Sari la conținut

Cine e RozKendra

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

se vede ca este sters :laugh2 nu spun cati bani castig si nici cat cheltui si aia a fost ultima sesiune am avut 5 astazi si ma bag din nou, dupa ce termin niste mailuri :) invidia iarasi ....

5 sesiuni=5€.... Ai strâns d-o ciorbă, plm, sunt verde de invidie!

• Oras:offline
  • Oras:offline
Postat

Ignorandu-i psihoza, Kendra, este o femeie care dispune de o inteligenta iesita din comun.

• Oras:worldwide
Postat

Ignorandu-i psihoza, Kendra, este o femeie care dispune de o inteligenta iesita din comun.

ce fraier esti :laugh2  :girly  iesirile mele ocazionale s-ar categorisi la nevroze, nu psihoze si asta e ceva din psihologie care un licean ar trebui sa o stie. bitches, nimic nu stiti. aoleu cu cine port eu conversatii... :laugh2   si voi credeti ca ma agit dar  am cea mai senina moaca cand dau cu flit si apoi ma sucesc cu curu la acela , deci nu e consum energetic sau de nervi. de fapt ma enervez rar aici, dar ma enervez tare ce este drept cand  se intampla si atunci plec sa nu va mai vad in ochii. cand m-am retras eram nervoasa :)

Postat

Daaaaa... murim de invidie!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

pai tu te bagi singur in oala cu saracii astia de ma cauta in portofel?  :laugh2  :laugh2

eu te iau de mosier si boier si tu pe pui singur proletar......

Postat

ce fraier esti :laugh2 :girly iesirile mele ocazionale s-ar categorisi la nevroze, nu psihoze si asta e ceva din psihologie care un licean ar trebui sa o stie. bitches, nimic nu stiti. aoleu cu cine port eu conversatii... :laugh2 si voi credeti ca ma agit dar am cea mai senina moaca cand dau cu flit si apoi ma sucesc cu curu la acela , deci nu e consum energetic sau de nervi. de fapt ma enervez rar aici, dar ma enervez tare ce este drept cand se intampla si atunci plec sa nu va mai vad in ochii. cand m-am retras eram nervoasa :)

Psihozele se referă la Day.. Și la Diamond...

Postat

5 sesiuni=5€.... Ai strâns d-o ciorbă, plm, sunt verde de invidie!

nu se poate dona un euro, ca am donatie minima setatab cateva zeci  :laugh2  si tu esti ofticos ?

vezi ca esti obraznicit de cateva replici si te-am las in plata ta, poate mai primesti inca o pauza ceva mai lunga de data asta 

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

pai tu te bagi singur in oala cu saracii astia de ma cauta in portofel?  :laugh2  :laugh2

eu te iau de mosier si boier si tu pe pui singur proletar......

Sărăcia nu este o vină. 

Postat

Sărăcia nu este o vină. 

nu am zis ca ar fi, desi poate implica deseori delasare......

rautatea, invidia , barfa sunt :)

Postat

Sărăcie, thy name is Roz!

notat ifgnore list si tu, cel putin vreo 2 saptamani :) sa iti fie de bine :)

Postat

O să-și taie venele bietul de el. Fii mizericordioasă madam și nu-l trece la ignore!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 3
  • Minus 1
Postat

O să-și taie venele bietul de el. Fii mizericordioasă madam și nu-l trece la ignore! :laugh2 :laugh2 :laugh2

Deci pot să-i iau rozeta la control "incogito", cum ar veni?

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Picoane, am impresia ca te ceri in lista de ignore :)))

Asta Daca nu glumeste cu lista ei de ignore, este mai nebuna ca Simona Crețu :)))

PS. Poate trimite lista de ignore către UNIVERS sa vezi ce BELIM pula :)))

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator
Postat

O să-și taie venele bietul de el. Fii mizericordioasă madam și nu-l trece la ignore!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

e  fututa`n cur ca i-au dat muie/flit/ban/eject  vecinii, fara sincere regrete si adanca compasiune :laugh2

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Picoane, am impresia ca te ceri in lista de ignore :)))

Oricum nu-i actualizata...de lista zic

Vizitator sarlatanu
Postat

e  fututa`n cur ca i-au dat muie/flit/ban/eject  vecinii, fara sincere regrete si adanca compasiune :laugh2

Sa inteleg ca mai posteaza/posta si pe #**spam editat**,ro ?

Pila mea :((( caz de balaceanca :(Sa anunte cineva Militiaaaaaa.

Vizitator sarlatanu
Postat

B

Oricum nu-i actualizata...de lista zic

Stai cuminte ca nici ea nu i actualizata, este cum a iesit din burta ma sii, adicq cu putin creier:), mic ,mic,mic,,, nu de lista zic

Postat

PT curiozitatea tuturor dnu Pelicanu fiind cu gargauni si cu mana intinsa dupa trafic mi-a deschis un topic sa ma provoace. L-am muit putin si cum nu i-a placut ca zicea ca dildoul pare prea artificial mi-a dat ban :)))) Si tot ce am spus a fost ca daca cersete atentie de la mine sa vina cu cerseala veritabila si cu o poezie ceva, o poveste..... Pisi ceva cu vipere nu ai manele i mean  :laugh2  :laugh2

Vizitator
Postat

Sa inteleg ca mai posteaza/posta si pe #**spam editat**,ro ?

Pila mea :((( caz de balaceanca :(Sa anunte cineva Militiaaaaaa.

e ca raia , e peste tot  :laugh2 , o s-o gasim si`n mancare sub forma e E_uri

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator sarlatanu
Postat

Sa n o găsim pe pula Sub forma de sculament ca dam de draq, nu mai scăpam nici " cu ciomu" de ea

Vizitator
Postat

Sa n o găsim pe pula Sub forma de sculament ca dam de draq, nu mai scăpam nici " cu ciomu" de ea

e vai mama ei , 

• Like 2
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...