Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:București

Eu auzisem doar că nu prea era prietenă cu săpunul. Asta s-o fi schimbat oare? :no2

Eu nu stiu ce ai auzit tu dar ma intreb daca cumva am avut vreun contact direct si poti spune cu siguranta ca asa e?nu de alta, dar aruncand astfel de cuvinte nedemonstrate, faci omul sa se simta prost rau si il demoralizezi!

Daca doresti sa iti dai seama singur daca este adevarat sau nu, eu te invit sa cautam impreuna pokemoni, far niciun ban!

Nu mai fiti asa rai si nu va mai luati dupa vorbe...iar tu Vasile sa stii ca invitatia ramane valabila, tare rau m ai suparat...😔😔😔

In fine!

Noul nr de telefon este 0722440649, il rog pe pisicuts sa il schimbe pe cel din titlu!

Pozele le postez diseara!va pup

• Like 1
Link spre comentariu

Oral protejat/neprotejat, normal PROTEJAT, CIM, COF, masaj, fk..plus mici fantezii- 200 RON finalizarea / 300 RON ora!!!programul de lucru 13:00 pana la 22:00 aproximativ!!Va pup dulce❤️❤️

Link spre comentariu
Reputație: -1560
  • Oras:.
  • Oras:.

Daca doresti sa iti dai seama singur daca este adevarat sau nu, eu te invit sa cautam impreuna pokemoni, far niciun ban!

Bă băieți, voi vă dați seama ce tocmai s-a întâmplat aici? M-am învârtit de-o bucă moca la o curvă! Asta înseamnă să fii mafiot! :dancing

Vasile , citeste bine frate ca nu era vorba de futai :laugh2

• Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Bă băieți, voi vă dați seama ce tocmai s-a întâmplat aici? M-am învârtit de-o bucă moca la o curvă! Asta înseamnă să fii mafiot! :dancing

Visul tău, sărăcie! 

• Like 9
  • Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...