Sari la conținut

0732.216.570 ( 0732216570 ) - Tineretului


Postări Recomandate

Am fost la domnisioara acum ceva saptamani.. sunat in jur de ora 11 eram in zona, mi-a raspuns cu greu tocmai se trezise

Locatia Mi-a spus locatia, la Palatul Copiilor pe o straduta cu un butic pe dreapta, relativ usor de ajuns. A coborat ea sa ma intampine, (probleme cu vecinii care ii pot asculta interfonul...) am vb in lift etaj 8 parca..ca si servicii CIM, Normal...OWO restul nu prea m-a interesat. Apartamentul mobilat normal, singura in apartament, aici merita un +, nu ne-a deranjat nimeni, baie ok gel de dush barbatesc..

Aspect Fata este cea din anunt fara niciun dubiudar parca un pic mai plinuta...(tin sa precizez ca nu m-am simtit foarte atras de ea)Prestatia Incearca sa se faca placuta nu refuza mai nimic..am inceput printr-un ora destul de bunicel cu lins mai peste tot, dupa 10 min a venit explozia la ea in gurita..in momentul ejacularii mi-a strans-o un pic cam tare cu mana si am avut o senzatie un pic deranjanta (probabil ca a fost un fel de orgasm cu o mica tendinta de denial).. a pus incarcatura in servetel, pe urma a facut curatenie la locul faptei.. si a venit langa mine unde am vb una alta, am aflat ca e din CT..si alteleNumarul doi a inceput printr-un oral, pus prezervativul, am urcat-o pe comoda si am pompat, pe urma am continuat cu un doggy timp de vreo 10 min, si cand am simiti ca vine am scos caciula si am terminat pe fundul ei..sper ca va este de folos threadul meu, si rog admin sa ataseze pozeleThe EnD.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...