klm112 Reputație: 5026 Postat August 30, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 30, 2015 Klm fa o recenzie la ce vrei tu, am chef de caterinca ))))Stai sa fac un dus.ce cocktail uri ai degustat
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 30, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 30, 2015 Stai sa fac un dus.ce cocktail uri ai degustatCosmo
dolores rld Reputație: -518 Postat August 30, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat August 30, 2015 Continui tratamentul la par si unghii, am luat de la plafar si ceaiuri pentru ficat si rinichi, pastile pentru balonare, fac abdomene, mi-a revenit pofta de mancare, dorm bine... Chiar bine.In prima perioada o sa ma ingras pentru ca am avut corpul infometat si va depune orice prinde, dar cu timpul revine la normal.Pana si cu sor-mea parca e altfel, a zis ca vrea sa ma viziteze, wow! Tu? Fa bolnavo, cat te mai ingrasi? ))) Macar sa dea Domnu' sa te faci sanatoasa psihic. ))Incearca ceai de matraguna. )))
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 30, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 30, 2015 Fa bolnavo, cat te mai ingrasi? ))) Macar sa dea Domnu' sa te faci sanatoasa psihic. ))Incearca ceai de matraguna. )))Nu mai fi rau .......lasa-o sa se simta bine, avem toti loc pe aici cred/sper
dolores rld Reputație: -518 Postat August 30, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat August 30, 2015 Nu mai fi rau .......lasa-o sa se simta bine, avem toti loc pe aici cred/spernu o mai apara, ca va crede ca esti Psycho, prietenul ei imaginar din cap, care o tot terorizeaza cu voci si parole la conturi ))))))))))))
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 30, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 30, 2015 nu o mai apara, ca va crede ca esti Psycho, prietenul ei imaginar din cap, care o tot terorizeaza cu voci si parole la conturi ))))))))))))auch auch nu e frumos, dar nu ma mai bag. nu vezi ca se simte si ea bine si imi place mult de ea personal in ultima vreme
dolores rld Reputație: -518 Postat August 30, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat August 30, 2015 auch auch nu e frumos, dar nu ma mai bag. nu vezi ca se simte si ea bine si imi place mult de ea personal in ultima vremee beata bre, rade in oglinda. stai sa se trezeasca sa vezi ce urat face ))
klm112 Reputație: 5026 Postat August 30, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 30, 2015 Am revenit.ce vrea imi aduce aminte de PacalarozicaPaca s.a intalnit cu un boier .dar nu colegul de la Cluj,altu mai vechi ,si ăla foarte vesel s.aca intalnit cu Păcală l.a rugat sa.l pacapacaleasca si pe el. Păcală i.a zissa stea la marginea drumului sa.l astepte, sa.i dea trasura sa se duca acasa sa.si ia pacalitorulS ca nu.l avea la el ca sa.si faca treaba. Si boierul a asteptat vreo 3 zile sa vina Păcală
klm112 Reputație: 5026 Postat August 30, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 30, 2015 Ma duc sa.mi pieptan cositele
klm112 Reputație: 5026 Postat August 30, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 30, 2015 CosmoAdică o băutură roz.hehehe
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat August 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 31, 2015 Fa bolnavo, cat te mai ingrasi? ))) Macar sa dea Domnu' sa te faci sanatoasa psihic. ))Incearca ceai de matraguna. ))) nu o mai apara, ca va crede ca esti Psycho, prietenul ei imaginar din cap, care o tot terorizeaza cu voci si parole la conturi )))))))))))) nu o mai apara, ca va crede ca esti Psycho, prietenul ei imaginar din cap, care o tot terorizeaza cu voci si parole la conturi )))))))))))) e beata bre, rade in oglinda. stai sa se trezeasca sa vezi ce urat face )) N-ai nici un haz, glume proaste de la un frustrat in cautarea atentiei. Ignore.
phoenix Reputație: -585 Postat August 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 31, 2015 vorbeste in pula mea frumosDa sefu sa-mi bag pula 1 4
dolores rld Reputație: -518 Postat August 31, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat August 31, 2015 Da sefu sa-mi bag pulaPăi vedeți domnule că se poate? 1 3
dolores rld Reputație: -518 Postat August 31, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat August 31, 2015 N-ai nici un haz, glume proaste de la un frustrat in cautarea atentiei. Ignore. Staaaaii! Iartă-mă! Îți dau parola de la contul ăsta. 1 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 31, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 31, 2015 Adică o băutură roz.heheheroz este lumea toata
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum