Sari la conținut

Andreea Aka Rebeca 0725653656 /Mall Vitan


Vizitator sambure

Postări Recomandate

  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti

Am reusit sa ajung si eu in cele din urma la Andreea, dupa o luuuuunga perioada in care nu ne-am vazut :) A fost o adevarata placere :)

Fata asta nu imbatraneste, parca arata tot mai bine :))) 

Actiunea a fost ceva foarte pe placul meu, mai ales ca si-a dat cu ulei pe sani, are niste sani superbi, iar una dintre fanteziile mele cele mai mari este ca fata sa fie data cu ulei :)) mi-a dat direct la tinta :))

 

Locatia cunoscuta la Mall Vitan :10

Aspect : 10+

Oral : 10

Normal : 10

GFE :10

Halat : 150/fin

De revenit....hmmm poate de facut un abonament :)))

Andreea sa ramai tot asa, imi pare bine ca ne-am revazut si abea astept sa ma intorc in Buc sa te vad :) te pup :*

;)
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti

Am vizitat-o si eu pe Andreea, nu e prima oara, am revenit cu placere.

Pt mine cele mai importante criterii sunt siguranta (totul protejat) si discretia, iar Andreea le indeplineste pe ambele.

Cele cateva poze de mai sus cu protagonista sunt relevante deci nu o sa va mai plictisesc cu detalii,

Note:

Locatie- 9

Curatenie-10

Atitudine 10

Oral - n-am cerut

Normal- normal

Tarif- am lasat 200

:)
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti

o "chatuiala" pe PM (deh, i'm new kid in "town") scurta foarte scurta de genul: eu=in sfarsit e timpul, ea=DA, mi-a dat adresa, ora cat pot eu de repede sa ajung deci "valea" si Calea.. Vitan

frumoasa fata..

un fel de compleu sexy din plasa, nu ma pricep la hainute, dar culmea fara chiloti !

pt ca aveam limbarita si mierea sete am primit apa

hmm...

nu le am cu asta asa ca apa am folosit-o la dus

locatia 9 curata, mobila moderna

andreea rebeka 10 corp perfect sani superbi fund de milioaneeeee !

oral (protejat) 8 mic si scurt preludiu la gogu care era deja pregatit, se vede ca a mai lucrat in salon de masaj, insa fara artificii detul de banal as spune cu toate ca limba stie sa o plimbe pe unde trebuie

normal (protejat) 10 + cu felicitari ! l.o.t. caprita, pe o parte si misionar.. numai va mai spun ca i9ncepeti deja labuta https://www.infoescorte.com/public/style_emoticons/default/biggrin2.gif

se misca excelent atat mi-aduc aminte

ATITUDINE 10 +   nu te plictisesti cu ea

150 lei o finalizare

 

:)
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti

Salutare  :hihat

 

Am avut si eu placerea sa o cunosc pe Andreea cu ceva timp in urma,ce pot sa va zic este o femeie deosebita,comportamentul ei este unul foarte bun fata de client.

Mi-am facut programare prin PM la ora care doream si cat vroiam sa stau,pana aici no problem! De aici incepe partea amuzanta  :laugh2

Ajung pe calea vitan m-ai precis in fata la mall,o sun ca sa-mi comunice nr,bl,etc....

Fiind seara si eu cam obosit am inteles adresa gresit si in loc sa ma indrept unde trebuie am luat-o in sens invers  :laugh2,merg eu ce m-ai merg cu ea in telefon bineinteles  o intreb din nou reperele,eu nu vedeam nimica din ce-mi zicea ea.

Pana la urma bag adresa pe GPS sa vad m-ai exact unde se afla si cand am vazut eu unde ma aflu si unde trebuia sa ajung am zis FACK!!!

Intr-un final ajung,asta dupa 30 de minute de conversatie cu ea la telefon.

Am urcat la ea in apartament,am facut cunostinta,am glumit putin pe tema intarzieri mele,am m-ai stat putin de vorba si dupa am fugit la dus pentru reimprospatare.

Apartamentu este curat,la baie gasesti m-ai multe tipuri de geluri de dus,prosop curat, nu am ce zice aici i dau nota 10.

Si acuma inapoi in camera de actiune!

A inceput putin sa se joace putin cu soldatelu pana a luat pozitia de "dreptii" a montat prezervativu si a inceput la oral.

Dupa care am inceput la normal,am schimbat vreo 3 poziti timp de 20 de minute,daca am vazut ca nu dau nici un semn ca termin i-am zis sa ne oprim,oboseala incepea sa ma cuprinda din ce in ce m-ai mult si nu avea rost sa m-ai continui.

Pentru mine a fost o experienta placuta chiar daca nu am reusit sa termin si cu siguranta o sa m-ai trec pe la ea.

 

Note: 9 per total

Tarifu:150/lei ( achitati la inceputu intalniri din propria initiativa)

 

Te pup Andrea si toate cele bune!

:)
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti

Am ajuns şi eu într-un final la Andreea după nenumărate nesincronizări, când putea ea nu puteam eu şi viceversa. Foarte serioasă cu programarea şi profesionistă.

Locația este într-o zona centrală, stradală, foarte accesibilă, am găsit cu uşurință loc de parcare la ora aceea. M-a îndrumat până la uşa garsonierei sau apartament nu ştiu ce era, oricum decent şi curat. Domnişoara prezintă foarte bine la aspectul fizic, drăguță, simpatică, atitudine pro client, ținută sexy. Am făcut cunoştință, m-a poftit în dormitor, mi-a oferit de băut dar am  refuzat, mă interesa altceva. Am trecut la   acțiune, nici vorbă de fast-fuck, chiar a durat ceva deşi optasem pentru o finalizare. Oralul este protejat, ştiți deja asta, la început nu prea mi-a plăcut ideea, dar a fost mai bine decât mă aşteptam, se pricepe foarte bine. Cunnilingus, fk, diverse poziții la normal, are un corp foarte tonifiat, e o plăcere să-i strângi fesele şi coapsele. Finalizarea a avut loc pe pieptul damei. Totul a decurs  foarte bine, am rămas plăcut impresionat de atitudinea ei față de client. La finalul întâlnirii îi las 150. Mă îmbrac şi plec  satisfăcut. Îmi părea rău ca nu am putut sta mai mult.

Note:

Locație: 9,5

Aspect: 9,5

Oral: 9

Normal: 9,5

Gfe: 10

Raport calitate/preț foarte bun. Voi reveni! La revedere!

:)
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti

Chiar mai devreme am revenit de la Andreea, o fata de nota "10", cu mult bun simt, frumoasa si care știe să se comporte!

Nu mai detaliez, ca nu are rost, spun doar atât, cred că în București, eu, o să mi fac abonament la Andreea, este singura fata, cu care m.am simțit extraordinar, de ceva timp încoace.

Mulțumesc Andreea si părerea mea, nu le mai răspunde ăstora, care vor să facă numai rău!!! Lasă.i în pace, e cel mai bn așa!

Seara buna!

:)
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti

Salutare,

 

In incercarile mele de a gasi o partenera cat mai compatibila pentru sex am intalnit o pe Andreea.

As putea rezuma intalnirile mele de pana acum cu ea intr-o singura propozitie: Vin cu 1000 de ganduri si plec cu unul singur - cand sa revin?

 

O sa punctez cateva lucruri care pentru mine au importanta:

- Andreea e o tipa frumoasa din punct de vedere fizic si cu o personalitate placuta, tandra, genul softcore, potrivita pentru experientele GFE.

- Igiena impecabila --> nu am gasit o niciodata neepilata sau mirosind suspect, dimpotriva.

- Modalitate de contact: SMS --> un mare plus aici pentru ca intotdeauna am primit un raspuns prompt. Conteaza pentru mine sa nu fiu ignorat si sa primesc un raspuns indiferent de natura lui.

- Programarile respectate cu precizie --> N am fost lasat sa astept nici cand am ajuns mai devreme si nici n am fost dat afara cand am depasit timpul. Am optat pentru varianta de 1 ora de fiecare data.

- Locatie ok --> usor de ajuns si cu toate cele necesare inauntru.

- Orientare catre client ridicata --> este implicata, nu te trateaza cu raceala dar despre actiunea in sine nu voi vorbi, e o chestiune de principiu.

 

 

Few words about my meetings with Andreea:

 

- Calm and organized girl so you will easily make the appointments and never wait after her.

- Outside of bed she is a charming company with a good character, she knows how to talk with you about a lot of subjects to make you relax before sex.

- She is active, always good smelling and ready to please and really tries her best to give you the best experience.

:)
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti

Ieri dupamiaza, stiind ca o sa am o zi lunga si istovitoare, ma gandesc eu ca nu ar fi rau un masaj. iau legatura cu Andreea prin PM. ii spun ca pot tarziu in noapte..., imi raspunde, imi propune o ora la care imi terminam treaba si o puteam vizita. Perfect.

La ora stabilita, eram in zona, cerut fetei detalii, ghidat usor, repere bune, ajung in fata usii.

Ah, la ora aia, eram pe pilot automat, si ma intrebam, ce-o fi dincolo de usa asta?

Aaaa, ia uite ce aparitie! imi deschide Andreea, pai stai bai nene, e bine! Toata un zambet! la ora aia, chiar de felul ala de energie aveam nevoie!

Prima vizita, ne prezentam, luam frumos un pahar cu apa rece, o tigare, si mai intai ne cunoastem. Povestim una, alta, ma uitam la ea, frumoasa fata! Avea cuvintele la ea, un zambet..., parul o incadra intr-un fel, ii punea chipul in valoare, da, eram unde trebuie.

Am facut un dus, si m-am intins in pat.

Rasfat! 

E o fata chiar frumoasa, senzuala, pentru mine, pentru o prima intalnire,  a fost un mare plus felul ei de a fi, eram prima oara la Andreea, si am apreciat usurinta cu care mi-a dat senzatia ca sunt cu cineva, nu doar cunoscut, cu cineva drag, chiar asa ma simteam.

Sa trec la actiunea in sine? ce ar fi de descris? sec asa ca intr-o recenzie: masaj, oral protejat, normal protejat. Pai mai e din povestea in care intrasem? nu prea.

Asa ca lasati-ma sa dau doar o nota generala, e adevarat influentat placut de GFE foarte ridicat. 

Cateva mici stangacii din partea mea, pe care le pun pe seama primei intalniri, si a oboselii mele, ma fac sa dau o nota de 9.5 pentru intalnirea mea cu Andreea. Includ aici tot.

 

Nu numai ca recomand, dar sunt cu gandul la unghiutele Andreei pe spatele meu, si la ce a urmat dupa,, asa ca revin.

Am optat pentru 90 minute, cadoul aferent.

 

Numai bine!

:)
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti

Pana la urma am ajuns si eu la Andreea. 

Am facut programarea prin sms , mi s-a raspuns foarte prompt si am stabilit "termenii rafuielii" :)

Locatia este cunoscuta - 9/10

Aspect - 10/10 , tipa are cam 1.65 , are niste forme f ok si un chip foarte frumos

GFE - 10/10 , m-a surprins placut , m-am simtit foarte bine in compania ei

Oral - 8/10 

Normal - 10/10 , eu nu prea am fost in forma , my bad, data viitoare ma revansez

Achitat 100 RON , 40 min pe care nici nu le-am simtit cum au trecut.

 

Intr-un cuvant, este de revenit , eu unul o voi face. Pup si toate cele bune!

;)
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti

Am vizitat-o si eu pe Andreea de 3 ori. Este foarte lipicioasa si vorbareata. La fata este draguta si are un corp bine proportionat cu sani de exceptie. Nu o sa dau prea multe detalii privind actiunea.

Locatie 9

Oral 9 chiar daca e protejat mi-a placut

Normal 9

Masaj 10

Halatul 350 pentru o ora jumatate.

:)
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti

Salutare tuturor,

 

Azi am ajuns la Andreea,curios,cu chef de ceva nou,pe langa alte treburi vroiam si un masaj bun. Incantat de pozele din acest topic am trimis un PM si Andreea mi-a raspuns foarte prompt.

 

Am stabilit intalnirea,si dus am fost.

 

LOCATIA: Langa Mall Vitan,foarte usor de ajuns. 

Un apartament ok,curat cu o baie dotata cu cabina de dus,geluri de dus cate vrei,tot ce trebuie.

Camera de "tortura" foarte primitoare,muzica usor pe fundal,lumina difuza. 

O atmosfera tocmai buna pentru treaba asta.

 

ANDREEA: Am ajuns la usa,Andreea ma asteptat discret dupa usa. 

Dupa usa am ramas placut impresionat de ceea ce am vazut.

M-a asteptat intr-o rochie foarte draguta,mulata pe corp,ii scotea formele in evidenta.

Andreea arata bine la corp,exact pe gustul meu,undeva intre slim si normal zic eu,un corp foarte bine conturat cu niste sani si un fund  beton(urma sa aflu).

M-a invitat in camera,am fumat cateva tigari,am stat de vorba despre nemurirea sufletului si intr-un final m-am dus la igienizare.

 

ACTIUNEA: 

 

MASAJUL :

 

Am fost invitat de Andreea sa ma intind pe pat cu fata in jos si am avut parte de un masaj foarte foarte bun dar totodata si erotic.

Ma uns cu ulei din cap pana in picioare,am primt un masaj foarte bun pe picioare si spate,Andreea chiar stie sa isi foloseasca mainile in acest sens(si nu numai urma sa aflu) 

In timpul asta ma sarutat pe gat,pe urechi,masajul cu sanii este demential,iar cand a inceput sa isi foloseasca gherutele usor pe spate si picioare m-am zbarlit tot :),deja eram pe alta planeta.

M-am pus pe spate,am fost uns cu ulei si Andreea a inceput usor un masaj cu sanii la soldatel,cu mainile,cu palmele,practic isi foloseste tot corpul cand face masaj. Este de nota 10 masajul parerea mea.

 

ORALUL : Al meu soldatel era deja foarte treaz in urma masajului,Andreea mi-a aplicat un preze rosu,nu stiu ce firma era dar foarte ok si placut.

Dupa atat masaj cand a inceput oralul am tresarit putin,a fost o senzatie foarte placuta pentru ca iti trezeste simturile acel masaj si te face sa iti doresti altele :).

Oralul foarte placut,lent,usor,erotic as putea spune,usor deep,placut.

In timpul oralului Andreea sa intors cu funduletul in stanga mea si am putut sa o mangai pe fundulet,pe spate,o priveliste foarte sexy.

 

NORMALUL : Dupa cateva minute bune de oral am trecut si la normal in pozitia doggy.

Andreea mi sa parut chiar stramta ( cel putin in aceasta pozitie),soldatelul nu a intrat chiar asa usor,dar usor usor si-a facut loc.

Fundul Andreei mie unul mi sa parut suuuuper sexy,iar sanii sunt in top3 in lista mea din cate am vazut ultima perioada.

Andreea geme frumos,se implica,e cu tine acolo, fara graba,totul foarte ok.

Dupa cateva minute bune de pompat am terminat in prez.

Andreea a venit cu cateva servetele si mi-a luat prez,ma curatat la soldatel si am fugit la baie.

 

 

CONCLUZIE : 

 

Cum nu imi place sa dau note decat daca insista Andreea spun urmatoarele: 

daca doriti un masaj erotic foarte bun,lent,chiar iti trezeste simturile si te relaxeaza,mergeti cu incredere

daca totodata nu aveti probleme cu oralul protejat,mergeti cu incredere

Andreea exceleaza la capitolul GFE,ai ce vorbi cu ea,nu te grabeste,te simti cu ea ca si cand ai fi cu o prietena

Igiena impecabila

Este o experienta foarte placuta si totodata putin diferita fata de restul de pe aici.

Totodata pe tot parcursul intalnirii totul a fost natural,nimic mecanic. Cel putin asa mi sa parut mie. 

Pe tot parcursul intalnirii nu am fost grabit nici o secunda. Nu se uita la ceas.

 

O recomand pe Andreea cu mare placere.

 

Te pup Andreea si cu siguranta ne vom revedea curand :*

 

Amenda : 200 RON/1h (si cateva minute)

 

 

PS: Arata mult mai bine in realitate decat in poze,parerea mea.

:)

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti

Hai ca am reusit si eu sa ajung la Rebeca astazi, facut programare de saptamana trecuta

Eu mai incercand in trecut prin sms dar ciuciu raspuns, abia saptamana trecuta am vazut ca primul contact ( de natura nesexuala) e prin PM :)

 

Intru in locatie, facem cunostinta, ma invita in dormitor, bem un suc, eu vreo 3 tigari cat am stat de vorba

Rebeca este fix ca o amica/prietena/amanta/fuckbuddy :)  Poti vorbi cu ea vrute si nevrute. 

 

Note:

Aspect : 9.5  Frumoasa, sani misto, fundulet bun de batut, ceea ce am si facut

GFE 10 ++, Rebeca este cum am zis mai sus, mai mult amanta, si una buna :) 

Igiena 10 - super pasa :)

Oral 9.5, protejat dar bun, pana la urma inteleg si aspectul asta, stiam ca asa face si ii respect decizia

Normal 10 - Stie destul de bine, am incercat lady on top sa ma joc cu sanii aia misto, lingurita ca sa o pot lua de aripioarele alea dementiale :)), si caprita

 

Am stat o ora si 15min cu 2 fin

 

Cadou 200

 

Merci Rebeca si ai grija de pisici :)

:)
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti

În timp ce alții se certau, eu m-am mai bucurat de câteva ori de compania Andreei, așa că revin cu o minirecenzie ca să mai deviez trendul de aici. Notele ramân aceleași cu mențiunea că GFE-ul e din ce în ce mai ridicat cu fiecare întâlnire, cu

preludiu suficient de bun cât să mă pună pe jar.

Locație : 9. 

Aspect escortă: 10.

GFE : 10.

OP : 9. 

NP:10  

Igienă : 10. 

Masaj : 10

Atitudine : 10. 

Cadou : 250 de lei pentru 1 ora.

Impresie mi se pare că am devenit dependent de " frecțiile mici " făcute de Andreea. Ba chiar îmi zice lumea că am întinerit de la o vreme.

:)
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti

Astazi am vizitat-o din nou pe Rebeca.

Ca intotdeauna m-a primit cu zambetul pe buze si fara graba.

Imbracata frumos, ea este frumoasa, am stat la discutii un timp cu muzica pe fundal.

Dupa un dus rapid am trecut la un oral, apoi am schimbat doua pozitii si am terminat treaba pt care am venit. 

 

Am mai stat putin la alte discutii si apoi am plecat. 

Este o super fata, m-am simtit bine si este de revenit.( Eu deja revin de ceva timp si m-am simtit bine intotdeauna la ea)

 

Notele (ca layout) le-am copiat si adaptat de la colegul de mai sus, mi-a fost lene sa imi caut ultima recenzie in atatea sute de pagini de offtopic.

 

Locație : 10. (imi place screensaver-ul) :P

Aspect escortă: 10.

GFE : 9.

OP : 10. 

NP:10  

Igienă : 10. 

Atitudine : 10. 

Frectie Mica : 10 :)) (glumesc desigur)

 

Cadou : 150 de lei pentru 1/2 ora, stat putin peste.

:)
  • Like 3
Link spre comentariu
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti

Trecut si eu astazi pe la Andreea. Programare prin SMS, all good, la locatie (langa mall vitan) se ajunge usor si sunt destule locuri de parcare in zona. Ajuns la "cuibul de nebunii", am cunoscut-o atat pe Andreea, cat si pe restul locatarilor din apartament, respectiv pe cele doua pisici. Am stat un pic de vorba, am facut dusul de rigoare si am revenit in camera pentru actiunea propriu-zisa. Dupa un mic preludiu, Andreea a trecut la un oral protejat bun, dar clar punctul sau forte este normalul. Am schimbat cateva pozitii si am finalizat in preze cu ea stand deasupra. Din pacate, maiorul nu a mai reactionat la fel de bine si la a doua finalizare, dar Andreea merita un mare plus pentru rabdarea de care a dat dovada, sper ca nu te-am chinuit prea rau  :blushing2

 

Si acum, notele:

 

Locatie: 9 (apartamentul arata bine, mai multe geluri de dus la baie; data viitoare voi da 10, acum ca stiu schema cu apa calda  :laugh2)

Fata: 10

Igiena: 10 (niciun fel de miros suspect, isi facuse dus inainte sa ajung)

OP: 9 

NP: 10 

GFE: 9.5 (asta ca sa fiu in asentimentul celor care si-ar dori FK; oricum, extrem de sociabila pentru o prima intalnire)

Cado': 250 lei/h

 

De revenit? Cu siguranta  :kiss3

:)
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti

Eeeeee domnii mei,daca Andreea ii urita eu is un simplu pictor peisagist.Is fericit ii superba iar eu,din nou un barbat fericit si satisfacut pt ca am facut amor cu o asa sexy tipa.Andreea m a asteptat

:)superb intr o rochita lunga neagra mulata pe superbi i corp si fiind incaltata in pantofi cu toc cui super sexy.Beton nu am rezistat prea mult si am mers la dus.Revin aveam o pula sculata domnilor,de ma dureau coaiele si nu mai puteam rezista.Am pus o pe andrusca pe spate si si si am inceput sa ii ling pizdulica la greu.Gemea domnisorica de ma zapacea si eu ii lingeam in continuare dulceata.Nu am mai rezistat.Ii cer un prezervativ ea il monteaza pe pula si incepe un oral beton.Beton de beton cu pula beton dar simteam cum sperma urca pe teava.Nu a si fi dorit a termina asa si ii cer domnitei sa ne regulam.Zis si trecut la treaba.Dar ciudat,paula treaba,ponpezz ce pompez,fata geme bestial da contre ma apuca de bucii ma inpinge in ea.Eu pulsa termin apoteotic cu un kg de sperma in prezvt.Bizar dar si placut.Ii o gagica de pus la rana domnita asta.Sigur ne o vom mai trage de ma va mai accepta.Vizita? Cind a fost ea? A fost cind a fost dar asa mult mi a placut incit vor mai fiii si altele ca ii buna rau.Va salut domnii mei.Al dumnv sportiv de performanta biatlonist

:)
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti
Locatie: 9, curat, prosop curat, geluri de dus.

Aspect domnisoara: 10

Oral: 8,5 (protejat), fara atentie la zonele adiacente si protejat

Normal: 9,5(ea) se misca foarte bine deasupra, are o pasarica stramta si foarte frumoasa Am avut parte o finalizare in caciulita la normal

GFE: 10, mi-ar fi placut sa fiu mai rasfatat In timpul actiunii, in afara actiunilor este o tipa super faina.

Halat: 350 RON(90 min)[/quote:)

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti

Am vizitat ieri titulara acestui toipic. Am folosit un sms (cosider mai bun decat un apel nepreluat) si am avut noroc, dupa am stabilit la telefon toate detaliile. Locatia usor de gasit, legat de parcare, eu am parcat la mall.

Mi-a placut atitudinea ei, foarte comunicativa si deschisa la orice, pentru mine conteaza atmosfera iar aici s-a descurcat bine.

Am ales, din meniu, varianta cu 90min/350 ron. La "dans" a fost cum nu se putea mai bine, poate ma asteptam la o experienta reusita, dar aici a fost ceva superior, si asta datorita ei. Aspectul fizic este bun, imi plac formele ei.

O notez faptul ca am fost incantat de experienta, la note o sa fiu impertinent si subiectiv :)

 

Andreea: 10 

Locatia: 8

Oral: 8

Normal: 9

De revenit: Da

;)
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti

Cum suntem in perioada sarbatorilor de iarna ... am continuat rasfatul, ajungand la Andreea/Rebeka dupa o perioada de timp mai indelungata, fapt pentru care imi fac "mea culpa" si promit sa nu se mai intample si sa o revizitez cu o frecventa mai mare, caci de fiecare data cand o vad parca o vad ca prima oara... am regasit-o azi intr-o tinuta de craciunita sexy, extrem de sexy intr-un ambient ca intr-o carte postala cu tematica erotica de iarna, intr-o atmosfera placuta si calda, alaturi de un brad de iarna impodobit, ce arunca luminite vesele, numai bune sa-ti alunge oboseala de peste zi si sa te treaca usor in "mood-ul" adecvat unei intalniri pline de erotism exploziv.

Nu o sa fac o recenzie, caci cuvintele-s de prisos si nu vreau sa ma repet

Am beneficiat de un masaj buuuuun de tot si atingerile unghiilor (luuuungi de tot vopsite tematic in alb si rosu), care mi-au dat fiori de la baza gatului pana in jos pe fese ... a continuat cu un masaj plin de mangaieri asupra "soldatelului" care in cateva randuri era sa "rabufneasca", dar intuind finalizarea posesoarea topicului controla cu atentie atingerile/mangaierile astfel incat mi-a prelungit starea de excitatie pana la limita maxima de suportabilitate ... iar intr-un final "i s-a facut mila" si m-a lasat sa finalizez. 

Cam atat ... pana data viitoare.  :hihat

;)
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti

Salut,

De vreo 2-3 ani imi tot propun sa ma duc la ea si de abia acum m-am hotarat. Un fel de cadou de Craciun am zis sa-mi fac. Nu am regretat, fata se vede ca e veche in bransa, stie sa te faca sa te simti bine. Din punctul meu de vedere, singurul minus il reprezinta lipsa CIM.

Locatia langa Mall Vitan-9

Aspect fata-8+ sani misto, fund, carne tare

Igiena-10

Oral protejat-7(ca e protejat)

Normal-9

GFE-9

Am dat 250 pentru o ora, nu te grabeste, nu se uita la ceas.

Eu zic ca este mai mult decat ok fata, nu trebuie ratata

:)
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti

Salut! Vineri seara am vizitat si eu aceasta doamna si bine am facut. De ceva timp incerc sa ajung la ea si in sfarsit am reusit.

Am beneficiat de un sex oral protejat,cu destula atentie la oute,oralul a fost soft si hard cu incercari de deep. La normal am cerut "caprita"(cum sa nu pui asa cur in valoare?) unde am si terminat. Te omoara fata asta cu asa cur

Am stat o singura finalizare pt care am platit 100 de lei,banuti lasati la sfarsit.

Din partea mea are 10 pe linie.

Andreea,sper sa ne vedem curand

:)
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti

Salutare domnilor!

Vizitat Andreea pentru a doua oară (sâmbătă). Locatia lângă Mall Vitan, loc de parcare, fara filtru uman la intrarea în bloc, apartament curat, baie dotata cu de toate, patul săracul nu a rezistat la stres salteaua fiind pusă pe parchet in lateralul patului. Nu, nu e de la oferta de "Blec Fraidei" era la fel și data trecută. Ii sugerez Andreeiei să își caute unul, la oferta, din fier forjat sa țină bine la călăreala de care ai parte.

Andreea miniona cam 1.60 -1,65m, 50-55kg, frumusica (nici aici nu o găsiți pe Angelina Jolie ), ochi frumosi, frumușică tare când zâmbește, sâni potriviti și fermi, volubilă, veselă, isteață.

Am gasit-o pe Andreea puțin obosită (după manevra de marketing - reversul medaliei) dar după puțin masaj, neprofesionist, din partea mea totul a fost foarte ok.

- locatie:10

- aspect:9

- igiena:10

- FK: ușor reținut la inceput

- OP:10

- NP:10

- GFE:9 cu mari șanse de îmbunătățire (probabil de la oboseală)

- cadoul: 300lei pentru 90 minute.

Pentru cei alergici la pisici (cred că e important de menționat) Andreea împarte apartamentul cu un motan (nu e Motanul Încălțat - câte o fi văzut săracul ).

După oferta lansată de Andreea, scăderea prețului, FK redus sau gratis, liber la clienți noi, mă așteptam să văd o cascadă de recenzii, sanche, la băieți le place să de-a la buci nu sa scrie.

De revenit DA, e bine cu Andreea.

Spor in tot ce vreți și săptămână ușoară!

;)
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti

Salutare,[/size]

 

Am reusit intr-un final sa ajung la Andreea profitand de relativ recenta relaxare a politicii privind clientii noi - nu am uzitat niciodata de calitatea de membru al formului in fata vreunei escorte (nu ca as fi cine stie ce membru) si nu am dorit ca nici in cazul Andreei sa fac o exceptie (respectiv programarea prin PM).[/size]

 

Contact[/size]: primul contact a fost telefonic, dupa ce si-a postat disponibilitatea pe site - prima impresie a fost buna - Andreea are o voce placuta, si este una dintre putinele escorte care discuta relaxat la telefon fara graba si fara a lasa impresia de centralista care trebuie sa preia cat mai multe apeluri. Ulterior am confirmat standard intalnirea prin SMS cu o ora inainte de intalnire, prilej cu care am primit adresa, iar ulterior am discutat telefonic ultimele detalii privind scara si apartamentul.[/size]

Locatie[/size]: locatia se afla destul de aproape de Mall Vitan, astfel ca posesorii de masini pot parca direct in Mall (pentru cei care se deplaseaza cu mijloacele de transport in comun, din nefericire nu pot da foarte multe detalii, deoarece nu le prea folosesc). Apartamentul / garsoniera este ok, curata, baia cu destul de multe geluri de dus, lumina ambientala potrivita in camera de lucru, iar fundalul sonor este asigurat de un playlist intocmit de Andreea. Odata ajuns in locatie am fost servit (la alegerea mea) cu un pahar cu apa, iar inainte de a merge la baie am primit un prosop mare si curat. Doresc sa subliniez ca in apartament este foarte curat, chiar daca din cate am inteles Andreea are doua pisici (cu care nu m-am intersectat pe durata intalnirii) iar eu nu am remarcat niciun fir de par sau vreun miros care sa te duca cu gandul la existenta unei feline in locatie. Pe de cealalta parte depunctez un pic locatia din cauza patului - dupa cum a mentionat si un ante-recenzor, patul a suferit de-a lungul timpului probabil mai multe socuri, astfel ca sunt necesare reparatii la cadrul patului, iar pana la acel moment, salteaua este pusa pe podea, fapt care strica aspectul camerei.[/size]

 Aspect[/size]: chiar daca nu ma pricep in mod deosebit la aproximari, o percep pe Andreea ca o prezenta undeva pe la 1,60-1,65 (fara tocuri), cu o fata si cu un zambet foarte dragut. La corp arata ca in pozele postate pe topic - nu este genul skinny, dar nici pe departe genul chubby - corp tonifiat cu carne tare, abdomen plat, picioare frumoase,  iar ca puncte forte am remarcat fundul si sanii. In ceea ce priveste aspectul, din punctul meu de vedere cea mai mare surpriza au reprezentat-o sanii, deoarece pozele nu surprind cu acuratete realitatea, iar dupa cum am putut constata acestia sunt mai mari ca in poze, foarte tari si fermi - o placere sa te joci cu ei si sa ii saruti.[/size]

 [/size]

Igiena[/size]: Nimic de reprosat, chiar daca nu a facut dus de fata cu mine inainte de actiune. Manichiura nefacuta recent (aspect pentru care Andreea s-a scuzat insa, avand in vedere numarul mare de clienti din perioada respectiva), dar care cred ca este o exceptie, in schimb  pedi frumos facut, corp parfumat discret si epilat corespunzator.[/size]

Actiunea[/size]: odata ajuns in apartament am fost invitat in camera de ostilitati si servit cu un pahar cu apa, dupa care ne-am asezat la masa si ne-am intins la vorba, ca si cum am fi continuat discutia telefonica de dimineata - avand in vedere ca ne vedeam prima oara am apreciat naturaletea cu care aceste discutii au avut loc, fara niciun fel de retinere din parte Andreei (retinere caracteristica primei intalniri la o parte dintre escorte, cand lumea sta un pic sa vada despre ce este vorba). Pe scurt, am discutat ca si cum am fi doi cunoscuti care nu s-au vazut de o perioada mai lunga de timp si recupereaza acum timpul pierdut. Acum prima impresie facuta telefonic mi s-a confirmat - Andreea este o persoana foarte vorbareata (este prima escorta care vorbeste cred mai mult ca mine, iar eu unul sunt lung la vorba :)), joviala si foarte deschisa, cu care poti aborda fara probleme diferite teme de discutie. Dupa ce ne-am socializat, m-am cerut la baie, prilej cu care am primit prosopul si papucii (pe care insa nu i-am folosit), iar dupa igienizare m-am lasat pe mainile Andreei :) [/size] Actiunea a inceput cu un pic de FK timid, mai mult french decat kiss :) [/size], dupa care a continuat cu o serie de saruturi pe corp si cu o sedinta de masaj cu sanii, care s-a transformat usor, usor intr-o repriza de tittyfuck, (prilej cu care am apreciat odata in plus sanii Andreei), care s-a transformat dupa aceea in body masage combinat cu un handjob bine executat, intrerupt de scurte perioade de FK - pentru mine personal a fost o experienta insolita, care iese din tiparul standard al actiunii (respectiv standardul FK/oral/normal/finalizare, eventual cu mici variatiuni pe aceasta tema), experienta care mie mi-a placut. Dupa acest intro care a avut rolul de a ma excita serios, Andreea a montat un prezervativ si a inceput un OP ok, cu diferite viteze si ruperi de ritm, deep si cu ceva atentie la zonele adiacente, dupa care am trecut la treaba in LOT, unde actiunea mie mi s-a parut a fi foarte senzuala si insotita de sesiuni de FK care s-au transformat usor, usor in DFK - fara a intra in detalii tehnice, impresia in ceea ce priveste actiunea la normal  a fost relativ similara cu cea a unei reprize de sex cu o iubita. Spre dezamagirea Andreei care dorea sa mai experimentam si alte pozitii (like pentru implicare si initiativa) dupa ce am exersat aceasta pozitie, am trecut din nou la OP deoarece eram extrem de excitat, iar la momentul finalizarii am scos prezervativul si am terminat COF.[/size]

Dupa dusul de rigoare, ne-am intins iar la vorba, si chiar daca nu prea mai era timp, am apreciat propunerea subtila a Andreei de a trece din nou la ostilitati, propunere pe care am refuzat-o insa din lipsa (mea) de timp. [/size]

GFE[/size]: in mod clar GFE-ul este unul dintre punctele forte ale Andreei - foarte vorbareata, amabila, placuta si deschisa in partea de socializare, este de asemenea atenta la detalii pentru a satisface clientul (de ex. mi s-a parut foarte funny cand m-a intrebat daca sunt alergic la marca respectiva de ulei de masaj :)). Cu toate acestea in ceea ce priveste actiunea, oarecum contrastant cu partea de socializare, creaza o atmosfera senzuala foarte potrivita pentru actiune. Am depunctat un pic pe parte de FK (unde cu timpul sunt convins ca este loc de mult mai bine), insa pentru a fi corect trebuie sa recunosc ca am fost pus in tema de la inceput de Andreea, care mi-a pus in vedere ca este mai timida pana incepem sa ne cunoastem mai bine - fapt dealtfel concretizat in timpul actiunii, unde debutul a fost retinut, dar, in timpul actiunii FK s-a transformat usor, usor in DFK, pe nesimtite.[/size]

Acum notele:[/size]

Contact[/size]: 10[/size]

Locatie[/size]: 8,5[/size]

Aspect[/size]: 9[/size]

Oral[/size]: 8,5[/size]

Normal[/size]: 9[/size]

Anal[/size]: n/a[/size]

GFE[/size]: 9[/size]

  [/size]

Nota de plata:[/size]

Intamplator am prins promotia de black friday astfel ca distractia a fost 250 RON lasati din proprie initiativa la inceputul actiunii (170 RON + 30 RON FK + 30 RON COF + 20 RON restul pregatit de Andreea pe care l-am lasat upfront din proprie initiativa) chiar daca Andreea nu a fost de acord cu acest lucru :). Timpul petrecut dtd – 70 min - 75 min, fara niciun fel de graba.[/size]

 

Concluzie[/size]

Chiar daca a durat mai mult de 1 an pana am ajuns la Andreea, imi pare bine ca am reusit intr-un final acest lucru, deoarece a fost o experienta noua si placuta pentru mine. Pentru amatorii de persoane skinny sau pentru cei care doresc servicii complete tip “saorma cu de toate”, Andreea nu ar trebui sa fie prima optiune, insa pentru ceilalti cred ca este o experienta care trebuie incercata. [/size]

Mie unuia personal mi-a placut intalnirea si am sa revin la Andreea, in functie de disponibilitate, de preferat pentru cel putin 2 ore.[/size]

Bafta, [/size]

:)
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti

RECENZIE:

Locatie: 8.5 (reper Mall Vitan)

Aspect: - (domnisoara frumusica undeva la 1.65 cm, zambeste frumos, ochi caprui, par negru, sani medii frumosi, fund rotund, cateva kg in plus, carne tare)

Oral: 8.5 (protejat, bun, mai multe viteze, batai peste gurita, incearca deep)

Normal: 9 (protejat, se implica, accepta pozitii)

Gfe: 10 (saruta pe corp, FK, DFK)

Atitudine: 10 (placuta, deschisa la discutii, simpatica)

Igiena: 10 (foarte curata, piele fina)

Halat: 300 RON (pentru o ora cu optiunea FK)

Naratiunea:

Am luat legatura prin PM/SMS cu domnisoara si am stabilit intalnirea in aceasta perioada. Locatia este usor de gasit, reper Mall Vitan, detaliile fiind furnizate ulterior telefonic cu cateva minute inainte de intalnire.

In locatie am fost intampinat de o domnisoara frumusica undeva la 1.65 cm, zambeste frumos, ochi caprui, par negru, sani medii frumosi, fund rotund, cateva kg in plus, carne tare. Andreea era imbracata intr-o tinuta sexy neagra pe tocuri. Foarte primitoare Andreea ma servit cu apa si bomboane :)

Am facut un dus dupa ce am primit prosop, papuci si am vorbit inainte de toate, pentru a ne cunoaste mai bine.  

Oralul a fost protejat, bun, mai multe viteze, batai peste gurita, incearca deep. La normal (protejat) am incercat mai multe pozitii, toate de intensitate maxima. Andreea participa foarte bine la actiune, in anumite pozitii da contre, e cu tine, te trage, te saruta, ii place ce face; am avut o singura finalizare in balonas pe durata intalnirii.

Am mai stat de vorba dupa actiune, este o dulceata de fata, s-a purtat exemplar cu mine. M-am simtit foarte bine cu Andreea si a fost o intalnire reusita.

Notite

1)Lasat banutii inainte de plecare fara ca ea sa fi mentionat ceva

2)Nu am auzit telefonul sunand pe durata intalnirii

3)Ii place ce face, cu mine a fost pasionala

4)Este foarte comica Andreea (e de bine)

5)Punctul forte al Andreei este GFE

6)Andreea este o persoana foarte vorbareata si nu te grabeste sau trage de timp

7)DTD a fost mai mult, chiar e prima escorta la care am intalnit acest aspect

8)Andreea este genul de persoana cu care ai sta la discutii ore in sir si nu te plictisesti, foarte energica

M-am simtit foarte bine cu Andreea si o recomand. Voi reveni :D

:)
  • Like 2
Link spre comentariu

  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti

După o perioadă mai îndelungată de timp.. În sfârșit am sosit și eu acasă în concediu.

Prima data când ajung și eu la această scumpă escortă de la TOP.

Locație : 9 ,foarte aproape de mall vitan,ușor de găsit loc de parcare.

Aspect fizic pentru mine unul este bombă porno aproximativ 1.65-68 cm înălțime, ochi caprui, par negru,sânii naturali perfecți pt. gusturile mele fund rotund bombat,foarte apetisant,carne tare)

Oral: 10+(protejat,foarte bun,atentă la bijuteriile mele)

Normal: 9 (protejat,chiar se implica Bine de tot,diferite pozitii,schimbări de ritm,mai tare sau mai lent)

GFE maxxxim : 10+++ (sărutări pe tot corpul , french kiss , DFK)

Atitudine : 10+(foarte plăcută şi atrăgătoare deschisă la discuții de tot felul.Ai cu cine să socializezi!! Părerea mea,sincer,Vă spun că este UNICA!!!)

Igienă : 10 (epilată corespunzător,părul foarte îngrijit, tenul ei foarte curat,fără riduri) O adevărată zeiță a frumuseții Rebeca... De neprețuit!!

Halat: 450 RON pentru 90 de minute + opțiunea FK. Raport preț/calitate,este formidabilă Andreea aka Rebeca.

M-am simtit foarte bine cu Andreea si o recomand. Voi reveni cu siguranță.

:)
  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...