Sari la conținut

Studentă la drept caut sponsorizare... Pentru cluburi, salon, silicoane...


Postări Recomandate

Cin' sa fie, cin' sa fie? O fi cumva de pe aici? :thinking
 
Autor: Sergiu Cora14 Aug 2015 - 19:3
 
În România lui 2015, munca puţină pe bani mulţi a devenit o atracţie pentru foarte multă lume, în special pentru o categorie a tinerilor. Sau mai bine spus, a tinerelor. „Studentă, 23 de ani, înaltă, 1,70 metri, educată, cu forme apetisante şi cu imaginaţie bogată, caut bărbat, preferabil peste 35 de ani, potent financiar, pentru socializare şi relaţii fără obligaţii”. Aşa sună un anunţ de pe internet, de la rubrica Matrimoniale. Lângă el stă postată şi o poză neclară, din care distingi totuşi o siluetă feminină. Mi-a stârnit curiozitatea, mai ales partea a doua a anunţului, cea în care era notat clar că fata vrea un domn cu bani şi am vrut să aflu ce înseamnă pentru ea socializarea şi relaţiile fără obligaţii. N-am mai stat pe gânduri şi am sunat la numărul din dreptul anunţului.

“Bună! Am găsit şi eu numărul tău la un anunţ pe net...”

„Da!”

„Spune-mi şi mie mai clar, despre ce este vorba.”

„Păi, hai să-ţi spun pe scurt. Eu sunt studentă, arăt foarte bine şi caut un bărbat care să mă întreţină, înţelegi ce vreau să spun...”

Am înţeles perfect şi am intrat în jocul fetei, pretinzând că sunt un tânăr om de afaceri. Singura problemă ar fi fost vârsta, eu fiind sub 35 de ani, dar studenta a trecut repede peste asta, când a auzit că aş sta bine la capitolul conturi bancare. I-am propus o întâlnire, iar fata a acceptat pe loc. Singurele condiţii din partea ei au fost: să ne vedem la ea acasă şi să am în buzunar cel puţin o sută de euro, pentru că la ea timpul costă. Am fost de acord cu ambele dorinţe şi am plecat spre casa fetei. Tânăra locuieşte ultracentral, la doi paşi de kilometrul zero al Capitalei, în zona Pieţei Universităţii. Bat la uşă, uşa se deschide şi din spatele ei o mână îmi face semn să intru. Pe holul apartamentului aproape beznă. Fata m-a îndrumat spre un dormitor, în care mai zăreai printre două drapeii groase, trase pe geam, câteva raze de lumină. 

„Bună, Eu sunt Maria.”

„Bună... Poţi să dai puţin draperiile de pe geam. Aş vrea să ne vedem mai bine.”

„Sigur!”
Maria, dacă acesta este numele real, arăta exact cum s-a descris în anunţ. Înaltă, brunetă, frumoasă şi cu un corp despre care nu trebuie să fii vreun expert să-ţi dai seama că e lucrat zi de zi în sala de fitness. Semn că fata investeşte mult în ea.

„Bun, dacă tot am ajuns la tine, aş vrea să îmi spui sincer ce cauţi, concret.”

“Sincer, caut un sponsor. Ştii ce e ăla?”

„Nu prea.”

„Vreau un bărbat care să îmi ofere viaţă bună, iar eu îi fac toate poftele. Vezi cum arăt, nu?”

Mai exact, studenta îşi scotea trupul la vânzare, pe bani mulţi. Prima înrebare care mi-a trecut prin cap a fost de ce ar face asta şi printre vorbe, am strecurat-o.

„Eu sunt din Adjud, sunt la facultate, la drept. Ai mei îmi dau bani, îmi plătesc chiria aici, dar ştii cum e Bucureştiul ăsta... Eu am mai avut un prieten înainte, mai bătrân aşa... Era arab. Cu bani de la el mi-am pus silicoane.”

Recunosc, pentru câteva secunde am rămas fără grai. Nu-mi puteam închipui cum nişte părinţi au trimis odrasla să facă şcoală, iar ea a ajuns să se prostitueze. Am întrebat-o totuşi cum procedează în meseria pe care pare că o iubeşte mai mult cu fiecare zi ce trece.

„Păi, dacă o să fim ok, mă suni când vrei tu. Dacă vrei să vii la mine să ne simţim bine, te costă o sută de euro şi dacă mai vrei tu să aduci ceva. Dacă vrei să mergem la petreceri, în club, tu îmi plăteşti consumaţia şi, la final, mergem la hotel sau la mine şi aş vrea să rămân şi eu cu o sută de euro. Să ştii că sunt foarte discretă, nu te sun niciodată, ca să nu ai probleme.”

Planul fetei era clar, tarifele bătute în cuie, însă după ce mi-a spus toate aceste lucruri, studenta vine cu o precizare. Una la care ea pare să ţină foarte mult.

„Să ştii că eu nu sunt prostituată!”

Am dat din cap, semn că o aprob şi o susţin. În acelaşi timp îmi căutam printre gândurile răscolite de toată povestea un motiv să plec din casa posibilei viitore avocate. Evident fără să plătesc suta de euro pretinsă de tânără încă de la discuţia telefonică. Fata însă mi-a luat-o înainte.

„Acum sper că ai la tine... Aşa cum am vorbit...”

„Vaaai, am uitat să scot de pe card. Cobor şi în două minute revin cu banii.”

Nu prea a părut mulţumită de răspunsul primit de la mine, însă nici nu a avut ce să facă. A apelat, totuşi la o strategie, poate, poate mă atrage şi mă întorc la ea cu suta de euro promisă.

„Când te întorci, te aştept goală să vezi de ce sunt în stare!”

Am plecat, nu la bancomat, să scot bani, ci direct la poliţie. Am vrut să aflu cât de legală este activitatea tinerei. Cei de acolo mi-au spus că prostituţia se sancţionează cu amendă contravenţională şi asta doar dacă fata este prinsă în flagrant. L-am întrebat şi pe sociologul Ciprian Necula de ce se întâmplă un astfel de lucru. Răspunsul a fost scurt şi la obiect. „Dintotdeauna munca uşoară care a adus bani mulţi a fost îmbrăţişată, mai ales pe partea comerţului sexual. În plus, există ofertă pentru că există şi cerere”.

 

Sursa: http://jurnalul.ro/special-jurnalul/reportaje/studenta-la-drept-caut-sponsorizare-pentru-cluburi-salon-silicoane-694218.html

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Ce nu înțeleg eu este de ce ești tu așa de mirat. Fata pe acre ai descris-o tu este ceea ce eu as numi "a girl with a plan" :)) in România zilelor noastre in care bărbații tineri sunt atașați ombilical de mame, sunt niște misogini fără de comparație și își iau un angajament față de o femeie extrem de greu, ceea ce face fata asta are un înțeles pentru mine! De ce să pierzi timp, de ce să stai intr-o relație cu un semi-dependent de părinți, de ce să stea ea la rândul ei la mâna unor părinți probabil incapabili să ii ofere un viitor?! Prostituția mascată de motive din astea ia amploare la noi, pentru simplul fapt că relațiile nu mai au mare viitor, nu mai sunt satisfăcătoare din niciun punct de vedere, pentru că bărbații de la noi sunt incă conduși de Concepții învechite cum că femeia este "bunul" lor. Aceasta fata pe care ai descris-o nu a facut decat să conștientizeze că aspectul ei fizic este atuul ei față de societatea misogina in care trăim. Old story, nothing more...

  • Like 8
Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0

De ce sa sa angajeze undeva( pe un salariu de mizerie, este drept) si sa fie mândra cu asta , cand poate sa fie curva si sa se ascundă toată viața? De ce sa se mărite cu un șofer/ funcționar/muncitor, care sa o divinizeze, cand are posibilitatea sa își bata joc de ea sute sau poAte mii de directori.

De ce sa facă un copil, sa ii crească inima cand doar se uita la el, cand poate sa ajungă la vârsta de , 30+ si sa înceapă sa spună ca ea nu a avut noroc in viața. ( vezi cazul Amada sau cazul a 99%+ dintre curve).

  • Like 8
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Pentru ca ele spera ca unul din directorii aia de care zici tu o sa o ia de nevasta si o sa aiba si copii si bani si o viata fericita :) Eventual nu imediat ci dupa ce isi deschid o afacere, devin "femei independente" si apoi spre 30 ani pac un maritis. Totusi macar 1% au norocul asta, nu? Restul ajung sa se marite cu un cocalar (semi)interlop (muncitorul sau functionarul de care ai zis tu nu erau buni la vremea lor, deh) sau raman singure.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

In al doilea rand cum de un ziarist nu aflase ca prostitutia nu mai este infractiune?! Pe ce lume traieste? Ca ziarist trebuie sa fie la curent cu tot ce se intampla! Deja asta se incadreaza la incompetenta crasă. Asa cum fata aia facea dreptul sa se afle in treaba si el isi face meseria tot asa. Macar fata vroia sa fie o amanta buna. El doar un prost care se miră...

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:worldwide
  • Oras:worldwide

păi am dormit bine în tren

eu nu am putut dormi deloc  si-s cam ametita.dar in zilele ca astea fac de obicei mai multi bani ca vb mai lent scriu mai lent ideile sunt mai una dupa alta in slow motion nu multe si rapid, deci lungesc mai mult sesiunile, deci mai multi banuti :)))

Link spre comentariu
  • Oras:sud
  • Oras:sud

eu nu am putut dormi deloc si-s cam ametita.dar in zilele ca astea fac de obicei mai multi bani ca vb mai lent scriu mai lent ideile sunt mai una dupa alta in slow motion nu multe si rapid, deci lungesc mai mult sesiunile, deci mai multi banuti :)))

cafea și fructe

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

eu nu am putut dormi deloc si-s cam ametita.dar in zilele ca astea fac de obicei mai multi bani ca vb mai lent scriu mai lent ideile sunt mai una dupa alta in slow motion nu multe si rapid, deci lungesc mai mult sesiunile, deci mai multi banuti :)))

Dai de baut? :)

Link spre comentariu
  • Oras:Unde vreau
  • Oras:Unde vreau

sa o crezi tu. eu pana si cu brutari flirtez si zambesc ca toapa pt briose ocazionale gratis . mi-e asa drag cand primesc chestii gratis oricat de mari sau mici. primit sa fie :D

Si ei chiar iti dau ? Ma baiatule asa ceva...

Sa stii ca daca as fi eu brutar, nu ai primi nimic, indiferent cum ai zambi:)...sunt zgarcit:)

Link spre comentariu
  • Oras:worldwide
  • Oras:worldwide

Si ei chiar iti dau ? Ma baiatule asa ceva...

Sa stii ca daca as fi eu brutar, nu ai primi nimic, indiferent cum ai zambi:)...sunt zgarcit:)

da si imi dau de care imi plac, le prefer pe cele negre :)))

huoooo sa nu te mai vad in ochi, iesi. auzi domne o briosa nu mi-ar da/........

  • Like 2
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...