Sari la conținut

Mihaela (blonda miniona) - 0724404954/0766783395 - Decebal Bcr


Postări Recomandate

Anunturi AT:NIMFOMANA, daca iti plac pozele mele reale, atunci ne desparte un singur telefon si iti dau toate detaliile dorite, nu vorbele conteaza, ci faptele, vino si vei pleca pe deplin multumitMIHAELA, nimfomana, cauti o miniona care iti poate indeplini orice fantezie erotica. Atunci suna-ma si iti garantez placere maxima, un oral cu finalizare, normal in orice poz., accept cupluri, dominareNr de tel: 0724404954 si 0766783395Pret: 100 h/ 2fin (sex oral, sex normal)Locatie: Decebal (BCR)Poze reale 100% (pozele reale sunt cele atasate si cele din AT de la nr 0724404954)Primele impresii: Am vizitat o pe domnisoara cam acum o luna cand avea locatia pe Nerva Traian si de abia debutase pe AT.Aspect: Pe de o parte ma asteptam la mai rau (ma dusesem pe nr 0766783395 cu poze false) dar a fost cat de cat ok. Blonda, miniona, dragutica la fata, din provincie, niste cosuri pe fata (parca), si aspect un pic mai neingrijit. Am zis sa raman pt corp, arata destul ok, genul fresh teen.Locatie: despre locatia noua nu pot da detalii, dar la fosta locatie era cam dezordine si mizerie.Prestatie: Oralul a fost bun spre f bun, fata si a dat silinta, am futut o vreo 10 minute in gura (nice view!). Problema mare a fost la normal, unde e cam stramta la inceput si nu prea e loc sa ti bagi ciocanul. Nu sunt eu vreun Rocco dar nici jumatate de ciocan nu mi-am putut baga...iar pe ea o cam durea. M-am simtit cam **spam editat** dar am zis ca poate mai incolo cand se mai incalzeste si se mai destinde nu o sa mai doara. Dupa primul nr cu vaiete si plansete, a urmat o mica repriza de drama existentiala (drama tipica de curva) urmata de o incercare esuata de a ma fenta (spunandu-mi ca mai vine cineva si nu mai e timp). I-am inchis repede pliscul si am mai luat o la o runda de chinuiala unde a rezistat destul de stoic.Nu am reusit sa finalizez la al doilea nr si am lasat o in pace intr-un final. Igiena: lasa de dorit si in locatie cat si ea ca femeie;Atmosfera: de fast-fut;Note: Oral: 7.5-8 (a supt o cu pasiune, nu stiu dc)Normal: 7 GFE: 0Concluzie: o experienta interesant si pe alocuri placuta dar ca si atitudine NU RECOMANDPozele reale: PS: Lucreaza cu 0724.408.006 ( o tipa dragutica si perversa dar care se epileaza pe fund )

post-1216-133409731766_thumb.jpg

post-1216-133409731768_thumb.jpg

post-1216-13340973177_thumb.jpg

post-1216-133409731772_thumb.jpg

post-1216-133409731774_thumb.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Confirm cele spuse de Black...atitudine, locatie....servicii ! Cand am vizitat-o (acum vre-o saptamana) era in aceeasi locatie, BCR Decebal cu ''studenta Oana'' care are thread deschis aici pe forum. Colega care a pus-o Black la Ps nu era in locatie atunci.

Link spre comentariu
are un fund bun rau...pacat de atitudine..care e problema la colega daca se epileaza pe fund? sau ai vrut sa spui ca NU se epileaza???
=)) Colega ei se epila pe fund...daca tu nu vezi nicio problema in chestia asta...:-/ Oricum vad ca a disparut de pe AT.
Link spre comentariu

Buna seara,am chemat-o si eu acum cateva saptamani pe donshoara acasa la mine.Micuta,volubila,usor timida,carne tare,sani micuti si fermi...teen kind:)Oralul a fost cam dureros pentru mine pt ca are gura mica,mi-a ranit penisul cu dintii.Sexul normal: pasarica stramta si umeda insa nu se implica,nu se misca.Sex anal :nuExperienta a fost placuta exceptand ranile de dinti (dureroase al dracului)!fake

Link spre comentariu
Buna seara' date='am chemat-o si eu acum cateva saptamani pe donshoara acasa la mine.Micuta,volubila,usor timida,carne tare,sani micuti si fermi...teen kind:)Oralul a fost cam dureros pentru mine pt ca are gura mica,mi-a ranit penisul cu dintii.Sexul normal: pasarica stramta si umeda insa nu se implica,nu se misca.Sex anal :nuExperienta a fost placuta exceptand ranile de dinti (dureroase al dracului)[/quote']Domnule care sustii ca as fi fost la tine acasa, imi e teama ca te cam inseli in privinta asta, deoarece eu nu ma deplasez la domiciliul clientului...cat despre mizeria din apartament, iarasi am senzatia ca este o confuzie grava, si k nu ar fi fost la mine domnul, cat despre colega cu epilatul pe fund s-ar putea sa nu ma intereseaze unde se epileaza ea, asa k nu ma vad nevoita sa raspund acestora carein afara de baliverne idioate nu stiu sa scrie
Link spre comentariu
  • Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata

Tu Zeita si aici pe alt topic? Sa intelegem ca este o rebrand-uire? Tu aveai sigur alt topic, ne explici si noua despre ce este vorba?http://nimfomane.com/forum/showthread.php?tid=4159 pe topicul asta tot tu raspundeai dar atunci te chema Oana studenta.

Link spre comentariu
  • Oras:Sex Land
  • Oras:Sex Land

Confirm locatia si fata din poze, este colega cu Oana studenta, insa noile preturi sunt 100 ron finalizarea si 200 ron o ora ( 2 finalizari). Oral neprotejat ( in functie de igiena clientului, finalizare orala ). Gurita si pasarica mici si stramte ambele, a inceput cu un oral ( nu stiu daca a bagat mai mult de 5cm in gurita). Asa ca am pus caciulita si la normal am terminat amandoi fericiti. S a purtat ca o adevarata prietena, poate pt k am si rugat o sa fie pasionala cu mine. Are 10+ pt. GFE. Am stat doar o finalizare, putin sub o ora insa i am lasat 200 ron ( platisem dinainte pt o ora ). De revenit cu siguranta! Zeita cred k este Oana, colega ei.

Link spre comentariu

Fratilor fata asta chiar e o zeita. Eu am fost de mai multe ori la ea, am aflat si detalii personale despre ea si despre copil si despre prieten. Dar nu conteaza asta, fata isi face treaba cu sarguinta.Note:Oral: 9 (atentie la zone adiacente, incercari de dt, fara maini, fara dinti, ca la carte)Normal: 9 (toate pozitiile, fara comentarii, fara vaicareli, se implica)Gfe: 10 (fk, mangaieri, se implica fata)Aspect: 9 (miniona, blonda, sani mici spre medii, tari, frumosi, fund bombat fara celulita)Cu respect domnii mei!

Link spre comentariu
Vizitator luchyan_x
Reputație: 0

Tot urmaresc de ceva timp site-ul asta si vreau sa postez si eu o intamplare nefericita care s-ar putea sa fie benefica pe viitoar pentru altii !Am fost astazi la tipa care raspunde la acest numar de telefon 0737540445 , pentru masaj erotic insa spunea ca face si dominare pentru cine este interesat !Mi-a facut masaj cu finalizare dupa care m-a trimis la baie sa-mi fac dus ca sa putem continua sedinta spunandu-mi ca pentru a doua finalizare are o surpriza pentru mine !Cat timp am stat la baie a sunat cineva la usa chipurile administratorul de bloc venise sa citesca apometrele !Ma rugat sa ies 10 minute afara ca sa poata rezolva problema cu administratorul dupa care continuam sedinta !Eu am luat de buna treba deoarce nu ii dadusem banii pentru sedinta, deci trebuia sa revin in apartament !Ideea a a fost ca nici eu nu mi-am controlat buzunarele pana sa ies din casa si ma usurat de 4 miloane !Aveti grija cu tipa asta deoarece e pusa pe furat decat pe seviciile care se promoveaza ea !

post-18865-13340973906_thumb.jpg

post-18865-133409739061_thumb.jpg

post-18865-133409739062_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Saptamina trecuta,in plin "razboi",am mai gasit ceva timp si de "dragoste".Si acasa si la domnisoara.Daca mai tineti minte (da,de parca as fi buricu` pamintului sa tina cineva minte ce spun eu,nici eu nu tin minte ce spun eu)am spus ca-mi plac fetele micute.Si am ales-o pe domnisoara exact pe acest motiv.Si ce credeti,e micuta frate,atit de micuta ca nici nu am simtit-o pe mine cind se odihnea epuizata de munca depusa.Dar sa incepem evident,cu inceputul.O sun,ma programez pt peste un sfert de ora,imi indica "landmark-ul"pt a o gasi mai usor,dar eu talimb care nu-si cunoaste nici macar propria adresa fara buletin in fatza,nu am stiut ce vorbeste ea acolo astfel ca a trebuit sa-mi explice ca la babe cum sa ajung la ea,in timp ce ma deplasam ,cu telefonul deschis pe speaker.Finalmente ajung,in locul ei ma taxam si pe timpul pierdut cu indicatiile telefonice,intru la fatuca mica,blonduta,draguta,nu prea vorbareata dar asa este ea,bine ca sint eu gura bogata,si la un moment dat ne apucam de treaba.Profitind de faptul ca e asa micuta o rog sa topaie ea pe mine,si o face dar si oboseste la un moment dat.Cum am mai spus,se lasa pe mine si se odihneste putin dupa care continua pina la finish.Bravo noua.La pauza ne uitam putin pe AXN la un vechi serial.Din pacate insa acesta era la sfirsit iar ea a schimbat pe stirile protv,unde evident ca se facea prezenta la infractori,morti si politicieni.Nu era deloc propice cu motivul vizitei asa ca am rugat-o sa stinga tv-ul.Si am trecut la repriza a doua.Si dupa cum veti afla din urmatoarea recenzie in care va voi spune povestea celor doi pesti,la domnisoara "pestele" a functionat la maxim.I-am dat saracuta de ea ca apucatu`,parca nu mai vazusem pasarica de 20 de ani si acum eram in romanul lui Dumas (Dupa 20 de ani).Ea gemea,vanitatea mea urla si ea,"ce barbat sint",aiurea,la sfirsit imi zice ca de fapt o cam durea.Bottom line,fata e dulce ,mie mi-a placut este una dintre cele care m-a invitat sa revin si o voi face.Va urma.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Alep
  • Oras:Alep

Mi-a placut cum arata in poza blonda asta si saptamana aceasta am vizitat-o. Am vorbit la telefon stabilind o ora la care sa ajung la ea. Pretul pentru o ora -120 lei, sex oral si normal. Eu ma gandisem ca va fi oralul neprotejat. Pozele din anunturi sunt chiar ale ei. Arata bine la corp, dupa parerea mea, adica subtirica si miniona. Sanii micuti dar frumosi. Camera ok, desi e un covoras cam murdar pe jos, baie curata. Dar sa trec la partea cea mai interesanta, fara sa apara situatia asta de mai jos poate nici nu as fi scris aici :)In sfarsit ajung la ea in camera si urmeaza ceva foarte aiurea: imi spune ca trebuie sa-l examineze pe ala micu' sa decida daca face oral protejat sau neprotejat. Si raspunsul a fost " Esti infectat, e clar, am cunostinte in domeniul asta, m-a invatat o prietena. Nu-ti fac sex oral neprotejat. Nu vreau sa imi pun in pericol sanatatea, si nici pe a copilului meu." Ca ar fi vorba de niste scurgeri suspecte din penis. Chiar incepuse sai-mi bage un deget pe scula sa-mi arate ceva pe-acolo. :huh: Imi zicea si pe un ton care sa-mi arate ca e sigura pe ce zice. Mie mi s-a parut doar penibila la faza asta. Ma gandeam ca trebuie sa intalnesc si o nebuna d-asta. Mai bine ar zice de la telefon ca nu ii place sa faca oral neprotejat ca sa nu incerce pe urma sa inventeze ceva. Si mai bine ar fi daca s-ar gandi la ceva util in domeniul asta al igienei -de pilda sa pregateasca prosoape curate pentru clienti, nu sa aiba un un prosop jegos pentru toti. Nu avusesem parte niciodata de oral protejat asa ca eram curios daca o sa-mi placa. Oribil chiar daca l-a facut cu mare pasiune si viteza. Si oricum imi pierise cheful dupa discutia de la inceput. Evident ca pentru mine a fost o intalnire foarte neplacuta cu Mihaela. Acum stiu ca altadata trebuie sa plec imediat cand intalnesc astfel de escorte. Si m-am convins ca nu are farmec sexul oral cu prezervativ :) . Uitam sa spun ca mi-a precizat, imediat ce am ajuns la ea (la telefon nici nu intrebasem eu -aici am gresit, nici nu mi-a spus ea), ca nu face NICIODATA (a accentuat) finalizare orala. Chiar vrusesem sa plec cand am aflat, dar am gresit si am ramas si au urmat numai lucruri neplacute. Altcuiva, care a scris aici pe forum, ii comunicase altceva despre subiectul . Numai bine!

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:buc
  • Oras:buc

Mai stie cineva ceva de fatuca? Am fost si eu la ea, de fapt m-am bagat la un dublu cu inca o colega bruneta si mi-au placut maxim.

Locatia Decebal BCR, apartament OK, baie curatica, camera de lucru foarte ok chiar daca era simplista insa curata la maxim

Fetele: Blonda din poza, foarte placuta, comunicativa, stie sa vorbeasca, si chiar sa domine(pentru asta am fost). Si-a chemat si asistenta o tipa bruneta inalta, care are si ea un topic aici dar din pacate nu-l gasesc acum

Prestatia - a fost foarte ok, stie cum sa vorbeasca cand isi ia rolul de stapana, ce trebuie sa faca, si mai ales cum sa faca avand in vedere si prezenta colegei. Extrem de curate amandoua, piele fina, fara niciun fel de miros din zonele de jos, ce sa mai fix cum trebuie.

Pret - 300 RON pentru amandoua , sedinta de dominare am stat cam 45-50 minute maxim

 

Corp, Fatza, Atitudine - 10 pentru amandoua

Locatia - 9, mai era o camera unde se auzeau multe voci si barbatesti

Pacat ca nu presta si dupa 12 noaptea

 

Daca mai revin? Cu siguranta as mai reveni dar nu mai stiu nimic de ea/ele, poate stiti voi ceva?

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...