razvan21 Reputație: 13 Postat August 1, 2019 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat August 1, 2019 Pe la mare nu mai ajungi ? Link spre comentariu
stapana_andreea Reputație: 99 Postat August 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 1, 2019 Pe la mare nu mai ajungi ?Buna ziua! Momentan nu , am sa pun anunt in momentul in care ma hotarasc sa vin. Link spre comentariu
adymihalcea1 Reputație: 1 Postat August 5, 2019 Partajează Postat August 5, 2019 Buna!!! Normal ca stie...... eu cel mai bine ,cine altcineva ar sti mai bine decat mine ??????? NU FACE DOMINARE !!!!!! Nici companie 'normala'? :) Link spre comentariu
stapana_andreea Reputație: 99 Postat August 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 5, 2019 Nici companie 'normala'? :)Nu ....sunt niste discutii inutile, vb de dragul de a vb ... nu au nici o logica !!!!! Link spre comentariu
Vizitator ciprian70 Reputație: 0 Postat August 7, 2019 Partajează Postat August 7, 2019 Salut all!Am reusit sa o mai vizitez si eu pe Stapana noastra Andreea. Cred ca sunteti curiosi de ce revin cu recenzie...ei bine am fost intampinat ca de obicei cu mult respect si prietenie.Intrand iar in vestitul ei studio am observat o jucarie noua,jucarie numita Sybian.Puteti sa vedeti aici: Link spre comentariu
Vizitator sclav43 Reputație: 0 Postat August 10, 2019 Partajează Postat August 10, 2019 Stapana Andreea ma scuzati ca va deranjez dar cand faceti ceva filme care sa includa si biciuire extrema sau caning, va multumesc Link spre comentariu
radu1312 Reputație: -1 Postat August 23, 2019 Partajează Postat August 23, 2019 Buna ziua,Pe la Timisoara sunt ceva sanse sa ajungeti? Link spre comentariu
soso89 Reputație: 0 Postat August 25, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat August 25, 2019 Te așteptăm și în Brașov, Stăpână Andreea Link spre comentariu
stapana_andreea Reputație: 99 Postat August 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 27, 2019 Disponibila Stapana Andreea ofera sedinte de dominare hard si soft, sedintele au loc in studio-ul meu personal care este utilat cu ustensile si dispozitiv pentru suspendat, cusca, roata, etc....... . Accept cunnilingus, anilingus si ofer cbt, footfetish, spanking, facesitting, face-slaping, trampling, ballbusting, roll-play, feminizare, ceruire. Poze reale din locatie Tributul pentru o sedinta de dominare este de 300 ron este de1.15 min Tributul pt o sedinta de dominare este de 200 ron pt 30min Exclus sexul Ofer si cer discretie si igiena maximaProgram de luni pana sambata intre orele 10/24Programarile se fac cu o ora inainte la nr. 0723505213Locatie Bulevardul Pache Protopopescu / langa Pro TV 1 Link spre comentariu
rahat123 Reputație: -3 Postat Septembrie 3, 2019 Oras:Mataaaaa Oras:Mataaaaa Partajează Postat Septembrie 3, 2019 In Italia la batrane nu'ti mai place baba drec, grasa si slinoasa esti si tu stapana Link spre comentariu
crystyan25 Reputație: 26 Postat Octombrie 15, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Octombrie 15, 2019 Poze noi ceva? Link spre comentariu
zenzational0 Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2019 Partajează Postat Noiembrie 2, 2019 Multumesc pentru aseara. Revin si cu detalii pentru cei interesati Link spre comentariu
crystyan25 Reputație: 26 Postat Noiembrie 3, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Noiembrie 3, 2019 Ar fi bn sa revii cu o recenzie Link spre comentariu
zenzational0 Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2019 Partajează Postat Noiembrie 4, 2019 Revin. Am ajuns la stapana dupa ce am contactat.o cu o ora inainte, mi.a spus ca e libera si ca o gasesc la locatia cunoscuta langa protv. Pret 300 doar cu ea. Am intrat si inca de la intrare se vede o alta calitate a serviciilor...am mai fost la asa zise stapane si stiu ce spun... O locatie curata, cu un miros curat . Am facut cunostinta si am intrat intr.o camaruta unde am fumat o tigara si am stabilit ce ne place. Am trecut in camera alaturata...un adevarat studio ca cel din poze. Am inceput cu linsul picioarelor...mai sus spre pasarica si fund...curate si neasteptat de fresh pentru varsta ei....arata mult mai bine decat in poze. Mi.a legat coaiele si a inceput sa ma penetreze...am trecut si in camera alaturata si am revenit in studiou. Totul a durat undeva la peste o ora si 20 si nu mi.a lasat impresia ca se grabeste. Finalizarea am tealizat.o cu un uro de la stapana. F f ok...la final am utilizat dus.ul ....curat si am mai stat la palavre timp de o tigara. Am ramas placut impresionat...revin cu placere. Link spre comentariu
mercedesul69 Reputație: 3 Postat Noiembrie 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 21, 2019 Se pot face programari pe wapp sau mesaj, sau doar telefonic ? (stau cu chirie și nu doresc să fiu auzit) Link spre comentariu
soso89 Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Noiembrie 25, 2019 Poze noi?! Link spre comentariu
antycus Reputație: 79 Postat Ianuarie 6, 2020 Partajează Postat Ianuarie 6, 2020 A murit Stăpâna Andreea?Vad ca nu s a mai auzit nimic de ea. Link spre comentariu
beau_tare Reputație: -2 Postat Ianuarie 6, 2020 Partajează Postat Ianuarie 6, 2020 E in vacanta de iarna,cheltuie banii sclavilor. Link spre comentariu
antycus Reputație: 79 Postat Ianuarie 8, 2020 Partajează Postat Ianuarie 8, 2020 E in vacanta de iarna,cheltuie banii sclavilor.Aa, pai ma bucur pentru ea atunci 😂 Link spre comentariu
superboom Reputație: 7 Postat Ianuarie 8, 2020 Partajează Postat Ianuarie 8, 2020 Buna!!! Normal ca stie...... eu cel mai bine ,cine altcineva ar sti mai bine decat mine ??????? NU FACE DOMINARE !!!!!!. Sa fie linsa in pizda si in cur acceptă? Link spre comentariu
stapana_andreea Reputație: 99 Postat Ianuarie 27, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 27, 2020 Disponibila Stapana Andreea ofera sedinte de dominare hard si soft, sedintele au loc in studio-ul meu personal care este utilat cu ustensile si dispozitiv pentru suspendat, cusca, roata, etc....... . Accept cunnilingus, anilingus si ofer cbt, footfetish, spanking, facesitting, face-slaping, trampling, ballbusting, roll-play, feminizare, ceruire. Poze reale din locatie Tributul pentru o sedinta de dominare este de 300 ron este de1.15 min Tributul pt o sedinta de dominare este de 200 ron pt 30min Exclus sexul Ofer si cer discretie si igiena maximaProgram de luni pana sambata intre orele 10/24Programarile se fac cu o ora inainte la nr. 0723505213Locatie Bulevardul Pache Protopopescu / langa Pro TV 1 Link spre comentariu
antycus Reputație: 79 Postat Ianuarie 27, 2020 Partajează Postat Ianuarie 27, 2020 Disponibila Stapana Andreea ofera sedinte de dominare hard si soft, sedintele au loc in studio-ul meu personal care este utilat cu ustensile si dispozitiv pentru suspendat, cusca, roata, etc....... . Accept cunnilingus, anilingus si ofer cbt, footfetish, spanking, facesitting, face-slaping, trampling, ballbusting, roll-play, feminizare, ceruire. Poze reale din locatie Tributul pentru o sedinta de dominare este de 300 ron este de1.15 min Tributul pt o sedinta de dominare este de 200 ron pt 30min Exclus sexul Ofer si cer discretie si igiena maximaProgram de luni pana sambata intre orele 10/24Programarile se fac cu o ora inainte la nr. 0723505213Locatie Bulevardul Pache Protopopescu / langa Pro TVStăpână, asistenta sau sclav personal care sa participe la o ședință aveți? Link spre comentariu
Vizitator ciprian70 Reputație: 0 Postat Martie 6, 2020 Partajează Postat Martie 6, 2020 Stăpână, asistenta sau sclav personal care sa participe la o ședință aveți?Are Link spre comentariu
stapana_andreea Reputație: 99 Postat Mai 19, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 19, 2020 Disponibila Stapana Andreea si Victoria ofera sedinte de dominare hard si soft. Sedintele au loc in studio care este utilat cu ustensile si dispozitiv pentru suspendat, cusca, roata, etc....... . Acceptam cunnilingus, anilingus si oferim cbt, footfetish, spanking, facesitting, face-slaping, trampling, ballbusting, roll-play, feminizare, ceruire.Poze reale din locatie Tributul pentru o sedinta de dominare este de 500 ron cu ambele stapaneSedinta dureaza o ora si douazeci de minute Exclus sexul Oferim si cerem discretie si igiena maximaProgram de luni pana sambata intre orele 10/22Programarile se fac cu o ora inainte la nr. 0723505213Locatie Bulevardul Pache Protopopescu / langa Pro TV 4 Link spre comentariu
tarik tarik Reputație: 0 Postat Mai 21, 2020 Partajează Postat Mai 21, 2020 se poate doar cu asistenta? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum