Sari la conținut

Tentant! - 0740225410


Postări Recomandate

  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

In afara de munca mai am si putin timp liber....din ce am observat brailenii sunt destul de timorati pe acest forum....citesc, tac si inghit....nu vreau sa detaliez. In afara vechilor cunostinte in materie de sex care lucreaza pe circuit inchis, am gasit acum cateva zile o noua ispita . Are ca nr de contact 0740/225410, anuntul este pe obiectiv la rubrica matrimoniale. A fost cineva la ea? Din discutiile purtate, ofera si sex la 70 ron nr, are locatie, lucru foarte pozitiv, pare amabila, cel putin la tel.... In loc numai sa cititi, faceti-va si voi un cont si dati detalii daca stiti ceva, daca nu....o sa postez si eu peste aproximativ o saptamana cand revin in zona Br-Gl daca domnisoara o sa mai fie disponibila. Toata stima, dragi cititori!

Link spre comentariu
Vizitator euflo96
Reputație: 0

@maddog20014 ,ca sa ai mai multe sanse sa vada cineva despre duduie(poate la o eventuala cautare pe google)si sa dea detalii(bune sper ),te-as sfatui sa editezi si sa pui nr de telefon in titlu.bafta multa!

Link spre comentariu
Vizitator arbitru
Reputație: 0

Salut,Ma chinui de mult sa dau de ea insa intra doar casuta vocala. A avut cineva noroc in ultimul timp? Oricum anuntul apare constant (si recent) in presa locala....

Link spre comentariu

Vizitator Blade4souls2011
Reputație: 0

Salut. O sa raspund aici pentru "arbitru" si o sa fac o recenzie completa intr-un thread separat la sectiunea corespunzatoare.@ arbitru. Mie mi-a raspuns fara probleme ieri, 09 febr. 2012. Poti sa trimiti si sms. Nu sunt probleme la capitolul discretie. Din cate am inteles are si un cont aici pe forum. Toate cele bune.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...