Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

 Am promis o recenzie si o fac acum. Xenia, rusoaica mult mediatizata! Eram curios de ce are atat de multe recenzii si am vrut sa ma conving. 

 Am sunat-o intr-o seara zilele trecute, fata a raspuns cu o voce fara accent rusesc?! Sincer nu-mi plac rusii si nici limba lor. Despre  limba Xeniei insa m-am convins mai tarziu :crazylove.  

 Am facut o programare fara a specifica durata partidei si am primit confirmarea in 5 minute prin mesaj de la ea la care am raspuns afirmativ . In 20 de min am ajuns in locatie - Octavian Goga , o zona cu probleme la parcare , mai ales seara. Te descurci cum poti.

 Etaj inferior la un bloc, fara paza, insa usor de monitorizat clientii din partea fetei.

 Ajung la usa si ea ma asteapta asa cum fac toate pentru surpriza, ascunsa. 

 Ma cantareste din ochi , o cantaresc din priviri si realizez ca este o ,,masina de sex,,- exact ce imi doream eu ! Pe tocuri de 12, ghetute (pe care nu le-a scos pe toata durata partidei) , chiloti fini jaguar :yummy , bronzata perfect la solar (desi nu recunoaste), bluza sexi din matase neagra sub care se ghiceau niste sani de milioane , o curea lata aurie pe mijlocul de viespe.

  Xenia este o fata inalta si frumoasa, cu o figura nordica, parul blond strans in sus, moate. Asa m-a primit pe mine.

Intram in dormitor, socializam putin, chiar facem cunostinta si plec la dus. Aici ceva probleme cu presiunea la apa (nu cred ca e vina ei) si cu gelurile de dus lipsa (aici clar e vina ei) . Papuci mi-a dat, prosop mi-a dat, dar si aici e loc de mai bine.

 Revin in dormitor , Xenia ma astepta imbracata la fel (sexi) asta mi-a placut ( multe se dezbraca cat suntem noi la dus) si inseamna :nu ma grabesc , nu te grabesc.

 O dezbrac cu un FK intretinut, ne trantim in pat si simt ca facem dragoste nu sex. DFK mult si bun, mangaieri, o las sa preia conducerea, se intoarce peste mine, coboara la Strong cel mic, il face mare, il suge, il scuipa, il linge, un DT, apoi o ghidez mai jos si se supune. Xenia este o fata ascultatoare, face tot ce vrei, doar trebuie sa-ti exprimi dorintele.

 O cer in 69 sa vedem...Acolo nu mai e bronzata , e roz , epilata si curata. Se umezeste usor , o intorc pe spate cu DFK  intretinut  si incep sa lucrez la pasa pana simt ca se umezeste bine. Cer preze si il pune cu gurita. Pasarica Xeniei se deschise-se ca o floare.

 

Am facut cu Xenia sex prelungit in cele mai diverse pozitii (cu ea deasupra era sa-l rupa pe strongulet). A facut tot ce am dorit eu. Xenia se muleaza dupa client si este o profesionista. Chiar si tatuajul din zona inferioara a toracelui este sexi, desi se refera la o poveste mai veche. 

 

     NOTE:

 

Fata : 9 +

 

Locatie : 8

 

Oral : 8,5

 

Normal : 9

 

Anal : nu am incercat acum

 

Gfe : 9

 

FK : 10

 

Halat : 200 ron o fin, mai mult de o ora. 

 

 Avand in vedere piata pe care presteaza pretul este corect . Nu stiu cum se comporta cu alti clienti, cu mine a fost o.k. 

  • Like 17
  • Minus 5
Link spre comentariu

Pisicuts, vezi ca rusoaica are 10 recenzii pe anul asta, toate pozitive (note peste 8).

Isi improspateaza pozele, socializeaza pe forum, e independenta, deci sunt indeplinite toate conditiile pentru promovarea la top.

Am inteles ca ea nu ar vrea, da' eu zic sa-i facem in ciuda si sa o varam iar la top.

Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

As vrea sa va specific ca oferta cu 200 RON ora si 300 RON o ora jumatate este valabilă doar pt membrii forumului, deaceea va rog sa-mi specificația la telefon ca sunteți de pe forum ca sa nu existe neînțelegeri legate de bani!!nu ma interesează cum va numiri pe forum, ci doar daca sunteți de pe forum ca sa stiu ce suma de bani cer!!multumesc anticipat!!

Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Tariful de 200 RON ora sau 300 RON o ora jumatate este o oferta de care beneficiază doar membrii forumului...asta pt ca nu am uitat niciodată cat de mult-a ajutat acest forum si pentru ca usor usor imi voi încheia activitatea!!

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare tuturor.

 

În cele din urmă , pe ultima suta de metri, am făcut și eu o vizită acestei frumoase căprioare , având în vedere că si-a anunțat retragerea , am dat și eu buzna .

Am contactat-o telefonic , m-am programat într--o oră ,

ce să zic , la telefon discuția noastră a decurs ok , foarte deschisă , comunicativă , fără nici o urmă de plictiseală în exprimare .

Locația. ..B-dul Octavian Gaga , raiul caprioarelor , sunt o grămadă în zona aia , din ce am văzut eu, apartamentul cu doua camere curățel atât pot sa spun.

Ajung la hogeac , sun și mi se deschide ușa, intru , mă bucur de ce văd în față ochilor , deci căprioară e puțin spus , poate mama caprioarei , Xenia e o femeie țeapăna pe picioare , cu forme frumoase , sâni frumoși rău cu sfarcuri erectile , fund frumos , înaltă , blondă ( vopsit) frumoasă la față , mi-a plăcut de cum am vazut-o.

Acțiunea sa desfășurat cam așa : luat de mână , dus în cameră , puțină socializare , intrat la niște sărutări asezonate și cu limba , are o gură și niște buze de nu se poate , bune rău , sărutări pe sâni și mai jos un pic , și mă cer.la baie sa-mi fac duș la coaie .....

Revin de la duș , și o găsesc pe Xenia in toata splendoatea ei , dezbrăcată în pat , stătea într-o parte cu fundul puțin ridicat , mamă cum arăta .....intrăm iar la o repriză de Fk , după care se apucă de oral.....ce oral fraților. ...adânc , cu scuipături perverse , lins peste tot , dar apogeul la atins când a început să se bată cu pula pe față , pe gură , am zis că și spart frumusețe de buze , senzațională experiență ......mă simțeam dator la oral , și ia-o frate , pasarica cărnoasă , roz cu labii frumoase , curată , clitorisul foarte sensibil , am încercat să bag și un degețel dar mă oprit , no problem . ...intram iar la un oral agresiv , după care punem preze și intram la normal ...pozitii dintr-o parte , umeri craci , misionar condimentat cu sărutări , futut pe la spate , revenit iar la umeri craci de data asta pe colțul patului , și ce a urmat a urmat , o finalizare haotică , în mare forță , de mă luase toate transpirațiile , eu de fel nu prea transpir , a avut grije

Xenia să scoată tot din mine , după igienizare mai stăm câteva minute de vorbă , mă îmbrac și plec liniștit după câteva sărutări în pragul ușii .

NOTELE...

..(nu știu dacă o mai interesează pe ea asta, dacă pleacă !!!....)

 

Locație. ....8

Aspect fată. ....9..(se văd câteva kg în plus , nederanjant)

Oral....10+

Normal ...10.. (stă cum vrei, geme frumos )

Fk....9..

Gfe. ...9 .. (sociabilă, râzi cu ea , glumești , dar câteodată

când îi surprinzi privirea parca se uită prin tine ,

se rupe puțin de prezent câteva clipe , în rest e o

dulceață de fată )

Anal. .....nu...

Cadou.....200... (pentru o oră de frumusețe )

De recomandat. ..Da..... ( din păcate pleacă de la noi pe la

sfârșitul lunii mai, mergeți acum cât

mai aveți ocazia)

 

Per total , a fost o experiență bună , așa că o să revin cât de curând posibil. ...merită. ..

Cam asta a fost experienta mea cu XENIA.

 

Salutare , și numai bine .

  • Like 10
  • Minus 8
Link spre comentariu
  • Telefon: adaerot
  • Oras:Bucharest
  • Telefon: adaerot
  • Oras:Bucharest

Salut, initial aveam dubii in vederea postarii acestei recenzii pentru a nu da impresia unui pupincurist/pupinpizdist; apoi insa, am realizat ca as pupa-o pe Xenia oriunde, asa ca...

 

Prima data am abordat-o pe Xenia in ziua de Pasti, prin PM, intreband de programul ei si aflu ca ar fi disponibila la inceputul saptamanii. O sun sa stabilim ora, mai pe seara, cu rugamintea sa vin cu un cadou de baloane (nu din cele colorate).

 

Ajung cu usurinta la ea, imi da indicatiile si recunosc ca nu eram pregatit sa fiu intampinat de o asemenea fata. Desi unele femei la care am fost exceleaza la anumite componente anatomice, despre Xenia pot zice ca ea ofera cel mai bine completat si echilibrat “pachet” – de la ochi, la buze, la sani, la abdomen pana la fund si picioare, ma trezesc mut la intrebarea “ce as schimba la ea?”. Era imbracata cu o camasuta neagra, semitransparenta, niste tanga albi si cocotata pe tocuri inalte (pe care nu le-a dat jos pe parcursul intalnirii) de incepuse deja ala mic sa ceara sange.

 

Intru in dormitor, vorbim putin despre una alta, fiind putin mai tacuta decat ma asteptam insa in scurt timp se destinde si ea. Ma cer la dus, desi facusem acasa, si primesc papuci & prosop curat. Singura parte nefasta a intrevederii a avut loc in baie, care era neingrijita si slab echipata cu tuburi de geluri de dus terminate sau aproape goale.

 

Intors, din fericire o vad pe ea pozitionata seducator pe pat in aceeasi tinuta. O ajut sa se descotoroseasca de articolele de vestimentatie si raman tamp cand o vad in costumul Evei. Incep sa-i sarut sanii de care nu ma puteam desprinde si ajung la buzele ei rosii care sunt printre cele mai gustoase – sarutarile imediat evolueaza intr-un FK/DFK cu ea deasupra mea, impingandu-si trupul peste al meu. Ne mai saturandu-ma de gustul ei, ii zic ca mi-ar placea sa o incerc si la celalalt capat.

 

In sedinta de cunni care a urmat m-am infruptat fara potolire o vreme buna, timp in care Xeniei parea sa-i placa, gemand, strangandu-ma nemilos intre coapsele ei ... uneori poate prea mult, dar si gemetele excesive sunt de apreciat; unora ne place sa fim mintiti frumos.

 

Nevrand sa se lase mai prejos, a urmat ea la repriza de oral in patru labe, cu mine stand in picioare la marginea patului. Regretam (cum am mai tot avut de regretat in repetate randuri) ca nu era camera de sticla s-o pot aprecia in toata frumusetea ei, din diferite unghiuri concomitent. Apoi, s-a pus intr-o pozitie mai comfortabila, in fund pe pat in timp ce oralul s-a concluzionat intr-un mouthfuck cu CIM. De la inceput la sfarsit am putut aprecia privirea ei care reusea sa ma citeasca in permanenta, neavand nevoie de alte indemnari din partea mea. Nu a scapat nicio picatura, desi incarcatura era una de durata si s-a dus la baie pentru un refresh, la care am urmat-o.

 

Intre acte, am mai vorbit de lucruri marunte, eu incercand (si esuand dramatic) sa fac timpul sa treaca cat mai greu. Dupa o scurta vreme, vazandu-l pe erou cum reinvie ne reapucam “de treaba” cu un oral din partea ei la care, cand nu am mai avut rabdare, am zis sa incercam normalul – caciulita a fost pusa intr-o miscare experta cu gura Xeniei. Initial a fost cu ea deasupra si, din nou, nu am motive de parere de rau (binteinteles, ca la oricare experienta placuta singura remuscare este durata scurta...). Placere sa-i vezi ochii, placere sa-i vezi si sa-i apuci sanii, placere sa-i framanti fundul si placere s-o impingi inspre tine. Am schimbat in umeri craci, in care ea ma tot tragea mai aproape, cu degetele infipte pe fundul meu. La cererea mea am trecut in doggy in care nu ma puteam concentra asupra actului ca eram hipnotizat de acel fund din fata mea si am mai trecut la o variatie cu ea pe burta, la sugestia Xeniei.

 

Datorita starii mele de fitness care lasa de dorit, am cerut un timeout in care nu ma puteam plictisi sa o dezmierd. Cand am simtit ca-mi mai revin, am rugat-o sa inceapa cu un handjob, care a devenit repede un oral (ce pot sa zic? Are gusturi bune fata!). Vrand sa intru intr-un FK, si cum un set de buze era ocupat, cer sa fiu intampinat cu jumatatea ei inferioara pentru a intra intr-un 69. Dupa minute bune de transfer de placere in acest dans la orizontala imi reuseste (cum foarte rar mi se intampla) a doua finalizare, de asemeanea CIM.

 

Negrabit(i), ne igienizam, las banutii, mai stam la barfe si cer sa mi se faca cunostinta cu animalutul deja renumit – catelul mic, pufos, alb, plin de viata care era foarte incantat sa ma vada.

 

Luat ramas bun si raman cu regretul confirmarii vestii ca Xenia ne va parasi in curand, peste cateva saptamani iar eu nu am apucat s-o cunosc mai din timp...

 

NOTE

 

LOCATIE – 8. De ajuns ok, indicatii clare, insa probleme in baie (podeaua murdara, fara cap la dus, doar furtun & geluri pe terminate). In rest, totul ok fara a excela prin ceva anume (daca erau oglinzi in camera de lucru, dublam nota!).

 

ASPECT – 10+. Din experientele mele de pana acum (nici multe, nici doar cateva) o consider pe Xenia ca fiind cea mai frumoasa tipa per total, hands down. De 23 de ani, blondina, slim, pielea bronzata, inalta de 1.70, o figura foarte faina, in genul porno, cu buze carnoase si ochi mari, sani peste medie, perfecti la atingere si solduri late care gazduiesc un fund epocal – toata aceasta combinatie creeaza imaginea care ne-a fost inradacinata in genele noastre sa o cautam la femeia ideala.

 

ORAL – 10+. Nota spune totul – neprotejat, foarte umed, schimbari de ritm, loviri pe gura, DT, diverse tehnici care mai de care mai bine gandite, atentie la oua si in zone vecine, cu priviri in ochi necontenite. CIM x 2.

 

NORMAL – 9.5. Stramta, activa, implicata iar ceea ce vedeam ca se intampla in fata mea parea desprins dintr-un film porno de calitate. Intreba daca doream sa schimb pozitia si chiar a venit si ea cu alternative – trecut prin girl on top, umeri craci, doggy, doggy cu ea pe burta. Singura remarca negativa ar fi ca mi s-a parut ca a obosit prea repede cand era ea la “volanul” actiunii.

 

ANAL – in meniu, dar nu pentru toti :(.

 

IGIENA – 10. Impecabil.

 

GFE – 10. M-am simtit complet in apele mele alaturi de ea. E dezghetata, comunicativa, prietenoasa si foarte zambareata – cred ca stie ce bine ii sta surasul pe buze. Pauzele dintre acte au fost binevenite, facandu-mi placere s-o tot mangai cat timp razboinicul isi tragea sufletul si vorbind despre una alta. Nu este falsa in convorbiri, insa este la gemete (sau e posibil ca prestatia mea sa fie de aur? :hooray ). FK foarte bine executat, transformandu-se intr-un DFK la maxim si niciodata nu mi-a refuzat “cererile” de apropiere a buzelor. Din punctul meu de vedere, s-a realizat click-ul repede.

 

PRET – 300 ron/90 min dtd.

 

RECOMANDARE – O recomand oricui... mai putin chinezilor, din motive lesne de inteles.

 

Sa aveti bafta!

  • Like 14
Link spre comentariu
Vizitator dupagrb
Reputație: 0

I have twice tried to see if the comments for this girl are actually justified and twice I have been totally let down for her total lack of professionalism. Several months ago I called her for an outcall service; discussed the services and price and set the time. She never showed up. Now, a few months after I decided to give it another shot, this time for an incall service; called her, discussed the price, asked for direction and set the time. I arrived exactly at the agreed time and called her again. She didnt answer that call or the following 3 during a 30 min period so I just decided to leave. I saw in previous comments that this is not unusual for her to do but for someone with apparently some time in this business I dont think there are any valid excuses anymore.

 

A total waste of time 

Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Buna seara!

De astăzi nu mai este valabilă oferta de 200ron ora!

Reamintesc serviciile si tarifele:

250 RON ora

300 RON o ora jumatate

-oral, normal, CIM, COF

 

Probabil voi mai fi disponibila pana pe data de 25 mai, daca mi se schimba programul voi anunța!!

Va pup, o seara frumoasa va doresc!!

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

iar aceleasi discutii de ..... ?

S-a mai ridicat aceasta problema a pretului de "n" ori!

Fata e libera sa isi puna ce tarif doreste, tie daca ti se pare mare ptr serviciile oferite, esti liber sa cauti in alta parte!

 

Poate sa isi puna si 400 daca vrea, e corpul ei! Nu te obliga nimeni sa mergi la ea! Suntem o piata libera!

Haideti sa nu mai facem astfel de remarci care nu ajuta pe nimeni si sa lasam cererea si oferta sa faca pretul asa cum este normal in orice societate civilizata!

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...