benz Reputație: 34 Postat August 26, 2015 Oras:craiova Oras:craiova Postat August 26, 2015 Multumesc 9
vypushka Reputație: 4156 Postat August 26, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat August 26, 2015 Multumescroago pa kendra sati dea
benz Reputație: 34 Postat August 26, 2015 Oras:craiova Oras:craiova Autor Postat August 26, 2015 uite ca am primit un punct de la Benvolio
justlove Reputație: 8972 Postat August 26, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat August 26, 2015 Multumesccat dai? ti-am dat erai la 13 cu ghinion...amu sa vad ca imi multumesti 3
klm112 Reputație: 5026 Postat August 26, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 26, 2015 Cănd eram copii era o vorbă : nu-ţi dau o bilă albă că o murdăreşti 4
laurelian Reputație: 2012 Postat August 26, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 26, 2015 Ce dreaq faci cu ele ?Își ia tigăi... 4
picon Reputație: 1046 Postat August 26, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 26, 2015 Își ia frigider, știți ce spun... 2 3
phoenix Reputație: -585 Postat August 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 26, 2015 Își ia tigăi... Își ia frigider, știți ce spun... Pe dracu,isi ia gonflabila 2 4
laurelian Reputație: 2012 Postat August 26, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 26, 2015 Pe dracu,isi ia gonflabilaAlea e pentru Platinumi! Nooo merge așea, orișicum! Deocamdată să fută tigăi!
tomtom1 Reputație: 124 Postat August 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 26, 2015 Își ia frigider, știți ce spun... Carne...are carne de bagat... taie omu' porcu' ) 1
klm112 Reputație: 5026 Postat August 26, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 26, 2015 Îşi ia castroane 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat August 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 26, 2015 ...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat August 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 26, 2015 ... 2
benz Reputație: 34 Postat August 26, 2015 Oras:craiova Oras:craiova Autor Postat August 26, 2015 Ce trebuie sa fac sa ajung platinium? 1
laurelian Reputație: 2012 Postat August 26, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 26, 2015 Ce trebuie sa fac sa ajung platinium?Tu te știi cu Dobre, așa-i? Ai băut după el cumva?
ciucurel Reputație: -294 Postat August 26, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat August 26, 2015 Ce trebuie sa fac sa ajung platinium?Trebuie sa-i sugi pula lui Dobre!
klm112 Reputație: 5026 Postat August 27, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 27, 2015 Ce trebuie sa fac sa ajung platinium?Să le ai p-astea cu Bursa Metalelor , Ruşii , de ex. sunt puternici pe nichel
alexxx101 Reputație: -664 Postat August 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 27, 2015 Ce trebuie sa fac sa ajung platinium? hmmm, recunosc, prima reactie, impuls a fost sa te pulesc grav, dupa ce am vazut si mizeria asta de topic...DAAAAAARRRam intrat aici, si m-am mai potolitda-mi voie sa te felicit pentru capacitatea indubitabila pe care o ai in a manipula masele, in a-i atrage pe diversi si diverse (cu toata consideratia) in mrejele jocurilor tale labile. Altfel sunt 2 variante, sper ca tu sa fii ala prostu (in sensul de slab dotat de natura), in timp ce restul sa fie cei care te privesc cu mila si compasiune, motive pentru care te si baga in seama si fac intocmai ceea ce le spui (pa fata, fara macar vreo umbra de subtilitate).Pentru ca daca se intampla situatia a doua (de care sincer imi ecam teama), care nu e deloc exclusa, ca tu sa fii ala desteptu, care joaca atat de bine rolul prostului, si ceilalti sunt sau se lasa prostiti de tine atat de grav, si reactioneaza la orice le dai sa rumege, si fac tot ceea ce le spui sa faca (gen da-ti-mi puncteeee..!!! plm) atunci suntem pierduti in pula mea pe planeta asta 2
Membru Premium sprinter_sb Reputație: 1302 Postat August 27, 2015 Oras:sibiu Oras:sibiu Membru Premium Postat August 27, 2015 Nu mi-o lua in nume de rau, dar asta e o reactie atat de tipic romaneasca..Suntem atat de cinici unii cu altii si atat de dezbinati in fata celor care cu adevarat ne manipuleaza, in viata REALA!Dar..e mult mai usor sa inchidem ochii si sa trecem pe langa cineva care are nevoie de ajutor pe marginea drumului, ba parca ar merita si un scuipat intre ochi, ca.. incurca circulatia. Altfel stau lucrurile in Vest, si mai ales in NV, unde individul se gandeste intai la ceilalti si la mediul inconjurator inainte de a actiona..La noi se fura ca-n codru (apropos, paduri vom mai vedea doar in poze la cum se defriseaza), tot ce reprezinta resursa naturala se duce la straini, sa ia cine trebuie un rahat de comision, orice se face - chiar si cand pare la prima vedere ok, tot din interes se face..In loc sa-i educam si sa-i integram pe rromi, ne cufundam noi tot mai adanc in mocirla de mitocanie si nesimtire..pe principiul: important e sa-mi parchez eu X5-u' cu o roata pe trotuar, ce conteaza ca fraiera aia cu prunc in carucior si cu alti 2 kinderi dupa ea, trebuie sa ocoleasca prin noroi..! Si ca sa revin, ca am extrapolat destul varsandu-mi oful:-pana analizai 10min ca-i destept sau prost respectivul, puteai sa-i dai un punct (virtual si gratuit) daca aia il face pe el fericit.. Cand voi trece de 200 de postari si voi avea puncte de dat, le voi da oricui mi le va cere, daca atata lucru ii va aduce un zambet pe fata... [...] care joaca atat de bine rolul prostului, si ceilalti sunt sau se lasa prostiti de tine atat de grav, si reactioneaza la orice le dai sa rumege, si fac tot ceea ce le spui sa faca (gen da-ti-mi puncteeee..!!! plm) atunci suntem pierduti in pula mea pe planeta asta Am impresia ca unii dintre voi uitati si sa mai traiti, iar viata voastra se desfasoara defapt pe forum. WTF!? Wake up! E.doar.un.(alt).forum. 3 there is nothing that a lovely lady you haven't slept with yet can't fix
alexxx101 Reputație: -664 Postat August 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 27, 2015 Nu mi-o lua in nume de rau, dar asta e o reactie atat de tipic romaneasca..Suntem atat de cinici unii cu altii si atat de dezbinati in fata celor care cu adevarat ne manipuleaza, in viata REALA!Dar..e mult mai usor sa inchidem ochii si sa trecem pe langa cineva care are nevoie de ajutor pe marginea drumului, ba parca ar merita si un scuipat intre ochi, ca.. incurca circulatia. Altfel stau lucrurile in Vest, si mai ales in NV, unde individul se gandeste intai la ceilalti si la mediul inconjurator inainte de a actiona..La noi se fura ca-n codru (apropos, paduri vom mai vedea doar in poze la cum se defriseaza), tot ce reprezinta resursa naturala se duce la straini, sa ia cine trebuie un rahat de comision, orice se face - chiar si cand pare la prima vedere ok, tot din interes se face..In loc sa-i educam si sa-i integram pe rromi, ne cufundam noi tot mai adanc in mocirla de mitocanie si nesimtire..pe principiul: important e sa-mi parchez eu X5-u' cu o roata pe trotuar, ce conteaza ca fraiera aia cu prunc in carucior si cu alti 2 kinderi dupa ea, trebuie sa ocoleasca prin noroi..! Si ca sa revin, ca am extrapolat destul varsandu-mi oful:-pana analizai 10min ca-i destept sau prost respectivul, puteai sa-i dai un punct (virtual si gratuit) daca aia il face pe el fericit.. Cand voi trece de 200 de postari si voi avea puncte de dat, le voi da oricui mi le va cere, daca atata lucru ii va aduce un zambet pe fata... Am impresia ca unii dintre voi uitati si sa mai traiti, iar viata voastra se desfasoara defapt pe forum. WTF!? Wake up! E.doar.un.(alt).forum. sunt suficient de relaxat sa nu iau nimic in nici un nume, nici de rau nici de bun, de fapt cred ca ma cam doare'n cot (cu totata consideratia) in ce nume ai scris ceea ce ai scris.ceea ce nu inteleg eu este, unde e legatura intre ce ai scris tu (pari oricum mai afectat ca mine de realitate) si ce am scris eu (in general cu privire la benz) cu privire la a analiza pur si simplu o situatie, care include actiuni si reactiuni ale unor oameni??? intreb asta pentru ca nu inteleg de ce, in legatura cu ce m-ai citat??nici nu contest nici nu sunt de acord cu ce zici, am si eu opiniile mele cu privire la ce se intampla pe afara, doar ca spre deosebire de tine nu cred ca sunt adevaruri general valabile PS: e doar un forum 1 2
Membru Premium sprinter_sb Reputație: 1302 Postat August 27, 2015 Oras:sibiu Oras:sibiu Membru Premium Postat August 27, 2015 Îhî..prefer sa fiu afectat sau ancorat in/de realitate, decat sa stau sa analizez sau sa fac profile psihologice ale unui user..virtual, care a cerut ceva simplu, si atat Nu stiu cine e benz si nici nu ma intereseaza, insa legatura intre exemplele date si ce ai scris tu..a fost explicata...desene nu iti voi face ..Si nu era vorba despre adevaruri general valabile ci despre un trend care se contureaza f. clar in alte parti si care m-a impresionat profund. A te gandi la ceilalti si la nevoile lor, asta e cu adevarat ceea ce ne plaseaza cu 200 de ani in spatele altora. 1 there is nothing that a lovely lady you haven't slept with yet can't fix
alexxx101 Reputație: -664 Postat August 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 27, 2015 Îhî..prefer sa fiu afectat sau ancorat in/de realitate, decat sa stau sa analizez sau sa fac profile psihologice ale unui user..virtual, care a cerut ceva simplu, si atat Nu stiu cine e benz si nici nu ma intereseaza, insa legatura intre exemplele date si ce ai scris tu..a fost explicata...desene nu iti voi face ..Si nu era vorba despre adevaruri general valabile ci despre un trend care se contureaza f. clar in alte parti si care m-a impresionat profund. A te gandi la ceilalti si la nevoile lor, asta e cu adevarat ceea ce ne plaseaza cu 200 de ani in spatele altora.prietene de vorbit nu stiu daca vorbim impreuna, dar de inteles sigur ne intelegem separat.daca tu esti ok cu tine, esti bine, sanatos, fericit, lasa-ma pe mine in nebunia mea sa stau eu sa analizez si sa fac ce ma taie capul ca e mai simplu, si pt tine si pt mine.spor in toate! 2 2
only-me Reputație: 17115 Postat August 27, 2015 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat August 27, 2015 Ce dreaq faci cu ele ? Își ia tigăi... Își ia frigider, știți ce spun... Pe dracu,isi ia gonflabila Îşi ia castroaneE pe dreaq,...si-o ia la LABAAAA :laugh2 ...pe puncte . 8
Membru Premium sprinter_sb Reputație: 1302 Postat August 27, 2015 Oras:sibiu Oras:sibiu Membru Premium Postat August 27, 2015 prietene de vorbit nu stiu daca vorbim impreuna, dar de inteles sigur ne intelegem separat.daca tu esti ok cu tine, esti bine, sanatos, fericit, lasa-ma pe mine in nebunia mea sa stau eu sa analizez si sa fac ce ma taie capul ca e mai simplu, si pt tine si pt mine.spor in toate! Nu-mi amintesc sa fim prieteni.. Cat despre inteles, pentru ca insisti / te faci ca nu pricepi, iti fac o "schiță" - cu toate ca nu dai semne sa meriti timpul irosit. Cand ti se cere ajutorul (virtual sau in lumea reala) si esti in masura sa ajuti, ajuta! Cu atat mai mult cu cat efortul depus pentru a ajuta tinde spre 0 (cazul de fata). Urmatorul nivel este sa ajuti fara sa ti se ceara asta in mod concret, si fara sa urmaresti vreun beneficiu personal. It's that easy.. Insa romanul tipic, in loc sa ajute, prefera sa ranjeasca sarcastic de pe margine, sa arate cu degetul si sa judece pe oricine are o alta mentalitate si vrea sa intinda o mana.. Adica tu, colega...Asta asa, sa nu mai fie loc de echivoc. Capisci? Spor, asemenea! 2 there is nothing that a lovely lady you haven't slept with yet can't fix
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum