Sari la conținut

Daca ajung pe la Bucuresti zilele astea avem ceva interesati ?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Asa...ca fapt divers....nu ma intereseaza...! In viata e bine sa te lauzi cu bunuri cumparate din munca cinstita ;) ma rog cat de cat cinsita :)) ! Nuu trafic de droguri...carne vie si alte prostii ;) Daca EU ca barbat ma ard in ... Si imi cumpar super bolid nu cred ca e o lauda ca m.am prostituat si cu banii mi.am luat masina !

• Minus 1
Postat

http://img09.deviantart.net/5618/i/2012/081/6/8/1959_bmw_isetta_p_1_by_someoneabletofindana-d4tlijn.jpg

Taree :)). Daca ii dai la o piti un faimos bolid ca exemplarul din imagine te injura ....te bate :)) ! Ele vor x uri S uri ,A uri lux tata nu gluma :)

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Wasluy
Postat

Taree :)). Daca ii dai la o piti un faimos bolid ca exemplarul din imagine te injura ....te bate :)) ! Ele vor x uri S uri ,A uri lux tata nu gluma :)

o calc pe cap cu roata din spate

Postat

=)) raulee ! Sunt fiinte frumoase ...vor rasfat ! Lux frate nu chin prin ratb si metrou sau cu dacia 1310 :))))

daca vor lux le duc cu asta

http://www.prestoimages.net/graphics07/920_pd264102_1.JPG

Postat

=))))) frateeee esti crima =)))) :)) clima de luxxx.... Sta nebuna in spate ca in limuzina ! Daca ii dai si un pahar de sampanie :) o dai pe spate :))

in spate are patforma culisanta o plimbi doar din frana si acceleratie 

• Like 1
Postat

in spate are patforma culisanta o plimbi doar din frana si acceleratie

:)) suna bine. ...gata trage pe dreapta ...opreste ...ca tipa lumea ca am deviat de la subiect :)))) asa ca. Cine isi permite bmw uri pe pla invarte :))

• Minus 1
  • Oras:Bucale
Postat

=)) raulee ! Sunt fiinte frumoase ...vor rasfat ! Lux frate nu chin prin ratb si metrou sau cu dacia 1310 :))))

Da fratiwere,cum sa nu,ca le-a fatat mamele lor in Lux si in X-uri,S-uri,etc,au venit in Buc cu burta lipita de sira spinari,si dupa ce au vazut cateva mii de lei se cred mari dame de lux si mari doamne in societate.

Ce comentarii... :slap2

Ce sa facem si noi!?la asa preturi,nu ne ramane decat sa comentam,la ce se pricepe cel mai bine romanul?... :laugh2 :kiss3

• Like 7
  • Oras:Doar deplasari
Postat

Pentru voi e 50 de lei/fin 100 lei/h   Reducere reducere repede  :no2

• Oras:loco
Postat

inclus anal si cim, da?

altfel e prea mult.

Postat

inclus anal si cim, da?

altfel e prea mult.

Bineinteles , si COF SI COB aa si FK si oral , normal + anal neprotejate la alegerea voastra . Hai nu zau  :slap2  Niciodata ! =)))

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Care voi?

• Like 6
Postat

Bineinteles , si COF SI COB aa si FK si oral , normal + anal neprotejate la alegerea voastra . Hai nu zau  :slap2  Niciodata ! =)))

cine dreacu sa vrea fk cu tine printzeso? :no2 :no2 :no2

Postat

Luni sau marti ajung in Bucuresti , ca locatie ce imi puteti recomanda dintre Sector 4 ( Berceni ) si sector 6 ( drumul taberei ) ?

Postat

sector 3 nerva traian, mircea voda, octavian goga, decebal, alba iulia, muncii, tineretului :) dar daca te vei localiza in unul din cartierele mentionate, clar vei bate niste recorduri :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...