Sari la conținut

Roscata fierbinte 0740269936


Postări Recomandate

Înțeleg , mergem la curve , si eu merg , adevarul ca e scârbos sa vezi ca tocmai pleacă altul sau vine altul , si se întâmpla de multe ori sa vezi ca pleacă sau ca vine vreo " cioara " , asta e santem animale si noi bărbații , înțeleg ca vrem si sex oral neprotejat , înțeleg si pe cei care ii mai iau valul si numai gândesc si dau o limba in păsărica ... dar sa existe astfel de specimene care sa lingă in cur o prostituata , e incredibil , in ce lume bolnava trăim , asa ceva ... oare bolnavii astia mai pot sa mănânce sau sa privească in oglinda ...??..,

Link spre comentariu

Da frate niște bolnavi , schizofrenici , frustrați , obsedați , care n au vazut pizda , înțeleg frate dam o muie si aia cu prezervativ futem cu prezervativ , ok , e normal , pizdele unele arata bine , decat amante mai bine asa , noi bărbații santem animale , dar cei care de aici ajung sa si ia limba in gura si sa dea limbi in pizde si auzi terminatul ala in cur , indiferent ca au neveste si copii acasa sau ca nu au , daca au cu atât mai grav , sant niște bolnavi frustrați schizofrenici care nu au avut pizda in viata lor si nu au avut femei care sa i iubească , niște jegosi ordinari care nu se respecta nici macar pe ei ..., pofta buna la distruși care lingă in pizda si n cur prostituate , pofta buna ba , dar apoi sa va spălați putin pe la gurița !!, pofta buna !!!

Link spre comentariu
  • Oras:Pitești
  • Oras:Pitești

Buna ziua stimabili si stimabile

Au fost si eu la domnișoara care deține acest topic si pot spune ca am avut parte de doua experiențe foarte frumoase, (pt ca am fost la ea in doua ocazii).

La prima noastră întâlnire, m a așteptat intr o ținuta forte lejera si atrăgătoare care o făcea foarte frumoasa.

La a doua experienta m a așteptat îmbrăcată in școlărița (o prindea foarte bine costumul). Cand am intrat m a întâmpinat cu o foarte mare caldura, m am simțit ca la o mare iubire. Acțiunea a început cu o lunga îmbrățișare continuate de sărutări prelungite pe tot corpul.

La oral fata sa descurcat bine, deși eram destul de excitat de la preludiul de care am avut parte la început si cel mic era aproape gata de acțiune.

La normal am început cu un misionar care ii scoate in evidentă Frumusețea ei corporală, dupa care am continuat cu ea la timona, urmat de un doggy care i scotea in evidentă fundul ei apetisant.

Finalizarea a avut loc in balonas in poziția umeri craci.

Nota 10 pe linie

Apartament curat, fata mereu lipicioasa, si drăguța, poți vb orice cu ea.

Halatul a fost 100 lei, concluzia de revenit. Si cred ca merita sa fie trecută la top

buna.ma bucur ca te-ai simtit bine alaturi de mine te pup
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...