Sari la conținut

Postări Recomandate

fost, futut, plecat... mulţumit :rolleyes:prima probă, impresia... telefonică a trecut-o cu brio. foarte amabilă, vocea plăcută, foarte uşor pisicoasă. a vorbit de parcă ne-am cunoaşte de când lumea. booon, am ajuns la locul pierzaniei: are 1,65/1,70, cam plinuţă însă nu deranjant pt mine, părul lung, negru, mătăsos, sânii demenţiali, excitabili, cu aureole frumoase. intro-ul l-am făcut cu un suc + ţigară... eu... ea nu a fumat deşi erau ţigări pe masă. uşor timidă (nu am reuşit să-mi dau seama dacă e exersat sau se relaxează pe măsură ce te cunoaşte) şi faţa inocentă o fac foarte lipicioasă!după duşul de rigoare am ajuns în futodrom (care scârţie :rat) s-a interesat ce preferinţe am şi să-i zic dacă ceva nu-mi place/nu sunt mulţumit! am început cu mângâieri, săruturi (de menţionat că toţi dinţii sunt acasă şi aliniaţi în ordinea corectă :D) lucru care îl cam mânia pe Junior deoarece nimeni nu avea timp de el. când în sfârşit a ajuns şi jos s-a lipit de el ca o ventuză. oralul soft, fără grabă, fără mâini... fără dinţi!, cu ruperi de ritm, sărutat şi lins fiecare milimetru... cum îmi place mie, eu nefiind un adept al stilului smuls. aici se vede şcoala Cristinei, de a nu grăbi clientul. a încercat şi un deep dar nu i-a prea reuşit, lucru apreciat totuşi. în tot acest timp s-a întors, discret, cu funduleţul spre mine, însă cum nu mă arunc la savarină decât la cele pe care le cunosc foarte bine am mulţumit-o cu un masaj la pisicuţă + fingering. cum venisem pt un ftt, nu pt una scurtă, am rugat-o să pună cauciucul. am început cu ea deasupra. în timp ce eu nu mă mai săturam să-i masez sânii şi să-i gust sfârcurile ea mă înebunea cu miscări lascive din bazin, înainte/înapoi + cerculeţe. divin! am schimbat poziţia şi am întins-o pe spate. s-a agăţat de mine, cu mâinile şi picioarele, ca o caracatiţă în timp ce nu ne mai săturam unul de buzele celuilalt. finalmente am terminat en fanfare pe la spate. cui îi place să frământe cozonacul, funduleţui ei este numai bun pt acest lucru. după aproape 45 de minute ne tragem sufletul, unul în braţele celuilat şi sărutândune precum 2 amanţi care s-au revăzut după o lungă perioada de timp.Concluzie:-corp 7,0-faţa 8,0-GFE 9,5voi reveni cu siguranţă!PS: nu vă faceţi griji pt mine... INCĂ nu am cerut-o în căsătorie :laugh2

  • Like 2
Link spre comentariu

am debitat cardul cu 150 lei. nu am întrebat-o dacă e pe număr sau oră ştiind că atunci când lucra cu Cristina, al cărei client am văzut că eşti şi tu, tariful era pe oră necontând dacă termini în 10 minute şi pleci sau dai la tobe în 2 reprize timp de o oră. bănuiesc că şi acum e la fel.am uitat multe amănunte în review deoarece a trebuit să-l scriu la foc automat datorită activităţii în zonă a agenţilor imperialişti :angel:căprioara e foarte vorbăreaţă putând aborda cu ea aproape orice subiect, nefiind genul care se uită la tine precum curca în lemne îngânând când şi când câte un da tâmp, iar la plecare salutul de despărţire a fost iniţiat de ea cu săruturi pasionale şi ţinut in braţe precum o femeie căreia iî pleacă amantul neştiind când îl va mai revedea (maketing, ştiu, dar foarte plăcut :cool:)

Link spre comentariu
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!

Multumesc mult de raspunsul propt.Vad ca si tu lucrezi la o multinationala asa ca asta ne face frati de suferinta mai ales acum la inchiderea de an :D.Sper sa-mi debitez si eu cardul curant la Nicoleta :)Si mai sper sa beau o bere candva cu cativa dintre voi de aici de pe site.Ciao!

Link spre comentariu
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!

Corect, suntem mult mai apropiati decat credem sau vrem sa credem.Miercuri seara scap de radar (wife) si mi-as face un pic de cap. Trebuie sa-mi fac o lista de 10-15 escorte si sa vedem care o raspunde la telefon dupa 12 noaptea :D. Poate incerc chiar la Nicoleta.

Link spre comentariu
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
Ciocan si Prafuit... nu sunteti singurii corporatisti... vi se alatura si fratele vostru Silvestr!As rade sa ma cac pe mine .. sa lucram la aceeasi multinationala toti!=))=))
Yeah, asta ar insemna ca lucram intr-o multinationala de curvari =)) .Noi macar recunoastem ca suntem :rolleyes:
Link spre comentariu

nu ai fost atent: am zis ultimul bloc turn de la Camera de Comerţ, nu primul. mai încerc un indiciu: cum intri de pe Unirii mergi până se termină Mircea Vodă.


Ciocan si Prafuit... nu sunteti singurii corporatisti... vi se alatura si fratele vostru Silvestr!As rade sa ma cac pe mine .. sa lucram la aceeasi multinationala toti!=))=))
sper că nu aveţi de gând să înfiinţaţi un club :dodgy:
Link spre comentariu

Baieti nu sunteti singuri. Vi se mai alatura un corporatist. Si am impresia ca sunt mai multi aici pe site. Probabilitatea sa lucram toti in aceeasi multinationala este destul de mare (vorba aceea nu stii pe cine ai in preajma ta :)). Revenind la domnisoara :D, dupa review-ul lui Prafuit trebuie clar sa ii fac o vizita. Sa vad cum fac sa ma strecor de la munca. :P.

Link spre comentariu
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!

Ce tare, asa multi corporatisti suntem ? :DHai sa ne facem partid =)).O sa incerc si eu curand sa trec pe la Nicoleta, poa' se baga la un gang -bang "corporate" !

Link spre comentariu
  • Oras:B
  • Oras:B

Huo corporatistilor :) Cat v-ati intrecut voi in termeni de neinteles pe aici, vrednicul slujbas al statului deja a trecut pe la Nicole/Iolanda ;)Mersi Prafuit inca o data pentru review! Iolanda e o fata draguta, cu parul lung negru si matasos, vorbareata, are o voce placuta, suava, ce sa mai ..te incanta cu prezenta ei, e foarte dragastoasa :) La corp este voluptoasa dar genul cu forme placute, iar sexul a fost minunat oral de exceptie, normal in mai multe pozitii. Cu siguranta o sa mai revin

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...