Sari la conținut

Andreea Aka Rebeca 0725653656 /Mall Vitan


Vizitator sambure

Postări Recomandate

  • Oras:Pussy Heaven
  • Oras:Pussy Heaven

Fiecare fata e ok in felul ei DAR Andreea este ...altceva.

 

Arata mult mai bine in realitate decat in poze.

Iar la capitolul servicii,stie foarte bine ceea ce face dar mai ales modul in care le face este ceea ce te face sa revii.

Cat despre atitudine,chiar este peste multe de pe acest forum.

 

In rest ce sa va mai zic,fiti domni pe unde mergeti daca doriti sa fiti respectati.

 

In rest,spor la futut.

 

Te pup Andreea :*

  • Like 8
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Hai ca am reusit si eu sa ajung la Rebeca astazi, facut programare de saptamana trecuta

Eu mai incercand in trecut prin sms dar ciuciu raspuns, abia saptamana trecuta am vazut ca primul contact ( de natura nesexuala) e prin PM :)

 

Intru in locatie, facem cunostinta, ma invita in dormitor, bem un suc, eu vreo 3 tigari cat am stat de vorba

Rebeca este fix ca o amica/prietena/amanta/fuckbuddy :)  Poti vorbi cu ea vrute si nevrute. 

 

Note:

Aspect : 9.5  Frumoasa, sani misto, fundulet bun de batut, ceea ce am si facut

GFE 10 ++, Rebeca este cum am zis mai sus, mai mult amanta, si una buna :) 

Igiena 10 - super pasa :)

Oral 9.5, protejat dar bun, pana la urma inteleg si aspectul asta, stiam ca asa face si ii respect decizia

Normal 10 - Stie destul de bine, am incercat lady on top sa ma joc cu sanii aia misto, lingurita ca sa o pot lua de aripioarele alea dementiale :)), si caprita

 

Am stat o ora si 15min cu 2 fin

 

Cadou 200

 

Merci Rebeca si ai grija de pisici :)

  • Like 8
Link spre comentariu

Am ajuns si la Andreea intr-un final. Nu am gasit din prima locatia, s-ar parea ca google maps iti arata eronat directia catre blocul ei. In schimb mi-a fost de ajutor la telefon si m-a indrumat corespunzator. Locuieste aproape de Mall Vitan, un bloc stradal si aici la fel vesnica problema cu locurile de parcare. 

Andreea m-a surprins trebuie sa recunosc, este frumoasa si foarte placuta ca si persoana. A fost toata un zambet. Am discutat, ne-am tachinat, ne-am iubit, ce sa mai pleci… As mai fi ramas cu siguranta. :D 

 

Am stat 2 finalizari intr-o ora cu pretul de 200 ron. Am prins promotia de sarbatori :))

 

Salutari Andreea si sper sa ne revedem curand! :*

 

Fata: 9

Corp: 9

Fund: 9

Oral: 10

 

Normal: 10

GFE: 10

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Buc
  • Oras:Buc

Da...imi place :-))). Am reusit sa o cunosc..totul este la superlativ. Fiind in masina..nu pot detalia...dar notele sunt 10 pe linie. (mai putin pentru pat..care cam scartie:-).

Cu siguranta voi reveni..si o recomand celor care nu au cunoscut o...si vor avea norocul sa o cunoasca.

Te pup si iti doresc o zi minunata!

  • Like 5
  • Minus 2
Link spre comentariu

Si,ca sa incep aceasta recenzie miniscula cu un raspuns pt conu bret,adevarat ultra buna Andrusca asta.Am reusit si eu sa o mai vizitez odata.Pt mine a fost o experienta la superlativ.Fata superba,frumoasa,super sexy,oralul 9 super bine executat chiar si protejat stie gagica,normal 10 multe pozitii schimbate,te face sa te simti bine,cred ca si ea se simte bine,de super efect pozitia pe la spate,are un curse incredibil si cind mai da si din el mai nene ma e belea,cei drepte asa am si finalizat in balonas.Andreea o fata buna rau pe care voi continua sa o mai vizitez ori de cite ori voi reusii.Asemenea experiente foarte frumoase nu am mai avut,poate,decit cu o tipa retrasa de o vreme buna din bransa,si cu o alta cu care,in continuoare ma vad.Aaaa era sa uite,cadoul domnisoarei pt o ora de placere super 200 rhon.Andreea,sarbatori fericite sa ai.Dragii mei domni deasemenea,urez tuturor sarbatori fericite la dumnv si împlinirea oricaror dorinte ascunse si nu numai.Cu respect,al dumneavoastra sportiv de performanta,biatlonist.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Va salut !

 

 Am reusit sa ma programez la caprioara dupa multe insistente, dar a meritat cu prisosinta tot acest efort....Este mai buna decat inainte, mai coapta ,mai frumoasa , mai vorbareatza (asta nu e intotdeauna un punct forte... :laugh2 ), dar in cazul meu, comunicarea face jumatate din rata de succes a intalnirii.....plm , am ajuns la varsta la care mai mult vorbim... :slap2 .Anyway , cred ca este cea mai buna escorta la care am fost anul acesta, chiar daca oralul a fost protejat ,no FK , dar masajul initial l-a ridicat la cote maxime pe Gogaie,muzica buna in surdina,  stie frate....ce sa mai spun de picioarele perfecte, de portjartierul ce te face sa visezi, sanii minunati cu sfarcuri sfioase, chipul fara cusur, ah ce-as mai merge iar cu capul inainte..... :crazylove ...

  Cele doua poziti, Lady on Top si apoi Misionar au fost de nota 10, cu miscari ample, sunete placute, mangaieri, pasarica stramta, aoleu, cum ma excit din tastatura...gata ca deja ma apuca tremuriciul :refoz .

 Ce note sa dau ?! 10 LA TOT ,ca mi-a placut mult.... Ah, da , la dush se cam aduna apa in cabina , iar apa era calaie, ca nu mai aveam rabdare sa se incalzeasca, deci 9 pt locatie , in rest , sa-i dea Domnul sanatate, si mie la fel,ca sa mai ajung si eu pe la ea.

 

  Halat: 300 pt o ora jumate cred.Plus un cadou dulce de sarbatori .Pe care era sa-l mananc tot eu... :slap2

 

                 Hai sa aveti un an cum va doriti si fete cum e Andreea !!!  :hihat

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare,

 

Am fost si eu ieri la Andreea Rebeka. M-a asteptat intr-o rochie neagra fara chiloti si sutien, mi-a placut mult costumatia. Prima impresie a fost foarte placuta, Rebeka arata mai bine decat imi imaginam eu . Bruneta inalta, 1,70 fara tocuri, tipa are kilogramele puse unde trebuie. Am mers rapid la baie pentru igienizare si dupa a inceput actiunea. M-a atras fizic foarte mult, am cam sarit pe ea dupa ce am dezbracat-o. Voi incepe direct cu notele:

 

Fizic 9 (Andreea arata foarte bine, e inaltuta, e draguta la fata, are toate formele unde trebuie, fund frumos, sani maricei, pasarica dulce :), igiena ireprosabila)

 

GFE 9 ( Preludiul a fost foarte bun, imi place ca te lasa sa o alinti, sa o lingi cum vrei (nu mai ma saturam de pussy ei), fara sa sara pe tine cu oralul sau normalul. A simtit dupa ce am terminat ca as dori sa o mai tin in brate, sa o alint. Cred ca te simte bine, la capitolul asta si este si ea prezenta. Nu m-am simtit grabit in nici un fel. Singurul motiv pentru care nu ia 10 este ca nu saruta. Daca ar si saruta ar fi de-a dreptul WOW la capitolul asta. A mers si conversatia dintre noi)

 

Oral 8 (Cred ca se pricepe foarte bine, dar oralul este protejat. Intr-un fel faptul ca face totul protejat m-a facut sa ma simt mai in siguranta sa ii dau limbute. Totusi un oral protejat nu se simte la fel ca cel fara balonas, si asta e adevarul)

 

Normal 9 (O singura pozitie, ea deasupra, nu am rezistat cine stie ce. A fost scurt dar foarte placut. Am terminat cu ea in brate. Sincer, cred ca trebuie sa revin sa mai incerc si alte pozitii cu ea pentru a beneficia de experienta fetei ) 

 

Locatie 8 ( Am facut sex in locatii mai luxoase, cu o atmosfera mai potrivita pentru futai, nu are lumini rosii, paturi in forma de inimioara, este o camera normala de apartament. Daca o locatie mai luxoasa ar insemna un tarif mai crescut atunci votez sa ramana unde este)

 

Tarif 100 RON/ finalizare (Am beneficiat de promotia de iarna) ....

 

Concluzie

 

 

Andreea Rebeka e o fata foarte draguta, feminina, cu formele unde trebuie si care este de vizitat. E de apreciat ca poti avea parte de preludiu si nu te simti grabit in vreun fel, lucruri pe care nu le-am intalnit demult la categoria asta de pret. Faptul ca face totul protejat, nu o vad ca pe ceva rau, ba dimpotriva. Raportul calitate pret este foarte foarte bun la Andreea Rebeka. Personal imi doresc sa revin, sa o mai fut, si sunt tare curios sa vad cat de bine se pricepe la masaj.

  • Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:.
  • Oras:.

Mai fraților, eu, am stat azi să mă gândesc, la care fata sa ma mai duc...în București sau..la mn în Pitești...

De fel, dacă mă duc o dată sau de două ori la una mă plictisesc...si nu mă mai duc.

Dar Andreea Rebeca, chiar e ce trebuie, frumoasa, finuta si cu o atitudine fooarte ok si chiar dc face totul protejat, eu, unul, tot la ea ma gândesc, e prima din nou pe lista mea.

Si când mă gândesc cât am stat pe gânduri până să ajung la ea...!!!

  • Like 4
Link spre comentariu

Fost si eu la Andreea ieri: o fata care nu mai are nevoie de povesti. Ideea e ca are toate cele necesare, fizic, farmec, caracter...super fata. Te sarut dulce. A fost vorba de un glont totul protejat O+N. Notele sunt peste 9,5 la toate capitolele...puteam sa zic 8 pt oralul cu balon, dar e frumos.

E de revizitat cand exista timpul aferent. O fata zambareata, o placere sa stai in compania ei.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Pussy Heaven
  • Oras:Pussy Heaven

Salutare,

 

 

Azi am ajuns iar la Andreea pentru a 4 oara si ce bine am facut  :crazylove

 

Mi-am facut programare in jurul pranzului si 1h mai tarziu am fost la ea.

Am gasit aceeasi Andreea de nota 10,cu zambetul pe buze si vorbareata.

Am stat de vorba despre una alta,am fost servit cu o cola rece si dupa o perioada buna de timp am plecat la baie pentru o igienizare rapida.

 

Dupa ce am iesit de la baie,am ajuns in pat unde am avut parte de acel masaj de nota 10 parerea mea, pe care doar Andreea il face.

Dupa ce am terminat cu masajul pe spate,m-am intors cu fata in sus si aici s-a rupt filmul  :blushing2

Are Andreea un corp si mai ales niste sani DEMENTIALI.

Sarutari pe corp,masaj cu sanii la Bobita,are Andreea un stil de a te face sa te simti bine,nu am mai gasit in alta parte asa stil. Pentru mine unul e incredibil.

Usor usor am ajuns si la oral P unde Bobita al meu mai avea putin si era gata sa termine,numai ca eu aveam in plan si un Doggy cu Andreea pe marginea patului :D

Zis si facut,am trecut la un Doggy pe marginea patului unde am si terminat 5 minute mai tarziu.

Am mai stat putin la vorba si la un pahar de suc si dus am fost.

 

 

O recomand pe Andreea MAXIM din toate punctele de vedere.

 

 

Note ca asa cere regulamentul : 

 

Locatie : 8 

Andreea : 10

Oral : 9

Normal : 10

GFE : 9

Anal : Nu face

 

 

 

 

Te sarut Andreea si abia astept sa ne revedem   :kiss3

  • Like 17
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Oras:<Oriunde>
  • Oras:<Oriunde>

Am trecut și eu în cele din urma pe la Andreea și pot spune ca am rămas plăcut surprins de atitudinea ei,o fata cu care ai ce vb, zâmbăreata și plăcută prin modul ei de a fi.

Despre acțiune nu o sa detaliez pentru ca ar trebui sa scriu mult si momentan timpul ma cam presează,dar ca idee generala este la superlativ.

Notele după părerea mea:

Locație:8

Andreea:10

Oral:9

Normal:9

GFE:10

Recomand și abia aștept sa o revăd!

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am reușit și eu să o vizitez pe Andreea Rebeka.

Contact: PM + SMS + telefon.

Zona: Mall Vitan - conform anunț :) .

Am găsit-o îmbrăcată în lenjerie sexy - un prim plus :)

 

Am discutat puțin, Andreea știe să te facă să te simț ok din prima clipă (cel puțin la mine așa a fost) și am fugit la duș.

 

Locație 8-9 (apa caldă a venit mai greu :) )

Fizic : 9 (înăltuță, drăguță la față, corp tonificat).

Igiena: 10+

Masaj : 9

Oral : 8 (doar pentru cauciuc).

Normal : nu am mai apucat :)

Nota pentru întâlnire: 9,5

 

Tarif: 250 lei / 1 oră

 

Concluzia: Andreea Rebeka este o fată drăguță, feminină, care știe să te facă să simți bine în compania ei.

Cel mai mult am apreciat faptul că nu m-am simțit grăbit în vreun fel.

De revenit.

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:.
  • Oras:.

Chiar mai devreme am revenit de la Andreea, o fata de nota "10", cu mult bun simt, frumoasa si care știe să se comporte!

Nu mai detaliez, ca nu are rost, spun doar atât, cred că în București, eu, o să mi fac abonament la Andreea, este singura fata, cu care m.am simțit extraordinar, de ceva timp încoace.

Mulțumesc Andreea si părerea mea, nu le mai răspunde ăstora, care vor să facă numai rău!!! Lasă.i în pace, e cel mai bn așa!

Seara buna!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Splaiul Unirii
  • Oras:Splaiul Unirii

Sunt "client fidel" al Andreei Rebecca, sau cel puțin aşa am facut-o sa creadă ca să mă primească :rax2 (colorado bandit ;) ) Programare respectată de ambele părții, sincer mă aşteptam din ce am văzut în poze sa găsesc o tipă înaltă cu aspect porno, dar, am gasit o fata micuță de statură, drăguță....dar simplă aşa chiar mă ducea cu gândul la o fostă profesoră de o avem eu în liceu care avea undeva pe la 25 de ani , daca aş fi intâlnit-o pe strada nu ziceam ca e escortă, în schimb a compensat prin atitudine fiind sociabilă şi primitoare.....Locatia se prezintă ok, ai tot ce este nevoie.......partea sexuală : după câteva mângâieri, un preludiu uşor, ia un prezervativ si in timp ce il desface spune "Acum o sa îți fac sex oral " eu (în gând) "Hai nu mai spune :hmmm eu credeam ca treci la normal de îl montezi acum " ....oralul cu prezervativ nu a fost mare smecherie :no2 ......ne băgam la un normal aici însă se descurcă mai bine e pe stilul aşa soft... dar se implică auzi de la ea gemetele aferente....adică, o vad implicată nu stă degaba.......

..cam asta a fost :habarnam

Nişte note cu explicații :

Aspect 8 ...drăguță, îngrijită o fata simplă imi lasă impresia de fata de casă mai degraba decât a bagaboantă

Locație 8

Oral 6.....daca era fără prezervativ cred ca băgam un 7,5

Normal 8,5.....simți (chiar daca spun o aberație ) ca faci mai degraba dragoste cu ea ...

Igiena 10....e o fată foarte curată ;)

Am cotizat 100 de lei

Cred că mai mă duc pe la ea :)

  • Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:prin prerie...
  • Oras:prin prerie...

Salutare

am vizitat-o astazi pe simpatica Andreea, inspirat de pozele postate si intrigat de offtopic.

programat fara probleme prin PM (cred ca doar fetele palide au ceva probleme - asta e... viata e greu  :laugh2  ), confirmat telefonic cu o ora inainte, punctualitate maxima din partea Andreei ,doar eu fraierul am intarziat ... dar Andreea a compensat din timpul ei.

Andreea este super ok -vorbareata , lipicioasa, pozele arata perfect realitatea- corp de nota 10 (parerea mea); actiunea desfasurata pe parcursul unei ore in timpul careia am fost delectat cu "de toate" din meniu. Nu pot decat sa dau o nota globala care este 9+ (doar pentru ca lipseste FK)

si pot sa va spun ca desi nu se poate spune ceva anume despre vre-un "serviciu" atmosfera si modul cum te face sa te simti este ceea ce conteaza cel mai mult - cel putin la mine asta a contat.

 

PS

m-am delectat bucuros si cu muzica laptopului care "te filmeaza"

abia astept sa revad filmul cu Andreea daca ma mai primeste :bow

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Bu
  • Oras:Bu

Și pentru ca mult off topic si caterinca cacalau...

Am vizitat-o pe A aka R de mai multe ori, cred ca in ultimele 3 luni 1/săptămâna; poate prea mult, dar ma simt prea bine ca sa nu.

Dupe cum am mai scris, programările, prin sms (deh, sunt din ăla mai vechi, dar și mai tehnic), respectate.

Prezenta fata, dupe cum se poate citi și din poze, de la 8 încolo; un plus pen'ca de fiecare data ma așteaptă in lenjerie, sexos, conf cu nebuniile din creierii capului;

Acțiunea este fff ok, dansa on top, doggy, pe calorifer etc;

tarifare conf anunț; 2 pisici;

cam atât d-acilisea din Timișoara;

  • Like 5
Link spre comentariu

Salutare,

 

In incercarile mele de a gasi o partenera cat mai compatibila pentru sex am intalnit o pe Andreea.

As putea rezuma intalnirile mele de pana acum cu ea intr-o singura propozitie: Vin cu 1000 de ganduri si plec cu unul singur - cand sa revin?

 

O sa punctez cateva lucruri care pentru mine au importanta:
- Andreea e o tipa frumoasa din punct de vedere fizic si cu o personalitate placuta, tandra, genul softcore, potrivita pentru experientele GFE.

- Igiena impecabila --> nu am gasit o niciodata neepilata sau mirosind suspect, dimpotriva.

- Modalitate de contact: SMS --> un mare plus aici pentru ca intotdeauna am primit un raspuns prompt. Conteaza pentru mine sa nu fiu ignorat si sa primesc un raspuns indiferent de natura lui.

- Programarile respectate cu precizie --> N am fost lasat sa astept nici cand am ajuns mai devreme si nici n am fost dat afara cand am depasit timpul. Am optat pentru varianta de 1 ora de fiecare data.

- Locatie ok --> usor de ajuns si cu toate cele necesare inauntru.

- Orientare catre client ridicata --> este implicata, nu te trateaza cu raceala dar despre actiunea in sine nu voi vorbi, e o chestiune de principiu.

 

 

Few words about my meetings with Andreea:
 

- Calm and organized girl so you will easily make the appointments and never wait after her.

- Outside of bed she is a charming company with a good character, she knows how to talk with you about a lot of subjects to make you relax before sex.

- She is active, always good smelling and ready to please and really tries her best to give you the best experience.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am vizitat-o si eu pe Andreea de 3 ori. Este foarte lipicioasa si vorbareata. La fata este draguta si are un corp bine proportionat cu sani de exceptie. Nu o sa dau prea multe detalii privind actiunea.

Locatie 9

Oral 9 chiar daca e protejat mi-a placut

Normal 9

Masaj 10

Halatul 350 pentru o ora jumatate.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Pana la urma am ajuns si eu la Andreea. 

Am facut programarea prin sms , mi s-a raspuns foarte prompt si am stabilit "termenii rafuielii" :)

Locatia este cunoscuta - 9/10

Aspect - 10/10 , tipa are cam 1.65 , are niste forme f ok si un chip foarte frumos

GFE - 10/10 , m-a surprins placut , m-am simtit foarte bine in compania ei

Oral - 8/10 

Normal - 10/10 , eu nu prea am fost in forma , my bad, data viitoare ma revansez

Achitat 100 RON , 40 min pe care nici nu le-am simtit cum au trecut.

 

Intr-un cuvant, este de revenit , eu unul o voi face. Pup si toate cele bune!

  • Like 2
Link spre comentariu

Ieri dupamiaza, stiind ca o sa am o zi lunga si istovitoare, ma gandesc eu ca nu ar fi rau un masaj. iau legatura cu Andreea prin PM. ii spun ca pot tarziu in noapte..., imi raspunde, imi propune o ora la care imi terminam treaba si o puteam vizita. Perfect.

La ora stabilita, eram in zona, cerut fetei detalii, ghidat usor, repere bune, ajung in fata usii.

Ah, la ora aia, eram pe pilot automat, si ma intrebam, ce-o fi dincolo de usa asta?

Aaaa, ia uite ce aparitie! imi deschide Andreea, pai stai bai nene, e bine! Toata un zambet! la ora aia, chiar de felul ala de energie aveam nevoie!

Prima vizita, ne prezentam, luam frumos un pahar cu apa rece, o tigare, si mai intai ne cunoastem. Povestim una, alta, ma uitam la ea, frumoasa fata! Avea cuvintele la ea, un zambet..., parul o incadra intr-un fel, ii punea chipul in valoare, da, eram unde trebuie.

Am facut un dus, si m-am intins in pat.

Rasfat! 

E o fata chiar frumoasa, senzuala, pentru mine, pentru o prima intalnire,  a fost un mare plus felul ei de a fi, eram prima oara la Andreea, si am apreciat usurinta cu care mi-a dat senzatia ca sunt cu cineva, nu doar cunoscut, cu cineva drag, chiar asa ma simteam.

Sa trec la actiunea in sine? ce ar fi de descris? sec asa ca intr-o recenzie: masaj, oral protejat, normal protejat. Pai mai e din povestea in care intrasem? nu prea.

Asa ca lasati-ma sa dau doar o nota generala, e adevarat influentat placut de GFE foarte ridicat. 

Cateva mici stangacii din partea mea, pe care le pun pe seama primei intalniri, si a oboselii mele, ma fac sa dau o nota de 9.5 pentru intalnirea mea cu Andreea. Includ aici tot.

 

Nu numai ca recomand, dar sunt cu gandul la unghiutele Andreei pe spatele meu, si la ce a urmat dupa,, asa ca revin.

Am optat pentru 90 minute, cadoul aferent.

 

Numai bine!

  • Like 10
Link spre comentariu

  • Oras:București
  • Oras:București

I visited twice Andrea, 


Place : 10 near mall Vitan.


Aspect: 9  (ass 9.99) 


Oral: 7.5 (with condom) 


Normal: 9 ( She suggests positions,  doggy 9.99/10) 


GFE : 9.5 ( no FK - 0.5,  otherwise very sensual) 


hygiene : 10 Impeccable


 


Conclusion: Like and will visit her more often. I also like her cat :) 


  • Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...