data viitoare),oricum pentru 6500 de forinti... "mere".

 

Si ca sa respect regulile de postare:

- Numarul de telefon al escortei 0721.049.228 (il am de aici,daca e altul ca rog sa ma anuntati pentru ca doresc sa o vizitez in zilele ce urmeaza)

- Tarifare - 100 RON in care intra: oral(protejat,dar se poate si ne.)+normal(protejat evident,banuiesc,ca se poate si ne.)+taxi+prezervative+apartament

- Locatia si informatii despre locatie : am un apartament frumos, am mobila, masina de spalat, frigider,etc

- Aspectul fizic al escortei - aspect fizic 6-7(fele-fele), varsta aprox. 24 ani, sani A , fata slabuta, par lung roscat, vestimentatie de strada , atitudine ok, mod de a vorbi si de a se purta cu clientul,putem nota frumos.

- Nota 6 la oral

- Aceeasi nota pentru normal

- Anal n-am intrebat desi as pune de un gulas pa "ochiu maro"

- Un minus pentru labiile mari care mie nu-mi plac

 

Va multumesc pentru ca ati avut rabdarea de a citi aceste randuri si sper ca a-ti prins morala: "Futi cand ai bani, cand n-ai te imprumuti"!!!

 

Asa ca va urez o saptamana placuta si :Spor la futut...

 

 

PS: Daca am uitat ceva... o mai platesc odata(ca nu este alta la care sa imi premit sa ma duc,Blondi e scumpa,Tania s-a lasat acum revine desi poate as plusa un 50, Gina la fel, ar mai merge Kitty dar la pretul ala fut 3 in 1 ca nessu' si evident traseistele la care nu mai calc decat "pe" ele) si postez...

In cazul in care aveti ceva sugestii sunt ochi si urechi si gateju' drept.

Mentionez ca nu voi posta recenzii decat damezelor care presteaza sub enorma suma de 100 RON = 6527 forinti ,pentru cei care nu cunosc moneda in vigoare,

exceptie voi face doar atunci cand dameza va arata cam ca si Mama natura sau cel putin Mama Omida si sa am parte de putin GFE,pentru ca dupa parerea mea nici o curva,dama, dameza,damicela,zdreanta care se fute pe bani,ce o mai fi nu merita mai mult de 100 RON(desigur sunt si exceptii care bat regula,putine dar sunt).

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Salutari tuturor! (un post ce trebuia scris pe 13.06)

 

Dupa o lunga pauza din ale preacurviei am reusit sa depasesc azi problemele care ma inconjurau si am chemat-o pe Anca la mine. Este una din acele zile de 13 care nu le poti numi ghinioniste in niciun fel, din niciun punct de vedere. Avand chef de tavaleala si toate cele ncesare transpunerii acestei dorinte in realitate, dupa lungi insistente am reusit sa dau de domnisoara Ancutza. Din pacate in momentul in care am stabilit intalnirea, nu mai aveam eu foarte mult timp la dispozitie si totul s-a petrecut putin in graba(sa se inteleaga ca doar din cauza mea!). Ea a fost foarte cooperanta, dormise pana la ora la care am reusit sa vorbesc cu ea, si cu toate astea s-a grabit putin pentru mine, a mancat probabil pe fuga, dush si sarit intr-un taxi. Mai vorbisem cu ea pe mess, insa am stabilit la telefon serviciile si pretul, adica: O neprotejat + N, 2 finalizari pe parcursul unei ore (am senzatia ca puteam sta mult mai mult impreuna, daca as fi avut eu mai mult timp!! :( ).

 

Locatia: ( Restricted description), actiunea petrecandu-se la mine, dar tin sa precizez ca a avut loc intr-un camin studentesc, camera f ok, cu parket, baie in camera, totul curat si pus la punct, de parca eu eram escort si doream ca vizitatoarea mea sa se simta cat mai bine.

 

Domnisoara: prezenta foarte agreabila si placuta, undeva intre 1.70- 1.75 m inaltime, varsta nu o pot aprecia, un corp slim, sani micuti cu sfarcuri foarte erectile, piele fina, o distinctie este un semn de mama mai mare pe partea stanga in dreptul coastelor, piele maro, ca de la solar, par lung ce trece de umeri, blond de data aceasta, buze carnoase, si nishte ochi stralucitori (sa-mi fie cu iertare: albastri sau verzi...tind sa cred ca verzi), fundic bombat si mic.

 

Ostilitatile: i-am transmis unde sa spuna taxiului sa o lase, am mers dupa ea, probabil ca s-a speriat putin ca e tzeapa, eu fiind iesit pe afara, tocmai trebuia sa-mi platesc cumparaturile la magazin, cand ea deja era prezenta si ma astepta. Am condus-o spre camera, am invitat-o la dush insa dupa cum am precizat facuse acasa. Am intrat eu pentru 2 minute, o scurta igienizare, am invitat-o sa foloseasca calculatorul, cat timp ma asteapta. A ales un post de radio cu muzica ok. Am revenit de la dush, era tot imbracata: rochita alba putin mai sus de genunchi, iar dedesubt un sutien si bikini, genul de costumatie care iti trezeste fantezii si pe strada. Am inceput sa ne sarutam, tin sa precizez ca accepta FK, DFK si il si intretine, incet incet am trecut la mangaieri, eu avand doar un prosop pe mine, ea in fata mea, doar in sutien si bikini. Foarte usor am scapat de sutien (handyman :D), am inceput sa-i mozolesc sanii, sfarcurile s-au intarit si au devenit f ferme. Domnisoara nu statea degeaba, mangaieri pe corp si pe la soldat. Am invitat-o pe pat, am inceput iar cu saruturi, mangaieli, scapt de prosop, scapat de bikini, trecut la oral de la mine pentru ea, tin sa precizez ca intradevar are labii mari si eu nu am reusit sa-i gasesc clitorisul din cauza asta. Aici mi-a dat indicatii ce si cum sa fac, ii place intr-un anumit mod, daca veti ajunge sa o cunoasteti sigura va va spune si voua. A urmat oral din partea ei,neprotejat, trecut la un 69 pe lateral nu clasic, pe urma incercat un oral ca din filme porno, cu ea pe spate si eu langa pat in picioare. Este foarte docila si face totul ca sa fii multumit, cel putin eu cand am rugat-o ceva nu a avut nimic de obiectat. La inceput se foloseste destul de mult de mana la oral, insa daca i-o dai la o parte nu e nicio problema. E adevarat nu o inghite toata insa isi muleaza foarte bine buzele pe ea, senzatia este foarte placuta, oralul nu este unul cu artificii insa este unul bun, corect executat. A dat atentie si zonelor adiacente, adica la OO.

 

Primul numar s-a consumat la oral, cu mine in picioare si ea in genunchi, am finalizat CIM. A mai facut putina curatenie la locul de munca si apoi a mers la baie. Nemaiavand experiente cu escorte de multa vreme, simteam cum imi tremurau picioarele de emotie in momentul finalizarii. Am facut o scurta pauza,pe tot parcursul intalnirii am observat ca este o persoana cu care ai ce povesti, foarte vorbareata daca si tu esti ok si o antrenezi in discutie, dar de altfel foarte cuminte, adica nu e stilul de atitudine porno. Geme foarte frumos in timpul actiunii, mie mi-a placut, si nu mi s-a parut a fi fals(desi poate a fost...n-am de unde stii).

 

 

Al doilea numar a inceput cu un oral din partea ei, cand ostasul a fost gata de actiune am cerut montarea prezervativului(fiind si presat de timp deja :( ), actiune indeplinita de dra. Am trecut direct la un doggy style, cu fundul ei in mainile mele, gemete excitante, contre foarte frumoase, te lasa sa stabilesti tu viteza, eu am simtit-o foarte stramta. Din pacate lipsa mea de experienta, in general intr-ale sexului si ambientul excitant in care ma aflam cu o femeie care geme si da contre si nu sta doar pe spate si asteapta sa fac eu toata treaba m-a facut sa termin destul de repede in prezervativ. M-am scuzat rusinat, ea spunandu-mi sa stau linistit ca nu am dezamagit-o.

Cam aici s-a incheiat intalnirea mea cu Anca, facut o igienizare, imbracat de drum si parasind barlogul deodata cu ea, i-am multumit frumos si i-am spus ca mi-a facut o reala placere.(ceea ce e si adevarat). Note nu am sa dau, am spus de la inceput ca nu e stilul meu, insa RECOMAND, din mai multe considerente:

- corp frumos, prestatie peste decenta cu care ar trebui sa fim intampinati in asemenea experiente, GFE f ridicat daca te porti adecvat, eu unul asa am facut, asta e stilul meu, igiena ireprosabila, fara mirosuri, gusturi etc suspecte, facandu-ti placere sa intretii FK cu ea si , Cunilingus, PRET: raportul servicii/calitate/ pret foarteee buuun frate, adica in 100 de ron sunt incluse taxiul pe care eu nu l-am platit separat, 2 finalizari in decursul unei ore cu oral nepro, CIM, rnomal protejat. Este o varianta foarte buna de outcall iar pentru cine are posibilitatea, ma repet inca odata, o recomand cu nicio retinere.

 

PS: 1. Uscatimea pasaricii pe care o precizau unii nu tine deloc de dra, si nu e din cauza faptului ca nu s-ar simti bine, ci e o afectiune, asa cum fiecare este diferit, sunt unii oameni care au mai putine lacrimi, mai putin mucus, si evident mai putine secretii la nivel vaginal.

2. Tin sa precizez ca timpul petrecut a fost de 1 h, poate cu cateva min mai mult, fie ele 5 sa zicem, deci totul a fost foarte corect din partea ei.

 

Salutari si respecte!

  • Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu

Daca mi se scuze offtopicul, si felicitandu-te pentru review, am 2 observatii.

1) Nu are 24 de ani, te asigura unii specialisti de pe aici (nu eu), ca au prestat la ea in urma ca 4-5 chiar 6 ani ar zice unii, si atunci avea tot 24-25 :D; Are cam 30, dar e ca fotbalistii africani (au 30 , dar in buletin se scrie U23 si mai si par de U23).

2) SI eu am babardit-o in camin, m-a costat 100 leuti + transport din partea mea; mai scump au fost colegii de camin, sa le platesc 2 randuri de bere pe piezisa; BTW. Tu cum ai rezolvat cu portaru la camin :laugh2

Link spre comentariu

Stimaţi colegi, după ce mult timp am fost doar un cititor pasiv dar pasionat :) al acestui forum, azi postez prima mea recenzie.

 

Am ales să îmi „pierd virginitatea în DDC” :) cu domnişoara Anca, deoarece am considerat că se încadrează cel mai bine în cerinţele mele.

 

Discuţia iniţiala şi negocierile au fost duse pe Messenger pe id-ul daiana22_cj, discuţiile virtuale confirmându-se telefonic la numărul 0721.049.288, şi finalizându-se cu prezentarea în circa 20 de minute a domnişoarei la uşa mea.

 

Descrierea damezei: cca 170 – 175 (fara tocuri), păr cârlionţat blond – roşcat, sâni mici, fund ferm, îmbracăminte de stradă, per total o tipă după care ai întoarce capul pe stradă. Curată, epilată, fară mirosuri neplăcute, cateva cicatrici şi semne pe abdomen si corp, dar nimic deranjat, cu un gust plăcut la pusilică.

 

Ante-acţiunea: am servit-o cu un pahar de suc, de discutat prea multe nu avea chef, poate nu am nimerit eu subiectele în care este mai vorbăreaţă, dar având în vedere că nu pentru poveşti am chemat-o, am întrebat politicos dacă are restricţii, mi s-a confirmat ca „poţi face orice” (ceea ce de altfel în perspectiva mi-a dat şi ideea unui anal, fapt ulterior infirmat, dar mai merită insistat :blushing2 ), şi am trecut la acţiune.

 

Acţiunea: Am început cu FK, mângăieri, urmat de oral neprotejat şi apoi am trecut la poziţia 69. Aici ne-am cuplat foarte bine, eu reuşind sa ma joc cu labiile ei mari asa cum îi place, lucru confirmat de faptul că la un moment dat mă strângea destul de tare cu picioarele şi gemea destul de puternic (fake sau nu, nu contează, a fost plăcut). Oralul executat de ea este plăcut, stie să-şi folosească buzele, nu am avut nimic de obiectat.

 

Deoarece am ales varianta cu doar o finalizare am rugat-o să-mi pună prezervativul şi sa trecem la pasul urmator. Puţin dezamagită ca am terminat cu oralul, am primit felicitări pentru execuţie, reuşind să-l fac „aşa cum îi place ei”, mi-a pus prezervativul si am trecut la un lady on top, urmat de un doggy în care mi-a plăcut foarte mult cum geme, cum am simţit-o destul de strâmtă, şi cum ţine ritmul, urmat de finalizare în prezervativ.

 

Având în vedere că transpirasem destul de mult m-am scuzat şi am invitat-o să facă un duş daca vrea, m-a refuzat politicos, rugându-mă să o duc acasă. În negocierile iniţiale văzând-o că insistă să îi dau bani de taxi, şi ştiind că stă în Gheorgheni, şi eu locuind în acelaşi cartier i-am propus să vină ea la mine cu ce vrea urmând ca ulterior eu să o duc la o destinaţie la alegere. M-am îmbracat, ne-am urcat în maşină, am condus sub 5 minute, am lasat-o la destinaţia dorită şi am venit acasă. Ştiu că puteam sa o lămuresc să şi vină şi să şi plece pe cont propriu de la mine, dar am zis să fiu gentleman pentru că ploua afară.

 

Şi acum epilogul:

 

Am plătit 100 de lei pentru o finalizare normală, azi neavând dispoziţia fizică pentru mai mult. A stat la mine cca 45 de minute. Raport preţ / calitate din punctul meu de vedere foarte bun.

 

Dameza are un corp frumos, GFE ridicat, pot sa zic că am „cuplat” bine cu ea. La capitolul igiena nimic de obiectat. Ca o primă experienţă cu o DDC-ista pot să ma consider foarte mulţumit.

 

La final să dau si o nota: 8,5 , cu menţiunea că cu siguranţă voi mai apela la serviciile lui Anca. Dar în timp, până una alta mai sunt şi alte peşteri de explorat.

 

Vă mulţumesc că aţi avut rabdare să citiţi recenzia mea, îmi cer scuze anticipate dacă am uitat să menţionez ceva.

 

Cu această okazie transmit mulţumiri colegilor care contribuie cu recenzii pe acest forum, şi care susţin existenţa unui raport preţ / calitate cât mai favorabil (pentru noi :) )

  • Like 7
Link spre comentariu

Salutare la toata lumea! Am fost si eu cu domnisoara Anca acum ceva timp. Am ales'o pe ea deoarece era o ora destul de tarzie in noapte si ea este o solutie viabila din acest punct de vedere. Am vb cu ea pe mess si ne'am inteles la 120 ( prestatie + taxi+prez), actiunea avand loc la mine.

Tipa are undeva la 1,70....blonda...subtirica...din punctul meu de vedere o prezenta ok. A mers la dus...unde a zabovit ceva timp, deci a insistat cu igienizarea ceea ce este un plus. S'a intors....am inceput cu FK intense...dupa care a trecut la Onep , executat ok...nu excelent ,in sensul ca ala micu a facut fata cu brio...nu s'a pripit. S'a intors si ea si am trecut la 69....intr'adevar are niste labii imense si se excita f greu....mai are o chestie..nu'i place sa fie uda la pizda si se sterge mai mereu cu prosopul :)....sin inca ceva de cateva ori am crezut ca vrea sa'mi dea fatality asa tare ma strangea intre picioare.....ma rog ....dupa vreo 10 min de 69 a montat prez si am trecut la oral putin de misionar....dupa care am trecut la doggy....ceea ce ii provoaca si ei placere ,dar mi'a placut si mie...are un fund frumos....futabil.....am terminat la ea in guritza s'a dus la baie si a decartat.

Note ....nu prea stiu sa dau, dar incercam

Corp: 7-8

ON : 7

N: 8

raport calitate pret: 8,5

una peste alta...recomand

  • Like 4
Link spre comentariu

  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Buna seara tuturor!

 

Cum dracusorul din mine a urlat toata ziua ca vrea pasarica, si desi a cautat prin alte parti nu a gasit decat la dra Anca. Desi imi propusesem ca urmatoarea mea varianta de outcall sa fie Tania, datorita timpului ei, si a lipsei mele de arginit, aceasta intrevedere se amana. Dar sa nu va mai plictisesc si sa trecem la ale noastre.

 

Locatia: Actiunea s-a petrecut la mine, nu am sa dau foarte multe detalii, doar ca e destul de departe de resedinta damezei. Platit taxi si nu a fost nicio problema, cam intr-o juma de ora de la apelul telefonic, dra a ajuns in zona, am ghidat-o telefonic, si mi-a ajuns si la usa.

 

Dra Anca: Daca ati citit recenziile ei de pana acum, nu pot decat sa adaug descrierii faptul ca are un bronz natural frumos, blondina, la fel de subtirica cum ne-a obisnuit, cu sanii fermi si potriviti, sfarcuri erectile, sani frumosi, lucru pe care i l-am spus si ei. Fund numai bun, micut, bun de prins in palme, si ofera o priveliste foarte faina la pozitia pe la spate, pruna curata si total epilata.

 

Actiunea: Dupa un dush ea eu fiind doar spectator, apoi un dush eu, am condus-o spre patul ostilitatilor, destul de generos, si confortabil zic eu. Am inceput usor prin saruturi si mangaieri, incet incet Anca si-a indreptat atentia spre soldatelul meu, culminand intr-un oral bun, primit foarte bine de mine, cu gemete usoare din partea ei. Geme discret pe tot parcusul actiunii, iar daca accelerezi ritmul geme mai intens dandu-ti senzatia ca ii oferi cu adevarat placere. Cand soldatul s-a trezit la apel, am rugat-o sa puna prez adus de ea. Am inceput cu un misionar usor, si din ce in ce mai accelerat, apoi am incercat un umeri craci, nu prea reusit, nefiind pozitia ei preferata. (probabil stiti ca preferata ei este pe la spate pe la spate c-asa vor fetele toate). Apoi am incercat o pozitie mai ciudata cu ea pe un scaun si eu pe pat, insa s-a transf intr-un reverse cow girl. Am revenit in pat unde am facut si o lingurita, mai mult perpendiculara in plan orizontal (inginerii inteleg asta). Am trecut desigur si la doggy atat in pat cat si eu in picioare si ea pe pat. Priveliste foarte frumoasa, cu bucile drei in maini, si dand ca surdu' in tobe, vorba voastra. Simtind ca flota e aproape, am ejectat soldatul din pasarica, si dra s-a intors, m-a dezmierdat cu acelasi oral, eu fiind in picioare si ea pe pat, iar la momentul oportun am preluat initiativa si finalizat pe fata si in gurita ei.(fetishul meu dintotdeauna) A stors tot tot, a mai dezmierdat soldatul si apoi a mers la o revigorare la baie.

 

Al doilea numar: Revenit in puteri, soldatul astepta initiativa Ancai. Si am fost placut surprins sa vad ca ia initiativa, inceput cu acelasi oral bunicel. Pus prezervativ si luat pozitia girl on top. Miscari din partea ei, din partea mea, a fost o adevarat placere, cu acces nelimitat la sanii ei. Mi s-a parut ca gafaie si geme din placere si asta m-a excitat si pe mine, ador femeia deasupra, pot prelua controlul tragand-o spre mine si miscand din solduri, iar cand obosesc eu se ridica pe tine si te fute pana dai afara din tine tot ce-i rau. (scuzati cuvantul "se ridica" :D ). Asta a facut si Anca, finalizat in prez in aceeasi pozitie.

 

Mi-a placut ca a colaborat cat a putut la pozitiile sugerate. Pentru asta am si chemat-o la mine, ca sa o incerc la normal mai bine, pentru ca data trecuta fusesem in criza de timp si o incercasem doar doggy style. Prestatia a fost buna, peste medie, ea este comunicativa si o persoana normala cu care ai ce povesti.

 

O recomand cu caldura oricui care are posibilitatea de outcall, la acest capitol ramane mereu o varianta viabila.

Halatul? Cat a fost halatul? Mai, a fost 120 Ron + taxi 30 Ron, distanta chiar fiind foarte mare, pentru aproximativ 2 h petrecute impreuna, din care 1 h 20 actiunea. Raportul calitate/cantitate/pret spun eu ok, mai ales ca dupa actiune ai avantajul sa te intinzi in patul tau, sa tragi o tigara si un somn bun. (doar din cauza voastra nu dorm eu acum :P)

 

Salutari si respecte!

  • Like 4
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...