Sari la conținut

0757893437 Fost ( 0747325968 )


vanity85

Postări Recomandate

Salut. E primul meu post, asa ca va rog sa fiti ingaduitori.O sa incep asa: dra de la nr 0747325968 merita nota 10 la GFE !!! Parca ma cunostea de-o viata!!! N-a fost o secunda in care sa nu zambeasca (si nu fals, ca ma enerveaza la maxim). Frumusica foc la fatza, sani maaari, de nota 9.5, ca sa nu zic 10, ca intotdeauna sper la mai bine. 1.70m,putin cam plinuta dupa gusturile mele, dar era intr-o rochie de seara neagra..si cum era bronzata(nu tziganca, ca si pe astea le urasc de moarte), arata numai bine. Fundul cam marisor, dar futabil.Mie mi-a facut doar oral,pt ca era pe stop,asa ca ce are sub bikinei nu va pot spune, dar imi spunea intr-una ca ce rau ii pare ca e pe stop, ca altfel m-ar fi futut de nu stiam ce-i cu mine..si se tot lauda ca-i foaaaarte stramta. O sa revin alta data sa ma conving. Asa..preturi: eu am ajuns acolo vorbind la telefon cu o colega de a ei..sunt 3 fete care stau impreuna intr-o casa pe langa Billa, pe langa o pensiune de care nu-mi amintesc exact cum se cheama..oricum..e la 1 minut de billa..fetele cereau 100nr,150 ora..cum fata despre care v-am vorbit era pe stop, am negociat sa-mi faca ea oral si colega ei normal (mi-a facut si ea oral pana la urma),pt 150. Deci le-am luat pe amandoua pt un nr cu 150ron. Despre colega nu va zic decat ca nu mi-a placut deloc..mai bine ramanea imbracata,deci nu o recomand (simpatica doar la fatza,dar la corp e praf)..i-am si sters nr de tel.. Am terminat oral cu prima dra, care a zis s-o anunt cand termin, ca nu inghite, dar am anuntat-o cam tarziu, insa nu s-a suparat.. Cealalta dra care mai era acolo nu era intereseanta, deci nu o recoman nici pe ea.Deci: locatie-langa Billa,nota 7 (casa cam distrusa,camera ok,baia ok) pret: 100nr,150 ora oral neprotejat-nota 8 (ii place ce face) normal protejat (am precizat ca e vorba de a doua fata)-nota 3..praf..nu recomand in rest n-am intrebat, ca nu ma pasioneazaPer total, o recomand pe prima dra, mai ales pt GFE si sanii superbi..si la fatza e dragutza foc.Va salut.

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Salut. E primul meu post' date=' asa ca va rog sa fiti ingaduitori.O sa incep asa: dra de la nr 0747325968 merita nota 10 la GFE !!! Parca ma cunostea de-o viata!!! N-a fost o secunda in care sa nu zambeasca (si nu fals, ca ma enerveaza la maxim). Frumusica foc la fatza, sani maaari, de nota 9.5, ca sa nu zic 10, ca intotdeauna sper la mai bine. 1.70m,putin cam plinuta dupa gusturile mele, dar era intr-o rochie de seara neagra..si cum era bronzata(nu tziganca, ca si pe astea le urasc de moarte), arata numai bine. Fundul cam marisor, dar futabil.Mie mi-a facut doar oral,pt ca era pe stop,asa ca ce are sub bikinei nu va pot spune, dar imi spunea intr-una ca ce rau ii pare ca e pe stop, ca altfel m-ar fi futut de nu stiam ce-i cu mine..si se tot lauda ca-i foaaaarte stramta. O sa revin alta data sa ma conving. Asa..preturi: eu am ajuns acolo vorbind la telefon cu o colega de a ei..sunt 3 fete care stau impreuna intr-o casa pe langa Billa, pe langa o pensiune de care nu-mi amintesc exact cum se cheama..oricum..e la 1 minut de billa..fetele cereau 100nr,150 ora..cum fata despre care v-am vorbit era pe stop, am negociat sa-mi faca ea oral si colega ei normal (mi-a facut si ea oral pana la urma),pt 150. Deci le-am luat pe amandoua pt un nr cu 150ron. Despre colega nu va zic decat ca nu mi-a placut deloc..mai bine ramanea imbracata,deci nu o recomand (simpatica doar la fatza,dar la corp e praf)..i-am si sters nr de tel.. Am terminat oral cu prima dra, care a zis s-o anunt cand termin, ca nu inghite, dar am anuntat-o cam tarziu, insa nu s-a suparat..:). Cealalta dra care mai era acolo nu era intereseanta, deci nu o recoman nici pe ea.Deci: locatie-langa Billa,nota 7 (casa cam distrusa,camera ok,baia ok) pret: 100nr,150 ora oral neprotejat-nota 8 (ii place ce face) normal protejat (am precizat ca e vorba de a doua fata)-nota 3..praf..nu recomand in rest n-am intrebat, ca nu ma pasioneazaPer total, o recomand pe prima dra, mai ales pt GFE si sanii superbi..si la fatza e dragutza foc.Va salut.[/quote']ce povestesti tu aici e interesant, si tare tentant.ma mir ca nu ai insistat cu sanii...ti-a frecat-o intre ei? eu incerc de mult sa gasesc asa o tipa in iasi, cu sanii mari , sa o fut practic intre ei
Link spre comentariu

Am fost la inceputul anului la dre, intr-o locatie temporara, alta decat casa de la Billa. erau numai 2. Ar fi fost ok daca nu mi-ar fi disparut 50 de lei din portofel. Si cu asta, sa-mi fie invatare de minte, e ultima oara cind il mai iau. Am vb la tel cu colega, m-a asteptat dra din primul post. In camera am ales-o pe colega - cam 160 vreo 52kg, era nemachiata si proaspat iesita de la dus. Sini medii spre mari, lasati, cu sfircuri f mari de culoare inchisa, Dona s-a recomandat, parca. Cealalta era mai frumusica la fata, grasuta, imbracata, oarecum dezamagite amandoua ca n-am ales pe dra de care era vorba aici. A stat in camera, iar la sfirsit la dus a zis sa inchidem usa. In 2 minute m-a operat. Deci in loc de 100 de lei am dat 150 de lei. Vroiau 200 ora, nu 150, iar numarul 100. Dona nu s-a grabit, e lasciva, are niste cicatrici pe corp, probabil de la un foc sau ceva, dar nu in zonele erogene. oral fara, lent, bun, apoi la normal am coborit. Imediat mi-a spus ca e curata (chiar era). Zic ca vroiam sa o pup la care ea zice - te costa in plus. Cam prea mult deja. Bunicica la normal, are labii mari, epilata, fara mirosuri. Nu accepta sarut. Roscata, fund lasat, are o fata interesanta. Cealalta bruneta e grasuta, dar arata foarte bine la fata. Pacat ca sint hoate.

  • Like 1
Link spre comentariu

Nasol la faza cu furatul,dar trebuie sa te astepti si la chestii de astea...nu-mi permit sa dau sfaturi,dar la curve se merge cu bani potriviti si fara portofel,ca nu stii niciodata in timp ce torni vreo dubla cine iti scaneaza buzunarul.Va asigur de respectul meu!

Link spre comentariu
Vizitator poaca
Reputație: 0
Nasol la faza cu furatul' date='dar trebuie sa te astepti si la chestii de astea...nu-mi permit sa dau sfaturi,dar la curve se merge cu bani potriviti si fara portofel,ca nu stii niciodata in timp ce torni vreo dubla cine iti scaneaza buzunarul.Va asigur de respectul meu![/quote']am mai citit o faza asemanatoare. 2 persoane diferite s-au dus prin zona minerva-alexandru cel bun, la dameza acasa si au fost furate.din ce am citit, consider ca cel mai bine e sa eviti damezele care au propria locuinta asa e? gandesc bine :) ???
Link spre comentariu
Vizitator poaca
Reputație: 0
Colega "poaca".... mai comentezi mult?Chiar nu se sesizeaza niciunul dintre moderatori ca ai umplut forumul din Iasi de off-topic-uri?????Cum ai acumulat reputatia? ca review-uri nu prea ai....doar intrebari si comentarii!!!!E cineva dintre moderatori pe receptie?
scuze daca am intrecut masura, iar review-uri am 2, unul chiar astazisi nu am singurul cu offtopic, inca odata imi cer scuze
Link spre comentariu
  • Oras:La capatul ei
  • Oras:La capatul ei

Am fost si eu la Dona de 2 ori, de fiecare data era si colega bruneta cu ea care desi zambea pervers de tot nu am ales-o si am cerut putina intimitate, bruneta ar fi vrut sa sta cu noi in camera in timp ce jucam sotron :dodgy:Locatie langa Billa la un bloc turn, apartament modest, totul invechit de la mobila si pana la baie, nota 5.Dona e roscat-blonduta asa o nuanta spalacita cu ceva pistrui, m-a tentat la ea fundul care i se ghicea sub niste pantaloni negri si mulati si sanii care jucau liberi intr-un tricou. Ambele fete sunt cam la 1.60-1.65 m, Dona are vreo 50 kg bruneta vreo 60-63 si un cur obraznic care cere palme.A vrut 150 RON o ora, am intrebat cu amandoua odata si au cerut 300 RON fara sa vrea sa negocieze, asa ca am ramas cu Dona o ora. Dupa ce s-a dezbracat, s-a mai dus asa din entuziasm, pielea pe burta cam lasata, sanii lungi si lasati cu mameloane mari, macar erau moi si calzi.Oral bunisor, de nota 7, imi arunca asa cate o ocheada in timp ce-si plimba limba pe organ de parca era cornetul de la inghetata si astepta sa ajunga la crema din varf.Normal, foarte bun daca faci tu tot si ai presiune mare, cel putin prima data cand am fost la ea. Mi-a placut s-o tin de bucile ei moi si s-o ard pe la spate, am cam fost brutal ca am lasat-o cracanata cand am terminat si avea sangerari desi nu era la probleme. Deasupra nu se misca ea grozav, de asta am si trecut-o rapid capra.Igiena OK, nici un miros suspect desi era fleoasca cu spume cand am terminat.Ce nu mi-a placut ca sta cu ochii pe ceas si mi-a atras atentia de fiecare data cand am fost de vreo 3-4 ori pe sedinta in timp ce ne jucam ca mai sunt atatea minute, mai sunt ..........., parca era un orologiu stricat, dar si-a luat-o pt asta.A doua si ultima oara cand am fost la ea, facea un tratament de la niste rani aparute in timpul luptelor, m-am simtit putin responsabil dar tot am vrut sa-mi mozolesc melesteul, daca imi zicea asta inainte incercam bruneta. Am renuntat rapid cand am vazut ca o durea cu adevarat si am plecat dupa un oral executat cam stangaci si fara pasiune.Si apopo de ce ziceau colegii, nici mie nu-mi ieseau socotelile dupa ce am plecat de la ea.

  • Like 1
Link spre comentariu

Acum preseteaza pe Arcu pe langa restaurantul La Salcia si au anunturile astea - cu numerele de telefon urmatoare :Sunt Giulia, o studentă plăcută şi am de gând să satisfac plăcerile domnilor generoşi şi cavalerilor cu caracter. Rog igienă şi discreţie. Vă mulţumesc, non stop! tel 0748709157[ tel: 0748709157 ]Bună! Sunt o brunetă atrăgătoare, foarte ambiţioasă şi cu gusturi pe placul domnilor generoşi şi tinerilor cu bun simţ. Non stop, rog igienă şi seriozitate maximă, vă mulţumesc! Vă pup şi vă aştept! tel 0748709147[ tel: 0748709147 ]

Link spre comentariu

Am fost si eu aseara la fete, era doar una din ele disponibile , bruneta cu sani marisori, fundul un pic extra, dar nimic deranjant tinand cont ca e destul de inalta.Mi a placut ca avea pe ea cizme din piele intoarsa negre, si o rochita scurta mulata. Apartamentul e foarte curat si ok din toate punctele de vedere, am putea spune chiar de lux.Fata are un tatuaj deasupra pasaricii, igiena super ok.GFE foarte mare , as putea da un 10 aici, era data si cu un pafum foarte fain, am inceput cu oral neprot, cu ceva artificii, si putin anilingus, destul de umed, nota 9 pentru ca nu face deep complet dar se straduieste.Dupa vreo 10 minute de preludiu, am trecut la normal cu caciulita, eu deasupra, apoi ea deasupra, dupa care am pus o capra in picioare, cu fata la un dulap si i am dat pe la spate.Cred ca dupa vreo doua vizite ar accepta si anal....nu pot fi sigur 100%, dar cand am luat o pe la spate , am incercat cu degetul prima data si i am bagat doua degete in anus, si cam dadea ochii peste cap, iar cand am incercat sa i o bag, a mimat ceva de genul ca nu acum si mi a luat o cu mana si mi a bagat o in pasarica :).Dupa ce am terminat , cat ma imbracam a trecut si colega ei pe hol , parea destul de pornaciune,tot rochita scurta, tot tocuri, inaltuta.. cred ca am sa merg zilele astea sa vad daca merge cu amandoua, sau sa mai lucrez un pic la asta sa vad daca merge si analul ala sa nu ramanem datori:)Ca si tarife, 100 numarul si 150 ora, eu am luat un numar dar fata nu se uita la ceas, si a pus telefoanele pe silent chiar de recomandat din toate punctele de vedere.Tinand cont ca sunt doua numere , si ambele sunt brunete, cel putin asa a parut si cea care a trecut pe hol , eu va las numarul la care am sunat, adica 0748709157, si se numeste Andreea

  • Like 1
Link spre comentariu

Domnilor,va asigur de respectul meu...astazi am facut o vizita domnisoarei care raspunde la numarul de telefon 0748709157 si care se cheama Giulia.Locatia este vis-a-vis de restaurantul La Salcia si mi se pare ok.Acum sa trecem la prestatii,care in fapt n-a fost decat una,adik un oral,neprotejat,executat dupa parerea mea destul de bine(era in perioada naspa a lunii) in ciuda faptului ca domnisoara afirma ca nu-i decat de 5 luni in campul muncii.O prezenta agreabila dupa parerea mea,in ciuda dimensiunilor un pic marisoare,adik un cur destul de mare,dar care mie nu mi-a displacut(aviz amatorilor)tite mari, misto.Fata destul de volubila,poti si discuta cu ea.Zice ca are 21 de anisori.Incepuse un pic grabit folosind si manuta dar am temperat-o si i-am spus sa nu mai folosesca mana si s-a conformat.Tarifele sunt 100 numarul si 150 ora.Normal,am luat numai un numar datorita situatiei.Igiena super.Nu am negociat,neavand obiceiul s-o fac decat daca ma hotarasc sa mai revin,ceea ce cred ca o sa mai fac si va recomand si voua.Spor la tras!

  • Like 1
Link spre comentariu

La 0748709147 am sunat si eu. Are vreo 3 numere, dar nu le-am retinut.

 

O tipa bruneta, romanca, la 170cm, 65kg, sani mari, tari, sfarcuri maricele. Ceva burta, bulane si fund marisor. Genul corpolenta care pe tocuri arata foarte pervers.

100/nr, 150/h, am optat pentru o ora. Primul numar s-a desfasurat oral, CIM, fara CIF, anilingus. Un oral mediocru, cu ajutor din partea mainii. Ca si plus faptul ca e ascultatoare, ii spusesem sa renunte la mana si s-a conformat, limbi pe oua, sarutari pe corp, FK.

La partea normala nu am facut prea multe din cauza oboselii, ii dau un 6. Al doilea numar l-am terminat tot oral, si ca dovada ca e ascultatoare, am rugat-o ca dupa ce finalizez sa lase sperma sa curga si sa o mai suga, si a facut-o bine.

 

Note finale:

 

Oral 7

Normal 6

Fizic 6,5

Locatie 5 (fara prosop, vreo 2 sapunuri obosite)

Igiena 8,5

 

Somn usor!

  • Like 1
  • Minus 7
Link spre comentariu
Vizitator dinu_vama
Reputație: 0

Am inteles ca face si anal si eventual si neprotejat. Asa e? Inseamna ca nu se stie cat de curata o fi.

  • Minus 1
Link spre comentariu

Cu respect am placerea sa va salut...din dorinta de a elibera energiile adunate intr-o anumita zona i-am facut o vizita domnisoarei care-si zice Giulia.Locatia si-a schimbat=o nu mai este in fata la "La salcia"{datorita vecinilor,zice ea}acum isi are cartierul general in blocul turn din spatele garii,locatie pe care a-si numi-o mai degraba discreta.Baia nu am vizitat-o ca nu a fost cazul...Nu ma ramas decat un numar{din nou doar oral pt ca era in asteptarea perioadei si se temea sa n-o ajut tocmai eu...sic,noroc mare pe capul meu:)!Un numar executat banal,fara lins,fara contributii...am terminat repede ca eram cam "ne" de-o bucata si asa am scutit-o pe d-soara de multa cazna.Destul de volubila ca de obicei,o recomand d-lor de-o eliberare si celor carora le plac tipele mai mari ca si cantitate...Spor la tras!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Buna seara frati futaciosi si va rog dat fiind faptul ca este primul meu post sa ma pasuiti catusi de putin daca fac vreo eroare.Citesc forumu de ceva vreme si sunt la zi cu subiectele.Acum 2 seri in jurul orei 20 am pus mana pe ziarul evenimentul si dupa circa 4 telefoane la diferite dudui care nu au raspuns am dat din nou de Giulia(Pentru a 3-a oara in ultimul an la 3 numere de telefon si 3 locatii diferite) la urmatorul numar de telefon : 0757893437.O sun si imi raspunde o voce cunoscuta oarecum dar nu reuseam sa o identific,intreb tarifele si imi comunica : 100 lei numarul si 150 lei ora.O intreb daca e libera is imi zice ca da si imi zice sa vin in fata la Billa la gara si sa o sun cand ajung acolo.Mentionez ca am fost la ea cand avea locatie in fata la "La Salcia" la parter cat si cand avea in blocul de langa gara ala care are un bar is niste magazine si fastfooduri la parter.Am ajuns la billa in circa 15 minute dupa ce am vb cu ea si am sunat-o,mi-a zis sa astept 2 minute ca a facut un dush si se imbraca si ma suna ea.M-a sunat intru-n minut si mi-a explicat cum sa ajung la ea(foarte usor).Locatia este in blocul turn de langa billa cel cu farmacie,pariuri sportive,schimb valutar si inca cateva acareturi.Am intrat in apartament si surpriza a fost mare cand am dat ochii unul cu altul....ne stiam dar ea isi schimba des numerele de telefon cat si locatiile si mi-a zis cat am stat de vorba ca 3 luni nu a prestat si ca acum s-a apucat iar.Apartamentul are 1 camera o baie si o bucatarie,curatel peste tot(locuieste singura).Facusem dus acasa asa ca nu m-a interesat,dar am vazut vreo 3 proasoape pe acolo si ceva gel de dus.Giulia m-a asteptat intr-o fusta,o bluzita si cizme inalte cu toc.I-am dat banii (150 lei/1h) s-a dezbracat am stat putin de vorba la o tigara dupa care am trecut la un oral neprotejat umed cu multa saliva,limbi pe oo.Dupa vreo 15 minute de oral am pus prezervativ si am pus-o capra,i-am dat asa inca vreo 20 de minute.Dupa care am scos prezervativul si am finalizat dupa inca vreo 10 minute de oral in gurita ei..Nu se grabeste, te lasa sa termini in voie dupa care se duce la baie si scuipa.Dat fiind faptul ca ora aproape trecuse si din motive inca necunoscute(nu mi s-a intamplat niciodata sa finalizez asa greu )am hotarat sa ma imbrac si sa plec.Despre Giulia nu am ce sa zic ca cei care ati fost la ea o stiti(cam 1.70/60-65kg/22 ani)cu un tatuaj deasupra pasaricii si tate mari.O sa mai revin la ea sigur datorita faptului ca are un GFE foarte mare in opinia mea(a zambit mereu,discuta cu tine se vede ca se implica parca ar fi prietena ta,te face sa te simti ca si cu prietena)si nu il ultimul rand datorita igienei.Acum sa dau note

 

 

Locatie : Langa Billa(gara)

Modalitate de contact : Telefonic (numarul de telefon il aveti mai sus)

Servicii : Fk-nu(cu toate ca in intalnirile precedente a acceptat,acum zice ca nu mai face) sex oral neprotejat-da,sex normal protejat-da,CIM-da

 

 

Note:

Locatie : 9

Oral : 8(se ajuta de mana si nu da atentie zonelor adiacente decat daca ii ceri)

Normal : 8 (nu prea se implica,geme putin spre deloc)

GFE : Aici ii dau 9 (e loc de mai bine da cei care  ati mers si veti merge la ea o sa imi dati dreptate)

 

Per total sunt multumit si  voi mai reveni la ea de cate ori voi avea ocazia intrucat oralu e bun,igiena corespunde si cel mai important pentru mine ca are un GFE ridicat (ma simt ca si cum as fi cu prietena).

 

 

Va multumesc pentru ingaduinta  si va promit  ca de cate ori o sa mai merg la "fetite" o sa postez experienta

  • Like 3
Link spre comentariu

  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

Salutare tuturor.

Am prestat si eu cu prezenta la duduia Giulia Andreea ieri in jurul pranzului. Locatia aceiasi ca si in postarile anterioare. Apartamentul curatel, ..., prea multa gresie dupa parerea mea, mobila obosita, baia neigienica, fara prosop la baie, hartia igienica a trebuit sa o caut eu ca sa ma pot sterge, la baie cateva sapunuri mici, gen sapunul care-l gasesi in baie la hotel.

Duduia inaltuta, simpaticuta, vorbareatza, primitoare, ... , dar multa frate ... ce dispretuiesc cel mai mult: burtile la femei ... nasol ! si nu mai zic celulita pe fund, picioare, burta .. etc. Buze subtiri, nimic senzual. Sani frumosi, plini, ai pe ce pune mana ... in rest, nu am nimic de laudat referitor la corpul ei. AM ramas pentru ca eram mult prea incarcat, si decat o laba scurta mai bine o gaura calda.

Am ramas pentru un numar 80 lei, sex oral neprotejat, sex normal protejat si am incheiat cu un oral neprotejat in gurita ei... nimic spectaculos.

Sex oral fara lins pe oo, se ajuta mult cu mana, am incercat un deep, dar s-a retras. Am pus-o apoi in clasica pozitie, pentru a putea trece cu vederea peste burta ei.

Note, nu prea am ce sa dau.

Poate sunt eu prea pretentios, dar, banuiesc ca, ca si voi, cautati ceva mai mult decat ce avem acasa ... in cazul asta a fost mult dedesubt .. dar na, la banii astia.

Poate la urmatorul post o sa fiu mai entuziasmat.

 

PS: Stiu de regulile impuse cand postezi, dar sincer, nu prea am ce zice.

 

Spor la tutut !

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...