Sari la conținut

Cine e RozKendra

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Primesc prea multe amenințări cu moartea pe mesageria privata.

D-aia.

Ești prea imbecil, mă! Ți se pare ție că ești important.

• Oras:Undisclosed
  • Oras:Undisclosed
Postat

Ești prea imbecil, mă! Ți se pare ție că ești important.

Plm....eşti mai încet decât pekinezul lui Pavlov.

• Oras:worldwide
Postat

Haha.... Da-i un PM ca le postează ea pe DG :))

nu te obraznicii, am multe conversatii cu multi in pm si nu am facut public decat in cazul cunoscut, ca sa scap de o povara si o alta data cu indubitabil, singurul membru pe care l-am luat la injuraturi prima neprovocata sau ma rog foarte putin provocata :)

Postat

careva sa il opresca pe nebunu de bipolar din postat pe coloreala rapida dupa ce s-a facut mov ca altfel pe langa ca ameteste ajunge si el la 10 k si vine Pisi cu o aroganta si hop tzop ban sa strice munca omului. imobilizati-l drq

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

careva sa il opresca pe nebunu de bipolar din postat pe coloreala rapida dupa ce s-a facut mov ca altfel pe langa ca ameteste ajunge si el la 10 k si vine Pisi cu o aroganta si hop tzop ban sa strice munca omului. imobilizati-l drq

Eh... daca-si pune Roz mintea si i7-le la lucru, pun pariu ca threadul de colorare rapida ajunge in 30 de minute pe pag. 2, cu toate stradaniile lor...

• Like 3
Postat

Eh... daca-si pune Roz mintea si i7-le la lucru, pun pariu ca threadul de colorare rapida ajunge in 30 de minute pe pag. 2, cu toate stradaniile lor...

si postez si videos cu pui de capre zglobii si diferite unu de celalt 

Postat

Iar ajungi la ignor-total! Treaba ta...

trebuie si este indicat sa fim intelegatori. a zis omu ca se indreapta catre divort. simte ca nu mai are nimic de pierdut .....

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Up

S a aflat cine i pizda?

Postat

Pentru toti sclavetii morti de foame care imi poarta de grija, e prima si ultima data cand le arat ceva. Uiti ora la care am fost platita intr-un minut dupa mi-am inceput sesiunea si am incheiata acu 5 mine. 

daca nu as face bani nu as sta atatea ore online, as fi pa afar ca nu am avut niciodata nevoie de banii mei sa ies :)

PS nu toti ne hranim cu muie reala sau virtuala oricat va place voua sa muiti . saracilor  :laugh2  :laugh2  evident chestiile personale ale mele si submisivului le-am sters :)

post-169611-0-31213100-1442058903_thumb.png

• Like 3
Postat

Ai inchis gura rautaciosilor...

pa dracu sa vezi cum sar acu in haita toti drogatii fomisti cu spume la gura de oftica  :laugh2  :laugh2

• Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

pa dracu sa vezi cum sar acu in haita toti drogatii fomisti cu spume la gura de oftica  :laugh2  :laugh2

A rămas să demonstrezi că esti mai şefă ca Salam

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Mai proasta decat credeam :)))

Transferuri de bani se pot face pentru orice, poate te ai imprumutat cu dobanda la camatari sa ne arati ca ai bani:)) Apropo, cat este ca nu se vede? 10,00 € ?

Si apropo(2), sa o intrebe cineva pe pizda daca a mancat ceva azi :)))

:*

• Minus 1
Postat

mmmm daca ar fii sa aleg o favorita ar merge pe schizo. e creativa, diversificata, neapsteptata, etc

Postat

Mai proasta decat credeam :)))

Transferuri de bani se pot face pentru orice, poate te ai imprumutat cu dobanda la camatari sa ne arati ca ai bani:)) Apropo, cat este ca nu se vede? 10,00 € ?

Si apropo(2), sa o intrebe cineva pe pizda daca a mancat ceva azi :)))

:*

1€...

Postat

1€...

se vede ca este sters  :laugh2  nu spun cati bani castig si nici cat cheltui si aia a fost ultima sesiune am avut 5 astazi si ma bag din nou, dupa ce termin niste mailuri :) invidia iarasi ....

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...