Sari la conținut

Andreea - 0742664465 (Decebal)


Postări Recomandate

ma plictiseam cam tare intr`o seara si ma gandeam sa imi caut si eu o escorta.am gasit`o pe oradeaonline.ro pe una Andreea.tipa are 18 ani, cam 1.65 si 55kg.la fata e dragutica, are buzele mari, sani potriviti si un fund bestial.e barbierita complect.tipa face tot, dar are si preturi pe masura.60 lei un oral neprotejat, 100 oral protejat, 120 oral neprotejat + normal protejat, 230 total inclusiv anal protejat(doar la ora) iar pentru total neprotejat nu stiu.tipa nu are loc, nu am avut nici eu asa ca ne`am decis sa ramanem in masina.am optat pt un on+np. la oral ii pot da un 9 linistit deoarece nu foloseste de loc manutsele si are pirce in limba:heart: iar la normal un 7-8.nu se prea implica. per total sa zic asa un 9 pt ca e foarte amabina, nu te grabeste cu nimic si te lasa sa te simti bine.accepta orice pozitie.telefon 0742664465p.s. daca vrei sa mai revii, ar fi ideal sa nu stie asta pt ca te va stresa cu mesaje. eu sigur am sa mai merg la ea.

Link spre comentariu

poate pentru ca a discutat cu ea, andreea decebal pentru ca acolo sta poate ( cu parinti) de aceea nu a fost la ea poze daca ai putea ? dupa cum observ te streseaza cu mesaje? poate poti intreba de poze... ori de id sa il dai aici si sa pui poze.ce are in plus ? burtica ?

Link spre comentariu
  • Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez"
  • Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez"

Salut confrati futareti!Am sa-ncep c-o alta revizie si pot sa confirm ca tipa-n discutie NU e cea din pozele de mai sus.Asa, deci Andreea sau cum o fi chemând-o, caci are un tatuaj lombar gen tramp stamp cu numele Laura (ce, chipurile e numele nepoatei ei.. right :D ) este o domnitza mai tuciurie, asta ca sa nu zic tigancuta (mustacioara ei, pana corbului ^^ ). Bruneta cu par lung, dragutica, sâni frumosi, cam subtirica-n talie, un fund carnos. Amabila la telefon, am stabilit o intrevedere rapida. Tarife usor piperate (aici darkangel ai cam dat-o-n bara, cine drac cere mai mult la un oral protejat fata de unul NEprotejat??). Asadar un oral neprotejat 100RON, iar daca se-adauga si-un normal protejat sarim la un 180RON. Sa n-o mai lungesc, fata ajunge la locatia stabilita, se dezbraca, trece la un oral mecanic si anost, se ajuta mult cu mâna si face mofturi dac-o impingi de cap (la 100RON un oral ma asteptam macar la niste tentative de deep-throat, dar nici pomeneala! Piercing-ul din limba e sugestiv, dar amagitor.) Se-nneaca, se-opreste, se-ncrunta.. afirma "mie nu-mi place asa!" (de parca, vezi-doamne EA scoate bani din buzunar si toata tarasenia ar trebui sa-i faca EI placere, nu invers) ..ei si de-aici mofturile: "Cât mai ai pâna te termini? Eu trebuie s-ajung in sat, ultimul microbuz pleaca peste 40min si nu mai ajung.. vezi ca stam deja de-o ora" ..faza la care m-am enervat si când i-am aratat pe telefon ca de-abia trecusera 20 de minute a parut tare mirata.Am sa-i acord un 6 cu indulgentza, si-asta doar pentru ca arata decent. Maaare minusuri la atitudine si ..performanta. Sa ceri banii inainte si dupa doar 20 de minute sa dai inapoi mi se pare sfidator si nesimtit.Spor la copulat!

Link spre comentariu

am vb cu ea la tel.. acuma mergea cica in sat.o intreb de preturi.. masca am ramas. intr-un fel.oral neprotejat 120100 e protejatulnormal oral 200 mi-a zis protejat.. nici nu am mai intrebat de neprotejat..uite o greseala mare darkangel.60 lei un oral neprotejat, 100 oral protejat, 120 oral neprotejat + normal protejat,cum sa fie 60 neprotejat. si 100 protejat..in fine.. tipa isi pune preturile din cap..

Link spre comentariu

mie mi`a cerut 120 pentru oral neprotejat+normal portejat.nush cum dracu ti`a cerut tie200. in fine. cu mine nu s`a grabit, la oral nu s`a ajutat de maini nu a facut mofturi si nu s`a oprit decat in momentul cand i`am spus sa treaca la normal.data viitoare, cand mergi la oricare alta mai bine intreab`o cum sta cu timpul liber ca sa nu ti`o iei peste bot.eu am petrecut cam o ora cu ea si ea ar mai fi vrut sa stam, doar ca ma astepta a mea sa iesim in oras.mult noroc si nu uita: intreab`o cum sta cu timpul, daca nu are suficient mai bine lasa pe alta data ca sa nu ramai cu buza uflata

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...