limbiinpasa Reputație: 1 Postat August 23, 2015 Oras:Cotroceni,Bucuresti Oras:Cotroceni,Bucuresti Postat August 23, 2015 Salutare, Caut o fata prin zonele 13 septembrie, panduri, sebastian.. are cineva o lista la zi cu cine presteaza pe aici? Multumesc,
costel85 Reputație: 287 Postat August 23, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat August 23, 2015 Necesar o cerere la secretariat in trei exemplare cu timbru fiscal de 5 lei, numar de inregistrare de la registratura si vei avea raspunsul in 30 zile . 3
klm112 Reputație: 5026 Postat August 23, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 23, 2015 Necesar o cerere la secretariat in trei exemplare cu timbru fiscal de 5 lei, numar de inregistrare de la registratura si vei avea raspunsul in 30 zile .Ăsta ar fi termenul legal , mai problematic ar fi cu timbrele fiscale , nu mereu găseşti ce îţi trebuie şi trebuie să le propui să achiţi undeva cu chitanţă şi respectivul oficiu ar fi la o distanţă considerabilă şi până să ajungi tu s-a inchis , deci vino mâine 2
costel85 Reputație: 287 Postat August 23, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat August 23, 2015 Ăsta ar fi termenul legal , mai problematic ar fi cu timbrele fiscale , nu mereu găseşti ce îţi trebuie şi trebuie să le propui să achiţi undeva cu chitanţă şi respectivul oficiu ar fi la o distanţă considerabilă şi până să ajungi tu s-a inchis , deci vino mâineLa posta centrala la a treia masa de la intrare Doamna Anca mai are doua timbre !
laurelian Reputație: 2012 Postat August 23, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 23, 2015 La posta centrala la a treia masa de la intrare Doamna Anca mai are doua timbre !Pune și botu'? 1
klm112 Reputație: 5026 Postat August 23, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 23, 2015 La posta centrala la a treia masa de la intrare Doamna Anca mai are doua timbre !Deci ar fi mai rare decât dropiile
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat August 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2015 Noi nu avem acces la liste...ia vezi tu pe AT sau pulbi24 ce liste gasesti... De ce tocmai zona aia ? Nu te poti deplasa in alte zone ? 2
laury Reputație: 24166 Postat August 24, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat August 24, 2015 Salutare, Caut o fata prin zonele 13 septembrie, panduri, sebastian.. are cineva o lista la zi cu cine presteaza pe aici? Multumesc,Din 2014 ai doua postari...deci futi si nu scrii recenzii!Noi de ce ne-am deranja cu o lista la zi, pentru tine?Ce ai facut tu pentru forum? Fii sincer si raspunde!
limbiinpasa Reputație: 1 Postat August 24, 2015 Oras:Cotroceni,Bucuresti Oras:Cotroceni,Bucuresti Autor Postat August 24, 2015 As vrea o fetita aprope de casa... o vecina.
limbiinpasa Reputație: 1 Postat August 24, 2015 Oras:Cotroceni,Bucuresti Oras:Cotroceni,Bucuresti Autor Postat August 24, 2015 scuze ca nu am contribuit la forum asa mult, dar am gasit o tipa care o face pe gratis in titan si a mers cativa ani buni, sex cu orele.dar daca ma apuc de zona asta promit ca o sa le stiu pe toate din zona.
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat August 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2015 scuze ca nu am contribuit la forum asa mult, dar am gasit o tipa care o face pe gratis in titan si a mers cativa ani buni, sex cu orele.dar daca ma apuc de zona asta promit ca o sa le stiu pe toate din zona.) 2
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat August 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2015 Mda. Sex gratis ... 2
t2626 Reputație: 735 Postat August 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2015 lasa un numar de telefon , poate vrea tipa sex gratis si cu alte persoane )
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat August 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2015 Vezi sa nu...o sa zica acum ca tipa a plecat din tara...sau s.a maritat ) 2
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat August 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2015 scuze ca nu am contribuit la forum asa mult, dar am gasit o tipa care o face pe gratis in titan si a mers cativa ani buni, sex cu orele.dar daca ma apuc de zona asta promit ca o sa le stiu pe toate din zona.Sunt f putine in zona ...mai bine cunosti unirii alba iulia decebal burebista mall vitan muncii dristor ... 2
laury Reputație: 24166 Postat August 24, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat August 24, 2015 scuze ca nu am contribuit la forum asa mult, dar am gasit o tipa care o face pe gratis in titan si a mers cativa ani buni, sex cu orele.dar daca ma apuc de zona asta promit ca o sa le stiu pe toate din zona.Nu ne dai si noua numarul tipei din titan care o face gratis? Testam, vedem cum se misca, apoi iti dam si noi lista aia gratis...
tevezis Reputație: 1096 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 15, 2015 hai mha frate asta are 15 ani ::):)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum