dă toate Reputație: 1981 Postat August 24, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat August 24, 2015 Ooo, da, da BIG LIKE la ce ai scris tu acolo... ON TOPIC: Bre, da de Vanilla Sky nu zice nimeni nica' ? Mie unul mi-a placut enorm ! (mi se pare mie sau Penelope Cruz e mai BUNA decat Cameron Diaz ? : : ) Singura chestie...il urasc pe Cruise si nu doar de cand e scientolog...nush ceva nu-mi cade bine cand il vad.
dă toate Reputație: 1981 Postat August 24, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat August 24, 2015 http://www.imdb.com/title/tt0080678/ 1984 - William Hurt cred A clockwork orange al lui Kubrik http://www.imdb.com/title/tt0061655/ - Asta-i fantastic al lui Polanski
dă toate Reputație: 1981 Postat August 24, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat August 24, 2015 Recomand cam tot ce gasiti regizat de Mel Brooks si cautati si filme cu Marty Feldman abby abby abby normal
laurelian Reputație: 2012 Postat August 24, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 24, 2015 Putini regizori ma fac sa ma uit direct la tot ce scot fara sa ma intereseze pareri: Lars von Trier - Antichrist e pictura in miscareJim Jarmush - Deadman e fantastic (lopix inca o coloana sonora fantastica - Neil Young daca tin bine minte)Pasolini - primul film (al lui) pe care l-am vazut a fost Salo. Caligola e tot al lui. Si ar mai fi dar nu-mi vin in minte... Ultimul Mohican ala cu Daniel Day Lewis e unul din singurele filme (fara catei) care parca aduna niste apa in jurul ochilor. Combinat cu muzica aia fantastica, one of my favorite. LE: cam tot ce-a scos Daniel Day Lewis e cel putin urmaribil sau de pus la loc de cinste. My left foot, de exmplu.Cu șaorma aia eco cum rămâne? Că mi-ai trezit nește neuroni...
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat August 24, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat August 24, 2015 Singura chestie...il urasc pe Cruise si nu doar de cand e scientolog...nush ceva nu-mi cade bine cand il vad. cred ca dintii http://images-cdn.9gag.com/photo/6334859_700b_v1.jpg 1
laurelian Reputație: 2012 Postat August 24, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 24, 2015 On toping: nordice (suedeze, norvegiene, finlandeze etc), prezintă interes pentru cineva? Am tot văzut, da' mai vreau. Eventual un schimb de informații ceva...
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 24, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat August 24, 2015 inafara de Headhunters nu am vazut nimic nordic. dar asta mi-a placut mult. mi-ar placea si mie sa vad filme similare
dă toate Reputație: 1981 Postat August 24, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat August 24, 2015 Cu șaorma aia eco cum rămâne? Că mi-ai trezit nește neuroni...Am cu soia de-aia din import...e cu proteine
alice adore Reputație: 3163 Postat August 24, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat August 24, 2015 buey io acu am vazut ca m-ai facut pedo, cum citesc eu pe duiagonala si ma rafuiam si cu day si amanam si un submisiv. imi plac tinerii recunosc , nu am daddy issue , dar nici **spam editat** da-i dracu adica io **spam editat**a cu odellu si tu cu bieber nu huh? mamaaaa ce i-as da lu kurt Deci nu esti pedo, esti necro Putini regizori ma fac sa ma uit direct la tot ce scot fara sa ma intereseze pareri: Lars von Trier - Antichrist e pictura in miscareJim Jarmush - Deadman e fantastic (lopix inca o coloana sonora fantastica - Neil Young daca tin bine minte)Pasolini - primul film (al lui) pe care l-am vazut a fost Salo. Caligola e tot al lui. Si ar mai fi dar nu-mi vin in minte... Ultimul Mohican ala cu Daniel Day Lewis e unul din singurele filme (fara catei) care parca aduna niste apa in jurul ochilor. Combinat cu muzica aia fantastica, one of my favorite. LE: cam tot ce-a scos Daniel Day Lewis e cel putin urmaribil sau de pus la loc de cinste. My left foot, de exmplu. Lars von Trier este absolut genial. Alti regizori care imi gadila placut neuronii sunt David Lynch si Tarkovski "My left foot" nu ti-a placut? Daca tot zici de DD Lewis? Requiem for a Dream nu este facut sa fie inteles de toata lumea, no offense Sorina 1
alice adore Reputație: 3163 Postat August 24, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat August 24, 2015 Deci nu esti pedo, esti necro Lars von Trier este absolut genial. Alti regizori care imi gadila placut neuronii sunt David Lynch si Tarkovski "My left foot" nu ti-a placut? Daca tot zici de DD Lewis? Requiem for a Dream nu este facut sa fie inteles de toata lumea, no offense Sorina (editat, acum am vazut ca ai mentionat) 1
dă toate Reputație: 1981 Postat August 24, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat August 24, 2015 Deci nu esti pedo, esti necro Lars von Trier este absolut genial. Alti regizori care imi gadila placut neuronii sunt David Lynch si Tarkovski Bravo am uitat de ei. "My left foot" nu ti-a placut? Daca tot zici de DD Lewis? Ba da, tu, c-am zis acolo...femeile...citesc un rand si zic c-au comunicat. Requiem for a Dream nu este facut sa fie inteles de toata lumea, no offense Sorina Ma gandeam sa zic eu asta, dar e mult mai frumos cand exista posibilitatea de 30j de pagini de spurcat dupa ce o zici tu
alice adore Reputație: 3163 Postat August 24, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat August 24, 2015 Deci nu esti pedo, esti necro Lars von Trier este absolut genial. Alti regizori care imi gadila placut neuronii sunt David Lynch si Tarkovski Bravo am uitat de ei. "My left foot" nu ti-a placut? Daca tot zici de DD Lewis? Ba da, tu, c-am zis acolo...femeile...citesc un rand si zic c-au comunicat.Am editat!!!! Requiem for a Dream nu este facut sa fie inteles de toata lumea, no offense Sorina Ma gandeam sa zic eu asta, dar e mult mai frumos cand exista posibilitatea de 30j de pagini de spurcat dupa ce o zici tu De ce sa ma spurce? Pentru ca avem gusturi cinematografice diferite? 1
dă toate Reputație: 1981 Postat August 24, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat August 24, 2015 Ehhh zic si eu asa...daca invart degetul in pahar poate se isca ceva 1
alice adore Reputație: 3163 Postat August 24, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat August 24, 2015 Ehhh zic si eu asa...daca invart degetul in pahar poate se isca ceva N-are ce. Si daca e, nu bag in seama. 1
dă toate Reputație: 1981 Postat August 24, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat August 24, 2015 N-are ce. Si daca e, nu bag in seama. Nu-mi place latura asta Zen...
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat August 24, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat August 24, 2015 http://www.marketingpilgrim.com/wp-content/uploads/2012/10/click1.jpg 1
mișkin Reputație: 344 Postat August 24, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat August 24, 2015 LE: cam tot ce-a scos Daniel Day Lewis e cel putin urmaribil sau de pus la loc de cinste. My left foot, de exmplu.Whoopsy Daisy! Mi-a placut de el în Gangs of New York.
mișkin Reputație: 344 Postat August 24, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat August 24, 2015 On toping: nordice (suedeze, norvegiene, finlandeze etc), prezintă interes pentru cineva? Am tot văzut, da' mai vreau. Eventual un schimb de informații ceva...Dacă ești cuminte, iţi recomand eu: A Hijacking(un fel de Captain Phillips,dar mult mai realist), The Hunt, In a better world.Toate daneze. Danezii se pricep şi la seriale: The Borgen(varianta europeana a The House of Cards) sau The Killing. Stiam io ca ai potential. 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 24, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat August 24, 2015 Dacă ești cuminte, iţi recomand eu: A Hijacking(un fel de Captain Phillips,dar mult mai realist), The Hunt, In a better world.Toate daneze. Danezii se pricep şi la seriale: The Borgen(varianta europeana a The House of Cards) sau The Killing. Stiam io ca ai potential.voi va certati sau va jucati ca io nu mai inteleg nimic?!PS multam de filme
mișkin Reputație: 344 Postat August 24, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat August 24, 2015 Lars von Trier este absolut genial. Alti regizori care imi gadila placut neuronii sunt David Lynch si Tarkovski Requiem for a Dream nu este facut sa fie inteles de toata lumea, no offense Sorina Mulholland Drive al lui Lynch.Capodopera. E foarte bun Requiem for a Dream al lui Arranofsky.Nu e pentru toti.Şi Pi e bunicel. 3
mișkin Reputație: 344 Postat August 24, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat August 24, 2015 voi va certati sau va jucati ca io nu mai inteleg nimic?!PS multam de filmeIo nu ma cert.Eu dojenesc. Începe cu Borgen.Excelent serial.Dacă cumva ești interesata de politică.
laurelian Reputație: 2012 Postat August 24, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 24, 2015 voi va certati sau va jucati ca io nu mai inteleg nimic?!PS multam de filmeAcelași lucru aș putea să te întreb și io, referitor la Mocassin. Aoleooo, stai! Și Amada, indubitabil. Pot să ma includ și pă mine, nu? Smile! Evertthing is a game!
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 24, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat August 24, 2015 Io nu ma cert.Eu dojenesc. Începe cu Borgen.Excelent serial.Dacă cumva ești interesata de politică.thx sincera sa fiu nu prea am stare de seriale in ultima vreme mai un film mere ca altfel nu pot adormi m-am invatat prost
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 24, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat August 24, 2015 Același lucru aș putea să te întreb și io, referitor la Mocassin. Aoleooo, stai! Și Amada, indubitabil. Pot să ma includ și pă mine, nu? Smile! Evertthing is a game!Moccasin e un taranoi prostut ofticat ca nu sta femeia cracita ca asa are chef de glume. altii cand le-am dat peste nas s-au potolit instant si si-au dat seama ca sunt deplasati, in fine s-au restras cum e normal. cu Amada nu am nimic, indubitabil mi-e simpatic chiar . cu tine am ce am avut cu Amanda atata timp cat nu-s comentarii neplacute , insulte etc nu am nimic, ba chiar uit tot, ca nu-s deloc ranchiunoasa. ma aprind eu rapid, dar la fel ma si stingDaca va jucati e bine
mișkin Reputație: 344 Postat August 24, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat August 24, 2015 thx sincera sa fiu nu prea am stare de seriale in ultima vreme mai un film mere ca altfel nu pot adormi m-am invatat prostAtunci, The Hunt https://youtu.be/vK9cO7QN8Ak Sau The Secret in their eyeshttps://youtu.be/EFF8wXGF9Yw
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum