Sari la conținut

Postări Recomandate

Buna seara prieteni!

Astazi am vizitat-o si eu pe rusoaica. Mi-am facut programare prin telefon din timp si a fost respectata programarea, deci e serioasa din punctul asta de vedere, punct in plus. Ajuns la locatie, pe Bulevardul Burebista, langa cafeneaua Traffic, am sunat iar si mi-a explicat exact cum sa ajung la ea. La intrarea in bloc am dat de portar, un batranel antipatic care era foarte curios ca unde ma duc, mai ales ca ma auzise si vb la telefon. I-am zis ca e treaba mea unde ma duc la care el imi arata un afis ca toti vizitatorii trebuie sa prezinte un document de identitate. Daaa, sigur, imediat! :rax2  :256 S-a mai inmuiat cand i-am inmanat o poza a lui Nicolae Grigorescu, chiar mi-a dat recomandari ca "fata e foarte curata". :slap2  :laugh2  Am inteles ca sunt mai multi portari, cand mai ma duc sper sa nu dau tot de el. Ma rog, trecem peste.
Ajuns in apartament am fost intampinat in primul rand de bichonul simpatic al Xeniei care se pare ca era foarte bucuros sa ma vada :puppykiss  si a ramas la fel de entuziasmat pe toata perioada vizitei. La un moment dat l-a scos pe hol dar a intrat iar cand m-am dus la baie.
Locatia, un apartament normal, curat si aranjat mi s-a parut mie, un mic minus legat de baie, dupa cum citisem si mai sus, nu impecabil intretinuta, ceva apa pe jos, dus fara cap de dus dinacela, de fapt era pe acolo dar nu era montat. Prosopul pe care mi l-a dat era, curat, fara papuci, poate ar fi bine sa existe ca sa nu-ti rupi gatul prin baie.
Domnisoara arata foarte bine, e o placere sa o privesti, de fapt se vede si in poze, bine facuta, arata bine si la fata, ce sa mai ,am fost incantat. Este draguta, sociabila, am vb putin cand am ajuns ca sa mai destindem atmosfera. I-am dat halatul ca sa nu uit, 200 RON pentru o ora, desi nu mi-a cerut ea sa-i dau inainte.
Dupa ce am facut dus eu, ea nu, probabil ca facuse inainte, am trecut la treaba. A trecut direct la obiect, :blowj0b  fara sarutari pe corp sau altele din pacate. Intai cu mana, apoi OWO, foarte bine facut, dupa care mi-a pus prezervativul cu gura, faza care chiar mi-a placut ca n-am mai vazut pana acum. Am folosit prezervativele aduse de mine si n-a avut nimic de comentat. Mai apoi a venit ea deasupra si m-a terminat destul de repede ca are niste miscari foarte misto. :pompomgirl: :wub
Am mai stat putin de vb, vizita la dus si am incercat al 2-lea numar, din pacate nu s-a mai putut, oricum mi-a parut bine ca m-am bucurat inca putin de oralul extraordinar al ei. La un moment dat mi-a pus prezervativul cu gura iar ca se "ridicase soldatul" si eu nici nu observasem. :P
In concluzie, am plecat multumit, satisfacut desi ca o precizare, pentru amatorii de GFE se poate mai mult, adica arata bine ,se fute bine, stie meserie dar mai slabut cu mangaieri, sarutari, cuibarit in brate si chestii dinastea. Intr-adevar nu toti cauta asa ceva, poate a fost vb si de click-ul de care se vorbeste, nu e un repros ceea ce zic doar am mentionat si asta. Oricum eu m-as mai intoarce si alta data, daca mai ma primeste, sa incerc si alte pozitii.

 

Si notele:

Locatie: 9 (- pentru baie)

Fata: 10 (e frumoasa domne, arata bine)

Oral: 10

Normal: 10

Anal: nu am intrebat, nu m-a interesat

FK: nu am incercat

GFE: 8-9

Atitudine: corecta, pro-client, dragutza, zambitoare, nu comenteza

Halatul: 200/1 h (vreo 40 min efectiv)

 

O seara buna si

va salut cu respect! :hihat

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:everywhere
  • Oras:everywhere

Buna seara iubitori de pasarica!

 

Am vizitat-o si eu pe duduia Xenya acum aproximativ 3 saptamani. Vin acum cu recenzia deoarece as fi dorit sa mai existe o vizita ca sa ma edific asupra serviciilor oferite de duduie. Detaliez in cele ce urmeaza.

 

Am contactat-o telefonic intr-o zi d joi,24 ian, pe la 9 seara. Raspunde o voce calda si peltica cu care ma pun de acord pentru o intalnire la ora 23 30, cu confirmare la 22 30. Zis si facut, ma pregatesc, ma gatesc, ma parfumez, se face 22 30 si sun....si sun.....si sun...Nimic!!! Mai incerc de 2 ori pana la 22 50, nimic...In fine, putin dezarmat ma hotarasc sa merg spre locatia fetei. Ajung pe Blvd Burebista, parchez chiar vis-a-vis de scara stimabilei (nimereala sau intuitie) si astept...astept...In cele din urma pe la 23 15 ii trimit un sms in care o rog sa ma anunte daca ma poate primi ca sa stiu cum imi planific restul serii. Imi aprind o tigara, incep sa ma enervez si astept....Surpriza, la 23 28 primesc un apel de la Xenya, care imi confirma ca ma poate primi si sa o sun peste 10 min. 

 

Sun peste 10 min, raspunde si ma ghideaza spre scara cu pricina, chiar langa cafeneaua Traffic. Intru in scara, trec de portarul care ma saluta respectuos si dau nas in nas cu confratele futacios care tocmai pleca d la duduie si din cauza caruia, probabil, rusoaica decalase ntalnirea noastra. Ajuns la usa, coplesit de emotii, bat! Si se deskide "Poarta Raiului", dar in loc de "Sfanta Xenya" sunt intampinat de o teribila bestie, acel ghem blanos jucaus si futacios(asa stapana, asa catzel).

 

Intru, facem cunostinta, ne pupam obrajii si ma invita in "camera de tortura". In camera, un pat dublu, mare, aranjat, un dulap mare cu oglinzi :iagree o canapea confortabila unde ne-am si plantat si am inceputa sa ne cunoastem, la nivel conversational pentru inceput...Ai ce sa discuti cu ea, pare capabila sa susutina o converstaie indiferent de subiect...Cu toate astea mi s-a parut putin distanta!! Am discutat vreo 40 de minute, timp in care am si fumat vreo 4-5 tigari fiecare, dar suc a baut doar ea!! Nici macar nu s-a deranjat sa ma intrebe daca vreau si eu.Din aceasta cauza are un mare minus la GFE.

 

Alta chestie care m-a nemultumit a fost omniprezenta acelui ghem de blana cu nume frantuzesc. Sa  nu fiu inteles gresit, imi plac cainii, dar cand merg sa fut, merg sa fut nu sa mangai catei...La un moment dat chiar incepuse sa ma "capseze" nemultumit ca nu ii acordam atentie. Si aici ii dam un "-".

 

Aspectul fetei

 

Blonda, m-a asteptat cu parul desfacut, dragutzica la fata, undeva la 1,65, cu ceva strat adipos pe solduri, dar nederanjant, sani medii, putin lasati si un fundulet OK! M-a asteptat imbracata cu un top negru, bikinei negrii si incaltata cu cizmele pe care le puteti vedea in ultimele 3 poze postate. M-a nemultumit ca nu era aranjata!! Era rosie, parca iritata, in jurul gurii (cine stie ce i-o fi facut confratele dinaintea mea), parul dezordonat (i-am spus k imi place cum ii sta cu el prins, dar n-a prins mesajul si l-a lasat tot desfacut :slap2 ). In concluzie, nu am fost dat pe spate de aspectul rusoaicei si nu venisem cu asteptari foarte mari.

 

Actiunea

 

Dupa lunga palavrageala, vazand-o ca nu ia initiativa, am facut eu primul pas. M--am apropiat, am sarutat-o pe gat si am rugat-o sa se aseze peste mine. S-a conformat si am inceput un FK bun, intretinut de ea. Si-a dat topul jos dezvaluindu-si sanii pe care ,nu m-am putut abtine si am inceput sa-i "molfai"...M-a dezbracat de bluza si ce mai aveam pe sub ea, am continuat cu FK vreo 3 min, dupa care imi spune sa o duc in pat.Ma ridic cu ea in bratze, o asez pe pat si incepe sa ma dezbrace...Odata ramas in costumul lui Adam imi spune sa ma intind  si incepe sa ma sarute usor pe sfarcuri dupa care coboara pana la Mititelu.

Si aici incepe partea care mie mi-a lasat un gust amar: un oral executat pur MECANIC, ca la carte (in cazul de fata ca la Forum)...Parca o si vad cum bifa toate cele trebuincioase pentru a lua o nota mare pe forum. Mi-a supt coaiele 10 secunde (bifat), lins falusul de 2 ori de la baza pana la varf (bifat), scuipat (bifat), cu precizarea ca scuipatul nu a aruncat saliva ci doar o briza calda din gura domnitei (bifat), deep, a incercat de 2 ori, dar nu prea i-a iesit desi nu o am mare. Si am simtit si cativa dintisori care mi-au brazdat scoartza. Per tottal un oral pe fuga facut pentru O NOTA BUNA, nu pentru satisfactia mea!!!

 

In fine, a luat un prezervativ pe care l-a montat cu gura, faina smecherie, dupa care a incercat sa aplice putina saliva la pasarica ca sa alunece bine Mititelu, moment in care m-am oferit sa-i dau limbi. Si am explorat pasarica pe toate partile pana am umezit-o destul incat sa-si faca intrarea Mititelu. S-a infipt mandra si a inceput sa se miste destul de bine, era o priveliste mishto. M-a calarit vreo 2 minute dupa care imi spune sa o pun misionar. Ma conformez, o pun misionar si pompez asa cateva minute, timp in care limbile noastre s-au intersectat permanent, dezmierdat de gemete sporadice si prefacute...Dorind sa profit pe deplin de privelistea oferita de oglinda de pe dulap o pun doggy si finalizez glorios in caciulitza.

 

imi dau prezervativul jos, i-l dau sa-l arunce si in timp ce stateam pe marginea patului ca sa-mi trag sufletul am avut parte de un CIM din partea ghemului blanos care imi lingea pofticios slobozul de pe capatzana Mititelului  :laugh2

 

Imi da papuci, prosop curat si merg la baie, unde, surpriza, nu avem apa caldaaaaaa!!! Si stau vreo 5 minute pana ajunge apa calda la etajul cu pricina. Baia cam mizerabila, cu toate astea nu l-am vazut pe dl CACA  pentru ca nu m-am uitat in WC sa vad ce mai pluteste pe acolo. Geluri de dus destule, vreo 5 tipuri. 

 

Ma spal si revin in camera infasurat in prosop si cu gandul la ce va urma. Xenya ma astepta pe canapea, ma asez, mai bagam o tigara si vine atentionarea din partea gazdei ca am cam 1 ora si 20 de minute de cand sunt la ea, moment in care ma ridic, ma imbrac, ii ofer halatul 200 RON, ne pupam pe obraz si dus am fost!!

 

Concluzii

 

A fost o experienta oarecum corecta, dar care mi-a lasat un gust amar. Am avut impresia de fast fuck (probabil se grabea ca trebuia sa ajunga la Han), cu un oral facut PENTRU NOTA! si un normal fara prea multa implicare. Mie imi place preludiul, imi place sa ne sarutam, sa ne mangaiem...sa nu scapam atat de repede de haine, sa vad putina implicare, dar na...poate am fost si eu de vina, poate a fost si ora tarzie de vina (desi ar trebui sa stie ca daca e obosita de la o anumita ora nu ar trebui sa mai presteze)...Sunt derutat, de asta am si asteptat 3 saptamani pana sa scriu recenzia, am incercat pe cat posibil sa o fac cat se poate de obiectiv fara sa omit vreun detaliu semnificativ.

 

Note

 

Locatie: 8 (minusuri pentru lipsa apei calde coroborata cu aspectul mizer al baii si omniprezenta cainelui care ar fi putut fi dus in camera cealalta)

 

Aspect: 8,5 (era total nearanjata cand m-a primit pe mine, dintii putin colorati de la fumatul excesiv; a zis ca fumeaza 2 pachete de tigari pe zi; sani micutzi si lasati, fund frumos, talie OK, putin strat adipos pe solduri...per total BUNA DE PULA)

 

Oral: 7 (prezenta dintilor pe pula, stilul pur MECANIC al executiei)

 

Normal: 8 (fara prea multa implicare, fara contre....nici macar nu s-a uitat in oglinda cat timp am futut-o doggy)

 

Anal: Nu s-a pus problema

 

GFE: 8 (nu m-a servit cu suc, a parut putin distanta si mi-a lasat impresia ca vrea sa scape repede de mine; Fuck The Click!!)

 

Halatul 200 RON 1h 20 min

 

 

Stimabili,

 

Imi cer scuze pentru eventualele greseli, sau exprimari acide, dar asta am simtit, asta am scris!! Acum incerc sa ma conving sa-i mai fac o vizita duduii in speranta ca notele de mai sus vor creste cu cel putin 1 unitate!!

 

Cu respect,

Al vostru,

Rolerboy

  • Like 16
Link spre comentariu
Vizitator wish you were here
Reputație: 0

am o singura nelamurire!!!cum naiba a fost fast fuck daca chiar tu ai spus ca ai stat 1 ora si.20 min!!!!n-am mai intervenit de mult si am ignorat toate comentariile negative legate de mine,dar aici se bat toate cap in cap!!!bai fratilor,cand nu va place,nu va atrage,sau nu va convine ceva la o escorta,nu mai ramaneti!!!te-a deranjat parul,te-a deranjat dantura(pffff,daca si dantura mea mai e naspa.....) te-au deranjat colaceii,eram rosie in jurul gurii,plm???de ce ai ramas???io daca eram in locul tau nu ramaneam,sincer!!!!despre ce vorbim???si cireasa de pe tort....mai vrei si sa revii???pai de ce???n-are rost...inceraca in alta parte...cu siguranta va fi mai OK!!!BAFTA

  • Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:everywhere
  • Oras:everywhere

Pai stimata domnisoara, daca era dupa domnia ta nu ne futeam deloc...vorbeam si fumam, iar la urma cereai banii...Normal, dak tragi de discutii care se intind pe mai bine de 40 de minute, iar la baie stai cate 5-7-10 min pana vine apa calda, se face ora!!! Mi se pare normal ca mai trebe sa si futi kiar dak a trecut 1 ora....Eu m-am referit la actul in sine knd am spus "fast fuck". De la primul pupat pana la dezbracare n-au trecut mai mult de 3 minute...Oral (ca tot i se spune "scurt" in jargon) vreo 2 min....iar restul e cancan...Nu am spus ca ai dintii naspa (citeste atent) Am spus ca ai colacei, dar NU MA DERANJEAZA (citeste atent) Nu mai sari ca arsa, invata sa accepti criticile si sa inveti sa t corectezi ca si u gresesti... Nu sari de cur in sus de fiecare data cand nu primesti vreo recenzie pozitiva!!! De ce am ramas?? T las pe tine sa descoperi asta....

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator wish you were here
Reputație: 0

Si ce,tu n-ai gura sa spui daca vorbesc prea mult??nu sar ca arsa,ca oricum imi intra pe o ureche si imi iese pe alta,si chiar nu ma deranjeaza absolut deloc ceea ce ai spus dar ma intreb si eu ca "blonda"de ce ai ramas???frate nu sunt perfecta,stiu ca gresesc de multe ori,stiu ca nu sunt cea mai buna,nici nu imi doresc asta,dar vina este si a ta pt ca ai ramas!!!macar io daca ma fut cu nasparli,ma fut pt bani,da plm tu te futi cu femei neatragatoare pe banii tai????in fine...tu stii!!!hai sa o lasam asa ca n-am chef sa intru in polemici cu nimeni!!!

  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:everywhere
  • Oras:everywhere

Pai nu mi s-ar parea normal sa-ti spun: "Nu te supara! Trecem si noi la fapte? k vorbesti cam mult, iar time means money..". Ar fi ultima jena daca s-ar intampla asta. Dupa ce k mergi la un futut prefacut, sa mai faci si asa ceva, pai s-a dus naibii tot farmecul!!Si sa ne intelegem...Nu am spus ca esti neatragatoare, am spus k esti dragutza (citeste atent)....Ca mi-ar fi placut sa fi putin mai aranjata e alta treaba...si putin mai implicata, e alta treaba, dar asta e...vinovatul e undeva la mijloc...Sa ai parte de futaciosi care sa-ti dea 10 pe linie ca sa nu fie nevoie sa t mai certi cu vreunu'...Seara frumoasa stimata domnisoara si imi cer scuze daca am fost acid!

  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator fratele-mafiot
Reputație: 0

Am fost si eu la pasarica asta acu mai bine de juma de an pe vremea cand statea pe la Sala Palatului.

Pe scurt: oral neprotejat destul de bine executat

               normal protejat cu implicare..mi-am dat drumu in ea destul de repede.

Merita revenit la ea.

  • Minus 8
Link spre comentariu
Vizitator Scrat
Reputație: 0

Colegule Al Capone ... ai si dumneata ceva timp de cand esti inscris pe forum, dar asta de mai sus nu prea este recenzie. Si este pacat, poate te uiti pe alta pagina si vii cu ceva completari, asta sa nu te indrepti repede spre limita de puncte ,,-,, admise.

 

 

Succes!

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Buna,vreau sa va anunt ca incepand de azi am introdus din nou in meniu sexul anal si deplasarile la domicilui sau la hotel!!!preturile sunt 150 ron o fin+50 anal sau 200 ron ora ,300 ron la domiciliu sau hotel!!!

  • Like 2
Link spre comentariu

Am fost si eu acum cateva zile la Xenia. Dupa spusele ei am fost printre primii care am beneficiat de anal in meniu. 

 

Despre locatie, fata si potaia din dotare, la cele 17 pagini de pana acum sigur nu voi veni cu nimic nou. Dpdv al meu, e o fata frumoasa, cu un IQ suficient de mare incat sa nu re plictisesti vb cu ea, poate iar prinde bine 1-2 kg in minus, insa piata e plina de fete slim, asa ca e ok si asa.

 

Ca actiune, primul numar a inceput cu un oral energic, dupa ce a pus prezervativul cu gura - fain trick :) . Sesiuni de deep destul de faine, presiune placuta cu limba, un oral mult peste medie. Am continuat cu un misionar cu limbi in urechi si imbratisari ce au dus la o finalizare destul de rapida.

 

A doua parte a inceput dupa o improspatare mediana a amandurora si o tigara din partea ei. Avand in vedere ca nu sunt fumator, as fi preferat sa nu, insa pentru ca nu am vrut sa am parte de o rusoaica imbufnata la al doilea numar am zis ca o doza de nicotina e acceptabila. Dupa mangaieri manuale, personajul principal da semne de inviorare asa ca se repeta episodul cu prezervativul pus cu gura si deep-ul harasho. Apoi, la propunerea ei am trecut la anal. S-a lubrefiat cu putin ulei de masaj si m-a ghidat incet in adancuri. Am executat un misionar intors cu ea pe burtica, pentru o mai usoara penetrare. A fost f ok, strans pe instrument, curat, cu miscari placute in contratimp. Finalizarea a fost pe masura, si la iesire a luat prezervativul si l-a aruncat. E prima data cand am parte de un anal curat, fara mirosuri si cu finalizare :).

 

Per total, felicitari Xeniei, am plecat cu zambetul pe buze.

 

Locatie: 8 - lumina lipsa la baie, miros de tigara, catel mult prea prietenos

Fata: 8 spre 9 - un pic cam pufoasa pentru gusturile mele, insa nu e de lepadat :)

Oral: 9 - eu nu fac decat protejat, asa ca e nota maxima la mine

Normal: 9 - s-a miscat bine, a gemut credibil si a fost cu mintea acolo

Anal: 10 - curat, stramt, contre bune

Pret: 200/ora + 50/anal

  • Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest Romania
  • Oras:Bucharest Romania

Salut comunitate...Revin cu o recenzie pentru Xenia fata care la prima intalnire amoroasa m-a impresionat prin atitudine si am dorit sa mai realizez cateva intalniri pentru a-mi creea o parere demna si corecta pentru voi.

Prin urmare locatia este in zona Decebal aproape de Trafic un bar cunoscut la un etaj superior cunoscut chiar de si de un domn portar dornic de placeri dar probabil cu greu reuseste sa se ajunga cu pensia asa ca ramane sociabil la intrebarea unde mergi... aaaa mergi la ....la plecare te intreaba daca a fost bine parca dornic sa stai la un pahar de vorba si sa-i spui cateva picantarii amoroase din camera Xeniei..Telefonul si pozele sunt reale la fel si serviciile totale. Sexul normal este perfect bine executat cu implicare cu sanii superbii si sarutariile pasionale din partea Xeniei oralul este executa cu daruire dar din pacate foloseste mult dintii si nu este bine.

Aspectul fetei este placut per total putin rubenisian dupa spuse ei. In locatie isi mai face aparitia un catel frumos fara sa deranjeze bine educat de Xenia.

Curatenia fetei este ireprosabila nu la fel pot spune despre curatenia locatiei care lasa de dorit pentru cei interesati.

Sexul normal il notez cu 9 placute intrarile mele cu prezervativ, sexul oral il notez cu 7 cu finalizare fara prezervativ, analul nu-l notez pentru ca nu mi-am anuntat intentia si pregatirea nu a fost realizata (pentru cei interesati ar fi necesar o intalnire cel putin de control ). GFE 9. Suma lasata la pusculita timpului a fost 200 roni pentru realizarile Xeniei. Am avut o intalnire pacuta dar datorita oralului am sa ma gandesc la o eventuala reintalnire de mai multe ori. Bafta multa Xenia in realizariile personale si mult succes comunitate.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

La Xenia am fost prin ianuarie parca, exact in seara in care era plutitorul in WC despre care s-a mai discutat pe aici.  

 

Tipa e foarte ok ca persoana, comunicativa, joviala chiar. Arata bine la corp, cateva kilograme in plus ce se vad pe solduri dar care nu deranjeaza deloc. 

Face un oral foarte profi, probabil cel mai bun pe care l-am intalnit. La normal pot spune ca se misca bine si incearca sa-si puna in evidenta fundul. Respecta dorintele clientului si incearca sa te faca sa te simti bine. 

 

Note: 

Oral 10

Normal 9

GFE10 

Locatie 8 inca un minus si pentru capul de dus care lipsea 

 

Pret 200/h

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Called tonight. Maybe too late (11:45 pm) and I did apologize for that. Asked  if we can meet up. She replied that we can at around one. I confirmed the location and rate. Then took off as I did not quiet know where exactly the place is, plus I live kind of far away. While driving there I was burning from inside and was looking forward to meet her as I wasn't satisfied for a while now. Moreover I had known that she is Russian. I used to study Russian before, so I thought, maybe, I could finally meet a person in Bucharest who I could talk on Russian for some time. From reviews it was clear that the girl is worth visiting. So I wished to meet her even more.

But it did not happen. When I drove up to Alba Lulia at around 00:35, called her. She never picked up. I texted her as well reminding about the meeting and hoping that she may be busy with her personal stuff, but will call back soon. I did not want to drive back as it was a long way and it took me a while to find that place. waited for another 15 minutes, called again. No response. In total I have called her around 8 times. She never responded.

 

Well, frankly, that sucks! Never mind. I hope next time she will at least text me a reason. I still look forward to meeting her but, I guess, it totally depends on her willingness. If you remember me, Ms. Lyuba, my number ends with 9's. I will try to reach you this week. Or if you have time available, please text me. Thank you!

  • Like 3
Link spre comentariu

                                                   http://i1067.photobucket.com/albums/u422/olybucuresti/dor-de-xenia_zpsf3bc5d8f.gif

 

 

 

Salut

Am fost la rusoaica miercuri  de la 16,30.Lucrurile s-au derulat in felul urmator.De la inceput spun ca nu aveam de gand ,dar marti seara cand am intrat pe mess  ma trezesc contactat de rusoaica.Nu intelegea de ce nu mai am culoare (nu in obraji,ca acolo am).I-am explicat…a ras de s-a spart...si am inceput sa vorbim de altele.Intre timp,nu va mint,mie mi se cam sculase pula ( !!!).Mi se facuse pofta de rusoaica numai gandindu-ma si vorbind cu ea.Ahhh…ii arunc o vorba cum ca “mi-a dor de tine” (cred ca m-a crezut :P) la care imi spune : " si mie de tine " , (normal ca si eu am crezut-o,nici nu se pune problema sa nu o cred :P ).De fapt am pus-o sa jure  si a jurat pe rosu.Am stabilit ca in zilele urmatoare zilei de marti sa fac rost de ceva bani extra buget si sa o sun.Dar,cum fumatorul gaseste intotdeuna bani pentru tigari,cum betivul gaseste intotdeauna bani pentru bautura,cum drogatul gaseste intotdeauna bani pentru prafuri…de ce un maistru curvar nu ar gasi bani pentru o piszda.Si asa a facut .Miecuri sunat rusoaica la ora 15…programat la ora 16.30.Am avut timp sa imi fac baitza,sa ma spal  atent (:P)  peste tot.Am plecat cu 15 minute inainte avand in vedere ca pana la ea nu fac mai mult de 10 minute. La ora stabilita am urcat sus.Rusoaica la fel de frumoasa si de buna de pula.Si am mai gasit ceva la ea.ORDINE in camera de futai ( cine a mai fost la ea stie ca mereu este dezordine).Dupa ce am felicitat-o ca arata bine, e frumoasa…si ca a facut ordine am trecut pe canapea la socializare.ea la o tigare,eu sa ma uit la ea cum fumeaza.Am vorbit despre mine…despre ea…despre voi (:P).Si cum timpul trece repede in ziua de azi si pe deasupra mai si costa, am trecut la fapte.Dupa o incalzire mica m-am dezbracat( ea deja era aproape goala) si a incept oralul.Bun.Lins coaie,lins pula…dt nu se pune ca la mine este usor (:P) Dupa ceva timp am intrat in ea in poz misionar.M-a primit tot in ea.A,era sa uit ce era mai important.Pai m-am jucat si eu cu pasarica ei…la fel de curata…frumoasa si primitoare ca de obicei.Am trecut la pozitia “pe la spate” in care chiar am vrut ( i-am si zis) ca vreau sa finalizez..

Nu stiu cum sa spun…dar…privita din spate…are un cuuuurrrrrrrrr….Am intrat in ea pe la spate si am inceput munca de lamurire.Rusoaica,in acelasi timp s-a lasat din ce in ce mai mult in jos pana s-a lipit cu burta de pat.Eu tot in ea…lucram….Am simtit ca nu mai ma tine mult,voiam sa finalizez asa…dar voiam si sa o simt pe ea deasupra.A…am uitat ca dupa misionar s-a urcat pe mine.Dupa misionar dar inainte de pe la spate:P Asa …,ramasesem ca voiam sa o simt pe ea deasupra.I-am spus asta si imediat s-a urcat pe mine.A incepu sa se miste…voiam sa nu se mai termine dar eram constient ca nu mai dureaza mult.Timpul in minute se scrie cu o cifra.Am terminat.Si am terminat si povestirea .:P

 

Locatia –rond alba iulia

Modalitatea de contact –telefon din titlu

Detalii despre intalnirea efectiva –am scris mai sus

Aspectul fizic al escortei  22 de ani,sani nici mici nici mari ,tocmai buni,fund…beton

 

Tarifare – 150/fin   200/ora/2 fin

       Note –

        Oral 9

       Normal 9

       per total  9  ( locatie,hogeac,servicii, atitudine…)    

      Concluzia finala – clar de recomnadat la prieteni ( eu chiar am facut asta)

 

Nu am facut recenzia miercuri cand am fost pentru ca deja era prima.Am zis sa mai astept putin sa-i fac un “up” mascat. :P  poate are nevoie de promovare.

 

Oly mic.

  • Like 20
Link spre comentariu
  • Oras:Arcadia
  • Oras:Arcadia

Locatia:  lângă restaurant Trafic, pe bd. Burebista

Modalitatea de contact: numărul afișat în thread

 

Descriere intalnire/Aspect fizic:

M-am programat la Xenia pentru 1 Martie. Am cumpărat niște flori de primăvară și ajuns în zonă am sunat-o să văd dacă mă poate primi. Era a treia oară când mergeam la ea și mă întreba dacă am mai fost pe la ea și dacă știu unde stă exact. Am tras concluzia că nu mi-a înregistrat numărul, ceea ce înseamnă că nu prea i-am atras atenția.

E și vina mea având în vedere că nu ajung la ea atât de des cât mi-aș fi dorit.

Intru în scară și trec pe lângă portarul care nu m-a întrebat nimic, probabil pentru că s-a obișnuit cu circulația din bloc. Urc la Xenia și îmi deschide, recunoscându-mă și mulțumindu-mi pentru flori.

Era îmbrăcată ca in ultimele poze cu cizmulite. A scos bichon-ul din cameră, deși pe mine nu mă deranjează și am inceput să vorbim, cât se poate vorbi la o a treia întâlnire.

Mărturisesc că îmi place de Xenia. E una din escortele preferate pentru că oferă un GFE de bună calitate.

Pot discuta cu despre subiecte care ne interesează pe amândoi cu mare detașare.

Am fost la duș și după ce m-am întors, ne-am îmbrățișat și am început să ne sărutăm. Îmi place mult corpul ei de dansatoare profesionistă, care poate face și spagatul. Încă îmi amintesc cu plăcere de sânii ei rotunzi și frumoși, peste care se răsfrângea lumina naturală.

Așezată deasupra mea, mă săruta apăsat, împingându-se în mine, ca o iubită care mă dorește cu ardoare.

A început un oral, eu ridicându-mă în picioare și ea așezată jos. Priveam în oglindă mișcările ei unei blonde care imi sugea falusul cu mișcări mai hard, frictiunea realizându-se mai mult cu buzele. Senzatiile erau foarte foarte plăcute și am avut parte de un orgasm puternic. A colectat tot și s-a dus la baie. Am urmat și eu să mă igienizez.

Intorși am mai discutat un pic. Mai rămăsese puține minute și am zis să încerc o a doua finalizare. Știam că se pregătea să plece din București, Era vineri. Am început să ne sărutăm și ne-am cuplat în diferite poziții. 

Îmi amintesc când era așezată pe mine și mă privea în ochi, savurând clipa. O priveam și eu și mă pierdeam în privirile ei. Am mai încercat și un doggy style, dar finalizarea întârzia pentru că, deși mă simțeam extraordinar alături de ea, nu voiam să abuzez de timpul ei. M-am oprit și sărutând-o i-am zis să continuăm data viitoare.

 

Imaginile care imi vor rămâne în minte...sărutul ei pasional, ea fiind așezată pe mine și împingându-se în mine, oralul hard de filme x,y,z și privirile hipnotizate ale amândurora când era suită pe mine.

 

FK: da

OWO: da

Anal: da, dar nu am încercat 

Darul: o oră 200 lei oferiti la plecare.

Note

Oral: 10

Normal: 10

GFE: 10, îmi place totul la ea

Corp: 10

Fata:10

Locatie: 8, 5 locatie de lux însă nu e foarte ordonată. 

O recomand.

  • Like 15
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Buna seara prieteni!

Din seria de emisiuni "Ma iubeste femeile si ma fute grav",veti urmari episodul:

 

Muie cu Jidvei

 

Acuma,sper sa nu se supere fi-miu , ala cu nisip la bashketzi ca i-am parafrazat titlul unei recenzii de colectie,un must pentru cine vrea sa rada copios,dar se potriveste la marele fix.

Deci...acum aproximativ o luna, afla rusoaica,nu stiu de unde,ca nu multi stiau ,ca ar cam fi ziua mea. Serbasem io acasa,in week-end,inainte putin de data exacta,ca deh...in timpul saptamanii nu poti sa te intinzi cu cheful prea mult. Si cum eram io singur,chiar de ziua mea acasa,radaru' fiind la ma-sa,stau pe mess si hop! rusoaica..."ce faci coaneeeee?" Pai mut fuste si vreau sa fac ceva de mancare".Ea de colo;"nu faci nimic,vii la mine ca fac eu fructe de mare". Hait,a innebunit rusoaica,imi zic io. Bre,zaludo,tu stii sa gatesti? "Vino si ai sa vezi".Acuma,n-o fi ea chiar pe craca ei,da' nici io n-am toate tiglele pe casa...asa ca peste o ora si ceva,iata-ma in fata usii ei,de pe Burebista,cam vis-a-vis de Nicole si de Gimnasta matura.Deschide usa si iese fiara alba care incepe sa latre si sa sa ma cotzaie,ca doar seamana cu stapana-sa,nuuuuuuuuu? Ea,asa cum o stiam,frumoasa,vesela,cu ceva pervers in priviri si cam poznas. Intru cu sticla de Sauvignon Blanc de Jidvei (merge la fructe de mare) ,ma saruta dulce si ma invita in camera,unde...era ordine desavarsita...va zic io,ca a innebunit rusoaica! Lumanarele aprinse,muzica buna in surdina...atmosfera super. O vad ca sta poznasa,usor incordata,cu varfurile pantofilor cu toc spre interior si..." La multi ani Piconaaaaassss!" Fac io o mutra deloc inteligenta,mai degraba nauca,asa,cu sticla intr-o mana si cu zarzavatu' in alta si o vad fratilor cum incepe sa dea din picioruse de bucurie ca mi-a facut surpriza. Sincer,m-a impresionat. Ma ia la pupat,imi elibereaza mainile,desface ea sticla cu dexteritate (nu m- a lasat pe mine), ne asezam pe canapea si incepem sa legumim din vinut,vine cu fructele de mare,incepem sa gustam,bine facute,cu garnitura de cartofi,broccoli,morcovi si nu mai stiu ce...ca doi amanti,iubiti....ma rog...stiti voi...iluzia aia pe care fetele inteligente stiu s-o vanda cu succes. Dupa vreo ora, imi zice suav,cu multa diplomatie;" da' noi nu ne mai futem?"  Mda...uitasem ... :slap2 . Incep sa ma dezbrac,incepe sa caute in dulap si-mi zice confuza si amuzata in acelasi timp :"bre,nu mai am prosoape curate...te zvant eu" . Ma duc la baie,gandindu-ma cum dracu' m-o zvanta nebuna,va sufla? imi va face vant cu evantaiul? Ma rog,ma dusez folosind unul din cele vreo 3 geluri de dus, imi pun papucii si asa ud,intru in camera. Pe pat,Xenia in chilotei si sutien negri,ciorapi cu banda, imi zice:"vino peste mine,sa te zvanti". Mda,la asta nu ma gandisem.! Incepem sa ne mangaiem,i-am regasit acelasi trup frumos,parca un pic mai implinit (ceva gimnasica bre rusoaico ), il descopera pe camaradul meu de arme semipregatit,il ia la pupat,lins si supt si cand devine multumita de rezultat, ia un pahar de vin ,bea o gura,mai ia inca una pe care o pastreaza si reancepe joaca cu piconel,de credeam ca dau in primire. Se ridica,reumple paharul si stand calare pe mine,incepe sa toarne usor,putin cate putin ( vorba lui Stratan), intre sani. Vinul se prelinge ca un paraias auriu intre sanii ei frumosi,pe pantece,prin trecatoarea magica....restul va las sa va inchipuiti si singuri. Mai ia o gura de vinisor,si ma linge pe ousor,mai intai pe dreptul,apoi pe stangul,se ratoieste la piconel,il inghite cu totul,aproape,pastrand ceva vin in guritza-i frumoasa si inghite licoarea lui Bachus,privindu-ma ucigator in ochi. Cu un ranjet diabolic, se taraste pe mine si se infige usor, io pun mana si constat ca gumaru' era montat regulamentar ( cand o facuse frate? ) si...incepe rodeo. La inceput usor,apoi din ce in ce mai aprig,se umezeste bine de tot,gemete usoare,in registru grav,superb!  Trecem apoi in capritza ( "sa recit iar <moartea caprioarei ,ca prima data?>".  Io daca va zic ca nu e normala... Si vorba aia:" ma fut si rad! ma fut!" imi trece cheful de ras,cand incepe sa bage niste contre de efect si ceva opturi,ma concentrez sa finalizez,dar no way!  Uffff...grea e batranetea!  Trecem la misionar,frumos,inchide ochii,gemete usurele,alunecam in uneri-craci ...si mai frumos... si ajung si eu la capatul drumului,stors de vlaga . O tigare intinsi unul langa altul,dupa ce m-a sters cu grija cu servetele umede,terminam vinul si cu greu parasesc locul unde am petrecut una din cele mai frumoase intalniri cu o escorta din ultimul an.

Bon...acum halatu'.ca am stat de pe la 22h00 pana pe la 1noaptea. Imi zisese ca inchide mustaria mai devreme,ca sa stam linistiti. Imi zice: " coane, da bre pt. o ora,ca toata ziua m-am gandit ce plm sa-ti iau cadou de ziua ta si n-am stiut,ca esti om dichisit si riscam sa iau ceva aiurea...da' pizda stiu ca-ti place. :laugh2 ...si oricum,nu mai aveam chef de munca in seara asta . Am vrut sa-ti fac o surpriza mai ales ca erai singur chiar azi." Am pus 300lei pe sifonier,unde ne puseseram pantofii din cauza fiarei,care in timpul actiunii a fost trimis la bulau.

 

Note,cu voia dvs. si cu scuzele de rigoare,n-o sa dau,avand in vedere conjunctura; as fi chiar magar. Atata pot sa va spun,ca totul a fost la superlativ,mai ales ca nu eram prima oara la ea si imi cunostea preferintele . A fost o seara extrem de placuta,in care sexul, s-a combinat cu discutii destul de "grele" (istorie,economie etc.) ,glume si ferit de cotzaiala insistenta a bichonului. Daca stiti sa va purtati ca niste domni,veti fi tratati ca niste regi. Nu stiu cat de domn am fost eu,dar intotdeauna am fost tratat ca un rege de Xenia,inclusiv prima oara,cand nu stia cine sunt si nici nu eram mare "culoare" pe atunci.

Merci cherie !

 

Si nu uitai dragii mei...

 

FUTETI-O  FRATILOR  C'ASA-I TREBUIE!

 

SA  FUTETI  BINE!

  • Like 42
  • Minus 14
Link spre comentariu

Va rog....acordati puncte de reputaie pentru  postarea de mai sus...de la TOP ESCORTE...minim 23 de puncte sa faca !!!

Mai ieri intreba cineva ceva despre o escorta si primea 2 puncte minus... :(((  Fac apel la toi cei care pot acorda puncte...acum aveti ocazia.

oly mic

Link spre comentariu

Vizitator CactusJack
Reputație: 0

Oly cam intinzi coarda, prieteneste ti-o zic ..............

si eu tot prieteneste iti spun....ARE DREPTATE!

 

ieri un novice in ale forum-ului si-a luat doua puncte minus pt o banala intrebare,ADEVARAT,era off-topic.......dar tu aici cum esti???

Si cel mai urat stii ce e???........aplicati efectul sau spiritul de haita tocmai voi care va vreti a fi un exemplu pt aceasta comunitate........ASA NU...halal exemplu :offtopic

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...