Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2015 Postat Septembrie 2, 2015 Sa-i mai acordam ceva timp fetei florinel si cand vine vremea (cat de curand) o sa aibe si ea subforum. Tu ai uitat cum erai la inceput acum 3 ani cand iti puneam poze si videoclipuri cu manele la postarile tale si atat de deranjat erai ca ma amenintai cu bataia ?Pai cumImi permit orice, dar poezii chiar nu puteam sa-ti compun. Asta inseamna sa fii mafiot. 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2015 Nu , nu am Cosmo ala era remote cand nu eram in oras prin 3G.Cand lucrez nu lucrez prin wi fi ci direct prin fibra infipta mufa si da vb pe bune eu ma retrag si rog toate persoanele care m-au aprecitat aici pe Heavy, Chillout out sau in alta parte sa nu mai posteze o vreme. Chiar si pe tine Amada sau Klm. e o rugaminte personala ca vad ca unii nu au fost de acord cu terfelirea unei persoane la infinit. Sky te rog sa nu mai postezi nici tu la chill out efectiv imi doresc threadurile nepopulate si lipsite de atentie. multumesc! Ok. Iti respect decizia, era si culmea sa te incurajez sa stai dupa atatea jigniri... Poate dupa ce se mai linistesc apele, altfel nu prea mai am ce sa citesc. http://24.media.tumblr.com/tumblr_mctac4IxcP1r1mr1po1_500.gif Ai grija de tine. Here's to those who wish us well, all the rest can go to hell!
hormi Reputație: 787 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2015 Problema e ca nu esti bad ass deloc , doar ai impresia ca esti......si te-ai facut de ras....in repetate randuri.....iar acum , cu topicu asta , ai atins punctul culminant, ti-ai dat seama ca ai dat-o de gard ieri cu topicu pizdii , cu detaliile personale si cu pula mea , si ce-ai zis...haidii ba , ca mai fac un topic , in care o sa vorbesti tu , despre tine ( la persoana a-III-a ) si sa incerci sa ne convingi ca de fapt rata impunge....cand ea macane si fuge...cam asta faci tu...sau ma rog ai facut...ai macanit.....iar acum , o sa fugi ( prin faptul ca te vei retrage ) , cat despre faptul ca ai terminat cu 9,75 si facut facultati la stat , pula mea ....egal cu 0 , daca aveai un minim de inteligenta , nu te cacai pe tine atat de mult si in public...asa ca ia-ti in pula mea , diploma de bac de 9,75 , pozitiile de mid management si iubitii bogati pe care i-ai avut , si du-te fata. mea ....iesi pe usa din spate.....bineinteles ca nu o sa poti ....si o sa te intorci sub alt nume...dar , cui pula mea crezi ca-i pasa ? nu esti prima si nici ultima....peace. cred ca ai gresit o litera pe acolo....cred ca varianta corecta este "rata impunge....cand ea macane si suge" 1
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2015 Ok. Iti respect decizia, era si culmea sa te incurajez sa stai dupa atatea jigniri... Poate dupa ce se mai linistesc apele, altfel nu prea mai am ce sa citesc. http://24.media.tumblr.com/tumblr_mctac4IxcP1r1mr1po1_500.gif Ai grija de tine. Here's to those who wish us well, all the rest can go to hell! I-auzi plm,ai uitat prestatia ta chiar si dupa ce ai fost muita la greu aici? Adica plm,vii tu si spui ca e bine ca se retrage,tu care acum cateva luni plangeai pe aici ca n-ai PM.Mi-ar fi rusine sa deschid gura in locul tau 1 4
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2015 Postat Septembrie 2, 2015 Nicio schimbare.Rozkendra, lasă fata userul asta balta, fa ti altul ( preferabil nume de băiat- sau daca vrei iti dau parola la asta) , pentrubca este clar ca nu poți fără forum. O luna de repaus o sa ti facă bine, crede ma, acum ești Încolțită de șacali si primul care a mușcat a fost Pisicuts, pe el trebuie sa fii supărat. Daca te bana de la primele apariții, pe motiv de prostie, poate iti reveneai si nu mai ieșea ce a ieșit. Mie îmi pare rau de ce ti se întâmpla:( Sunt alături de tine, daca te simți singura, daca nu are cine sa ti mai dea o mwie, contactează ma pe PM sa vorbim, ca tiu ca va rămâne între noi .Pa. 4 1
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2015 Postat Septembrie 2, 2015 Ok. Iti respect decizia, era si culmea sa te incurajez sa stai dupa atatea jigniri... Poate dupa ce se mai linistesc apele, altfel nu prea mai am ce sa citesc. http://24.media.tumblr.com/tumblr_mctac4IxcP1r1mr1po1_500.gif Ai grija de tine. Here's to those who wish us well, all the rest can go to hell! Amada, citeste punctul 5 si spune-ne parerea ta. 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2015 Amada, citeste punctul 5 si spune-ne parerea ta. Esti in urma cu stirile, nu mai beau de ceva timp si probleme doar sa-mi fac de plictiseala, altfel nu am.
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2015 Esti in urma cu stirile, nu mai beau de ceva timp si probleme doar sa-mi fac de plictiseala, altfel nu am. Asta cu problemele din plictiseala e din putul gandirii unei dominaDoamneee,mare ti-e gradina si Amada n-are loc in ea
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2015 Postat Septembrie 2, 2015 Esti in urma cu stirile, nu mai beau de ceva timp si probleme doar sa-mi fac de plictiseala, altfel nu am. Tocmai asta era ideea. Stiu ca nu mai bei tărie, dar daca bei lapte scapi de probleme?
Administrator pisicuts Reputație: 114353 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Septembrie 2, 2015 Asta cu problemele din plictiseala e din putul gandirii unei dominaDoamneee,mare ti-e gradina si Amada n-are loc in ea amada e stapana domina ca uleiul si apa
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2015 amada e stapana domina ca uleiul si apaVrei sa spui ca ea era apa?
benz Reputație: 34 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:craiova Oras:craiova Postat Septembrie 2, 2015 pot sa comentez si eu pa'cilea?
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2015 pot sa comentez si eu pa'cilea?Tu poti sa spui orice,la cate topice ai deschis,oricum esti pistol cu flegme pe langa dominatoarele astea 1 4
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 2, 2015 Nu mă pot abţine să spun o snoavă veche: 3 oameni mergeau impreună şi aveau cale lungă de străbătut. La un moment dat apare un han in drum. Obosiţi şi flămânzi au hotărât să poposească acolo. Au cerut fiecare câte o ciorbă. Hangiul le-a adus, dar ciorba era fierbinte. Se apucă primul de mâncat , se frige , dar ca să nu pară fraier ridică privirea in sus si zice :- Măăăăă, da sus e cerul !Al doilea se repede si el , se frige si el si zice, coborând privirea :- Măăă, da jos e pământul !Al treilea , flâmând şi el , păţeşte acelaşi lucru , dar uitându-se la cei doi, zice :- Intre cer şi pământ , ai dracului oameni mai sunt ! 1
thecat Reputație: 10279 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Septembrie 2, 2015 amada e stapana domina ca uleiul si apa Simti ca se duce p*lii de suflet traficu' in seara asta, ai vazut ca momentan nu prea merge cu Roz si incerci sa bagi batul prin gard prin alte parti...? 4
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2015 Nu mă pot abţine să spun o snoavă veche: 3 oameni mergeau impreună şi aveau cale lungă de străbătut. La un moment dat apare un han in drum. Obosiţi şi flămânzi au hotărât să poposească acolo. Au cerut fiecare câte o ciorbă. Hangiul le-a adus, dar ciorba era fierbinte. Se apucă primul de mâncat , se frige , dar ca să nu pară fraier ridică privirea in sus si zice :- Măăăăă, da sus e cerul !Al doilea se repede si el , se frige si el si zice, coborând privirea :- Măăă, da jos e pământul !Al treilea , flâmând şi el , păţeşte acelaşi lucru , dar uitându-se la cei doi, zice :- Intre cer şi pământ ,Amada si Roz mai sunt !
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 2, 2015 Nu mă pot abţine să spun o snoavă veche: 3 oameni mergeau impreună şi aveau cale lungă de străbătut. La un moment dat apare un han in drum. Obosiţi şi flămânzi au hotărât să poposească acolo. Au cerut fiecare câte o ciorbă. Hangiul le-a adus, dar ciorba era fierbinte. Se apucă primul de mâncat , se frige , dar ca să nu pară fraier ridică privirea in sus si zice :- Măăăăă, da sus e cerul !Al doilea se repede si el , se frige si el si zice, coborând privirea :- Măăă, da jos e pământul !Al treilea , flâmând şi el , păţeşte acelaşi lucru , dar uitându-se la cei doi, zice :- Intre cer şi pământ ,Amada si Roz mai sunt !Ai câştigat !
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2015 Postat Septembrie 2, 2015 Nu mă pot abţine să spun o snoavă veche: 3 oameni mergeau impreună şi aveau cale lungă de străbătut. La un moment dat apare un han in drum. Obosiţi şi flămânzi au hotărât să poposească acolo. Au cerut fiecare câte o ciorbă. Hangiul le-a adus, dar ciorba era fierbinte. Se apucă primul de mâncat , se frige , dar ca să nu pară fraier ridică privirea in sus si zice :- Măăăăă, da sus e cerul !Al doilea se repede si el , se frige si el si zice, coborând privirea :- Măăă, da jos e pământul !Al treilea , flâmând şi el , păţeşte acelaşi lucru , dar uitându-se la cei doi, zice :- Intre cer şi pământ ,Amada si Roz mai sunt !
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2015 Ai câştigat ! Nu-ti mai da palme peste frunte ca tampesti( nu ca ar fi ceva nou pt tine)
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 2, 2015 Nu-ti mai da palme peste frunte ca tampesti( nu ca ar fi ceva nou pt tine)Păi vezi !
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2015 Io ti-am mai zis tie( stii tu cand si unde) sa sa-ti vezi de treaba ta,dar tu....prost,prost
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2015 Postat Septembrie 2, 2015 O melodie pentru Rossy, poate trage niste invataminte... poate, nu e treaba mea... Peseu: Tataee la costum si cravata ! :shocked
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2015 O melodie pentru Rossy, poate trage niste invataminte... poate, nu e treaba mea...Ai imbatranit degeaba
mișkin Reputație: 344 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Septembrie 2, 2015 Kendra este precum unele din personajele dostoievskiene...nu se teme de ridicol
lana Reputație: 3245 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 2, 2015 o poza cu curu' deschide multe usi...si pune la respect ''imigranti''.O remarca malițioasă, nici nu mă așteptam la altceva, totuși cred eu, naiv poate, că ușa aia de care vorbești tu, nu a foat deschisă cu o poză cu un cur amărât, ci cu carismă și șarm....that's Lana's style! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum