Sari la conținut

Kassandra, noua in Oradea 0720918407

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:cusca

fiecare lucrează cum poate si cum vrea ...dar văd ca tu lucrezi moca Si degeaba ,măcar daca ai avea umor in tine sa ne distrezi pe Toți cei de aici ..dar văd ca nu te prea bagă nimeni in seama din păcate pt tine :))) ...eu si cele de la banca facem ceva productiv ,tu ? Am impresia ca lucrezi gratis pt stat sa nu vina anaf ul pe la tn

:)))))) ...

atata poti sa ameninti ?

tu dai factura evazionista

• Minus 2
Link spre comentariu

Buna la toată lumea ...mi-am făcut cont special pt a lămuri unele persoane ...prima dara vreau sa-l lămuresc pe băiatul sau domnul care crede ca ma va vedea pe masa-n Bali

1- nu sunt fan cluburi

2-am f multe modalități de a ma relaxa

3- lucrez f mult încât sa am chef de ieșit in club

4- nu fac job -ul care-l fac pt a cheltui banii intr-o noapte-n club sau o geanta LV

Pt pers. Care cred ca sunt o tipa cu poze false

Nu ,nu sunt false ...pozele sunt reale cu ceea ce o sa vedeți sau unii ați văzut

Sunt poze profesionale făcute in Austria special pt a lucra dincolo pt ca asa ceva se cere acolo.

La pers care nu am răspuns la telefon ,imi cer scuze ....nu o fac intenționat ci din respect pt clientul meu iar cine a fost la fel poate confirma.

Mulțumesc la toți chiar si persoanelor rautacioase-n comentarii fără a cunoaște persoana

haha

pestele o scris ?

te o expulzat din austria?

• Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:I'm at home everywhere
  • Oras:I'm at home everywhere

Hello,

Am vizitat-o si eu pe Kassandra deunazi.

Am sunat si m-a programat. Locatia o garsoniera pe Bumbacului, ingrijita, curata,baie curata, pat king-size.

M-a intampinat  domnisoara DIN POZE, are toate tatuajele la locul lor si nu are kg in plus, (mie mi-ar fi placut sa aiba vreo' 3 kg in plus) :) , frumoasa, silicoane, intr-o tinuta sexy.
M-a invitat la un pahar cu suc, am conversat putin, apoi am facut un dus rapid.

A inceput cu un ON bun, cu incercari de deep, cu mangaieri la castane, accepta si COM. Am trecut la montarea gumitei si apoi am probat diferite pozitii, acceptate fara mofturi, cateva gemete s.a.m.d; per total o experienta buna.

Jurizare:

Domnisoara: 9 

Igiena: 9 a facut dus inainte sa vin

ON: 9 
NP: 9 

FK: -

GFE: amabila, glumeata

De recomandat: da

• Like 9
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Ar fii asta o explicatie ? :)) . ii las pe alti sa scrie is mai inspirati ca mine .. si mai rapizi :))

Mersi pt raspunsul tau si timpul acordat :)

Adica in traducere inseamna; ,,Lasa sa scrie altii ca eu doar ma folosesc de informatiile scrise de ei''.Spor la futut adica la folosit informatiile de aici. :D

Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Adica in traducere inseamna; ,,Lasa sa scrie altii ca eu doar ma folosesc de informatiile scrise de ei''.Spor la futut adica la folosit informatiile de aici. :D

Fiecare om are dreptul la sa traga o concluzie care o vrea el :) parerile is diferite tot timpul :) una mai buna una mai rea ...

Eu sincer cred ca te plictisesti de teai luat din senin de mine :))

Success in continuare sa te mai iei si de alti :)) de mine nai cum sa te iei ca nu ma prea cert cu nimeni ... is pasnic de felul meu :) O zii buna in continuare

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator

Nu m-am luat de tine, dar este foarte interesant cum cei care nu scriu nimic ani intregi doar daca nu reusesc sa ajunga la fata dorita atunci se gandesc sa scrie, iar si atunci postarea are un iz acuzator ea.

P.S. Din partea mea poti sa ramai spectator in continuare, dar fair-play nu este.

• Like 12
  • Minus 1
Link spre comentariu

Nu m-am luat de tine, dar este foarte interesant cum cei care nu scriu nimic ani intregi doar daca nu reusesc sa ajunga la fata dorita atunci se gandesc sa scrie, iar si atunci postarea are un iz acuzator ea.

P.S. Din partea mea poti sa ramai spectator in continuare, dar fair-play nu este.

Mi se pare de un tupeu fantastic si de un prost gust grobian la adresa intregii comunitati astfel de comentarii scrise de tine acelui incepator.  Dar tu ai scris in pula mea vreo recenzie la kasandra sau la alta dama de companie in ultima vreme ?

Scuza-ma ca iti spun dar din ce observ eu ,prezenta ta pe forum e doar sa atarni la una doua trei patru curve si sa le lingi in pizda virtual si sa te dai voinic in fata incepatorilor.

Mai du-te in pula mea de meltean necioplit cu harfe de vedeta de la o saracie de cont platinum pe care il ai ......... vezi-ti tu de treaba ta.......lasa oamenii sa faca ce vor pula lor pe timpul si banii lor.

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator pustiu84

Mi se pare de un tupeu fantastic si de un prost gust grobian la adresa intregii comunitati astfel de comentarii scrise de tine acelui incepator. Dar tu ai scris in pula mea vreo recenzie la kasandra sau la alta dama de companie in ultima vreme ?

Scuza-ma ca iti spun dar din ce observ eu ,prezenta ta pe forum e doar sa atarni la una doua trei patru curve si sa le lingi in pizda virtual si sa te dai voinic in fata incepatorilor.

Mai du-te in pula mea de meltean necioplit cu harfe de vedeta de la o saracie de cont platinum pe care il ai ......... vezi-ti tu de treaba ta.......lasa oamenii sa faca ce vor pula lor pe timpul si banii lor.

Si contributia ta pe acest forum cam care ar fi, stimate domn?

Aaaa mi-am adus aminte: postarea de poze gretoasa cu alte fete decat titulara topicului.

Mergi lin mai departe ;)

Link spre comentariu

Vizitator

Mi se pare de un tupeu fantastic si de un prost gust grobian la adresa intregii comunitati astfel de comentarii scrise de tine acelui incepator. Dar tu ai scris in pula mea vreo recenzie la kasandra sau la alta dama de companie in ultima vreme ?

Ia mai taci tu in plm mea.Unde vezi tu incepator ca este inscris pe forum de 3 ani. Iar cand o sa ai tu atatea recenzii cate am scris eu atunci sa comentezi la adresa mea. Pana atunci ciocul mic si joc de glezne.
  • Like 13
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...