laurelian Reputație: 2012 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 12, 2015 se vede ca este sters nu spun cati bani castig si nici cat cheltui si aia a fost ultima sesiune am avut 5 astazi si ma bag din nou, dupa ce termin niste mailuri invidia iarasi ....5 sesiuni=5€.... Ai strâns d-o ciorbă, plm, sunt verde de invidie!
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 12, 2015 Daaaaa... murim de invidie!
bipolar Reputație: 535 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:offline Oras:offline Postat Septembrie 12, 2015 Ignorandu-i psihoza, Kendra, este o femeie care dispune de o inteligenta iesita din comun.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 12, 2015 Ignorandu-i psihoza, Kendra, este o femeie care dispune de o inteligenta iesita din comun.ce fraier esti iesirile mele ocazionale s-ar categorisi la nevroze, nu psihoze si asta e ceva din psihologie care un licean ar trebui sa o stie. bitches, nimic nu stiti. aoleu cu cine port eu conversatii... si voi credeti ca ma agit dar am cea mai senina moaca cand dau cu flit si apoi ma sucesc cu curu la acela , deci nu e consum energetic sau de nervi. de fapt ma enervez rar aici, dar ma enervez tare ce este drept cand se intampla si atunci plec sa nu va mai vad in ochii. cand m-am retras eram nervoasa
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 12, 2015 Daaaaa... murim de invidie! pai tu te bagi singur in oala cu saracii astia de ma cauta in portofel? eu te iau de mosier si boier si tu pe pui singur proletar......
laurelian Reputație: 2012 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 12, 2015 ce fraier esti iesirile mele ocazionale s-ar categorisi la nevroze, nu psihoze si asta e ceva din psihologie care un licean ar trebui sa o stie. bitches, nimic nu stiti. aoleu cu cine port eu conversatii... si voi credeti ca ma agit dar am cea mai senina moaca cand dau cu flit si apoi ma sucesc cu curu la acela , deci nu e consum energetic sau de nervi. de fapt ma enervez rar aici, dar ma enervez tare ce este drept cand se intampla si atunci plec sa nu va mai vad in ochii. cand m-am retras eram nervoasa Psihozele se referă la Day.. Și la Diamond...
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 12, 2015 5 sesiuni=5€.... Ai strâns d-o ciorbă, plm, sunt verde de invidie!nu se poate dona un euro, ca am donatie minima setatab cateva zeci si tu esti ofticos ?vezi ca esti obraznicit de cateva replici si te-am las in plata ta, poate mai primesti inca o pauza ceva mai lunga de data asta
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 12, 2015 pai tu te bagi singur in oala cu saracii astia de ma cauta in portofel? eu te iau de mosier si boier si tu pe pui singur proletar......Sărăcia nu este o vină.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 12, 2015 Sărăcia nu este o vină. nu am zis ca ar fi, desi poate implica deseori delasare......rautatea, invidia , barfa sunt
laurelian Reputație: 2012 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 12, 2015 Sărăcia nu este o vină.Sărăcie, thy name is Roz!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 12, 2015 Sărăcie, thy name is Roz!notat ifgnore list si tu, cel putin vreo 2 saptamani sa iti fie de bine
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 12, 2015 O să-și taie venele bietul de el. Fii mizericordioasă madam și nu-l trece la ignore! 3 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 12, 2015 mereu fac update pa lista asta harnica is peste tot
laurelian Reputație: 2012 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 12, 2015 O să-și taie venele bietul de el. Fii mizericordioasă madam și nu-l trece la ignore! Deci pot să-i iau rozeta la control "incogito", cum ar veni?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 12, 2015
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2015 Postat Septembrie 12, 2015 Picoane, am impresia ca te ceri in lista de ignore )) Asta Daca nu glumeste cu lista ei de ignore, este mai nebuna ca Simona Crețu )) PS. Poate trimite lista de ignore către UNIVERS sa vezi ce BELIM pula )) 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2015 Postat Septembrie 12, 2015 O să-și taie venele bietul de el. Fii mizericordioasă madam și nu-l trece la ignore! e fututa`n cur ca i-au dat muie/flit/ban/eject vecinii, fara sincere regrete si adanca compasiune
skyseven Reputație: 15269 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:- Oras:- Postat Septembrie 12, 2015 Ca sa mai detensionam putin thread-ul: 3
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 12, 2015 Picoane, am impresia ca te ceri in lista de ignore )) Oricum nu-i actualizata...de lista zic
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2015 Postat Septembrie 12, 2015 e fututa`n cur ca i-au dat muie/flit/ban/eject vecinii, fara sincere regrete si adanca compasiune Sa inteleg ca mai posteaza/posta si pe #**spam editat**,ro ? Pila mea (( caz de balaceanca :(Sa anunte cineva Militiaaaaaa.
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2015 Postat Septembrie 12, 2015 BOricum nu-i actualizata...de lista zicStai cuminte ca nici ea nu i actualizata, este cum a iesit din burta ma sii, adicq cu putin creier:), mic ,mic,mic,,, nu de lista zic
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 12, 2015 PT curiozitatea tuturor dnu Pelicanu fiind cu gargauni si cu mana intinsa dupa trafic mi-a deschis un topic sa ma provoace. L-am muit putin si cum nu i-a placut ca zicea ca dildoul pare prea artificial mi-a dat ban ))) Si tot ce am spus a fost ca daca cersete atentie de la mine sa vina cu cerseala veritabila si cu o poezie ceva, o poveste..... Pisi ceva cu vipere nu ai manele i mean
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2015 Postat Septembrie 12, 2015 Sa inteleg ca mai posteaza/posta si pe #**spam editat**,ro ?Pila mea (( caz de balaceanca :(Sa anunte cineva Militiaaaaaa.e ca raia , e peste tot , o s-o gasim si`n mancare sub forma e E_uri 2 1
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2015 Postat Septembrie 12, 2015 Sa n o găsim pe pula Sub forma de sculament ca dam de draq, nu mai scăpam nici " cu ciomu" de ea
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2015 Postat Septembrie 12, 2015 Sa n o găsim pe pula Sub forma de sculament ca dam de draq, nu mai scăpam nici " cu ciomu" de eae vai mama ei , 2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum