Sari la conținut

0723505213 Andreea Stapana cu Asistenta.


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

IBuna ziua tuturor! Revin cam tarziu cu parere de rau pentru ca spre nemernicia mea nu am mai ajuns la Stapana Andreea decat in aceasta saptamana.. Ultima data am fost in iunie ..Am revenit spasit si plin de umilinta ... Accesez pe Publi24 anuntul imi fac curaj si sun... Aceeasi voce (ce aduce cu marea actrita Maya Morgernstern)..."Buna ziua ce dominare te intereseaza"....inima pulseaza tare si nu sti ce sa spui mai inatai...250 cu mine 300 cu asistenta(aici a aparut noutatea unde vroiam sa ajung) .. Nu am mai fost Dominat niciodata de O stapana cu asistenta .. Imi doream sa vad sa traiesc aceasta experienta.. Toate bune programare cu confirmare la Stapana inainte cu o ora pentru ca are sedinte ... Locatia centrala o vila studioul foarte amenajat si cu hard daca doresti o mansarda cu instrumente ce iti aduce aminte de inchizitie .. Cusca Roata scripete suspendare exact ca in filmul pe care l-am cumparat special ca sa vad acest studio..Revin la sedinta mea... Preluat de la usa de asistenta incaltata in cizme lungi am ingenunchiat instantantaneu mi-a pus o lesa in timp ce priveam corpul ei imbracat intr-un corset ce evidentiaiau sāni..... Am urcat scarile in genunchi in urma pasilor lasati de Cizmele ei pe treptele reci .. Am fost dus in lesa pana in fata Stapanei si a inceput "Deranjul" "Ai lipsit cam mult Sclavule"....A urmat sedinta propiu zisa .. Nu vreau sa intru in detali fetishului meu...eu imi doream sa poarte cizme amandoua si sa fiu umilit .. Am ajuns pana la a fi penetrat de Stapana si asistenta pe rand... Pe o masa de tortura esti pus la supliciu ai parte de un cunilingus a doua femei superbe dar esti penetrat de amandoua de iti sar creeri in tavan ( as vrea sa incerc fisting la urmatoarea)..daca vrei hard puteti apela cu incredere dar sa stabiliti un cod pentru ca atunci cand incep sa se dezlantuie si sa te biciueasca o fac cred ca de placere si nu iarta nimic.. Am vrut sa revin la Stapana Andreea pentru a vedea cum este sa fi dominat de data aceasta impreuna si cu asistenta sa o dama migniona la prima vedere dar cu personalitate .. Sedinta 300 tine o ora si ceva .. Eu am plecat foarte multumit .. Am mai stat impreuna cu Stapana Andreea o persoana deosebita si asistenta sa Nicolle o doamna pedanta pe urma, la o cafea pentru a reveni in lumea reala .. Si pentru a ma gandi cand ma pot programa la urmatoarea sedinta!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna ziua tuturor! Revin cam tarziu cu parere de rau pentru ca spre nemernicia mea nu am mai ajuns la Stapana Andreea decat in aceasta saptamana.. Ultima data am fost in iunie ..Am revenit spasit si plin de umilinta ... Accesez pe Publi24 anuntul imi fac curaj si sun... Aceeasi voce (ce aduce cu marea actrita Maya Morgernstern)..."Buna ziua ce dominare te intereseaza"....inima pulseaza tare si nu sti ce sa spui mai inatai...250 cu mine 300 cu asistenta(aici a aparut noutatea unde vroiam sa ajung) .. Nu am mai fost Dominat niciodata de O stapana cu asistenta .. Imi doream sa vad sa traiesc aceasta experienta.. Toate bune programare cu confirmare la Stapana inainte cu o ora pentru ca are sedinte ... Locatia centrala o vila studioul foarte amenajat si cu hard daca doresti o mansarda cu instrumente ce iti aduce aminte de inchizitie .. Cusca Roata scripete suspendare exact ca in filmul pe care l-am cumparat special ca sa vad acest studio..Revin la sedinta mea... Preluat de la usa de asistenta incaltata in cizme lungi am ingenunchiat instantantaneu mi-a pus o lesa in timp ce priveam corpul ei imbracat intr-un corset ce evidentiaiau sāni..... Am urcat scarile in genunchi in urma pasilor lasati de Cizmele ei pe treptele reci .. Am fost dus in lesa pana in fata Stapanei si a inceput "Deranjul" "Ai lipsit cam mult Sclavule"....A urmat sedinta propiu zisa .. Nu vreau sa intru in detali fetishului meu...eu imi doream sa poarte cizme amandoua si sa fiu umilit .. Am ajuns pana la a fi penetrat de Stapana si asistenta pe rand... Pe o masa de tortura esti pus la supliciu ai parte de un cunilingus a doua femei superbe dar esti penetrat de amandoua de iti sar creeri in tavan ( as vrea sa incerc fisting la urmatoarea)..daca vrei hard puteti apela cu incredere dar sa stabiliti un cod pentru ca atunci cand incep sa se dezlantuie si sa te biciueasca o fac cred ca de placere si nu iarta nimic.. Am vrut sa revin la Stapana Andreea pentru a vedea cum este sa fi dominat de data aceasta impreuna si cu asistenta sa o dama migniona la prima vedere dar cu personalitate .. Sedinta 300 tine o ora si ceva .. Eu am plecat foarte multumit .. Am mai stat impreuna cu Stapana Andreea o persoana deosebita si asistenta sa Nicolle o doamna pedanta pe urma, la o cafea pentru a reveni in lumea reala .. Si pentru a ma gandi cand ma pot programa la urmatoarea sedinta!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare! Eu n-am înțeles o chestie și dacă m-ati putea lămurii ar fi super.

Ca și contact sexual înteleg că Stăpâna Andreea, nu acceptă...

Însă nici asistenta ?

. Eu am fost dominat de amandoua Stapana Andreea si asistenta sa Nicolle accepta doar cunulingus .... Ca sunt Stapane .. Cred ca mai bine intrebi personal
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...