Sari la conținut

0761579406 - poze false

Postări Recomandate

Vizitator vyypuss
Reputație: 0
Postat

Pai frate @arsenik poate ne spui noua cum ai ajuns la concluzia ca arata de 22 ani. Merci anticipat

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

salut arsenik_77Astepta intamplarea putin mai detaliata. Multumiri anticipate.

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat
Pai frate @arsenik poate ne spui noua cum ai ajuns la concluzia ca arata de 22 ani. Merci anticipat
am presupus dupa cum arata din poze...

Postat

:@Am fost azi la domnisoara ca urmare a unui anunt din AT:TANARA high classe, 20 ani, foarte stilata, educata, curata ofer companie intima domnilor, detin locatie centrala, locuiesc singura, adepta sexului total, cer seriozitate, poze realeLa telefon mi-a comunicat tariful: 80RON/FIN oral si normal, 100RON/H total. Nu aveam de gand sa stau 1h dar suna aproximativ ok, mai ales ca tipa a fost super faina la telefon. Zona: iesirea din pasajul Marasesti spre posta Vitan.Am ajuns in locatie, nu m-a lasat sa fumez pe motiv ca nu se fumeaza desi in casa duhnea a tutun si grabita m-a invitat in dormitor unde a schimbat tariful: 200RON/Finalizre total + fantezii.Am negociat, am ramas la 150 pentru 30'. Nu vreau sa descriu experienta:Oral - 5-6 fata nu lua decat putin capul in gura, cu greu s-a dat pe brazda cand am apucat-o de par dictantu-i ritmul in care sa se miste. Anal - nu face pe motiv ca e groasa :@ urasc explicatia asta ... Pasarica... numai misionar ca-i e greu in alte pozitii. dupa mai putin de 5 minute de "actiune" a inceput sa spuna ca mai are alti clienti si sa ma grabesc si eu. de al dracu .. am tinut-o 25 de minute pe ceas + o tigara in hol dupa :@:@:@Ciocane tari dar.. nu pentru de-astea!Tchuss

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...