Sari la conținut

0742754004 (Nicolina)


briliantul

Postări Recomandate

  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Am vizitat si eu aceasta studenta , anutul din ziar suna cam asa: Now! Studentă sexi, bine dotată, 1.70/50kg, ofer sex pasional domnilor generoşi 0742754004.Am vazut anutul in ziarul local si am zis sa ii dau un tel sa vad ce pret are si locatia. Ii dau tel si raspunde imi zice un pret de 60 de ron si locatia in nicolina langa vama. Am plect la ea ajung parchez masina si ii dau tel din nou imi zice scara si etajul si apartametul unde sa urc. Ajung la usa la ea bocanesc de cateva ori la usa si imi deschide usa o fata blonda la 1:70 si cam 55 de kg . M-a poftit sa intru in apartament era imbracata intr-o preche de pntaloni scurti si multi pe fund , apropo are un fund frumos si niste sani de nota 9 . Am stat putin de vorba dupa care am incept asctiunea adica sa facem sex , ne-am desbrasct si ea a inceput sa-mi faca mie un oral neprotejat fara sa se grabeasca,dupa care a pus un prezervativ si am inceput sa facem sex. Am vrut ca ea sa stea deasupra, am facut sex cu ea deasupra cam 10 sau 15 minute mi-am dat drumul in ea in prezervativ. Si acum sa trec sa dau note :D .Aspectul fizic : bolnda la 1:70 si 50 de kg cam 20 sau 21 de ani arata bine si are un fund si niste sani de nota 9 .Tarife : 60 de ron nr sau 120 de ron ora.Locatie : In Nicolina langa vama are un apartament sau garsoniera cu 1 camera nota 8,5 pt ca era putin cam dezordine .Sservicile:Servicile sunt : oral neprtejat sau protejat depinde cum doriti si normal doar protejat. Alt ceva nu am intrebat si nu m-a intresat daca face eu atat am vrut.Oral: noata 8 ,5.Iar la normal nota 8 . O RECOMAND MERGE SA TRECETI O DATA PE LA EA SA O INCERCATI PT 60 DE RON .

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Cum sta cu igiena personala? Epilata? Ceva mirosuri "suspecte"?La chip cum e?GFE?
Ea este curata sta bine cu igiena si este epilata jos. Nu are mirosuri suspecte . La chip arata bine are un fund superb si niste sanii frumosi . Este amabila si nu se grabeste .
Link spre comentariu
Vizitator iasi_iasi
Reputație: 0

salut, locatia cum ti sa parut? Suspecta, ok? Sanii: am inteles ca-s de 9 dar mari, mici, rotunzi, tari, pleostiti .... :) Oralul cu finalizare sau fara ? Accepta si altceva?

Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
salut' date=' locatia cum ti sa parut? Suspecta, ok? Sanii: am inteles ca-s de 9 dar mari, mici, rotunzi, tari, pleostiti .... :) Oralul cu finalizare sau fara ? Accepta si altceva?[/quote']Salut locatia mi s-a parut ok si nu pare suspecta. Sanii ii are maricei si rotunzi nu are sanii lasati. Oral ea il face fara finalizare si in legatura cu alt ceva daca accepta nu stiu nu am intrebat-o eu am vrut sa-mi faca ea un oral si pe urma sa fac sex normal cu ea .
Am sunat azi dar probabil tanara si-a luat o zi de vacanta...astept sa reapara' date='ca m-ai facut curios.[/quote']Poate acum de sarbatori face o pauza dar tu mai incearca sa o suni poate reusesti sa ei legatura cu ea sa va intalniti .
Link spre comentariu
Vizitator poaca
Reputație: 0

Buna ziua fratilor doritori de senzatii tari :PPe 2 ianuarie voi face 20 de ani. Ma gandesc sa fac ceva special pentru treaba asta si ma bate gandul foarte serios de a merge la o dama. Am cautat in ziar, apoi am facut o cautare dupa numarul acesta de telefon si am ajuns aici pe forum. Apoi am sunat 2 tipe: pe acesta din acest topic(la care nu raspunde) si inca una, dar care mi-a raspuns foarte iritata ca nu are timp si sa o caut mai tarziu.Dupa recenzia lui marrc, aceasta tipa m-a facut curios si vreau sa merg la ea.Am niste intrebari pentru voi:Pt MARRC: accepta si virgini ? intreb ca voi merge si cu fratele meu de-abia major Pt misterj si dali: ati mai sunat-o pe tipa ? mie nu imi raspunde la telefon, dau sa sun si se inchide automat dupa 3-4 secunde cand o apelez. Poate nu mai presteaza zilele astea ? Ce mai stiti de ea ?Imi cer scuze pentru primul meu mesaj offline, dar data viitoare, promit sa vin cu o recenzie.Astept raspunsuri bune. O zi buna !

Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Buna ziua fratilor doritori de senzatii tari :PPe 2 ianuarie voi face 20 de ani. Ma gandesc sa fac ceva special pentru treaba asta si ma bate gandul foarte serios de a merge la o dama. Am cautat in ziar' date=' apoi am facut o cautare dupa numarul acesta de telefon si am ajuns aici pe forum. Apoi am sunat 2 tipe: pe acesta din acest topic(la care nu raspunde) si inca una, dar care mi-a raspuns foarte iritata ca nu are timp si sa o caut mai tarziu.Dupa recenzia lui marrc, aceasta tipa m-a facut curios si vreau sa merg la ea.Am niste intrebari pentru voi:Pt MARRC: accepta si virgini ? intreb ca voi merge si cu fratele meu de-abia major Pt misterj si dali: ati mai sunat-o pe tipa ? mie nu imi raspunde la telefon, dau sa sun si se inchide automat dupa 3-4 secunde cand o apelez. Poate nu mai presteaza zilele astea ? Ce mai stiti de ea ?Imi cer scuze pentru primul meu mesaj offline, dar data viitoare, promit sa vin cu o recenzie.Astept raspunsuri bune. O zi buna ![/quote']Salut referitor la intrebarea ta : nu stiu daca primeste virgini dar cred ca o sa te primesca daca ea vrea sa faca banii. Sfatul meu este sa mai incerci sa o suni si sa vorbesti cu ea sa vezi daca te primeste . Daca reusesti sa te intalnesti sau vb cu ea revina cu o recenzie iti urez noroc .
Link spre comentariu
ok' date=' am o sa mai sun si eu, dar si fratele meu...poate cand suntem 3 va raspunde.mai vorbim aici, daca dam de ea ? ok? o zi faina si spor [/quote']Nu s-a gandit vreunul dintre voi ca fata o fi pe ciclu in perioada asta, sau are neamuri in vizita sau o criza renala, ceva obiectiv, oricum?Nu exista escorta care sa nu stie ca in perioada de sarbatori faci cei mai multi bani.:DLasati off topicul.
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Salutare la toata lumea am incercat sa o sun si eu si aveti dreptate are tel inchis nu pot sa stiu dece are tel inchis. Poate are tel inchis pentru ca este pe ciclu sau poate face o pauza de sarbatori. Sau poate nu este din Iasi . Eu nu pot sa stiu dece are tel inchis. Imi pare rau pt voi ca incercati si ea nu raspunde dar vreau sa intelegeti ca eu nu am nici o vina, dar va pot da un sfat. Urmariti editia online ziarului local Evenimentul pe net si cand apare nr in ziarul evenimentul pe net da-ti tel . Eu am gasit nr de la fata aceasta in ziarul Evenimetul editia online pe net si am fost la ea. Va promit ca o sa urmaresc anuturile cu nr de la toate fetele din ziar si cand o sa observ ca apare nr de la aceasta fata va anut si eu . Imi cer scuze si nu va suparati pe mine ca fata are tel inchis si nu raspunde ,dar mai incercati ca poate pana la urma raspunde .

Link spre comentariu
Vizitator poaca
Reputație: 0

azi, 9 ianuarie a aparut din nou anuntul ei:Bună! Sunt o studentă drăguţă, 1.75/55kg, ofer companie domnilor generoşi şi cu pretenţii. Deţin loc. tel 0742754004.avand in vedere ca am sunat-o si la sfarsitul lunii decembrie si era inchis, am zis sa o sun azi, in prima zi a ei "de lucru". sun si stabilesc ora, pretul si locatia (sunt aceleasi spuse de marrc)am luat doar un numar, fiind pentru prima data la ea. mi-a placut ceea ce am vazut la ea si ce a "executat". este o fira comunicativa. data viitoare voi alege o ora.sa trec la note:aspect fizic: 9,5 (e blonda, 1,70, 55 kg dar care bate spre 60 kg), fara mirosuri suspectetarife: 60 ron numarul sau 120 ron ora (cand am vorbit prima data la telefon, a avut un moment de ezitare, am impresia ca parca vrea sa schimbe tarifele si inca se mai gandeste...oricum am mers pe tariful din 2011)locatie: 9 (un pic cam frig, dar te incalzeste ea)..locatia nu pare a fi suspectaoral: 9,5 normal: inca nu am incercat, dar o voi testa o zi buna !

Link spre comentariu
Vizitator poaca
Reputație: 0

fk, deepthroat si unele artificii da.am omis unele detalii mai devreme:1. baie arata bine, cam micuta, dar are de toate: sapun, apa calda, prosop.2. in camera era cam frigut, din cauza ca tocmai ce aerisise in camera (s-a scuzat pt asta).3. am facut protejat, asta i-am cerut.

Link spre comentariu

@poaca, eu nu stiu unde ai fost tu luni la fatuca, dar....am sunat-o luni seara pe fatuca, eram prin zona Vama si imi zice ca ea sta la Il Primo.:DMi-am bagat ceva in Il Primo si am renuntat, daca se duc toate in cuibul ala de curve si pesti, ii poate supraveghea politia mai usor, fara sa disperseze fortele prin tot orasul. Si implicit pe clienti.:)Ca unul care stie caz concret de martor intr-un dosar de prostitutie, judecatorie si tot tacamul, + un membru de pe aici ce e implicat ca martor deocamdata, intr-un dosar de proxenetism si trafic **spam editat**e si sex cu **spam editat**e, de la un simplu telefon dat unei vagaboande sub 18 ani, eu unul nu mai calc intr-un hotel/pensiune decat daca e camera mea, nu sa ma duc la vreo gagica.Fiecare face cum vrea, vedeti ca pe holurile de la Il Primo sunt si camere de filmat, in caz ca futeti vreo **spam editat**, si va salta politia pentru marturii, nici macar nu aveti cum sa tagaduiti ca n-ati fost in zona.Spor la futut!

Link spre comentariu
Vizitator poaca
Reputație: 0

@futarila: eu am fost dimineata la ea.


cat priveste cea de a 2-a parte din mesajul tau: daca e sa ai probleme le poti avea si cu o tipa care are propria ei locuinta...plus ca de obicei cine are locuinta sa, are pe cineva puternic in spate (un peste, guvid etc :)) ...mai sunt si vecinii cu ochi de vultur sa nu ii uitam si pe ei !!!dar stii vorba aia: daca e sa te ia dracu, te ia si din usa bisericii....mai bine sa nu pocim !!!o seara faina
Link spre comentariu

Miercuri am vizitat-o in locatia de langa Vama, de data asta.Camera micuta, cam racoare.Fata, prietenoasa, ii dau un 9 la GFE.Inalta, masurata comparativ cu mine, cred ca are 1.78-1.80, atletica, vreo 55 de kg.E genul pe care daca o aranjezi la par si o imbraci cu o rochie de seara rosie, se scoala pula la toata partea masculina de la o petrecere.:DDar nu era prea aranjata, o fata normala, blonda nedefinit clar.Corpul frumusel, sani frumosi dar nu-i chip sa ti-o frezi de ei.A folosit un servetel sa imi stearga melesteul, chiar de facusem dus, fata a vrut sa fie sigura, m-a intrebat daca vreau oralul protejat sau neprotejat.Oral, nu se pricepe, e incepatoare-7Normal, ii zic sa stea pe o parte,ea zice daca sa vina ea deasupra sau vin eu, ca pe o parte nu poate. O pun capra, se incorda de parca o durea. In fine, ii dau un 8, noroc ca are fundul fain, dar nu stie sa-l tina la pozitia asta, cum trebuie.Igiena, curatica, aranjata la pasarica- 9Tarif-60 lei/nr.La banii astia, merita bifata, fata e o iepsoara ce merita calarita, dar nu stie pasul, mai trebuie dresata.O sa o programez s-o mai dresez si cu alta ocazie.

Link spre comentariu

  • Oras:Paris
  • Oras:Paris

Prima mea recenzie .Am trecut pe la domnisoara,dupa cele scrise de mai sus.Are corp si un par blond frumos in plus nu se grabeste,e amabila pot sa zic ca are cei 7 ani de acasa )).Locatia e ok,eu facusem dus acasa deci nu stiu cum e baia,are servetele umede,ea mirosea bine.Nu a specificat nimic la inceput de pret,la final am intrebat-o.Eu recomandCorp nota 9Actiune 9

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...