Sari la conținut

Postări Recomandate

MADALINA, apetisanta si nimfomana, 26 ani, 1.75/ 62 kg. Ofer un preludiu de vis, sarutari, mangaieri, oral neprotejat, fin. faciala, 69, normal, cunilingus, aniling, uro. Accept si cupluri, 100 L/ h, cate fin. poti 0737.486.367 La telefon confirma ca toate cele mentionate in anunt sunt reale, pozele de asemenea, iar ca locatie undeva pe langa biserica armeneasca.Stie cineva ceva de ea ?as fi tentat sa o incerc zilele astea.La telefon dupa vocile din jur parea a fi un cuib

post-19067-133409731796_thumb.jpg

post-19067-133409731798_thumb.jpg

post-19067-133409731798_thumb.jpg

Link spre comentariu

Cum se pare ca nimeni nu a mai trecut pe la domnisoara, am revenit tot eu cu recenzia.Anuntul suna cam asa: MADALINA, apetisanta si nimfomana, 26 ani, 1.75/ 62 kg. Ofer un preludiu de vis, sarutari, mangaieri, dus impreuna,oral protejat/neprotejat, fin. faciala, 69, normal, cunilingus, aniling, uro. Accept si cupluri,Confirm ca este cea din poze, un pic mai plinuta parca, dar cu sigurata este ea(se poate verifica tatuajul care apare in a 3-a poza deasupra sutienului)Pret : 100 ron/h cu cate finalizari potiLocatia : in apropierea intersectie de la bucur obor(strada fainari, primul bloc pe dreapta) camera in care se desfasoara ostilitatile curata,pat mare, lenjerie curata etc, se pare ca mai locuieste cu inca 1 fata insa nu i-am simtit deloc prezenta pe parcursul "actiunii", baia curata,dar cam micuta, in rest super ok (gel de dus, prosop curat etc.) Si acum sa trecem la lucrurile importate: m-a asteptat imbracata ca in poza 2, am facut cunostinta, ea a fugit repede la dus (eu nu aveam nevoie venind de acasa) dupa care am trecut la fapte.Am stat pentru 2 finalizari.Nu accepta CIM, nu face anal si nu prea vrea deasupra la normal insa daca insisti cedeaza, in rest face cam tot ce scrie in anunt. GFE: as zice un 8+oral: nota 9 se ajuta putin si de maini, are cateva incercari de deep dar se vede ca e la inceput, se ocupa de zonele adiacentenormal: 9 se misca destul de bine ,se implica, geme insa cam fals, pasarica proaspat rasa si destul de stramta.Sper ca v-am putut fi de folos , per total pentru mine a fost o experienta reusita, cred ca o sa mai revin.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
uro face fata??? a incercat cineva???
Vrei sa-ti incarcam noi cartela cu 5 euro că s-o poţi suna şi s-o întrebi ce-ti trece prin cap? La următoarea abatere de acest gen ne luam La Revedere. Multumesc de înţelegere!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...