Sari la conținut

She.Mary90


Vizitator putzulica

Postări Recomandate

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Aflandu-ma acum aproximativ o luna in delegatie la Galati am cerut un numar de telefon al unei escorte de la un coleg de-al locului. Mi-a dat id-ul de mess al domnisoarei. Am adaugat-o pe lista si cam in jumatate de ora mi-a dat add. I-am spus cine mi-a facut recomandarea si dupa ce si-a dat seama despre cine e vorba mi-a dat numarul de telefon. Am sunat-o si am stabilit sa ne vedem la hotel.

A venit in aproximativ 20-25 minute, adusa de un audi negru model mai vechi. Mi-a spus ca are 21 ani, este studenta si o cred deoarece are un vocabular destul de ok. Am servit-o cu un suc si am stat putin de vorba sa ne cunoastem.

Am facut dus amandoi. Vazand-o ca e putin agitata, am intrebat-o ce are, moment in care mi-a cerut banii. I-am dat 100 euro.

Ca servicii, am facut sex oral si normal protejat (2 numere), care au durat cu aproximatie cam o ora jumatate.

La plecare am vrut sa-i dau bani de taxi dar m-a refuzat spunand ca i-am dat suficient.

Si acum notele:

aspect 8

sex oral 7

sex normal 8

gfe 8-9

Per total, as spune ca, pentru faptul ca nu te grabeste si stie sa se comporte, merita banii.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Cristinel77 cum sa dai vareica 100Euro pentru asa ceva :)) Sa vezi ce e la constanta cu 100Euro .  Eu asta vara a luat'o pe una de la ct cu 100euro si am fost pe plaja , batura , orice ( fata sa simnti si nu mia cerut nimic , ea a dat sa'si plateasca din bani ei dar i'am platit eu consumatia ) apoi la hotel . Vreau sa zic ca s'au meritat bani . Mai uitate si in alte orase :) bine daca simnti nevoia acum treaba ta . Eu unu nu as da .  

 

Sa aveti o zi faina , spor la tragere :) 

  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

@puidedrac esti foarte departe de subiectul threadului! Acum vrei sa dai replica la un post din 2 ianuarie 2012?

-1!!

Inainte sa mai postezi ceva, ca sa eviti sa strangi prea multe puncte negative de reputatie, iti sfatuiesc sa citesti regulamentul (ghid in semnatura).

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Ba esti nebun ?! ca alt cont nu mi'as pute face :) Fiecare isi da cu parerea bai omule , voi si asa dati negative aiurea , si regulamentu ala e total aiurea . Altii care isi baga pula nu mai vezi pe mine ma iei asa aiurea . Bai frate ti sa pus pata pe mine ce ai !

 

Te-am avertizat cat se poate de civilizat!

Offtopic repetat +limbaj neadecvat = 7 zile suspendare

  • Minus 1
Link spre comentariu

lasa-ti va rog un nr de tel al domnisoarei daca, am probleme cu messul

 

  Nu prea iti place sa citesti.Modalitatea de contact e messenger si ai id-ul in titlu.Data viitoare si un picut mai atent sa nu mai poluam topicul fetei.

Link spre comentariu

  Omule poluezi topicul fetei cu prea multe intrebari si risti ca sa fi sanctionat de ceilalti membrii.Aici ar trebui sa fie numai recenzii despre fete si nu intrebari.Ti-am mai raspuns ca singura modalitate de contact e messengerul. Cei care au numarul fetei nu au acceptul ei sa il posteze aici sa-l vada toata lumea.Sper ca ai inteles ca sa nu mai poluezi topicul cu alte intrebari.

Link spre comentariu
  • Oras:galati
  • Oras:galati

am inteles. tot nu mi-ai explicat cum poluez ci doar ca poluez tre sa deduc ca aici se fac doar recenzii iar restul discutiilor separat sau deloc desi am citit pe aici si alte subiecte care nu priveau recenzia nici macar la nivel indirect in fine inteleg poate voi fac cumva sa-mi mearge messul ms pt sfat

Link spre comentariu

  Ai solutia sa deschizi la Discutii generale pe zona Galati un topic in care poti sa intrebi tot ce iti doresti despre aceasta fata.Tot acolo o sa primesti si raspunsurile.Tocmai asta se si urmareste ca un topic sa contina numai si numai recenzii.Restul comentariilor sa fie la discutii generale.Normal ca mai sint si alte discutii dar ideea de baza este sa fie purtate in alt loc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...