alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Noiembrie 13, 2018 Oras:bucures Oras:bucures Postat Noiembrie 13, 2018 Leaga-ti o piatră de gât și arunca-te în dâmbovița nebuna dracu .Poti lua exemplu de la fetele de pe forum care lucrează cu poze reale nu cum sunt ale tale Uite exemple Carmen din Berceni ' Simona Obor , Larisa dristor,dana,dana , sa-ti mai dau ex? Proasta pulii ce esti. Asta e retușată ,ciobanule expirat ce ești!! 1
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Noiembrie 13, 2018 Oras:bucures Oras:bucures Postat Noiembrie 13, 2018 Poți să -ti legi tu mai multe pietre sa fii mai sigur că nu mai scapi,daca se poate in mare sau in Dunăre,ce zici ,te bagi ?Am auzit că și pe Tamisa sunt niste curenți mișto ,e de ajuns sa te plimbi cu barca
vali57 Reputație: 807 Postat Noiembrie 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 13, 2018 la ce preț sunt diamantele tale?? 50 total ???. Nebuno din porumb doar tu o mai sugi pe 50 de lei. Când de fapt meriti 2 lei. 4
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Noiembrie 14, 2018 Oras:bucures Oras:bucures Postat Noiembrie 14, 2018 . Nebuno din porumb doar tu o mai sugi pe 50 de lei. Când de fapt meriti 2 lei.Ciobănie de Ilfov.Macrou imputit
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Noiembrie 14, 2018 Oras:bucures Oras:bucures Postat Noiembrie 14, 2018 . Nebuno din porumb doar tu o mai sugi pe 50 de lei. Când de fapt meriti 2 lei. Mars
strong Reputație: 1138 Postat Noiembrie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 14, 2018 Alina vezi că s-au descoperit noi medicamente pentru "sindromul tourette" !!! Pffff ce franjuri ești !!! 2
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Noiembrie 15, 2018 Oras:bucures Oras:bucures Postat Noiembrie 15, 2018 Alina vezi că s-au descoperit noi medicamente pentru "sindromul tourette" !!! Pffff ce franjuri ești !!![/quote. ]pfff !!uitasem de tn!!
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Decembrie 5, 2018 Oras:bucures Oras:bucures Postat Decembrie 5, 2018 Masaj cu finalizare ,eleganta,discreție și alte servicii Univ 100 sed 0729 668 399
tandberg Reputație: 544 Postat Decembrie 10, 2018 Postat Decembrie 10, 2018 Ce inseamna 100 Lei sedinta ca si timp ?Unde anume la Universitate ?
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Decembrie 11, 2018 Oras:bucures Oras:bucures Postat Decembrie 11, 2018 40 min 1
gibonul Reputație: 232 Postat Decembrie 12, 2018 Oras:bucale Oras:bucale Postat Decembrie 12, 2018 Nu mergeți, nu se merita .Pierdeți timpul.Si baniiEste sub orice critica. 2
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Decembrie 15, 2018 Oras:bucures Oras:bucures Postat Decembrie 15, 2018 Nu mergeți, nu se merita .Pierdeți timpul.Si baniiEste ysub orice critica. Du-te ,fa și impusca-te de nasoala!!
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Decembrie 15, 2018 Oras:bucures Oras:bucures Postat Decembrie 15, 2018 Alina vezi că s-au descoperit noi medicamente pentru "sindromul tourette" !!! Pffff ce franjuri ești !!![/quote. ]pfff !!uitasem de tn!! când iei leafa și îți vine mintea la cap ,caută mă ,poate te mai calmezi!! Nef...tutule
sapiens_sapiens Reputație: 2 Postat Decembrie 27, 2018 Postat Decembrie 27, 2018 Alina iti urez sarbatori fericite si mult noroc cat si rabdare.PS:Sunt nou pe site si vad unele topice pline de injuraturi.A fost totusi Craciunul asa ca e bine totusi ,macar de sarbatori ,sa lasam ura si sa ne bucuram de ele.
loverboy833 Reputație: 15 Postat Ianuarie 17, 2019 Postat Ianuarie 17, 2019 cred că ai nevoie de ochelari ,nu vezi că sunt doua persoane diferite,una cu parul lung și una scurt ....care proporții ,mă faci să radclar nu este aceeasi persoana ,se vede de la o posta
gelugun Reputație: -197 Postat Iunie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 1, 2019 Asta e retușată ,ciobanule expirat ce ești!!@Alina , mai activezi ?
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Iunie 1, 2019 Oras:bucures Oras:bucures Postat Iunie 1, 2019 @Alina , mai activezi ?Activez in Ct și alte orașe ,avem o tara frumoasă!!
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Iunie 1, 2019 Oras:bucures Oras:bucures Postat Iunie 1, 2019 Logic că dacă asta v-ați dorit ,asta ați primit ,adică cu asta ați rămas în Buc ,nu pot decât să vă doresc spor la futut .Și nu mă refer la cei care au fost alaturi de mine,m-au căutat și am avut respect și considerație,la cei care au cotizat ani de zile ,mă refer la unii care au mâncat mult rahat in multe rânduri.Altfel va doresc" ciocane tari" cum se spune pe aici că aveți de futut ...piese.N -am fost niciodată vreo revista și nici servicii de vis nu am oferit ,dar de departe nu mă dau pe 100 de așa ceva la 42 de ani!Rămân aceeasi modestă și naturala ,așa cum am fost și am avut căutare!!
capone86 Reputație: 43 Postat Iunie 1, 2019 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Iunie 1, 2019 Duminica lucrezi?
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Iunie 2, 2019 Oras:bucures Oras:bucures Postat Iunie 2, 2019 La Ct
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 2, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Iunie 2, 2019 deci da
gelugun Reputație: -197 Postat Iunie 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2019 Logic că dacă asta v-ați dorit ,asta ați primit ,adică cu asta ați rămas în Buc ,nu pot decât să vă doresc spor la futut .Și nu mă refer la cei care au fost alaturi de mine,m-au căutat și am avut respect și considerație,la cei care au cotizat ani de zile ,mă refer la unii care au mâncat mult rahat in multe rânduri.Altfel va doresc" ciocane tari" cum se spune pe aici că aveți de futut ...piese.N -am fost niciodată vreo revista și nici servicii de vis nu am oferit ,dar de departe nu mă dau pe 100 de așa ceva la 42 de ani!Rămân aceeasi modestă și naturala ,așa cum am fost și am avut căutare!!Da , inteleg.Oricum , si damele din poze au anume clienti..chiar daca pare de necrezut....Este loc pentru toti si toate... Succes la Constanta !☺ 1
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Iunie 4, 2019 Oras:bucures Oras:bucures Postat Iunie 4, 2019 Da , inteleg.Oricum , si damele din poze au anume clienti..chiar daca pare de necrezut....Este loc pentru toti si toate... Succes la Constanta !☺ Pentru toate care ați vrut voi e loc ,ce sa mai zici și tu .Vezi că înainte de *și* nu se pune virgula😉
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Iunie 4, 2019 Oras:bucures Oras:bucures Postat Iunie 4, 2019 Da , inteleg.Oricum , si damele din poze au anume clienti..chiar daca pare de necrezut....Este loc pentru toti si toate... Succes la Constanta !☺ Pai să știi că una e sa stai in briza marii și în aer curat la munte ,in Transilvania de exemplu,și alta e sa respiri in Bucuresti și să te coci in trafic .E o diferență!
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Iunie 4, 2019 Oras:bucures Oras:bucures Postat Iunie 4, 2019 Pai să știi că una e sa stai in briza marii și în aer curat la munte ,in Transilvania de exemplu,și alta e sa respiri in Bucuresti și să te coci in trafic .E o diferență! Uite cum m-am molipsit cu virgula înaintea lui *și* ...Daca mai eram scriați catastife și romane foiletoane de răutate ...Nu mai aveți teme,subiecte ,ce s-a întâmplat?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum