stapana_andreea 98 Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 Mai stie cineva ceva fiica-sa?Buna!!! Normal ca stie...... eu cel mai bine ,cine altcineva ar sti mai bine decat mine ??????? NU FACE DOMINARE !!!!!! Quote Link to post
razvan21 13 Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 Pe la mare nu mai ajungi ? Quote Link to post
stapana_andreea 98 Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 Pe la mare nu mai ajungi ?Buna ziua! Momentan nu , am sa pun anunt in momentul in care ma hotarasc sa vin. Quote Link to post
adymihalcea1 1 Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 Buna!!! Normal ca stie...... eu cel mai bine ,cine altcineva ar sti mai bine decat mine ??????? NU FACE DOMINARE !!!!!! Nici companie 'normala'? :) Quote Link to post
stapana_andreea 98 Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 Nici companie 'normala'? :)Nu ....sunt niste discutii inutile, vb de dragul de a vb ... nu au nici o logica !!!!! Quote Link to post
stapana_andreea 98 Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 Disponibila Stapana Andreea ofera sedinte de dominare hard si soft, sedintele au loc in studio-ul meu personal care este utilat cu ustensile si dispozitiv pentru suspendat, cusca, roata, etc....... . Accept cunnilingus, anilingus si ofer cbt, footfetish, spanking, facesitting, face-slaping, trampling, ballbusting, roll-play, feminizare, ceruire. Poze reale din locatie Tributul pentru o sedinta de dominare este de 300 ron este de1.15 min Tributul pt o sedinta de dominare este de 200 ron pt 30min Exclus sexul Ofer si cer discretie si igiena maximaProgram de luni pana sambata intre orele 10/24Programarile se fac cu o ora inainte la nr. 0723505213Locatie Bulevardul Pache Protopopescu / langa Pro TV Quote Link to post
ciprian70 22 Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 Salut all!Am reusit sa o mai vizitez si eu pe Stapana noastra Andreea. Cred ca sunteti curiosi de ce revin cu recenzie...ei bine am fost intampinat ca de obicei cu mult respect si prietenie.Intrand iar in vestitul ei studio am observat o jucarie noua,jucarie numita Sybian.Puteti sa vedeti aici: Quote Link to post
Guest sclav43 Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 Stapana Andreea ma scuzati ca va deranjez dar cand faceti ceva filme care sa includa si biciuire extrema sau caning, va multumesc Quote Link to post
stapana_andreea 98 Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Disponibila Stapana Andreea ofera sedinte de dominare hard si soft, sedintele au loc in studio-ul meu personal care este utilat cu ustensile si dispozitiv pentru suspendat, cusca, roata, etc....... . Accept cunnilingus, anilingus si ofer cbt, footfetish, spanking, facesitting, face-slaping, trampling, ballbusting, roll-play, feminizare, ceruire. Poze reale din locatie Tributul pentru o sedinta de dominare este de 300 ron este de1.15 min Tributul pt o sedinta de dominare este de 200 ron pt 30min Exclus sexul Ofer si cer discretie si igiena maximaProgram de luni pana sambata intre orele 10/24Programarile se fac cu o ora inainte la nr. 0723505213Locatie Bulevardul Pache Protopopescu / langa Pro TV 1 Quote Link to post
radu1312 0 Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Buna ziua,Pe la Timisoara sunt ceva sanse sa ajungeti? Quote Link to post
soso89 0 Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 Te așteptăm și în Brașov, Stăpână Andreea Quote Link to post
stapana_andreea 98 Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Disponibila Stapana Andreea ofera sedinte de dominare hard si soft, sedintele au loc in studio-ul meu personal care este utilat cu ustensile si dispozitiv pentru suspendat, cusca, roata, etc....... . Accept cunnilingus, anilingus si ofer cbt, footfetish, spanking, facesitting, face-slaping, trampling, ballbusting, roll-play, feminizare, ceruire. Poze reale din locatie Tributul pentru o sedinta de dominare este de 300 ron este de1.15 min Tributul pt o sedinta de dominare este de 200 ron pt 30min Exclus sexul Ofer si cer discretie si igiena maximaProgram de luni pana sambata intre orele 10/24Programarile se fac cu o ora inainte la nr. 0723505213Locatie Bulevardul Pache Protopopescu / langa Pro TV 1 Quote Link to post
stapana_andreea 98 Posted September 3, 2019 Share Posted September 3, 2019 Disponibila Stapana Andreea ofera sedinte de dominare hard si soft, sedintele au loc in studio-ul meu personal care este utilat cu ustensile si dispozitiv pentru suspendat, cusca, roata, etc....... . Accept cunnilingus, anilingus si ofer cbt, footfetish, spanking, facesitting, face-slaping, trampling, ballbusting, roll-play, feminizare, ceruire. Poze reale din locatie Tributul pentru o sedinta de dominare este de 300 ron este de1.15 min Tributul pt o sedinta de dominare este de 200 ron pt 30min Exclus sexul Ofer si cer discretie si igiena maximaProgram de luni pana sambata intre orele 10/24Programarile se fac cu o ora inainte la nr. 0723505213Locatie Bulevardul Pache Protopopescu / langa Pro TV 1 Quote Link to post
rahat123 3 Posted September 3, 2019 Share Posted September 3, 2019 In Italia la batrane nu'ti mai place baba drec, grasa si slinoasa esti si tu stapana Quote Link to post
stapana_andreea 98 Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 Disponibila Stapana Andreea ofera sedinte de dominare hard si soft, sedintele au loc in studio-ul meu personal care este utilat cu ustensile si dispozitiv pentru suspendat, cusca, roata, etc....... . Accept cunnilingus, anilingus si ofer cbt, footfetish, spanking, facesitting, face-slaping, trampling, ballbusting, roll-play, feminizare, ceruire. Poze reale din locatie Tributul pentru o sedinta de dominare este de 300 ron este de1.15 min Tributul pt o sedinta de dominare este de 200 ron pt 30min Exclus sexul Ofer si cer discretie si igiena maximaProgram de luni pana sambata intre orele 10/24Programarile se fac cu o ora inainte la nr. 0723505213Locatie Bulevardul Pache Protopopescu / langa Pro TV 1 Quote Link to post
stapana_andreea 98 Posted September 18, 2019 Share Posted September 18, 2019 Disponibila Stapana Andreea ofera sedinte de dominare hard si soft, sedintele au loc in studio-ul meu personal care este utilat cu ustensile si dispozitiv pentru suspendat, cusca, roata, etc....... . Accept cunnilingus, anilingus si ofer cbt, footfetish, spanking, facesitting, face-slaping, trampling, ballbusting, roll-play, feminizare, ceruire. Poze reale din locatie Tributul pentru o sedinta de dominare este de 300 ron este de1.15 min Tributul pt o sedinta de dominare este de 200 ron pt 30min Exclus sexul Ofer si cer discretie si igiena maximaProgram de luni pana sambata intre orele 10/24Programarile se fac cu o ora inainte la nr. 0723505213Locatie Bulevardul Pache Protopopescu / langa Pro TV 1 Quote Link to post
stapana_andreea 98 Posted September 24, 2019 Share Posted September 24, 2019 Disponibila Stapana Andreea ofera sedinte de dominare hard si soft, sedintele au loc in studio-ul meu personal care este utilat cu ustensile si dispozitiv pentru suspendat, cusca, roata, etc....... . Accept cunnilingus, anilingus si ofer cbt, footfetish, spanking, facesitting, face-slaping, trampling, ballbusting, roll-play, feminizare, ceruire. Poze reale din locatie Tributul pentru o sedinta de dominare este de 300 ron este de1.15 min Tributul pt o sedinta de dominare este de 200 ron pt 30min Exclus sexul Ofer si cer discretie si igiena maximaProgram de luni pana sambata intre orele 10/24Programarile se fac cu o ora inainte la nr. 0723505213Locatie Bulevardul Pache Protopopescu / langa Pro TV 1 Quote Link to post
stapana_andreea 98 Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 Disponibila Stapana Andreea ofera sedinte de dominare hard si soft, sedintele au loc in studio-ul meu personal care este utilat cu ustensile si dispozitiv pentru suspendat, cusca, roata, etc....... . Accept cunnilingus, anilingus si ofer cbt, footfetish, spanking, facesitting, face-slaping, trampling, ballbusting, roll-play, feminizare, ceruire. Poze reale din locatie Tributul pentru o sedinta de dominare este de 300 ron este de1.15 min Tributul pt o sedinta de dominare este de 200 ron pt 30min Exclus sexul Ofer si cer discretie si igiena maximaProgram de luni pana sambata intre orele 10/24Programarile se fac cu o ora inainte la nr. 0723505213Locatie Bulevardul Pache Protopopescu / langa Pro TV 1 Quote Link to post
stapana_andreea 98 Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 Disponibila Stapana Andreea ofera sedinte de dominare hard si soft, sedintele au loc in studio-ul meu personal care este utilat cu ustensile si dispozitiv pentru suspendat, cusca, roata, etc....... . Accept cunnilingus, anilingus si ofer cbt, footfetish, spanking, facesitting, face-slaping, trampling, ballbusting, roll-play, feminizare, ceruire. Poze reale din locatie Tributul pentru o sedinta de dominare este de 300 ron este de1.15 min Tributul pt o sedinta de dominare este de 200 ron pt 30min Exclus sexul Ofer si cer discretie si igiena maximaProgram de luni pana sambata intre orele 10/24Programarile se fac cu o ora inainte la nr. 0723505213Locatie Bulevardul Pache Protopopescu / langa Pro TV 1 Quote Link to post
zenzational0 0 Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Multumesc pentru aseara. Revin si cu detalii pentru cei interesati Quote Link to post
crystyan25 2 Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Ar fi bn sa revii cu o recenzie Quote Link to post
zenzational0 0 Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Revin. Am ajuns la stapana dupa ce am contactat.o cu o ora inainte, mi.a spus ca e libera si ca o gasesc la locatia cunoscuta langa protv. Pret 300 doar cu ea. Am intrat si inca de la intrare se vede o alta calitate a serviciilor...am mai fost la asa zise stapane si stiu ce spun... O locatie curata, cu un miros curat . Am facut cunostinta si am intrat intr.o camaruta unde am fumat o tigara si am stabilit ce ne place. Am trecut in camera alaturata...un adevarat studio ca cel din poze. Am inceput cu linsul picioarelor...mai sus spre pasarica si fund...curate si neasteptat de fresh pentru varsta ei....arata mult mai bine decat in poze. Mi.a legat coaiele si a inceput sa ma penetreze...am trecut si in camera alaturata si am revenit in studiou. Totul a durat undeva la peste o ora si 20 si nu mi.a lasat impresia ca se grabeste. Finalizarea am tealizat.o cu un uro de la stapana. F f ok...la final am utilizat dus.ul ....curat si am mai stat la palavre timp de o tigara. Am ramas placut impresionat...revin cu placere. Quote Link to post
mercedesul69 3 Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Se pot face programari pe wapp sau mesaj, sau doar telefonic ? (stau cu chirie și nu doresc să fiu auzit) Quote Link to post
Recommended Posts